Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı geç kaldı 1,5 dlm ekmek
1/2 kk b peynir
4 zeytin domates
3 sucuk
Yoğurtlu domatesli Biber kavurması
1çay kaşığı tahin
Şimdiye kadar 2 lt su

Tatlım yeni başladın yavaş yavaş başla ama sucuk biber kavurması vs. bunları tüketeceğine yumurta tüket. bende çok sevmiyorum yumurtayı özellikle haşlanmışı pek sevmem ama kızlar şiddetle tavsiye ediyor bana da. tahin ? onu bilmiyorum az tüketmişsin zaten ama arada ye bunları bence

Zaten pazar kahvaltısı olduğu için böyle ben yumurta kesinlikle yiyemiyorum hemde çok çok uzun zamandır, hamileyken bile yiyemedim

Çokta yeni başladım syılmaz 96 dan 80.5 e indim. Biraz ağırlaşmaya başladı tekbaşıma buraya o yüzden katıldım

Çokta yeni başladım syılmaz 96 dan 80.5 e indim. Biraz ağırlaşmaya başladı tekbaşıma buraya o yüzden katıldım

canım ne kadar zamanda verdin bu kilaları :)

kaçamak yapma spor yap hızlanır gene kilo vermen burda ortam çok güzel herkes birbirine destek oluyor iyi yapmışsın gelmekle :)

Selam kizlar
Bi kac gundur gerginim catmaya insan ariyorum o derece yani nasil sakinlestirsem kendimi bilemedim
Neye sinirleniyorum onu da bilmiyorum ama sanki beynim patliyacak boyle bi baski hissediyorum sinirimi atamadigimdan puffff

Sabah esime cattim adam alttan aliyor dedim git sinir ediyorsun beni
kacta gecer sinirin ona gore geleyim diyor sonra da kendime kizdim durduk yere kavga cikarmaya calisiyorum diye millet huzur arar bana da huzur batti sanki ayyyy delimiyim neyim benn

Nepnep6 hosgeldin. Maşallah 90lardan iyi gelmişsin bu seviyelere. Artık hepberaber kurtulacağız bu fazlalıklardan

Hoşbuldum
Doğumdan sonra 90a düştüm. Daha sonra 2 ayda 80 e

Ben diyet yapmıyorum herşeyden yiyorm ama az ve bunu yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum. Sabah yediysem akşam yada ertesi gün dengelemeye çalışıyorum. havalar soğuyunca yürüyüş yapamıyorm kızım küçük

Regl dönemin mi yaklaştı . O dönemde çok gergin oluyor insan. Benim içime canavar kaçmış gibi oluyor. Gene esim anlayışlı imiş maşallah. Benimki keşke menopoza girsen artık diyor

Tatlım sen ne zamandır çikolata yemiyorsun :)
Dun aksamdan beri
Ama oncesinde bi 3 haftadir yememistim
Regl dönemin mi yaklaştı . O dönemde çok gergin oluyor insan. Benim içime canavar kaçmış gibi oluyor. Gene esim anlayışlı imiş maşallah. Benimki keşke menopoza girsen artık diyor
Canim benim pek oyle gerginliklerim olmaz regl doneminde ama bu sefer ondan olabilir 7-8 gun var diyorum ya derdim kendimle neye sinir oldugumu bilmedigim icin daha da sinirleniyorum yok anacim her ay boyle oluyorsa esin hakli cekilmez oluruz biz kadinlar

Gunaydin,

Haftasonu giremedim disardaydim hep.
Sabah gireyim dedim ise gitmeden, haftasonu oyle agir bisey yemedim, corba vs gecistirdim hep ama bu sabah tartiya ciktim yine kilo almis gorunuyorum Pazar sabah 63,4 gorunuyordum simdi 64,1

Bu ne is anlamadim

Canim harikasin yaa

Ben sana guveniyorum, cok yakin zamanda mezun olursun burdan
Ben yeniyim 28 yaşında 169 boyunda 80.5 kiloyum. Bir kızım var. Hedef 68

Nepnep6 hosgeldin canim

Insallah en kisa zamanda dusersin istedigin kiloya :)

Selam kizlar
Bi kac gundur gerginim catmaya insan ariyorum o derece yani nasil sakinlestirsem kendimi bilemedim
Neye sinirleniyorum onu da bilmiyorum ama sanki beynim patliyacak boyle bi baski hissediyorum sinirimi atamadigimdan puffff

Canim bana catabilirsin, benim de birilerine catasim var bu gunlerde, biriktiriyorum. Kime patlarsam cok fena patlayacak

Günaydın
Haftasonu kazasız belasız atlattım. Evde börek tatlı havada uçtu ama ben yemeden durdum.
Prenses tartı ya çok da takılma. Çok yürüyüş ve ya spor yapınca kaslar su tutar. Sende kilo aldım sanırsın. Yorgunluk neticesi olmuş olabilir. Moral bozmak yok aynen devam

Çok güzel ya maşallah diyorum.olayı çözmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…