- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.741
olur arada dert etme sakın bende hergün tartılıyorum ama haftalık cuma günü olanı esas sayıyorum çünkü bir gün artı bir gün eksi çıkabiliyorumGunaydin,
Haftasonu giremedim disardaydim hep.
Sabah gireyim dedim ise gitmeden, haftasonu oyle agir bisey yemedim, corba vs gecistirdim hep ama bu sabah tartiya ciktim yine kilo almis gorunuyorumPazar sabah 63,4 gorunuyordum simdi 64,1
Bu ne is anlamadim
sağol kuzum dediğin gibi ufak şeyler birikiyor bugün daha iyiyim ben içimdekileri anlatmazsam ölsem rahatlayamıyorumCanim harikasin yaa
Ben sana guveniyorum, cok yakin zamanda mezun olursun burdan
Nepnep6 hosgeldin canim
Insallah en kisa zamanda dusersin istedigin kiloya :)
Canim bana catabilirsin, benim de birilerine catasim var bu gunlerde, biriktiriyorum. Kime patlarsam cok fena patlayacak
tebrik ederim canım işte irade budurrGünaydın
Haftasonu kazasız belasız atlattım. Evde börek tatlı havada uçtu ama ben yemeden durdum.
Prenses tartı ya çok da takılma. Çok yürüyüş ve ya spor yapınca kaslar su tutar. Sende kilo aldım sanırsın. Yorgunluk neticesi olmuş olabilir. Moral bozmak yok aynen devam
Iyi ki varsiniz, ve insallah almamisimdir kilo.
Odev yapmayi hic sevmeme, hic de sevmedim hayatim boyunca.
Rusca dersi aliyorum, hoca da deli gibi odev veriyor.3-4 saat sirf odevle cebellesmem gerekiyor. Odevi yapmazsam da ogrenemiyorum.
Sirf odev yapmamak icin disari attim kendimi, bu soguklarda.
Yarindersim var ve ben daha kitabin yuzunu acmadim
Ne güzel ya dil öğrenmek. Oğlumun yeteneği var ing kursuna gönderdim
İnşallah devamı gelir
Sende ders başına.beyin bedenden daha fazla enerji harcar unutma.ders çalışıp kalori yakarsın
Hoşgeldin cnmBen yeniyim 28 yaşında 169 boyunda 80.5 kiloyum.Bir kızım var. Hedef 68
Canım benim, öğlen yemek yemezsen, akşama herşeye saldırırsın.. benim diyetisyenim vardı, akşam az yiyeyim diye, öğle yemeğinden sonra akşam üzeri saat 4 gibi ayran, ve tost yazıyordu menüme. onu yediğim zaman akşam zaten 1 kase çorba içip olayı bitiriyordum. mutlaka öğlen yemek ye aman sakın atlamaHanımlar günaydın. Hsftasonu pek aranıza katılamadım çoğunlukla dışardaydım ve yorgunlukla eve geldim. Dışarda yefim içtim çoğunlukla ve bu diyet için pek iyi olmadı biliyorum. ayrıca regl dönemimdeyim. Bugün tekrar silkindim sabah 1 dilim ekmek. beyaz prynir maydonoz çay ile kahvaltı yaptım. Hepiniz yumurtaya çok önem veriyorsunuz ama haftada 1-2 gün yiyebiliyorum sadece. akşamada günü güzel geçireceğim inş.
hepinizi diyetlerinize uyduğunuz için çoook tebrk ediyorum ve sizden akıl istiyorum. Ben işe giderken öğlen 12 gibi evden çikıyorum. Sabah 9 gibi kahvaştı yapıyorum. Öğlene acıkmıyorum. Öğlen yemeği yemem gerekiyo çünkü akşama kadar çok acıkıyorum ve akşam yemeğe yükleniyorum.
Ayyy hergün düşünüyorum öğlen yemek yesemmi diye. Yesem bi türlü yemesem bi türlü.
yaaaaa süpersinnnnnnnGünaydın
Haftasonu kazasız belasız atlattım. Evde börek tatlı havada uçtu ama ben yemeden durdum.
Prenses tartı ya çok da takılma. Çok yürüyüş ve ya spor yapınca kaslar su tutar. Sende kilo aldım sanırsın. Yorgunluk neticesi olmuş olabilir. Moral bozmak yok aynen devam
Hanımlar günaydın. Hsftasonu pek aranıza katılamadım çoğunlukla dışardaydım ve yorgunlukla eve geldim. Dışarda yefim içtim çoğunlukla ve bu diyet için pek iyi olmadı biliyorum. ayrıca regl dönemimdeyim. Bugün tekrar silkindim sabah 1 dilim ekmek. beyaz prynir maydonoz çay ile kahvaltı yaptım. Hepiniz yumurtaya çok önem veriyorsunuz ama haftada 1-2 gün yiyebiliyorum sadece. akşamada günü güzel geçireceğim inş.
hepinizi diyetlerinize uyduğunuz için çoook tebrk ediyorum ve sizden akıl istiyorum. Ben işe giderken öğlen 12 gibi evden çikıyorum. Sabah 9 gibi kahvaştı yapıyorum. Öğlene acıkmıyorum. Öğlen yemeği yemem gerekiyo çünkü akşama kadar çok acıkıyorum ve akşam yemeğe yükleniyorum.
Ayyy hergün düşünüyorum öğlen yemek yesemmi diye. Yesem bi türlü yemesem bi türlü.
canım bizim burada bir arkadaşımız vardı, isveç diyeti yapıyordu. bende yapayım dedim, bir kaç uzmana sordum, bir anda vücuttaki tüm mineraller gider sen kilo verdim zannedersin, gözlerin bozulur, saçların dökülür dediler. tam ben bunları yazdığım hafta burada isveç diyeti yapan arkadaşın saçları dökülmeye başladı. sanırım 2 ay oldu, izne ayrıldı. ama hala toparlayamadı.Kızlar ne güzel bir gün
Sabah : 2kk peynir bir lokma ekmek 4 zeytin yumurta şekersiz çay salatalık
ara : elma
öğle: çorba salata ayran
muhtemel ara öğün: kahve
akşam : bir kahve daha içicem
İsveç diyetinde sabah içilen kahveyi akşam içsem nolur ki
Çözmüştümde bayram girince hedef şaştı tabi tartıda 78 olmuştum bayramda 2 kilo aldımÇok güzel ya maşallah diyorum.olayı çözmüşsün.
Evet gerçekten çok haklısın. Sabah ve oğle arasındaki ara az da olsa muhakak yiyeceğim öğlen bşşeyler. Bide şu artesi gün çok yeme konusunda çok haklusın kaptancım aynı durumu bendw yaşıyorum. Haftasonları hep bozuluyo diyer çünkü.Canım benim, öğlen yemek yemezsen, akşama herşeye saldırırsın.. benim diyetisyenim vardı, akşam az yiyeyim diye, öğle yemeğinden sonra akşam üzeri saat 4 gibi ayran, ve tost yazıyordu menüme. onu yediğim zaman akşam zaten 1 kase çorba içip olayı bitiriyordum. mutlaka öğlen yemek ye aman sakın atlama
Tatlım çok az yediğin şeyler. Sağlıklı bir menü de değil. Çok ufak değişiklikler yapmanın sağlığına faydası olacaktır.Kızlar ne güzel bir gün
Sabah : 2kk peynir bir lokma ekmek 4 zeytin yumurta şekersiz çay salatalık
ara : elma
öğle: çorba salata ayran
muhtemel ara öğün: kahve
akşam : bir kahve daha içicem
İsveç diyetinde sabah içilen kahveyi akşam içsem nolur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?