- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.921
Merhaba beril ben yeni üyeyim deneme süresi dym haftaya olursa geçebileceğim listeye, bazen görüyorum ben katılmak isteyen ama denemede olduğum için çağırıp çağıramayacağımı bilemiyorum. Sorun olur mu?Kizlar uye alimi yapin suan katilim topiginde bir uye var
Yardima ihtiyaciniz varmi
Şimdi gördüm sadece takım kaptanları alıyomuş.Kizlar uye alimi yapin suan katilim topiginde bir uye var
Yardima ihtiyaciniz varmi
Tatlım yeni üyelere her zaman açığız yeterki katılım olsun.Bir cozum bulmamiz lazim nepnep seni burayi birakamayiz boyle
Canim tesekkur ederim sen surekli aktif olabiliyorsan kaptan yardimciligini ustlenmek istermisinHanımlar günaydın.Absolut123 tmm cnm bundan sonra bende çok dikkatli olurum.
dayko taylım kendine gel lütfen burda bizimle olman ii gelecek bize ve sana.
Tatlım yeni üyelere her zaman açığız yeterki katılım olsun.
Kızlar lütfeen herkese sesleniyorum. Kendimize gelelim. Biz bunu birlikte başaracağız. Aktif katılım konusunda kaptanımız çok haklı. Hergün menü paylaşımı katılım şart.
Kahvaltı 1 dilim ekmek. Peynir. Bitki çayı.
öğlen şimdi yedim. 1 kase taze fasülye. Yarım dilim ekmek
akşama balık ve salata yapacağım.
su 2-2.5 litre zaten.
Olur tabiki elimden gelen herşeyi yaparım.Canim tesekkur ederim sen surekli aktif olabiliyorsan kaptan yardimciligini ustlenmek istermisin
Tatlım menün çok güzel ve ekmek yok.Sabah
müsli (ev yapımı)
Ara
3 badem
4 leblebi
1fincan sade türk kahvesi
Öğle
7 kaşık Zeytinyağlı kereviz
SalatA
Tamam canim absolut gelince soylerizOlur tabiki elimden gelen herşeyi yaparım.
Çok geçmiş olsun.herşeyde üst üste gelir ya böyle.
Bugün benden başka kimse uğramamış.
Yiyormusunuz yoksa?
Huuuu herkes nerde yahuuu... Ben gidince böyle mi olacak buralar aşkolsun..
Kızlarrr, menülerinizi aktivitelerinizi paylaşın lütfen.. Bunlar bu yarışlara katılmak için kurallarda açık ve net belirtilmiş bulunuyor. Her gün 5 mesaj atmak, yediklerinizi, yaptığınız aktiviteyi paylaşmak, diğer arkadaşlarınızın menülerine yorum yapmak gibi kurallar var.
Kimse yediklerini yazmayacaksa, kimse birbirinin ne yaptığını bilmeyecekse, yada en önemlisi kimse birbirine destek olmayacaksa burada olmanında bir anlamı yok.
Herkes gidip kendi kendine takılır, haftada bir buraya gelip kilosunu yazarsa bu böyle asla yürümez.. Kimse motive olamaz.
Şimdi sizden ricam, hergün 5 mesaj yazacak şekilde burada bulunmanız. Menülerinizi paylaşmanız. Paylaşılan menülere destek olmanız. Herkesin işi gücü var biliyorum ama buraya bir mesaj yazmak ta en fazla 2 dakika alır. Ha ben hiç bişey paylaşmıyorum, haftada bir gelip kilo bildirimi yaparım diyorsanız o zaman listeye de almayalım, evde kendi listenizi kendiniz tutun..
Yarın sabah kursum var, sınava gireceğim. Sonra gelip valiz falan hazırlayacağım. Bir gözüm burada olacak, herkesi bekliyorum yarın.. İyi geceler
Hanımlar günaydın.Absolut123 tmm cnm bundan sonra bende çok dikkatli olurum.
dayko taylım kendine gel lütfen burda bizimle olman ii gelecek bize ve sana.
Tatlım yeni üyelere her zaman açığız yeterki katılım olsun.
