Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar günaydın. Absolut123 tmm cnm bundan sonra bende çok dikkatli olurum.
dayko taylım kendine gel lütfen burda bizimle olman ii gelecek bize ve sana.
Bir cozum bulmamiz lazim nepnep seni burayi birakamayiz boyle
Tatlım yeni üyelere her zaman açığız yeterki katılım olsun.

Kızlar lütfeen herkese sesleniyorum. Kendimize gelelim. Biz bunu birlikte başaracağız. Aktif katılım konusunda kaptanımız çok haklı. Hergün menü paylaşımı katılım şart.

Kahvaltı 1 dilim ekmek. Peynir. Bitki çayı.
öğlen şimdi yedim. 1 kase taze fasülye. Yarım dilim ekmek
akşama balık ve salata yapacağım.
su 2-2.5 litre zaten.

Canim tesekkur ederim sen surekli aktif olabiliyorsan kaptan yardimciligini ustlenmek istermisin

Sorun cozuldumu
Ben gordugumde uyeyi yonlendiririm
Uye yollamak sorun degil uyanin motivasyonunu artirnaniz lazim.radikal kararlar almaluyiz.ben elimden geleni yaparim sorun degil.sorun bir an once toparlanmaniz
Hepinizi opüyorum.yarinki listeyi yapayim isteseniz.

Merhaba hanimlar,

Oncelikle sinirim hala gecmedi, cok asabiyim, sebebini bilmiyorum, icimde birilerini cok fena hirpalama istegi var. Kim oldugu farketmez, sudan sebeplerle insanlari kirabilirim suan.

Ozellikle bugun tersim cok fena, insallah duzelirim bir an once

Çok geçmiş olsun.herşeyde üst üste gelir ya böyle.

Cok saol canim. Aynen, geldi mi ustuste geliyor.

Vardir herseydi bir hayir diyorum. Bakalim.

Bugün benden başka kimse uğramamış.
Yiyormusunuz yoksa?

Valla ben bu hafta oyle guzel diyet yaprim ki hic bozmadim sadece dun santiyede ziyaretinde tek bir kesme seker attim cayima yanlislikla. sonra da bu haftanin odulu olsun diye ictim o cayi.

Canim senin adina cok sevindim. her sey gonlunce olur umarim :) iyi yolculuklar simdiden.

Cok keyifli neseli gunler gecirirsin umarim. Seni bekliyor olacagiz 2 kilo daha zayif olarak

Kesinlikle, benim bugun sabahtan internetim yoktu isyerinde hala da gidip geliyor.

Dun de santiyedeydim giremedim. bundan sonra girerim insallah. En azindan gunde 1 kere girerim.

***14.TAKIM 387. ETAP ***

Absolut123 91,8 /
Dayko 84,2 /
Yakar76 64,9 /
meksilina 53,6 /

14. TAKIM ORTALAMASI %

sudelinazlikiz ile benim de girmemiz lazim bu hafta bu listeye.

Birde su yuzdeleri vs nasil hesapliyoruz, nasil yapiyoruz bize bi anlatirsaniz cok memnun olurum

Yeni uye isteriz, her zaman ne kadar kalabalik o kadar iyi

Arasira sen de ugra buralara :) ozletme kendini

Aklimda guzel fikirler var su hafasonu bi gelsin bakalim.

geleleim kilo konusuna, regl oldugum icin midir bilmem dune kadar kilom sabitti 63.9 olarak

Bu sabah uyandigimda ise inanamadim, 62.9 gordum tartida, saka gibi

Diyet ile ilgili detaylari aksam yazicam insallah :)
Bu arada Dayko yeni kaptanim hayirli olsun kaptanligin

Canim ben yardimciydim ama yardimciligi meksilina `ya devrettim yani absolut gelene kadar meksilana kaptan ben de izne ayrilmak istiyorum bir sure

Sudenazlikizi bilemem ama sen supersin paylasimin yazdigim icerikler
Sude kacamaklarini birakamadi sanirim.ilk gunku heyecanina asik olmustum oysa

Dayko birakma bizi diyete ara versen de gir buraya, ve izni cok uzatma, 1 hafta en fazla sonra gel yine
Buralardayim aslinda ama kaptanlik yapacak gucte gormuyorum kendimi acikcasi su ara kendimi zor motive ediyorum o yuzden zaten daha aktif bir arkadasimiz ilgilenirse sizler icin de daha iyi olur yanlisim varsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…