Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar
Diyet işi yeme işini az da olsa kontrol altına aldım ama spor olmadan çok etkili olmuyor. Evde neler yapıyorsunuz spor olarak .fikir edinmem lazım .hasetlenmem lazım.
Ben mekik çekmeyi seviyorum tavsiye ederm göbeğe bele birebir sonradan öğrendimki bnm çektiğim mekk üst karn kasları içinmiş yan mekik göbeğe daha çok etki ediyomş bisiklet çevirr gibi yapıncada alt karın kası çalışırmış

Kollarım için geriye doğru kanat çırpma tv.de görmüştm yeni deniyorm bende.
Bacak içi için ne yapılır acaba, ben ondanda çok şilayetçiym

877 cl az değil mi bi gün için?
yok tatlım 877 hiç az değil.. adı üstünde diyet yapıyoruz.. :) bu zaman kadar yediklerime sayıyorum.. ve akşam yediklerimle o kadar doydum ki, acaba fazla mı kaçırdım diye hissettim.. yediklerim sağlıklı şeyler olduğu için gün boyu tok kalıyorum. Birde buradaki herkes kadar çok spor yapamıyorum. Dizlerimde problem var. o yüzden de az kalori alırsam anca yağlar eriyo

Kızlarrrrr selammm

Sizlerden kendi adıma bir ricam olacak...

Bu kaçamaklarımızı yazıyoruz ya hani, şunu yedim bunu yedim diyoruz ya, bu yazdıklarımız hepimiz için demotive edici oluyor diye düşünüyorum. ( kendimi de dahil ediyorum )

Eğer akşam yemeğinde ipin ucu biraz kaçtıysa, akşam 30 mekik çekelim, ne bilim yürüyüş yapalım.. Bunu bunu yedim ama sonrasında sporumu yaptım diye de yazalım lütfen..

Çünkü iyi şeyleri paylaşırsak, hepimiz daha iyi hissederiz, daha motive edici olur diye düşünüyorum. Yada en azından sürekli kendini tutamayan arkadaşlarımız için de ( bende dahil olmak üzere ) gaza gelme sebebi olur belki..

Yani herkes az yiyor, herkes spor yapıyor, bir tek ben kaçamak yapıyorum diye bir düşünce ile belki daha kolay gaza gelip motive olabiliriz... Ne dersiniz ?

Evet aslında haklısın. Birilerinin kaçamak yapması bizim de yapmamıza sebep oluyor. Bana uyar kaptancım.

Ayrıca ben bugün kaçamak yapmadım ve kesinlikle yapmıcam. Yarın tartı günü çünkü

***14.TAKIM 386. ETAP ***

Absolut123 91,8 / / / %
Dayko 84,8 / / / %
Yakar76 65,6 / / / %
meksilina 54,3 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %

haydi bu haftaki listemizi koyuyorum.. bakalım yarın kim ne yapmışşş

Haklısın

Bugün yediklerimi yazayım,

Sabah
1/2 dilim lor peynirli börek 195kcal
1 şekerli çay 11 kcal

Ara
1 küçük mandalina 25 kcal

Öğle
Ton balıklı salata 187 kcal
1 dilim tb ekmeği 64 kcal

Akşam ( henüz yemedim )
Izgara köfte ( dışarıda yiyeceğim ) 242 kcal
Yoğurt 12 kcal
1 dilim tb ekmeği 64

Yatmadan
Sütlü Kahve 57kcal

Toplam 857kcal

Şu anda biraz açım, akşam yemeğinden önce bastırmak için belki bi lokma bişey daha atarım ağzıma..

Benim bugün durumum budur :)

Afiyet olsuuun kaptanım. Çook güzel bir menü.

Şimdi kendime spor çizelgesi yapıyorum kızlar. Akşam evdeki işleri mi yapıp en az yarım saat spor yapacağım.çok ağır şeyler yapamam dizim den dolayı hiç olmazsa mekik yer hareketi falan yapacağım. Spor yapmadıkça bu iş uzun sürüyor ve motivasyon azalıyor.
Artık yazarım

Bugun bildirim gunu. Ben diyete dun basladim.

Baslangic kilom yani dun sabah ki kilom 65 idi.
Bugun sabah kilom 64,4

Btn bir sonraki hafta mi girecegim listeye nasil olacak?
Neseli bir gun dilerim hepinize :)

Gecen hafta Cuma 64.4 idim. bugun ki kilom 63.9 malesef. Cok yavas kilo vermem

Absolut123 91,8 / / / %
Dayko 84,8 / 84,2 / 0,6 / % 0,70
Yakar76 65,6 / / / %
meksilina 54,3 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %

Absolut123 91,8 / / / %
Yakar76 65,6 / 64.9/ 0.7 / %1.06
meksilina 54,3 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Doğru düzgün rapor olmayınca anca bu kadar gitti. Hatta 2 gündür de aynı kilodayım.
Evet bahaneleri de yazdık bu iş tamamdır.

Absolut123 91,8 / / / %
Yakar76 65,6 / 64,9 / 0,7 / % 1,06
meksilina 54,3 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…