- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.941
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olması daha doğru. Ama niye düştüki motivasyonunBuralardayim aslinda ama kaptanlik yapacak gucte gormuyorum kendimi acikcasi su ara kendimi zor motive ediyorum o yuzden zaten daha aktif bir arkadasimiz ilgilenirse sizler icin de daha iyi olur yanlisim varsa affola
Bence girebilirAbsolut123 dayko yeni arkadaşlarımızdan Prelestniy 29 ekimde 65 kilo ile başlamış.
sanırım bu hafta listeye girecek.
Nepnep ise 2 kasımda 80.5 ile başlamış. Listeye yazacakmiyız.
Evet bende böyle yapıyorum. Sadece ekleme yapayım. Virgülden sonraki 3. Basamak 5 ve 5ten büyükse 2 basamağı 1 sayı yükseltirizKizlar genel bilgi yeni arkadaslar icin
Kilo hesaplamasi : gecen haftaki kilo dan bu haftaki kiloyu cikariyoruz aradaki farki gecen haftaki kilo ile boluyoruz cikan sonucu 100 ile carpiyoruz ben boyle hesapliyorum daha kolay yolunu bilen varsa yazarsaniz sevinirim
Ornek: 84.4-84= 0,4
0,4:84.4 = 0,004739336
0,004739336*100 = 0,4739336
Sonuc = 0,47
84,4 / 84 / 0,4 / % 0,47
Absolut123 dayko yeni arkadaşlarımızdan Prelestniy 29 ekimde 65 kilo ile başlamış.
sanırım bu hafta listeye girecek.
Nepnep ise 2 kasımda 80.5 ile başlamış. Listeye yazacakmiyız.
Kizlar genel bilgi yeni arkadaslar icin
Kilo hesaplamasi : gecen haftaki kilo dan bu haftaki kiloyu cikariyoruz aradaki farki gecen haftaki kilo ile boluyoruz cikan sonucu 100 ile carpiyoruz ben boyle hesapliyorum daha kolay yolunu bilen varsa yazarsaniz sevinirim
Ornek: 84.4-84= 0,4
0,4:84.4 = 0,004739336
0,004739336*100 = 0,4739336
Sonuc = 0,47
84,4 / 84 / 0,4 / % 0,47
En son cuma günü kilo bildirimi yapmış sonrada hiç gelmemişBi de sudelinazlikiz vardi, suan isyerindeyim bakamiyorum eski mesajlara. Ama biz onunla ayni tarihte baslamistik, onun da listeye girmesi gerek.
Tesekkurler canim
Umarim geri donerEn son cuma günü kilo bildirimi yapmış sonrada hiç gelmemiş
Herşey gönlünce olsun trkrar gerektiği durumlarda yardımına başvururum kaptancım. Peki bişi sorcam srn diğer haftalarda sen bildirim yapacak mıdın yoksa izinli mi olacaksın canım?Oyyy bugun herkes full katilim yapmis ne guzzellll.. Hertilim yapalim plizzz..
Simdii gelelim listelere...
Yeni baslayan kizlardan prelestniy ve nepnep'i listeye aliyoruz, geri kalan kim var bilmiyorum cunku hic paylasim yapmamissa zaten listeye girmesi sozkonusu degil.. Kizlar siz bu hafta ilk geldiginiz gunku kilonuzla yarin sabahki kilonuz arasindaki farki hesaplayip, en son buldugunuz yuzdeyi 2'ye boleceksiniz.
dayko canim benim nooldu sana.. Nazara mi geldin hayirdir..
meksilina fistik, is basa dustu, ama eminim yardimlarinla grup eksiksiz devam edecek... Simdiden tesekkur ederim..
Yarin listeyi yapacagim.. Aksama kadar evdeyim.. Ondan sonra artik ne zaman girebilirsem ugrarim mutlaka :)
Izinliyim canimcim, 5 hafta burada olamayacagim..bu hafta izinli yazacagiz beni. Ama takim oratalamasini alirken benide bolecegiz. Sonrasinda beni yazmayacaksiniz. Artik dondugumde kilomu 5'e bolecegim. Tabi insallah vermis olarak donerim :) . Ama dedigim gibi ozellikle cuma gunleri sabahtan mutlaka girmeye calisirim. Cumalari okulum olmayacak internet buldugum anda hoopp burdayim hic merak etmeHerşey gönlünce olsun trkrar gerektiği durumlarda yardımına başvururum kaptancım. Peki bişi sorcam srn diğer haftalarda sen bildirim yapacak mıdın yoksa izinli mi olacaksın canım?
Kaptanım ne oldu. Ben kaçırdım galiba. hangi takımdan yardım istenmiş.Bugun takimin buyuk cogunlugu gibi bende gerginim. Hayatimin onemli bir donemindeyim. Uzunca sure evimden ailemden ayri kalicam. Buna ragmen yinede gruba gelip biseyler paylasiyorum. Ama bazi arkadaslarimiz benim izine gitmemden ve dayko'nun izne ayrilmak istemesinden telasa kapilip, baska takimin uyelerine mesajlar yollamis. Cozulemeyecek bir problem olsaydi zaten paylasim alanindan yardim isterdim. Dolayisiyla kimsenin telasa kapilmasina gerek yoktu... Ama gordumki benim kaptan olmam bu takima yeterli gelmiyor ki baska takimlardan da yardim isteniyor. O zaman Ben ayriliyorum.. takimada yeni bir kaptan bulurlar.. Size kilo vermede basarilar dilerim.
Bugun takimin buyuk cogunlugu gibi bende gerginim. Hayatimin onemli bir donemindeyim. Uzunca sure evimden ailemden ayri kalicam. Buna ragmen yinede gruba gelip biseyler paylasiyorum. Ama bazi arkadaslarimiz benim izine gitmemden ve dayko'nun izne ayrilmak istemesinden telasa kapilip, baska takimin uyelerine mesajlar yollamis. Cozulemeyecek bir problem olsaydi zaten paylasim alanindan yardim isterdim. Dolayisiyla kimsenin telasa kapilmasina gerek yoktu... Ama gordumki benim kaptan olmam bu takima yeterli gelmiyor ki baska takimlardan da yardim isteniyor. O zaman Ben ayriliyorum.. takimada yeni bir kaptan bulurlar.. Size kilo vermede basarilar dilerim.
BendeAbsolut123 , post: 37775164, member: 319502"]Bugun takimin buyuk cogunlugu gibi bende gerginim. Hayatimin onemli bir donemindeyim. Uzunca sure evimden ailemden ayri kalicam. Buna ragmen yinede gruba gelip biseyler paylasiyorum. Ama bazi arkadaslarimiz benim izine gitmemden ve dayko'nun izne ayrilmak istemesinden telasa kapilip, baska takimin uyelerine mesajlar yollamis. Cozulemeyecek bir problem olsaydi zaten paylasim alanindan yardim isterdim. Dolayisiyla kimsenin telasa kapilmasina gerek yoktu... Ama gordumki benim kaptan olmam bu takima yeterli gelmiyor ki baska takimlardan da yardim isteniyor. O zaman Ben ayriliyorum.. takimada yeni bir kaptan bulurlar.. Size kilo vermede basarilar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?