Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben menümü yazayım

Sabah 1 kk peynir, yumurta, domates salatalık, şekersiz çay , 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün yapamadım
12 gibi çorba, salata ,
4 gibi çok acıktım : 1 tavuk şiş yedim ekmek çeyrek lavaşla ayran
az önce kahve içtim

Ya dışardayken en hafif tavuk şiş diye düşündüm ızgara dimi ama :

Çok haklısın. Bende genelde tavuk yerim

akşam yemeklerinde fazla kaçırmayınnnnnn
Merhabalar. Evet doğru söylüyorsun kaptancım ama bugün benim için çok yorucu bi gündü ve akşama kadar bişeyler yiyecek vaktim olmadı. Yanımda da bişeyler götürmek keşke aklıma gelseydi. Akşam eve geldim veeeee yediğim şeyleri saymaya bi başlasam bitmez. Kavrulmuş fıstıktan şerbetli tatlılara kadar. Daha da kötüsü yarın haftasonu ve asıl zor olan buu.
1tabak kabak yedim .
Canım harikasın.. sen hiç zorlanmadan bunun altından kalkabilirsin.seni Tanıdığım kadarıyla çabuk pes eden biri değilsin
Günü güzel geçirmişsin canım. Bende genelde 1 öğün protein 1 öğün sebze yapıyorum. Bundan bi kaç ay önce diyetisyen bi arkadaşım bana gelmişti çaya. Ve demişti ki protein şart bende külağıma küpe yaptım.

Kolay pes etmiyorum . Bir kaç defa kabullen artık dedim ve diyet miyet olayını bıraktım. Hem acayip kilo aldım hemde hiç mutlu olmadım.illaki gidecek diyorum. Başka bir şey demiyorum.

İşte bana da böyle oluyor. Yemeyip birden yiyinc e kontrolümü yitiriyorum.

Abbowww naaptin yaww serbetli tatli yemeyeydin iyiydi.. Yarin diyete devamm..

Guzelim Senle Yakar'in zaten cok fazla kilonuz yok. Azcik gayretle 1 ayda verirsiniz valla.. :)

Abbowww naaptin yaww serbetli tatli yemeyeydin iyiydi.. Yarin diyete devamm..

Guzelim Senle Yakar'in zaten cok fazla kilonuz yok. Azcik gayretle 1 ayda verirsiniz valla.. :)
Yaptım yaaa. Normaldede pek sevmem tatlı ama diyetteyiz yaaa can istiyo iştee.. evet evet kaptancım yarın tamgaz devam

Dun ben de aksama kadar kaselerce lahana corbasi ictim.

Ogle yemeginde ek olarak 1 tatli kasigi yag ile hazirlanmis kabak tava yedim.

Ama aksam dayanamadim, 2 adet yumurta yedim. Su 1 dilim ekmek icinde yaptigimdan. 1 tane de trabzon hurmasi.

Sabah kalktigimda dunku kilom ile ayni uyandim.

Henuz sindiremedim sanirim aksam yedigim onca lahana corbasini.

Bugun devam etmeme karari aldim, cunku sabah ofise patates salatasi getirmis birisi, 4 kasik yedim dayanamayim

Kolay pes etmiyorum . Bir kaç defa kabullen artık dedim ve diyet miyet olayını bıraktım. Hem acayip kilo aldım hemde hiç mutlu olmadım.illaki gidecek diyorum. Başka bir şey demiyorum.

vuhuu harikasin yakar, bu sefer kesin gidecek o kilolar ve bir daha da gelmeyecek !! !

Ben de bu sabah ki tartida gordugum basarisizlik ve sabah ki kotu performanstan sonra yaa yapamayacagim biraksam mi demeye ramak kalmisti. Bu mesajini gorunce yeniden gaza geldim. Tesekkurler canim

Prensesim gordumu yollarim
Bu corba yormadimi seni Canim
Yordu canim, o yuzden biraktim zaten bugun
Soz dinlemek lazimmis

Normal sporumu yapip saglikli beslenmeye calisacagim. Sizlerin deneyimlerinden yararlanarak ve en onemlisi desteginiz ile gidecek bu kilolar. Sadece kilo degil , pozitif enerjinizle nesenizle stresim de gidiyor. Iyi ki varsiniz, ve ne seker insanlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…