- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.881
Aynen canım benim.. Ama en çok senin adına sevindim bu hafta. bi gaza geldin hemen toparladın.. inşallah bu haftada aynı şekilde gidersin..Ne yapalım kaptan bu hafta olmadı. Önümüzde ki maçlara bakacağız
Evet ya. Bide matematik öğretmeni olacamSlm 14, mıntıka şimdi dikkatimi çekti şekerler yüzdeleri hesaplarken yuvarlama yapmayı unutuyormusunuz acaba
***14.TAKIM 386. ETAP *** BEŞİNCİ TAKIM
Absolut123 91,8 /91,8 /0 / %0 Kilosu sabit
Dayko 84,8 / 84,2 / 0,6 / % 0,70 =0,707 den :0,71
Yakar76 65,6 / 64,9 / 0,7 / % 1,06 =1,067 den :1,07
meksilina 54,3 /53,6 /0,7 / % 1,28 =1,289 dan: 1,29
14. TAKIM ORTALAMASI % 0,76 =0,767 den :0,77
virgülden sonraki üçüncü rakam 5 veya 5 ten büyükse yuvarlıyoruz şekerler
Daykocum istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun tbrkler canımmm
***14.TAKIM 386. ETAP ***
Dayko 84,8 / 84,2 / 0,6 / % 0,70
Yakar76 65,6 / 64,9 / 0,7 / % 1,06
meksilina 54,3 /53,6 /0,7 / % 1,28
hanımlar çok özür dilerim geç kaldım annem rahatsızlanmıştı. ancak yeni girebildim.
Ne yapalım kaptan bu hafta olmadı. Önümüzde ki maçlara bakacağız
Sagol adas ama vallahi persembe artidaydim lahana sagolsun eksiye transfer etti beniAynen canım benim.. Ama en çok senin adına sevindim bu hafta. bi gaza geldin hemen toparladın.. inşallah bu haftada aynı şekilde gidersin..
Dayko zaten gedikli oldu.. bide artıdayım diyip sonra bi yazıyo kilosunu ohhhh diyorum vermiş yine. sağ gösterip sol vuruyo
meksilinanın zaten bi lokma kilosu var. onuda hızlıca veriyooo..
çok seviniyorum hepiniz için.. inşallah benden de gider artıkk
Tesekkur ederim sekerim yavas yavas gidiyor iste bu hafta daha da guzel olacak insallahSlm 14, mıntıka şimdi dikkatimi çekti şekerler yüzdeleri hesaplarken yuvarlama yapmayı unutuyormusunuz acaba
***14.TAKIM 386. ETAP *** BEŞİNCİ TAKIM
Dayko 84,8 / 84,2 / 0,6 / % 0,70 =0,707 den :0,71
Yakar76 65,6 / 64,9 / 0,7 / % 1,06 =1,067 den :1,07
meksilina 54,3 /53,6 /0,7 / % 1,28 =1,289 dan: 1,29
14. TAKIM ORTALAMASI % 0,76 =0,767 den :0,77
virgülden sonraki üçüncü rakam 5 veya 5 ten büyükse yuvarlıyoruz şekerler
Daykocum istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun tbrkler canımmm
Gecmis olsun canim dis agrisi da cok kotudur gecen sene ben de bayaa cekmistimBu arada ben de dun ufak ama acili bir operasyon gecirdim elin memleketinde
Dun ogle arasi bi agri basladi yrmilik disimde. sonra agri giderek siddetlendi, kocaman bir apse oldu.
Atesim yukseldi, halsizlik ve siddetli agri. Biri beynime matkap sokmus gibidayanamadim artik agrisina
Ofisten rus bi arkadasla acile gittik, ben rusca cok anlamiyorum, yanimdaki rus ingilizce biliyor ama cok fazla degil, tip terimlerini ise hic ceviremiyor. Ne ben derdimi anlatabiliyorum, ne onlarin sorularini bana tercume
edebiliyorlar. Google translatede cevirileri de bi anlam ifade etmeyince zor anlar yasadik hep beraber. Ben bi antibiyotik vs yazip gonderirler saniyordum, ama oyle olmadi, rontgendir, muayenedir derken bi odaya goturduler beni 10 dk boyunca agzima kocaman kocaman igneler soktular kesip bictiler. Itiraz da edemiyorum cunku beni anlamiyorlar.
