Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hanımlarr
olur arada dert etme sakın bende hergün tartılıyorum ama haftalık cuma günü olanı esas sayıyorum çünkü bir gün artı bir gün eksi çıkabiliyorum

sağol kuzum dediğin gibi ufak şeyler birikiyor bugün daha iyiyim ben içimdekileri anlatmazsam ölsem rahatlayamıyorum
akşam 1 saat konuştum ama dilim dolanıyor hızlı hızlı konuşmaktan o derece yani
ohhhh rahatladım

tebrik ederim canım işte irade budurr

Iyi ki varsiniz, ve insallah almamisimdir kilo.

Odev yapmayi hic sevmeme, hic de sevmedim hayatim boyunca.

Rusca dersi aliyorum, hoca da deli gibi odev veriyor. 3-4 saat sirf odevle cebellesmem gerekiyor. Odevi yapmazsam da ogrenemiyorum.
Sirf odev yapmamak icin disari attim kendimi, bu soguklarda.
Yarindersim var ve ben daha kitabin yuzunu acmadim

Ne güzel ya dil öğrenmek. Oğlumun yeteneği var ing kursuna gönderdim
İnşallah devamı gelir
Sende ders başına.beyin bedenden daha fazla enerji harcar unutma.ders çalışıp kalori yakarsın

Ne güzel ya dil öğrenmek. Oğlumun yeteneği var ing kursuna gönderdim
İnşallah devamı gelir
Sende ders başına.beyin bedenden daha fazla enerji harcar unutma.ders çalışıp kalori yakarsın

Valla canim yabanci dil ogrenmeyi ben de severim ama hem is hem yabanci dil ogrenmek zor oluyor. Isten 19:30 da cikiyorum. Ders 9 bucukta bitiyor. Eve gidip yemek yap yemegi ye bulasiklari yika derken saat 12:30 oluyor. Kendime hic vakit ayiramiyorum.

Bi de benimkisi zorunluluk, Ruslarla calisiyorum, isim rusca. Ne dediklerini anliyorum, ne de sorularina cevap verebiliyorum durum vahim

Hanımlar günaydın. Hsftasonu pek aranıza katılamadım çoğunlukla dışardaydım ve yorgunlukla eve geldim. Dışarda yefim içtim çoğunlukla ve bu diyet için pek iyi olmadı biliyorum. ayrıca regl dönemimdeyim. Bugün tekrar silkindim sabah 1 dilim ekmek. beyaz prynir maydonoz çay ile kahvaltı yaptım. Hepiniz yumurtaya çok önem veriyorsunuz ama haftada 1-2 gün yiyebiliyorum sadece. akşamada günü güzel geçireceğim inş.

hepinizi diyetlerinize uyduğunuz için çoook tebrk ediyorum ve sizden akıl istiyorum. Ben işe giderken öğlen 12 gibi evden çikıyorum. Sabah 9 gibi kahvaştı yapıyorum. Öğlene acıkmıyorum. Öğlen yemeği yemem gerekiyo çünkü akşama kadar çok acıkıyorum ve akşam yemeğe yükleniyorum.

Ayyy hergün düşünüyorum öğlen yemek yesemmi diye. Yesem bi türlü yemesem bi türlü.

Canım benim, öğlen yemek yemezsen, akşama herşeye saldırırsın.. benim diyetisyenim vardı, akşam az yiyeyim diye, öğle yemeğinden sonra akşam üzeri saat 4 gibi ayran, ve tost yazıyordu menüme. onu yediğim zaman akşam zaten 1 kase çorba içip olayı bitiriyordum. mutlaka öğlen yemek ye aman sakın atlama

yaaaaa süpersinnnnnnn

bende bu hafta sonu herkese akıl verip kendisi yoldan çıkanlardanım malesef.. pazar sabahı müsli yedim, sonra dışarıdaydık, en diyet olan şeyi seçeceğim dedim, arkadaşlar tutturdu dönerciye gidelim diye. ekmeksiz döner yedim. sonra akşam yemek yemiyim dedim. ama o kadar acıktım ki, biraz peynir ekmek yedim, 1 haşlanmış mısır yedim, mandalina yedim,1 avuç çekirdek yedim falan.. adam gibi yemek pişirip yeseydim bu kadar çok ıvır zıvır yemezdim...

bide şöyle bi durum var, yemek yiyince midem hemen çok yemeye alışıyo, ertesi gün doymuyorum. bu sabah peynir ekmek yedim ama asla doymadım. biraz önce ara öğün gibi düşünüp 1 ufak muz yedim. öğlene kesinlikle sağlıklı bir yemek yiyeceğim. akşama da pırasa yemeğim var. yanına çorba yaparım bide ayran yaptım mı süper olur :)

haa bide yarın bir spor salonuna deneme randevum var. haftada bir kere 25 dk gidiyorsun, 6 saat spor yapmışsın kadar kalori harcıyorsun. özel bir kıyafeti varmış. tüm kasları çalıştırıyormuş. eğer bütçesi uygun gelirse ona başlayacağım. :)

Şu kepekli sandviç ekmeklerine tost veya arasına peynir koyup bir de meyve ekle iyi bir öğün olur

Kızlar ne güzel bir gün

Sabah : 2kk peynir bir lokma ekmek 4 zeytin yumurta şekersiz çay salatalık
ara : elma
öğle: çorba salata ayran
muhtemel ara öğün: kahve
akşam : bir kahve daha içicem

İsveç diyetinde sabah içilen kahveyi akşam içsem nolur ki

canım bizim burada bir arkadaşımız vardı, isveç diyeti yapıyordu. bende yapayım dedim, bir kaç uzmana sordum, bir anda vücuttaki tüm mineraller gider sen kilo verdim zannedersin, gözlerin bozulur, saçların dökülür dediler. tam ben bunları yazdığım hafta burada isveç diyeti yapan arkadaşın saçları dökülmeye başladı. sanırım 2 ay oldu, izne ayrıldı. ama hala toparlayamadı.
naçizane tavsiyem isveç diyeti yapmaktansa sağlıklı beslenip spor yapman.

Evet gerçekten çok haklısın. Sabah ve oğle arasındaki ara az da olsa muhakak yiyeceğim öğlen bşşeyler. Bide şu artesi gün çok yeme konusunda çok haklusın kaptancım aynı durumu bendw yaşıyorum. Haftasonları hep bozuluyo diyer çünkü.

Tatlım çok az yediğin şeyler. Sağlıklı bir menü de değil. Çok ufak değişiklikler yapmanın sağlığına faydası olacaktır.

zeytinyağlı kabak yaptım kendime. bol dereotlu.. yanınada 2 kaşık yoğurt aldım. öğle yemeğimi yiyorum :) sabah kahvaltısını atlattım, öğle yemeğini de atlattım. akşam üzeri bir sütlü kahve yaparım ohh miss :) akşamada sebze, çorba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…