- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.781
Canim bende mayis ayinda diyete basladigimda hesap yapiyodum. Sonra ne olduysa biraktim. Aynen dedigin gibi hesap yapmak cokk ise yariyor. Bende yeniden hesap yapmaya basladim. Bakalim neler olacak :)Kızlar sizlerlede paylaşmak isterim ;
ben geçen pts bi uygulama yükledim tlf.uma kalori hesabı yapıyor.
Pts günü başladım hesaplamaya bugn tartldm 1.9 kg vermişim(uzun ara verince belki bu kadar çok gitti kilo bilemiyorum)
bnm yaptığım dikkat etme mantığına uyuyor açıkcası
Kalk kalk spor yapalim. Durum fenaaa :)
Tatlım çok az yediğin şeyler. Sağlıklı bir menü de değil. Çok ufak değişiklikler yapmanın sağlığına faydası olacaktır.
zeytinyağlı kabak yaptım kendime. bol dereotlu.. yanınada 2 kaşık yoğurt aldım. öğle yemeğimi yiyorum :) sabah kahvaltısını atlattım, öğle yemeğini de atlattım. akşam üzeri bir sütlü kahve yaparım ohh miss :) akşamada sebze, çorba..
Ben fotograf cekinmekten bile kaciyorum. Bu halimi hic biyerde gormek istemiyorumGünaydın
Sabah mutlu mesut uyandım. Akşam az yedim ve spor yaptım.taki metro da camdan yansımamı Görene kadar bu ben mi yim ya dedim. Ne şekilsiz misim ya. Çok pis gaza geldim ya
Dayko bunu cokkkk begendiBugn Son olarak
1 kepçe aşure
1 kupa yeşil çay
2 lt su
25 ' epileptk bisiklet
40*3 mekik
2' bisiklt çevrme hareketi
2' kanat çırpma harekti
5lunge
5squat
15*3 duvar şinavı
İyi gecelr hepinize
Ben de oyleydim canim hatta bir ara buraya resim yuklemek icin eski resimlerimden bulmak icin bile bayaa ugrastim ama artik daha rahatim kilo verdikce daha da bir guven geliyor insanaBen fotograf cekinmekten bile kaciyorum. Bu halimi hic biyerde gormek istemiyorum
Bir an once vermem gerek bu kilolari ama su bogazima bir dur diyemuyorum neden
Dayko bunu cokkkk begendi
Tebrikler cok guzel spor yapilmis darisi basimiza
Ben de oyleydim canim hatta bir ara buraya resim yuklemek icin eski resimlerimden bulmak icin bile bayaa ugrastim ama artik daha rahatim kilo verdikce daha da bir guven geliyor insana
Canimcim, benim yatagimin tam karsisinda kocaman bir ayna var ve sabah uyandigimda kocammaann popomu ve gobegimi gorunce beni motive ediyor. Sende kacinma.. Bol bol resim cek, aynaya bak ki, o goruntunun seni rahatsiz etmesine izin ver.. Boylece gaza gelirsin diyete devam edersin :)Ben fotograf cekinmekten bile kaciyorum. Bu halimi hic biyerde gormek istemiyorum
Adas ben hic oyle incecik olmadimki hep tontistim istedigim kiloya dusunce yeniden dogmus olacagimAynennn bendeee kilo verdikce daha guzel hissediyorum kendimi.. Ama kilo almadan onceki o zayiff incecik halime donmem icin 30 kilom var.. Offf ne kadar cok.. Yazarken bile agirligi hissettim yani. Ama yaza kadar vercez insallahhh
Çalışıyor musun neden 8e kalıyo yemek ?baya fazla kaçırdım kızlar sağlığım yerinde çok şükür. Ama kilom fazla maşallahım var hani:)
akşam yemek yedim kahveyle duramadım. Ispanak, börek ve tatlı yedim
galiba diyet konusunda tek uyabildiğim sabah kahvaltı ve öğle yemeğim oldu...
moralim sıfır oldu haliyle ben bu kafayla gidersem kilo vermek bir yana alırım fazlasıyla
benim problemim akşam yeme alışkanlığım ama saat 5-7 arasında yemek yemiyorum ki 8 de anca yiyebiliyorum o zamana kadarda açlıktan kudurmuş olduğumdan canavar gibi yiyorum
Bnde çok seviyrm fotoğrf çeknmeyi ama gerçektn insan kilolu olunca içinden gelmiyo verdikçe hırslanıyo bende 2 aydır öyleydm pisboğaz olmştm.Ben fotograf cekinmekten bile kaciyorum. Bu halimi hic biyerde gormek istemiyorum
Teşekkür ederm bisiklet hariç hepsini ramazanla kurban arası hergün yapıyordm. Dün ya Allah dedim bakalım inşallah devamı gelir daykocumDayko bunu cokkkk begendi
Tebrikler cok guzel spor yapilmis darisi basimiza
Ben de oyleydim canim hatta bir ara buraya resim yuklemek icin eski resimlerimden bulmak icin bile bayaa ugrastim ama artik daha rahatim kilo verdikce daha da bir guven geliyor insana
Ben bunu kendimden çok kızım için deneyeceğimDun cok guzel bi tarif buldum. Karnabahar koftesi..
Karnabahari hasladim. Normal kofte ici hazirladim. ( sogan, sarimsak, kimyon, ekmek ici falan) haslanmis karnabahari iyiiiceee suzdum. Harcin icine katip, kofte seklinde firin tepsisine dizdim. Verdim firina yarim saat. Ayyy cokk guzel oldu..hic yag yok, tadida super, tavsiye ederim :)
Su an ogle yemegim olarak karnabahar koftesi yoyorum, yanina 1 dilim tb ekmegi ve yogurt.
Sabahta kucuk bir sandvic yedim. ( kepek ekmegine, beyaz peynir, domates vs) yaninada sutlu kahve ictim.
Aksam mercimek corbasi yanina salata.
abbowwww hakkaten icinden 1 insan cikacakk..Adas ben hic oyle incecik olmadimki hep tontistim istedigim kiloya dusunce yeniden dogmus olacagim
Kiz kardesim 50 kg civari benimde 50 kg fazlam vardi basladigimda dusunsene zayiflayinca bi kardes daha cikacak benden
Afiyet olsun simdidennn..Ben bunu kendimden çok kızım için deneyeceğim
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?