Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hemen vetilen kilo hemen gelir bence kahve yerine salata daha mantıklı içine peynir olabilir haşlanmış tavuk balık olabilir sağlığın için daha doğru

Şimdi ben kilo versem bile dahil olmayacak mıyım listeye?
Ayrıca nota almak ne demek?
Cuma yarislarinda siralamalar oluyor takimlar arasinda en dusuk olan takim yada takimlar o hafta nota alir 2 hafta nota alan sari kart alir, 2 sari kart alan takim ceza alir
Notanin silinmesi icin ertesi hafta ilk uce girmek gerekir
Benim anladigim kisaca buydu umarim yanlis yazmamisimdir canim

Şimdi ben kilo versem bile dahil olmayacak mıyım listeye?
Ayrıca nota almak ne demek?
Seni 2 hafta sonra listeye dahil edeceğiz canım. Yeni gelen üyelerde 2 hafta deneme süresi oluyor. Bu süre zarfında burada aktif olursan 3.hafta listeye giriyorsun. Diğer konuyu Dayko anlatmış zaten. İlave olarak, notalar kırmızı karta döndüğünde takım üyeleri mezuniyet karnesi alamıyor. Boş boş takılmışız gibi oluyor.

Sinirin geçtimi Daykocumm adaşımm :)
bide bu hafta bize en sonuncu olmadığımız halde nota vermişler. bir yanlışlık mı var acaba ne dersin?

Sinirin geçtimi Daykocumm adaşımm :)
bide bu hafta bize en sonuncu olmadığımız halde nota vermişler. bir yanlışlık mı var acaba ne dersin?
Gecti cancazim sagol kendimize zarar bu sinir
Acaba son 3 takimmi aliyor nota ben de orayi pek anlamadim ama sorun degil bu hafta nasilsa ilk uce girip o notayi sildiririz biz demi

Aman hep benim yüzümden nota almışiz. Bu hafta telafi edeceğim kızlar.
Yok güzelim kendi üzerine alınıp moralini bozma, bende 100 gr verdim çok büyük başarı değil yani.. İnşallah bu hafta minik hedeflerimizi tutturunca bir bakmışız büyük hedef tutmuşş.. valla hayal et sadece.. çok istediğin bir kıyafeti hayal et. çıtı pıtı olacağın günleri hayal et.. çok moral oluyorr.. birde ben buzdolabının üzerine resim yapıştırmıştım. kıyafetler, güzel vücutlu hatunlar ( sapık gibi :) ) spor yapan su içen insan resimleri.. çok motive ediyor. tavsiye ederimm :)

Gecti cancazim sagol kendimize zarar bu sinir
Acaba son 3 takimmi aliyor nota ben de orayi pek anlamadim ama sorun degil bu hafta nasilsa ilk uce girip o notayi sildiririz biz demi
Banada oluyo bazen o sinir hali.. Hormonlar çalışıyodur geçmiş şükür..

Ayyy hadi inşallahhhhhhh bu hafta dereceye giriyoruzzz

Menü
İftar
1 fincan kahve
1/2dilim börek
Aşure pişirdim şeker koymadan önce 1.5 kepçe ayırdım ona tatlandırıcı koyup yemeyi planlıyorum. Sırf aşure için yemek yemiyor um.

Aşure yi yedim. 2. Tabak için can atarken aman 1 tabağın tadı da aynı 1000 tabağın tadı da aynı diyip vaz geçtim. Son sınav olarak spor kaldı.yatmadan önce Leslie ile yürümeyi planlıyorum. Hadi herkese iyi akşamlar

Bende bugun yediklerimi cok durust bi sekilde yazdim, hesapladim. Dedim kendine yalan soyleme ne yediysen yaz. Mandalinasi, peyniri falan. 1 dilim peynir diyorum ama buyukk bi dilim oluyo. Ekmek diyorum ama kalin bi dilim ekmek oluyo.

Simdiiiii bu saate kadar totalde tum yediklerim ile bugun aldigim kalori toplamim 1066 olmus...

Yarin bunu 850 civarina cekebilirsem iste o zaman kilo veririm.

Birde okudugum bi bilgiyi paylasiim kizlar. 1 kg yag yakmak icin 7000 kalori harcamak gerekiyormus. Yani gunluk 1000 kalori harcamak lazimmis.

Haydi iyi gecelerrr

Ha bide aklima gelmisken gunluk ortalama yaktigim kaloriyi de yazacagim ki, neden haftalardir iki ileri bir geri gittigim ortaya cikacak..

Mesela bugun sadece yemek yaptim, camasir yikadim ( tabiki makine yikadi ben sadece astim) onun disinda butuunn gun ders calistim. Oturdum. Yani toplam 500 kalori yakmisim. 600 kalori vucudumda yaga donusecekk

Yarin tam tersini yazacagim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…