Cok canim yandi. Hala da yaniyor.
Hastaneden ciktigimda bile hala ne yaptiklarini bilmiyordum. Sonra ofise donunce sefime rusca anlatti da oyle anladik. Meger 20lik dis cikmaya calisiyor ama uzerini dis eti kapladigi icin duz cikamiyor yamuk cikiyormus. Bu da altindaki sinirlere baski yapinca enfeksiyon olusturmus, apse ve ates yapmis. Cikan dis saglam oldugu icin cektirmeyi onermemisler. Dis etimi kesmisler ki 20 lik dis duzgun cikabilsin. diger dislere de zarar
vermesin. Suan hem disim sis hala, hem yara bere icinde, hem de cok agriyor
Pazartesi de tekrar gitmem gerekiyormus ama orasini ne dmitriy anlamis, ne de biz anladik. Oyle iste
Sanada çok geçmiş olsun cnm. Çok zordur diş ağrısı.Bu arada ben de dun ufak ama acili bir operasyon gecirdim elin memleketinde
Dun ogle arasi bi agri basladi yrmilik disimde. sonra agri giderek siddetlendi, kocaman bir apse oldu.
Atesim yukseldi, halsizlik ve siddetli agri. Biri beynime matkap sokmus gibidayanamadim artik agrisina
Ofisten rus bi arkadasla acile gittik, ben rusca cok anlamiyorum, yanimdaki rus ingilizce biliyor ama cok fazla degil, tip terimlerini ise hic ceviremiyor. Ne ben derdimi anlatabiliyorum, ne onlarin sorularini bana tercume edebiliyorlar. Google translatede cevirileri de bi anlam ifade etmeyince zor anlar yasadik hep beraber. Ben bi antibiyotik vs yazip gonderirler saniyordum, ama oyle olmadi, rontgendir, muayenedir derken bi odaya goturduler beni 10 dk boyunca agzima kocaman kocaman igneler soktular kesip bictiler. Itiraz da edemiyorum cunku beni anlamiyorlar.
Hastaneden ciktigimda bile hala ne yaptiklarini bilmiyordum. Sonra ofise donunce sefime rusca anlatti da oyle anladik. Meger 20lik dis cikmaya calisiyor ama uzerini dis eti kapladigi icin duz cikamiyor yamuk cikiyormus. Bu da altindaki sinirlere baski yapinca enfeksiyon olusturmus, apse ve ates yapmis. Cikan dis saglam oldugu icin cektirmeyi onermemisler. Dis etimi kesmisler ki 20 lik dis duzgun cikabilsin. diger dislere de zarar vermesin. Suan hem disim sis hala, hem yara bere icinde, hem de cok agriyor
Pazartesi de tekrar gitmem gerekiyormus ama orasini ne dmitriy anlamis, ne de biz anladik. Oyle iste
Evet ya. Bide matematik öğretmeni olacamyuvarlama yapmak bizi dahada ileri götürür. ortalamamızı yükseltir. hiç aklıma gelmedi. Bundan sonra dikkat ederim bende.