Kızlar lütfeen herkese sesleniyorum. Kendimize gelelim. Biz bunu birlikte başaracağız. Aktif katılım konusunda kaptanımız çok haklı. Hergün menü paylaşımı katılım şart.
Kahvaltı 1 dilim ekmek. Peynir. Bitki çayı.
öğlen şimdi yedim. 1 kase taze fasülye. Yarım dilim ekmek
akşama balık ve salata yapacağım.
su 2-2.5 litre zaten.
***14.TAKIM 387. ETAP ***
Absolut123 91,8 /
Dayko 84,2 /
Yakar76 64,9 /
meksilina 53,6 /
14. TAKIM ORTALAMASI %
Sorun cozuldumu
Ben gordugumde uyeyi yonlendiririm
Uye yollamak sorun degil uyanin motivasyonunu artirnaniz lazim.radikal kararlar almaluyiz.ben elimden geleni yaparim sorun degil.sorun bir an once toparlanmaniz
Hepinizi opüyorum.yarinki listeyi yapayim isteseniz.
Canim ben yardimciydim ama yardimciligigeleleim kilo konusuna, regl oldugum icin midir bilmem dune kadar kilom sabitti 63.9 olarak
Bu sabah uyandigimda ise inanamadim, 62.9 gordum tartida, saka gibi
Diyet ile ilgili detaylari aksam yazicam insallah :)
Bu arada Dayko yeni kaptanim hayirli olsun kaptanligin
Sudenazlikizi bilemem ama sen supersin paylasimin yazdigim iceriklerMerhaba hanimlar,
Oncelikle sinirim hala gecmedi, cok asabiyim, sebebini bilmiyorum, icimde birilerini cok fena hirpalama istegi var. Kim oldugu farketmez, sudan sebeplerle insanlari kirabilirim suan.
Ozellikle bugun tersim cok fena, insallah duzelirim bir an once
Cok saol canim.Aynen, geldi mi ustuste geliyor.
Vardir herseydi bir hayir diyorum. Bakalim.
Valla ben bu hafta oyle guzel diyet yaprim kihic bozmadim sadece dun santiyede ziyaretinde tek bir kesme seker attim cayima yanlislikla. sonra da bu haftanin odulu olsun diye ictim o cayi.
Canim senin adina cok sevindim. her sey gonlunce olur umarim :)iyi yolculuklar simdiden.
Cok keyifli neseli gunler gecirirsin umarim.Seni bekliyor olacagiz 2 kilo daha zayif olarak
Kesinlikle, benim bugun sabahtan internetim yoktu isyerinde hala da gidip geliyor.
Dun de santiyedeydim giremedim. bundan sonra girerim insallah. En azindan gunde 1 kere girerim.
sudelinazlikiz ile benim de girmemiz lazim bu hafta bu listeye.
Birde su yuzdeleri vs nasil hesapliyoruz, nasil yapiyoruz bize bi anlatirsaniz cok memnun olurum
Yeni uye isteriz, her zaman ne kadar kalabalik o kadar iyi
Arasira sen de ugra buralara :) ozletme kendini
Aklimda guzel fikirler var su hafasonu bi gelsin bakalim.
Tşk ederm, aslında ekmeği kesme taraftarı değilimdir ama pazar yaptığım kaçamağın bi bedeli olmalıTatlım menün çok güzel ve ekmek yok.
Canim ben yardimciydim ama yardimciligimeksilina `ya devrettim yani absolut gelene kadar meksilana kaptan ben de izne ayrilmak istiyorum bir sure
Buralardayim aslinda ama kaptanlik yapacak gucte gormuyorum kendimi acikcasi su ara kendimi zor motive ediyorum o yuzden zaten daha aktif bir arkadasimiz ilgilenirse sizler icin de daha iyi olur yanlisim varsa affolaDayko birakma bizidiyete ara versen de gir buraya, ve izni cok uzatma, 1 hafta en fazla sonra gel yine
Kurallar geregi izne ayrilan 2 haftadan once gelemezDayko birakma bizidiyete ara versen de gir buraya, ve izni cok uzatma, 1 hafta en fazla sonra gel yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?