Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim bende mayis ayinda diyete basladigimda hesap yapiyodum. Sonra ne olduysa biraktim. Aynen dedigin gibi hesap yapmak cokk ise yariyor. Bende yeniden hesap yapmaya basladim. Bakalim neler olacak :)

Tatlım çok az yediğin şeyler. Sağlıklı bir menü de değil. Çok ufak değişiklikler yapmanın sağlığına faydası olacaktır.

baya fazla kaçırdım kızlar sağlığım yerinde çok şükür. Ama kilom fazla maşallahım var hani:)

akşam yemek yedim kahveyle duramadım. Ispanak, börek ve tatlı yedim
galiba diyet konusunda tek uyabildiğim sabah kahvaltı ve öğle yemeğim oldu...
moralim sıfır oldu haliyle ben bu kafayla gidersem kilo vermek bir yana alırım fazlasıyla
benim problemim akşam yeme alışkanlığım ama saat 5-7 arasında yemek yemiyorum ki 8 de anca yiyebiliyorum o zamana kadarda açlıktan kudurmuş olduğumdan canavar gibi yiyorum

Dun ufak tefek kacamaklar yaptim malesef

Sabah kahvaltisinda
-4 adet nachos, 1 bardak yarim yagli sut, 2 adet tatli -1 adet tuzlu kuru pasta

Ogle yemeginde
sef ile yemege ciktik kofte izgara ve yesillik yedim

Is cikisi spor salonuna gittim. eliptik bisiklet ve normal bisiklet aleti ile 40 dakika spor yaptim toplam 300 kal yaktim

Aksam
1 kase sutlu mantar corbasi (ev yapimi)
sonrasinda ise durduramadim kendimi
3 dilim tahil ekmegi, 3 yesil elma, 1 adet trabzon hurmasi, 200 gr tamamen yagsiz izgara et, yarim kabak ve 1 adet kirmizi biber izgara yedim

Dun sabah 64.1 uyanmistim, bu sabah 63.9 gisteriyordu tarti.
Keske aksam o kadar cok yemeseydim belki daha cok kilo verirdim

Günaydın
Sabah mutlu mesut uyandım. Akşam az yedim ve spor yaptım.taki metro da camdan yansımamı Görene kadar bu ben mi yim ya dedim. Ne şekilsiz misim ya. Çok pis gaza geldim ya
Ben fotograf cekinmekten bile kaciyorum. Bu halimi hic biyerde gormek istemiyorum

Bir an once vermem gerek bu kilolari ama su bogazima bir dur diyemuyorum neden

Bugn Son olarak
1 kepçe aşure
1 kupa yeşil çay
2 lt su
25 ' epileptk bisiklet
40*3 mekik
2' bisiklt çevrme hareketi
2' kanat çırpma harekti
5lunge
5squat
15*3 duvar şinavı
İyi gecelr hepinize
Dayko bunu cokkkk begendi
Tebrikler cok guzel spor yapilmis darisi basimiza

Ben fotograf cekinmekten bile kaciyorum. Bu halimi hic biyerde gormek istemiyorum
Ben de oyleydim canim hatta bir ara buraya resim yuklemek icin eski resimlerimden bulmak icin bile bayaa ugrastim ama artik daha rahatim kilo verdikce daha da bir guven geliyor insana

Aynennn bendeee kilo verdikce daha guzel hissediyorum kendimi.. Ama kilo almadan onceki o zayiff incecik halime donmem icin 30 kilom var.. Offf ne kadar cok.. Yazarken bile agirligi hissettim yani. Ama yaza kadar vercez insallahhh

Canimcim, benim yatagimin tam karsisinda kocaman bir ayna var ve sabah uyandigimda kocammaann popomu ve gobegimi gorunce beni motive ediyor. Sende kacinma.. Bol bol resim cek, aynaya bak ki, o goruntunun seni rahatsiz etmesine izin ver.. Boylece gaza gelirsin diyete devam edersin :)

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

Dun cok guzel bi tarif buldum. Karnabahar koftesi..

Karnabahari hasladim. Normal kofte ici hazirladim. ( sogan, sarimsak, kimyon, ekmek ici falan) haslanmis karnabahari iyiiiceee suzdum. Harcin icine katip, kofte seklinde firin tepsisine dizdim. Verdim firina yarim saat. Ayyy cokk guzel oldu..hic yag yok, tadida super, tavsiye ederim :)

Su an ogle yemegim olarak karnabahar koftesi yoyorum, yanina 1 dilim tb ekmegi ve yogurt.

Sabahta kucuk bir sandvic yedim. ( kepek ekmegine, beyaz peynir, domates vs) yaninada sutlu kahve ictim.

Aksam mercimek corbasi yanina salata.

Aynennn bendeee kilo verdikce daha guzel hissediyorum kendimi.. Ama kilo almadan onceki o zayiff incecik halime donmem icin 30 kilom var.. Offf ne kadar cok.. Yazarken bile agirligi hissettim yani. Ama yaza kadar vercez insallahhh
Adas ben hic oyle incecik olmadimki hep tontistim istedigim kiloya dusunce yeniden dogmus olacagim
Kiz kardesim 50 kg civari benimde 50 kg fazlam vardi basladigimda dusunsene zayiflayinca bi kardes daha cikacak benden

Çalışıyor musun neden 8e kalıyo yemek ?
Madem geç yiyosn saat 5 gibi 1 bardk süt iç içine tarçın ekleyerek yemek yiyene kadar kan şekerini düzenlr böylece sende yemeğe saldırmazsın tatlım

Bnde çok seviyrm fotoğrf çeknmeyi ama gerçektn insan kilolu olunca içinden gelmiyo verdikçe hırslanıyo bende 2 aydır öyleydm pisboğaz olmştm.

Ben şöyle yapıyorum 1 bardk suya biraz karbonat karıştırıyorum, birşey yiyeceğimde yada abur cubur 1-2 yudm içiyorum bu sudan ( karbonatlı suyu ,namıdiğer alkali, yemeklerden en az 30 dk önce içilmeli ve içince en az 1 saat hiç bişey yememelisin çünkü mide asitini alıyo ve asit olmayınca mide sindirim yapamıyo) yani 1 yudum bile içsen suyun etkisinin geçmesini bekleyene kadar sendeki yeme isteğide kayboluyor
Tavsiye ederim yani . Hem yawaş yavaş iradende güçleniyo kendine dur diyebiliyosn

Teşekkür ederm bisiklet hariç hepsini ramazanla kurban arası hergün yapıyordm. Dün ya Allah dedim bakalım inşallah devamı gelir daykocum

Ben bunu kendimden çok kızım için deneyeceğim
Teşekkürler

Adas ben hic oyle incecik olmadimki hep tontistim istedigim kiloya dusunce yeniden dogmus olacagim
Kiz kardesim 50 kg civari benimde 50 kg fazlam vardi basladigimda dusunsene zayiflayinca bi kardes daha cikacak benden
abbowwww hakkaten icinden 1 insan cikacakk..
Benimde 2 kiz kardesim var. onlarda oyle citipitilar. Bende su icsem yariyor.. Amaaaa Insallah vericezzz hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…