Sagol adas ama vallahi persembe artidaydim lahana sagolsun eksiye transfer etti beni
Tesekkur ederim sekerim yavas yavas gidiyor iste bu hafta daha da guzel olacak insallah
Benim de aklima gelmisti yuvarlamak ama genelde de oyle yapilip yapilmadigini bilmedigim icin haksizlik olmasin diye virgulden sonraki iki rakami yaziyordum artik senin dedigin gibi yapariz bak bu hafta bile ortalama 1 puan yukseldi bazen 1 puan bile cok gerekiyor
Gecmis olsun canim dis agrisi da cok kotudur gecen sene ben de bayaa cekmistim
Bu arada ben de dun ufak ama acili bir operasyon gecirdim elin memleketinde
Ofisten rus bi arkadasla acile gittik, ben rusca cok anlamiyorum, yanimdaki rus ingilizce biliyor ama cok fazla degil, tip terimlerini ise hic ceviremiyor. Ne ben derdimi anlatabiliyorum, ne onlarin sorularini bana tercume edebiliyorlar. Google translatede cevirileri de bi anlam ifade etmeyince zor anlar yasadik hep beraber. Ben bi antibiyotik vs yazip gonderirler saniyordum, ama oyle olmadi, rontgendir, muayenedir derken bi odaya goturduler beni 10 dk boyunca agzima kocaman kocaman igneler soktular kesip bictiler. Itiraz da edemiyorum cunku beni anlamiyorlar.
Hastaneden ciktigimda bile hala ne yaptiklarini bilmiyordum. Sonra ofise donunce sefime rusca anlatti da oyle anladik. Meger 20lik dis cikmaya calisiyor ama uzerini dis eti kapladigi icin duz cikamiyor yamuk cikiyormus. Bu da altindaki sinirlere baski yapinca enfeksiyon olusturmus, apse ve ates yapmis. Cikan dis saglam oldugu icin cektirmeyi onermemisler. Dis etimi kesmisler ki 20 lik dis duzgun cikabilsin. diger dislere de zarar vermesin. Suan hem disim sis hala, hem yara bere icinde, hem de cok agriyor
Ayy yakarcım harikasın. Baksana. Kesin görürsün sen 63'üGünaydın hanımlar
Önce haftasonu özeti bol hareket ve koşturma ile geçti. Dün akşama kadar herşey çok iyi idi. Taki eşim tatlı almış dayanamadım 1 dilim yedim. Başladı bende pismanlik. Çocuklar ve eşim uyudu ama yatak da bile tatlı aklıma geldi. İnanın kalktım ve internet den dizi açtım onu izlerken 1 saatten fazla spor yaptım. Vicdanım rahat uyudum.
Bu hafta için kendime hedef koydum.
63 ü ucundan da olsa göreceğim
Hadi herkese kolay gelsin
Eee bak az kaldı listeye girmene cnm. Kaçamaklar bitsin artık.Günaydın
Cts herşey çok güzeldi ama pazarlar için aynı şeyi söyleyemey cğm. Dün birsürü kaçamak yaptıp yanında 1 saat yürüyüş 70 ip atlama herzaman yapmaya çalıştığm mekk vss hepsinide yaptm
Yook hiç peşini bırakma kaptancım. Yüzme çok i hissettirir seni.Gunaydin kizlar,
Benim bu hafta sonu deli gibi yemek yeme durumum olmadi.. Kalori olarak gunluk 1000 - 1100 kaloriyi asmadim. Ama yediklerim cok saglikli seyler degildi. Mesela dun kahvaltida sucuk yedim, zeytin yedim. Cumartesi 3 kasik asure yedim. 2 gun yarimsar saat spor yaptim. Sabah tartildim, reglde bitiyor, belki 2 gram oynar dedim. Ama cuma 91.8 olan kilom bugun 92,5 olmus..Valla artik ben yazmaktan biktim, siz de okumaktan biktiniz..
Yarin doktor randevum var. seker yuklemesi yapilacak falan filan.. Ona gore ilac belirleyecekler.. Birde eger butcesi uyarsa yuzmeye baslayacagim. Haftada 4 gun falan gidecegim sanirim. Onun disinda bugun yine sabah spor yaptim. Yaklasik 150 kalori yaktigimi soyledi program.
Cok sinir oluyorum kendime artik, ama pesini birakmayacagim. Yaza kadar o 20 kiloyu verecegim.. Burayada yaziyorum..
İnşallah tatlmAyy yakarcım harikasın. Baksana. Kesin görürsün sen 63'ü
Eee bak az kaldı listeye girmene cnm. Kaçamaklar bitsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?