- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.821
Tatlım ilk etapta sabit kalmak bile iyi. Ama biraz daha gayret. Dişarıda olduğun zamanlarda yanına bişeyler almalısın yiyecek.Keske bu hafta cuma gunku listeye giriyor olsaydim. Daha bir motive olurdum sanki.
Benim kiloda hala tik yok. Ne geriliyor ne ilerliyor. Sabitlendi resmen 64.0
Menu harika ve sadece 877 kalori
Canim gunluk 1200 kaloriden daha dusuk olacak sekilde beslenmeyi pek onermiyorlar.
Sen aralara yogurt felan da ekle eger seviyorsan.
100gr yarim yagli yogurt 46 cal.
Keske bu hafta cuma gunku listeye giriyor olsaydim. Daha bir motive olurdum sanki.
Benim kiloda hala tik yok. Ne geriliyor ne ilerliyor. Sabitlendi resmen 64.0
Hanımlar günaydın. Bugün saat11 gibi yaptım kahvaltımı. Yumurta peynir domates, 5 zeytin 2 dilim ekmekle. Öğeleden sonra ara öğun yapacağım. Elma falan. Akşama daha yemek düşünmedim.
kaptancım kendine gelmene motivasyonun artmasına çok sevindim. Fakat o ne öyle ıslak eşofman elektrik. Belki riski yoktur bilmiyorum ama yinede bi ürkütüyor.
yakarcım daykocum sizlerede maşallah yaaa.
Tatlım ilk etapta sabit kalmak bile iyi. Ama biraz daha gayret. Dişarıda olduğun zamanlarda yanına bişeyler almalısın yiyecek.
Tabii yaa. Ben hergün 20 dk da olsa basen için hareketler yapıyordum. Ancak bi kaç gündür temizlikle uğraşıyorum akşam ile gelince. Halııları falan seriyorum. Örneğin dün gece 12 den sonra bi odam kalmıştı camı kirli olan onu sildim.afiyet olsun canımcım..
valla ne bilimm her yerde okudum, gördüm. ems sistemi diye bişi. bende bi deneyeyim dedim.. değişik bi şeymiş..normal spor candır
Insallah canimLahana corbasi diyetine mi baslayacaksin yoksa normal ogun icin mi lahana corbasi ?
Valla insan hirs yapti mi herseyi yapabilir bence. Sende yilbasindan once o 9 kiloyu verebilirsin bu azim olduktan sonra.Spor spor spor. En hizli kilo verdiren diyetten daha garanti.
Kolay gelsin canimTabii yaa. Ben hergün 20 dk da olsa basen için hareketler yapıyordum. Ancak bi kaç gündür temizlikle uğraşıyorum akşam ile gelince. Halııları falan seriyorum. Örneğin dün gece 12 den sonra bi odam kalmıştı camı kirli olan onu sildim.düşünsene sokakta görenler kesin "bu kadın çatlakk gece 1 de cam siliyo" demişlerdir.
Haahhahaha hakkaten gece 1'de cam silinir mi yawwTabii yaa. Ben hergün 20 dk da olsa basen için hareketler yapıyordum. Ancak bi kaç gündür temizlikle uğraşıyorum akşam ile gelince. Halııları falan seriyorum. Örneğin dün gece 12 den sonra bi odam kalmıştı camı kirli olan onu sildim.düşünsene sokakta görenler kesin "bu kadın çatlakk gece 1 de cam siliyo" demişlerdir.
Sorma cnm ne spor hemde. Birileri görmesin diye çok uğraştım üstelikHaahhahaha hakkaten gece 1'de cam silinir mi yawwAmaaa süper spor olmuşturr
Uygula cnm ve uğra hergün bizede anlat listeni. Seni görmek istiyoruz burdautancımdan giremediğim grubum merhaba
yedikçe yiyesim geliyor benimki yeme bozukluğu yeme hastalığı başka bişey değil
yeni bir liste buldum onu uygulayacağım :)
Benim temmuza kadar en az 20 kilo vermem lazım.. Olur mu acaba yaaa
Huuuuu herkes nerde yawwww
utancımdan giremediğim grubum merhaba
Merhaba kızlar
Diyet işi yeme işini az da olsa kontrol altına aldım ama spor olmadan çok etkili olmuyor. Evde neler yapıyorsunuz spor olarak .fikir edinmem lazım .hasetlenmem lazım.
bende severim gece temizlik yapmayı özellikle sinirli ve stresli isemTabii yaa. Ben hergün 20 dk da olsa basen için hareketler yapıyordum. Ancak bi kaç gündür temizlikle uğraşıyorum akşam ile gelince. Halııları falan seriyorum. Örneğin dün gece 12 den sonra bi odam kalmıştı camı kirli olan onu sildim.düşünsene sokakta görenler kesin "bu kadın çatlakk gece 1 de cam siliyo" demişlerdir.
Verirsin inşallah Allah hepi ize kolaylık versinBenim temmuza kadar en az 20 kilo vermem lazım.. Olur mu acaba yaaa
877 cl az değil mi bi gün için?Bende bugunku menumu yazayim..
1 dilim tb ekmegi ( kalin ) 113
1 dilim beyaz peynir 71
1 domates 14
Ara
1 mandalina 38
Oglen
1 kase corba 150
1/2 dilim ekmek 50
Ara
Sutlu kahve 57
Aksam
Hindi sote 220
Buyukk bir salata 87
Belki 2 kasik bulgur pilavi ( aclik durumuma gore)
Tam 800 kalori çıktı :) pilavı eklersem 877 olacak..
Hareket olarak, bütün gün ders çalışıcam, akşam biraz yoga yaparım belki..
Tek değilsin sudecm akşama kadar dikkat ettim. Bi gezmeye gittim neler yedm neler bnde kendimdn utanıyorm inan spor da yapamadım yürüyüş dışındautancımdan giremediğim grubum merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?