- 29 Ekim 2014
- 53
- 75
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.681
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah 1 kk peynir, yumurta, domates salatalık, şekersiz çay , 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün yapamadım
12 gibi çorba, salata ,
4 gibi çok acıktım : 1 tavuk şiş yedim ekmek çeyrek lavaşla ayran
az önce kahve içtim
Ya dışardayken en hafif tavuk şiş diye düşündüm ızgara dimi ama :
akşam yemeklerinde fazla kaçırmayınnnnnn
Merhabalar. Evet doğru söylüyorsun kaptancım ama bugün benim için çok yorucu bi gündü ve akşama kadar bişeyler yiyecek vaktim olmadı. Yanımda da bişeyler götürmek keşke aklıma gelseydi. Akşam eve geldim veeeee yediğim şeyleri saymaya bi başlasam bitmez. Kavrulmuş fıstıktan şerbetli tatlılara kadar.akşam yemeklerinde fazla kaçırmayınnnnnn
Canım harikasın.. sen hiç zorlanmadan bunun altından kalkabilirsin.seni Tanıdığım kadarıyla çabuk pes eden biri değilsin1tabak kabak yedim .
Günü güzel geçirmişsin canım. Bende genelde 1 öğün protein 1 öğün sebze yapıyorum. Bundan bi kaç ay önce diyetisyen bi arkadaşım bana gelmişti çaya. Ve demişti ki protein şartKızlar ben menümü yazayım
Sabah 1 kk peynir, yumurta, domates salatalık, şekersiz çay , 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün yapamadım
12 gibi çorba, salata ,
4 gibi çok acıktım : 1 tavuk şiş yedim ekmek çeyrek lavaşla ayran
az önce kahve içtim
Ya dışardayken en hafif tavuk şiş diye düşündüm ızgara dimi ama :
Merhabalar. Evet doğru söylüyorsun kaptancım ama bugün benim için çok yorucu bi gündü ve akşama kadar bişeyler yiyecek vaktim olmadı. Yanımda da bişeyler götürmek keşke aklıma gelseydi. Akşam eve geldim veeeee yediğim şeyleri saymaya bi başlasam bitmez. Kavrulmuş fıstıktan şerbetli tatlılara kadar.Daha da kötüsü yarın haftasonu ve asıl zor olan buu .
Canım harikasın.. sen hiç zorlanmadan bunun altından kalkabilirsin.seni Tanıdığım kadarıyla çabuk pes eden biri değilsin
Günü güzel geçirmişsin canım. Bende genelde 1 öğün protein 1 öğün sebze yapıyorum. Bundan bi kaç ay önce diyetisyen bi arkadaşım bana gelmişti çaya. Ve demişti ki protein şartbende külağıma küpe yaptım.
Ana ve ara öğunleri atlamadan günü geçirsek olacak aslında. Ama bazen gerçekten imkansizlaşıyor.İşte bana da böyle oluyor. Yemeyip birden yiyinc e kontrolümü yitiriyorum.
Iste buuu supersinnn...1tabak kabak yedim .
Abbowww naaptin yaww serbetli tatli yemeyeydin iyiydi.. Yarin diyete devamm..Merhabalar. Evet doğru söylüyorsun kaptancım ama bugün benim için çok yorucu bi gündü ve akşama kadar bişeyler yiyecek vaktim olmadı. Yanımda da bişeyler götürmek keşke aklıma gelseydi. Akşam eve geldim veeeee yediğim şeyleri saymaya bi başlasam bitmez. Kavrulmuş fıstıktan şerbetli tatlılara kadar.Daha da kötüsü yarın haftasonu ve asıl zor olan buu .
Canım harikasın.. sen hiç zorlanmadan bunun altından kalkabilirsin.seni Tanıdığım kadarıyla çabuk pes eden biri değilsin
Günü güzel geçirmişsin canım. Bende genelde 1 öğün protein 1 öğün sebze yapıyorum. Bundan bi kaç ay önce diyetisyen bi arkadaşım bana gelmişti çaya. Ve demişti ki protein şartbende külağıma küpe yaptım.
Diger takimlardan uye arayan yoksa, tabiki herkese kapimiz acik :)Absolut tatlim uye yonlendirmesi yapalimmi yine.
Yaptım yaaa. Normaldede pek sevmem tatlı ama diyetteyiz yaaa can istiyo iştee.. evet evet kaptancım yarın tamgaz devamAbbowww naaptin yaww serbetli tatli yemeyeydin iyiydi.. Yarin diyete devamm..
Guzelim Senle Yakar'in zaten cok fazla kilonuz yok. Azcik gayretle 1 ayda verirsiniz valla.. :)
Tmm bir sana bir 5 e yapalim.suan esitsiniz
Kolay pes etmiyorum . Bir kaç defa kabullen artık dedim ve diyet miyet olayını bıraktım. Hem acayip kilo aldım hemde hiç mutlu olmadım.illaki gidecek diyorum. Başka bir şey demiyorum.
Yordu canim, o yuzden biraktim zaten bugunPrensesim gordumu yollarim
Bu corba yormadimi seni Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?