Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar günaydın. Bugün saat11 gibi yaptım kahvaltımı. Yumurta peynir domates, 5 zeytin 2 dilim ekmekle. Öğeleden sonra ara öğun yapacağım. Elma falan. Akşama daha yemek düşünmedim.

kaptancım kendine gelmene motivasyonun artmasına çok sevindim. Fakat o ne öyle ıslak eşofman elektrik. Belki riski yoktur bilmiyorum ama yinede bi ürkütüyor.

yakarcım daykocum sizlerede maşallah yaaa.
Keske bu hafta cuma gunku listeye giriyor olsaydim. Daha bir motive olurdum sanki.
Benim kiloda hala tik yok. Ne geriliyor ne ilerliyor. Sabitlendi resmen 64.0
Tatlım ilk etapta sabit kalmak bile iyi. Ama biraz daha gayret. Dişarıda olduğun zamanlarda yanına bişeyler almalısın yiyecek.

Menu harika ve sadece 877 kalori
Canim gunluk 1200 kaloriden daha dusuk olacak sekilde beslenmeyi pek onermiyorlar.

Sen aralara yogurt felan da ekle eger seviyorsan.

100gr yarim yagli yogurt 46 cal.

canım teşekkürler önerin için ama kalsiyumu peynir ve süt ile alıyorum, proteini et ve süt ürünlerinden alıyorum, karbonhidratı çorba ve ekmek ile alıyorum, vitaminleri salata ve meyve ile alıyorum. gerisi fazladan kalori.. zaten benim yaptığım menülerimi haftada bir yazıp yolladığım bir doktorum var, şimdilik bir sıkıntı yok yani

Keske bu hafta cuma gunku listeye giriyor olsaydim. Daha bir motive olurdum sanki.
Benim kiloda hala tik yok. Ne geriliyor ne ilerliyor. Sabitlendi resmen 64.0

2 hafta sonunda listeye girdiğinde başladığın günkü kilondan itibaren hesaplayacaksın zaten. 3.haftaki kilonu baz almayacaksın yani..Onu düşünerek motive olabilirsin.

afiyet olsun canımcım..

valla ne bilimm her yerde okudum, gördüm. ems sistemi diye bişi. bende bi deneyeyim dedim.. değişik bi şeymiş..normal spor candır

afiyet olsun canımcım..

valla ne bilimm her yerde okudum, gördüm. ems sistemi diye bişi. bende bi deneyeyim dedim.. değişik bi şeymiş..normal spor candır
Tabii yaa. Ben hergün 20 dk da olsa basen için hareketler yapıyordum. Ancak bi kaç gündür temizlikle uğraşıyorum akşam ile gelince. Halııları falan seriyorum. Örneğin dün gece 12 den sonra bi odam kalmıştı camı kirli olan onu sildim. düşünsene sokakta görenler kesin "bu kadın çatlakk gece 1 de cam siliyo" demişlerdir.

Insallah canim
Lahana corbasi diyeti malzemeleri aldim simdi mutfaga gidip pisirecem kismetse annem de diyorki kereviz pis kokar nasil yiyeceksin sen onu

Kolay gelsin canim

Haahhahaha hakkaten gece 1'de cam silinir mi yaww Amaaa süper spor olmuşturr

Gunaydin kizlar
Dun aksam corbayi yaptim hatta denedim kotu degil ama surekli icince zorlar valla ozellikle kereviz
Icine pek cok sey koydum
Yarim lahana,yarim demet maydonoz,yarim demet dereotu,3 buyuk kuru sogan,1 aci sivri biber,2 domates,1 kereviz,3 dis sarimsak,kimyon,karabiber,1 tavuk bulyon(tuz atmadim onun yerine hem de tadini yenecek kivama getirsin diye)
Sabah kalkinca suyumu ictim 1 mandalina yedim simdide corbami icecegim hadi bana afiyet olsun

Benim temmuza kadar en az 20 kilo vermem lazım.. Olur mu acaba yaaa

olur olur en gec haziran basinda 18 verirsin, son 2kiloyu da kalan 1 ayda verirsin ama vazgecmek, buraya ara vermek ve verilen kilolari geri almak yok :)

Huuuuu herkes nerde yawwww

Isteyim calisiyorum valla. Omur biter isler bitmez

utancımdan giremediğim grubum merhaba

yedikçe yiyesim geliyor benimki yeme bozukluğu yeme hastalığı başka bişey değil

yeni bir liste buldum onu uygulayacağım :)

Bende de var o yeme bozuklugu seysinden, ne nalet biseydir. Dun bi tencere corba yaptim 3 gun icerim diye, gece boyunca ictim 1 kasecik kaldi. Onu da son anda kurtardim. Hala umudumu yitirmedim, verecegim bu kilolari

Merhaba kızlar
Diyet işi yeme işini az da olsa kontrol altına aldım ama spor olmadan çok etkili olmuyor. Evde neler yapıyorsunuz spor olarak .fikir edinmem lazım .hasetlenmem lazım.

Ben spor salonuna yazildim artik evde bisey yapmiyorumama bi ara zumba videolari acip 1 saat araliksiz zumba yapiyordum. Zumba cok etkili kilo vermede. Ne yazik ki suan benim gittigim spor salonunda yok

bende severim gece temizlik yapmayı özellikle sinirli ve stresli isem

Benim temmuza kadar en az 20 kilo vermem lazım.. Olur mu acaba yaaa
Verirsin inşallah Allah hepi ize kolaylık versin

877 cl az değil mi bi gün için?

utancımdan giremediğim grubum merhaba

yedikçe yiyesim geliyor benimki yeme bozukluğu yeme hastalığı başka bişey değil

yeni bir liste buldum onu uygulayacağım :)
Tek değilsin sudecm akşama kadar dikkat ettim. Bi gezmeye gittim neler yedm neler bnde kendimdn utanıyorm inan spor da yapamadım yürüyüş dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…