- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.761
Şimdi ben kilo versem bile dahil olmayacak mıyım listeye?KIZLARRRRR BAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUMMMM..
BU HAFTA YİNE NOTA ALMIŞIZ... CUMAYA 5 GÜN VAR.. ÇOK RİCA EDİYORUM EL BİRLİĞİYLE BU HAFTAYI KAÇAMAKSIZ GEÇİRELİM.. LÜTFENNNNN...
Hemen vetilen kilo hemen gelir bence kahve yerine salata daha mantıklı içine peynir olabilir haşlanmış tavuk balık olabilir sağlığın için daha doğruKızlar ne güzel bir gün
Sabah : 2kk peynir bir lokma ekmek 4 zeytin yumurta şekersiz çay salatalık
ara : elma
öğle: çorba salata ayran
muhtemel ara öğün: kahve
akşam : bir kahve daha içicem
İsveç diyetinde sabah içilen kahveyi akşam içsem nolur ki
Oyyyyy. Tamamdır kaptan. Benden sana sözKIZLARRRRR BAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUMMMM..
BU HAFTA YİNE NOTA ALMIŞIZ... CUMAYA 5 GÜN VAR.. ÇOK RİCA EDİYORUM EL BİRLİĞİYLE BU HAFTAYI KAÇAMAKSIZ GEÇİRELİM.. LÜTFENNNNN...
Cuma yarislarinda siralamalar oluyor takimlar arasinda en dusuk olan takim yada takimlar o hafta nota alir 2 hafta nota alan sari kart alir, 2 sari kart alan takim ceza alirŞimdi ben kilo versem bile dahil olmayacak mıyım listeye?
Ayrıca nota almak ne demek?
Seni 2 hafta sonra listeye dahil edeceğiz canım. Yeni gelen üyelerde 2 hafta deneme süresi oluyor. Bu süre zarfında burada aktif olursan 3.hafta listeye giriyorsun. Diğer konuyu Dayko anlatmış zaten. İlave olarak, notalar kırmızı karta döndüğünde takım üyeleri mezuniyet karnesi alamıyor. Boş boş takılmışız gibi oluyor.Şimdi ben kilo versem bile dahil olmayacak mıyım listeye?
Ayrıca nota almak ne demek?
Cuma yarislarinda siralamalar oluyor takimlar arasinda en dusuk olan takim yada takimlar o hafta nota alir 2 hafta nota alan sari kart alir, 2 sari kart alan takim ceza alir
Notanin silinmesi icin ertesi hafta ilk uce girmek gerekir
Benim anladigim kisaca buydu umarim yanlis yazmamisimdir canim
Gecti cancazim sagol kendimize zarar bu sinirSinirin geçtimi Daykocumm adaşımm :)
bide bu hafta bize en sonuncu olmadığımız halde nota vermişler. bir yanlışlık mı var acaba ne dersin?
Yok güzelim kendi üzerine alınıp moralini bozma, bende 100 gr verdim çok büyük başarı değil yani.. İnşallah bu hafta minik hedeflerimizi tutturunca bir bakmışız büyük hedef tutmuşş.. valla hayal et sadece.. çok istediğin bir kıyafeti hayal et. çıtı pıtı olacağın günleri hayal et.. çok moral oluyorr.. birde ben buzdolabının üzerine resim yapıştırmıştım. kıyafetler, güzel vücutlu hatunlar ( sapık gibi :) ) spor yapan su içen insan resimleri.. çok motive ediyor. tavsiye ederimm :)Aman hep benim yüzümden nota almışiz. Bu hafta telafi edeceğim kızlar.
Banada oluyo bazen o sinir hali.. Hormonlar çalışıyodurGecti cancazim sagol kendimize zarar bu sinir
Acaba son 3 takimmi aliyor nota ben de orayi pek anlamadim ama sorun degil bu hafta nasilsa ilk uce girip o notayi sildiririz biz demi
Kalk kalk spor yapalim. Durum fenaaa :)1 günde 1000 kalori için 800kalorili beslenip birde spor yapmak lazım
Of ya çok çalışmak lazım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?