Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü
Waffle 1 tk gül reçeli minik bir waffle idi
Öğle
4 yk türlü
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
2 yk aşure
Ara
1elma
Akşam
Salata çorba

Simdiiii gelelim ben bugun ne yaptimmm

Sabah
Kepek ekmegine beyaz peynirli sandvic 181kcal
Sutlu kahve 57 kcal

Ogle
Karnabahar koftesi 4 adet 100kcal ( tarifteki malzemeye gore hesapladim )
1 dilim ekmek 113 kcal ( kalin dilim )

Ara
1 avuc leblebi 104kcal

Aksam
2 kepce mercimek corbasi 137kcal
1/2 dilim ekmek 50kcal

Toplam 742kcal

Hareket olarak gecen bahsettigim yeni spor merkezine gittim. 25dk tum kaslarina elektrik veriyolar. 25dk'da 4-5 saatlik sporda yaktigin kaloriyi yakiyosun.. Ama bidaha tovbe gitmemm Alaahh'imm cok korktum. Baya baya elektrik carpiyo, bide islak esofman giydiriyolar falan cok acayip bisi evde takilirim azar azar artik... Ama bugunluk 1000 kalori yakmis oldumm :)

Aman kaptan okudukça korktum ben. Yok Islak eşofman yok elektrik. Rambo Vietnam da işkence görüyor sanki
Aman uzak dur kalp krizi falan olur allah Esirgesin

Aman kaptan okudukça korktum ben. Yok Islak eşofman yok elektrik. Rambo Vietnam da işkence görüyor sanki
Aman uzak dur kalp krizi falan olur allah Esirgesin
Hahaaahha sabah sabah cok guldum Ramboya.. Ama dedigin gibi bende korktum bidahada gitmem..

Bu arada dun sabahh 700 gr arti cikmistim. Caktirmadim ama feci moralim bozuldu.. Haftasonu yediklerim yuzunden oldu.. Bu sabah cok sukur gitmis.. Cumaya kadar kendimden de iyi bir performans bekliyorum artikk

Bende bugunku menumu yazayim..

1 dilim tb ekmegi ( kalin ) 113
1 dilim beyaz peynir 71
1 domates 14

Ara
1 mandalina 38

Oglen
1 kase corba 150
1/2 dilim ekmek 50

Ara
Sutlu kahve 57

Aksam
Hindi sote 220
Buyukk bir salata 87
Belki 2 kasik bulgur pilavi ( aclik durumuma gore)

Tam 800 kalori çıktı :) pilavı eklersem 877 olacak..

Hareket olarak, bütün gün ders çalışıcam, akşam biraz yoga yaparım belki..

Afiyet olsunnn.. Lahana çorbasınada başlarsan kilolar 5'er 5'er gider artık
yılbaşına 75 olmam lazım 9 kilo kaldı 75 den sonra yine yavaşlarım ama bi an önce vermeliyim 9 kiloyu acaip hırs yaptım
yeni açılan mezunların başarı hikayelerini gördünmü canım bi arkadaş tam 52 kg vermiş

birde 2-3 gündür bal yiyorum kahvaltıda adetim yakın tatlı krizlerini onunla geçiştirmeye çalışıyorum iyimi yapıyorum kötümü
not:katkısız organik bal
bu konuda şanslıyız şükür küçük yerde oturmanın faydaları pekmezi balı direkt üreticiden alıyoruz

bu lahana birazda değişiklik olacak bana
normalde sabah kahvaltısını sevmem ,yazın yine taze sebzelerle peynir,yumurta gidiyordu şimdi ne domateste tat var ne yeşillikte
zeytin yiyemiyorum acayip su tutuyor vücudum yumurtaya da bıktım bu sabah sadece peynir bal yeşilçay çavdar ekmeği yedim domates salatalık doğradım saman gibi tadı öylece kaldı
öğlene köftem var yeşilliğim kalmadı bugün alıcam kısmetse ne yiyeceğimi de şaşırıyorum artık dünden biber dolması var kıymalı bulgur ile yapılmış ondan mı yesem bi tane

abbowwww ne dıyosunn 52 kilo muu.. Maşallah vallahi.. Bende hırs yaptım. Bu ne ya 2 aydır aynı yerde sayıyorum.. İnşallah hedeflere ulaşıcazzz kuzumm..

bal en güzeli.. 1 tatlı kaşığı bal 15 kalori.. :)

aynennnn fenalık geldi peynir ekmek yemekten. Çorba içicem yarın sabah, değişiklik olsun. Müsli var alternatif. Ispanaklı peynirli omlet yapabilirsin ( börek gibi oluyo ) meyve salatası olabilir, sebze suları olabilir. Geçen kış yapıyodum acayip sağlıklı, kereviz sapı, yeşil elma, kivi salatalık ıspanak maydanoz, katı meyve püresinden geçirince, hem çokk lezzetli, hem çokk vitaminli sağlıklı ve doyurucu oluyo.. Aklıma bunlar geldi :)

Sagol canim aklima yazdim uygulayacam bi de ton balikli salatayi seviyorum

günaydın kızlar
ben de bugün lahana çorbası yapacağım kısmetse hele bir pazara gidip tazecik sebzeleri alim yarın başlıyacam inşallah becerebilirim

Lahana corbasi diyetine mi baslayacaksin yoksa normal ogun icin mi lahana corbasi ?

Valla insan hirs yapti mi herseyi yapabilir bence. Sende yilbasindan once o 9 kiloyu verebilirsin bu azim olduktan sonra. Spor spor spor. En hizli kilo verdiren diyetten daha garanti.

ben de yazamadim bikac gundur. Dun kursum vardi gec dondum eve.

Sabah uyanamadim o yuzden kahvalti yapamadim.
1 bardak sut ve 1 kasik yulaf ezmesini karistirip yedim.

Ogle yemeginde acelem vardi buaraya en yakin mcdonalds vardi malesef 1 bigmac ve patates kizartmasi yemek zorunda kaldim.
Ara ogun
100 kalorilik yulafli mantarli pilavimsi bisey yedim.

Aksam (kurs sebebi ile saat 10 dan sonra)

200gr yagsiz kirmizi et izgara
yarim kabak ve 1 kirmizi biber izgara
2 yesil elma
1 adet trabzon hurmasi
2 dilim bugday ekmegi,1 kk beyaz peynir.

Rutin sabah evden ise (20dk)
aksam isten eve (20dk) yuruyus de sporum oldu.

Aksamlari biraz abartiyorum son gunlerde. Bu aksam sadece corba icecegim insallah.

Menu harika ve sadece 877 kalori
Canim gunluk 1200 kaloriden daha dusuk olacak sekilde beslenmeyi pek onermiyorlar.

Sen aralara yogurt felan da ekle eger seviyorsan.

100gr yarim yagli yogurt 46 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…