Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelelim benim menü ye
Sabah
1/2dilim Kıymalı börek az yağlı

Öğle
3 ince fırın kabak Mücver
2 yk yoğurt
Akşam
8 yk taze fasulye
1 su bardağı haşlanmış makarna
3lt su 20 dk yürüyüş
Birazdan da yürüyüş yapmak istiyorum

Gunaydin hanimlar,

bu siralar fazla stresliyim, disime dun dikis atildi, sisligi biaz indi ve sancisi biraz olsun hafifledi. Umarim tekrar iltihaplanmaz. Ustune ustluk regl sancisi da eklenince icimde uyuyan canavar saha kalkti resmen.

Canim yaniyorsa cok asabi oluyorum foruma girip kimsenin canini sikmak istemedim o yuzden.

Dun bi de regl oncesi tartida + lari gorunce iyice moralim bozuldu neyseki bugun normal haline geri dondu.

Kilom hala sabit 64.1

Dunku menum

Sabah
dis agrisindan hic birsey yiyemedim.

Oglen
Dise dikis atildigi icin bise yiyemedim

Ogleden sonra aralarda
2 haslanmis yumurta
1 tane yukaf kepegi krebi

Aksam
Firinda cipura (kucuk)
yaninda da 2 dilim kuru sogan ile birlikte firinlamistim.

Spor - Rutin sabah aksam ise gidis gelis yuruyusleime ogle ise gelis ve gidisleri de ekleyince toplam 80 dakika yuruyus etti (20 ser dakikalik yuruyusler)
2 kat da merdiven ciktim.

Aksam 2 balik firinlamistim. Biri bugun ogle yemegim olucak insallah :)

Neseli, keyifli bir gun dilerim hepinize

Gunaydin hanimlar,

Bir kac gundur gruba pek gelemiyorum.. Birkac haftadir kosturdugum islerim vardi. Nihayet sonuclandi.. Bu cumartesi kismetse 1 ayligina yurtdisina gidiyorum. Egitimimin 1 aylik kismina Londra'da devam edecegim. Vize cikacakmi diye bekliyorduk, dun haberi geldi cok sukur.. 10 gundur vize almak icin kosturdum, bir yandan isler gucler, bir yandan dersler devam ediyor falan. Bugunde dersten sonra doktor randevum var. cok kosturmacali bir doneme girdim. :)

Bu demek oluyorki, bu hafta itibariyle 5 hafta kadar aranizda olamayacagim..

Bu donem icin dayko yeni kaptanimiz olacak :) hayirli olsun cancagzim..

Smdiden kendinize cokkkk iyi bakin, donuste herkesi cokkk cokkk kilo vermis olarak bulmak istiyorum..

Hepinizi kucak kucak opuyorumm..

hayırlı yolculuklar .

Cnm çok geçmiş olsun.
Sana hayırlu yolculuklar. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle kaptancım. Sen gelene kadar mezun olmayacağım.Seni bekleyeceğim

Çok geçmiş olsn Allah şifa versin inşallah diş çok zor oluyo gerçekten

İyi yolculuklar, herşey gönlünce olur inşallah

Çok geçmiş olsun.herşeyde üst üste gelir ya böyle.

Cok sagolun fistiklarr.. Hic olmaz zannediyodum. Vize memuru yetismez falan derken hopp hersey bir anda rayina girdi.. Geri dondugumde herkes en az 2 kilo vermis olsun ona goreee bende tabikiiii...

Arada sirada girmeye calisirim.. Optumm

Sabah bi parça peynir
1 zeytin
1,5 haşlanmş patates

Yeşil çay

Öğlen
Yoğırtlu bulgur topları

Yeşil çay 3 leblebi 6 kuru üzüm

Akşam
5 kaşk sebze yemeği

2-3 tane üzüm

3 lt su
10000 adım

Huuuu herkes nerde yahuuu... Ben gidince böyle mi olacak buralar aşkolsun..

Kızlarrr, menülerinizi aktivitelerinizi paylaşın lütfen.. Bunlar bu yarışlara katılmak için kurallarda açık ve net belirtilmiş bulunuyor. Her gün 5 mesaj atmak, yediklerinizi, yaptığınız aktiviteyi paylaşmak, diğer arkadaşlarınızın menülerine yorum yapmak gibi kurallar var.

Kimse yediklerini yazmayacaksa, kimse birbirinin ne yaptığını bilmeyecekse, yada en önemlisi kimse birbirine destek olmayacaksa burada olmanında bir anlamı yok.

Herkes gidip kendi kendine takılır, haftada bir buraya gelip kilosunu yazarsa bu böyle asla yürümez.. Kimse motive olamaz.

Şimdi sizden ricam, hergün 5 mesaj yazacak şekilde burada bulunmanız. Menülerinizi paylaşmanız. Paylaşılan menülere destek olmanız. Herkesin işi gücü var biliyorum ama buraya bir mesaj yazmak ta en fazla 2 dakika alır. Ha ben hiç bişey paylaşmıyorum, haftada bir gelip kilo bildirimi yaparım diyorsanız o zaman listeye de almayalım, evde kendi listenizi kendiniz tutun..

Yarın sabah kursum var, sınava gireceğim. Sonra gelip valiz falan hazırlayacağım. Bir gözüm burada olacak, herkesi bekliyorum yarın.. İyi geceler

Bnm kzm biraz rahatsızdı o yüzdn giremedm.

Öğlen
1 kase çorba
4 kşk sebze yemeği
1 dilim ekmek
Ara
Bi avuç leblebi
Akşam
1 tabak sebz yemeği
2 dilim ekmek

2,5 lt su
30' yürüyüş
90 ip atlama

selam kızlar
Absolut123 cum hayırlı yolculuklar canım bir süreliğine kaptanlığı bana devretmişsin ama ben de izne ayrılmak istiyorum
bu ara enerjim düştü sanki kendimi motive edemiyorum ki arkadaşlarıma nasıl hayrım dokunsun

Kizlar uye alimi yapin suan katilim topiginde bir uye var
Yardima ihtiyaciniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…