- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.841
Ben mekik çekmeyi seviyorum tavsiye ederm göbeğe bele birebir sonradan öğrendimki bnm çektiğim mekk üst karn kasları içinmiş yan mekik göbeğe daha çok etki ediyomş bisiklet çevirr gibi yapıncada alt karın kası çalışırmışMerhaba kızlar
Diyet işi yeme işini az da olsa kontrol altına aldım ama spor olmadan çok etkili olmuyor. Evde neler yapıyorsunuz spor olarak .fikir edinmem lazım .hasetlenmem lazım.
yok tatlım 877 hiç az değil.. adı üstünde diyet yapıyoruz.. :) bu zaman kadar yediklerime sayıyorum.. ve akşam yediklerimle o kadar doydum ki, acaba fazla mı kaçırdım diye hissettim..877 cl az değil mi bi gün için?
Evet aslında haklısın. Birilerinin kaçamak yapması bizim de yapmamıza sebep oluyor. Bana uyar kaptancım.Kızlarrrrr selammm
Sizlerden kendi adıma bir ricam olacak...
Bu kaçamaklarımızı yazıyoruz ya hani, şunu yedim bunu yedim diyoruz ya, bu yazdıklarımız hepimiz için demotive edici oluyor diye düşünüyorum. ( kendimi de dahil ediyorum )
Eğer akşam yemeğinde ipin ucu biraz kaçtıysa, akşam 30 mekik çekelim, ne bilim yürüyüş yapalım.. Bunu bunu yedim ama sonrasında sporumu yaptım diye de yazalım lütfen..
Çünkü iyi şeyleri paylaşırsak, hepimiz daha iyi hissederiz, daha motive edici olur diye düşünüyorum. Yada en azından sürekli kendini tutamayan arkadaşlarımız için de ( bende dahil olmak üzere ) gaza gelme sebebi olur belki..
Yani herkes az yiyor, herkes spor yapıyor, bir tek ben kaçamak yapıyorum diye bir düşünce ile belki daha kolay gaza gelip motive olabiliriz... Ne dersiniz ?
Kızlarrrrr selammm
Sizlerden kendi adıma bir ricam olacak...
Bu kaçamaklarımızı yazıyoruz ya hani, şunu yedim bunu yedim diyoruz ya, bu yazdıklarımız hepimiz için demotive edici oluyor diye düşünüyorum. ( kendimi de dahil ediyorum )
Eğer akşam yemeğinde ipin ucu biraz kaçtıysa, akşam 30 mekik çekelim, ne bilim yürüyüş yapalım.. Bunu bunu yedim ama sonrasında sporumu yaptım diye de yazalım lütfen..
Çünkü iyi şeyleri paylaşırsak, hepimiz daha iyi hissederiz, daha motive edici olur diye düşünüyorum. Yada en azından sürekli kendini tutamayan arkadaşlarımız için de ( bende dahil olmak üzere ) gaza gelme sebebi olur belki..
Yani herkes az yiyor, herkes spor yapıyor, bir tek ben kaçamak yapıyorum diye bir düşünce ile belki daha kolay gaza gelip motive olabiliriz... Ne dersiniz ?
Afiyet olsuuun kaptanım. Çook güzel bir menü.Bugün yediklerimi yazayım,
Sabah
1/2 dilim lor peynirli börek 195kcal
1 şekerli çay 11 kcal
Ara
1 küçük mandalina 25 kcal
Öğle
Ton balıklı salata 187 kcal
1 dilim tb ekmeği 64 kcal
Akşam ( henüz yemedim )
Izgara köfte ( dışarıda yiyeceğim ) 242 kcal
Yoğurt 12 kcal
1 dilim tb ekmeği 64
Yatmadan
Sütlü Kahve 57kcal
Toplam 857kcal
Şu anda biraz açım, akşam yemeğinden önce bastırmak için belki bi lokma bişey daha atarım ağzıma..
Benim bugün durumum budur :)
Bugun bildirim gunu. Ben diyete dun basladim.
Baslangic kilom yani dun sabah ki kilom 65 idi.
Bugun sabah kilom 64,4
Btn bir sonraki hafta mi girecegim listeye nasil olacak?
Neseli bir gun dilerim hepinize :)
60 ip atlama
40*3 mekik
10*3 yan mekik
15*3 duvar şinavı
2' bisiklt çvrme hrkti
2' kanat çırpma
5 squat
5 lunge
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Doğru düzgün rapor olmayınca anca bu kadar gitti. Hatta 2 gündür de aynı kilodayım.***14.TAKIM 386. ETAP ***
Absolut123 91,8 / / / %
Dayko 84,8 / 84,2 / 0,6 / % 0,70
Yakar76 65,6 / 64.9/ 0.7 / %1.06
meksilina 54,3 / / / %
14.TAKIM ORTALAMASI %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?