- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.721
HoşbuldmHoş geldin canım çok rahat verirsin kızının peşinden koştururken :)
Kahvaltı geç kaldı 1,5 dlm ekmek
1/2 kk b peynir
4 zeytin domates
3 sucuk
Yoğurtlu domatesli Biber kavurması
1çay kaşığı tahin
Şimdiye kadar 2 lt su
Tatlım yeni başladın yavaş yavaş başla ama sucuk biber kavurması vs. bunları tüketeceğine yumurta tüket. bende çok sevmiyorum yumurtayı özellikle haşlanmışı pek sevmem ama kızlar şiddetle tavsiye ediyor bana da. tahin ? onu bilmiyorum az tüketmişsin zaten ama arada ye bunları bence
Tatlım yeni başladın yavaş yavaş başla ama sucuk biber kavurması vs. bunları tüketeceğine yumurta tüket. bende çok sevmiyorum yumurtayı özellikle haşlanmışı pek sevmem ama kızlar şiddetle tavsiye ediyor bana da. tahin ? onu bilmiyorum az tüketmişsin zaten ama arada ye bunları bence
Kahve tok tutar çok mantıklı yapmışsın ara öğünde içmekle canım
Çokta yeni başladım syılmaz 96 dan 80.5 e indim.Biraz ağırlaşmaya başladı tekbaşıma buraya o yüzden katıldım
Hosgeldinnnn. :)Ben yeniyim 28 yaşında 169 boyunda 80.5 kiloyum.Bir kızım var. Hedef 68
Hos geldin aramiza insallah saglikla istedigin kiloya ulasirsinHoşbuldm
İnşallah en kısa sürede giderler tüm fazlalıklarmz
Nepnep6 hosgeldin. Maşallah 90lardan iyi gelmişsin bu seviyelere. Artık hepberaber kurtulacağız bu fazlalıklardan
Sabah esime cattim adam alttan aliyor dedim git sinir ediyorsun beni
kacta gecer sinirin ona gore geleyim diyor sonra da kendime kizdim durduk yere kavga cikarmaya calisiyorum diye millet huzur arar bana da huzur batti sanki ayyyy delimiyim neyim benn
Sabah esime cattim adam alttan aliyor dedim git sinir ediyorsun beni
kacta gecer sinirin ona gore geleyim diyor sonra da kendime kizdim durduk yere kavga cikarmaya calisiyorum diye millet huzur arar bana da huzur batti sanki ayyyy delimiyim neyim benn
Dun aksamdan beriTatlım sen ne zamandır çikolata yemiyorsun :)
Canim benim pek oyle gerginliklerim olmaz regl doneminde ama bu sefer ondan olabilir 7-8 gun var diyorum ya derdim kendimle neye sinir oldugumu bilmedigim icin daha da sinirleniyorum yok anacim her ay boyle oluyorsa esin hakli cekilmez oluruz biz kadinlarRegl dönemin mi yaklaştı . O dönemde çok gergin oluyor insan. Benim içime canavar kaçmış gibi oluyor. Gene esim anlayışlı imiş maşallah. Benimki keşke menopoza girsen artık diyor
Herkese iyi pazarlar güzeller
sabah tartıda 112.4 ü gördüm ama bence kilo vermemişimdir şişlik inmiştir :)
sabah : 1 kk süzme peynir, 5 zeytin, salatalık, 1 dilim k. ekmeği, bir bardak sütlü kahve
ara öğün : 1 porsiyon meyve
öğle : yeşil mercimek çorbası, mevsim salatası
ara öğün: yoğurt
akşam: balık yemeyi planlıyorum bakalım pişirmesinden de korkuyorum:)
şimdilik kahvaltımı yaptım kızlar bu gün 45 dk pilates yapmayı planlıyorum ama önce yapmam gereken işlerimi yapmalıyım. akşam yemeğinden önce yapayım diyorum sporu nasıl fikir?
Ben yeniyim 28 yaşında 169 boyunda 80.5 kiloyum.Bir kızım var. Hedef 68
Selam kizlar
Bi kac gundur gerginim catmaya insan ariyorum o derece yani nasil sakinlestirsem kendimi bilemedim
Neye sinirleniyorum onu da bilmiyorum ama sanki beynim patliyacak boyle bi baski hissediyorum sinirimi atamadigimdan puffff
Hoşbuldum
Doğumdan sonra 90a düştüm. Daha sonra 2 ayda 80 e
Ben diyet yapmıyorum herşeyden yiyorm ama az ve bunu yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum. Sabah yediysem akşam yada ertesi gün dengelemeye çalışıyorum. havalar soğuyunca yürüyüş yapamıyorm kızım küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?