- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.961
Tamamen gitmemene sevindim.kaptan olarak yetersiz falan degilsin aksine bana çok iyi geliyorsun. Şu an canın sıkılmış anlıyorum seni. Hele hayırlısıyla bir git gelde o zaman bakarız. Benim için hala kaptan sensin.
sagolun cok cok tesekkurlerHerşey gönlünce olsun kaptancım. Geri dönüşünde çok zayılamış olarak bekliyorum bende seni.
Bugun takimin buyuk cogunlugu gibi bende gerginim. Hayatimin onemli bir donemindeyim. Uzunca sure evimden ailemden ayri kalicam. Buna ragmen yinede gruba gelip biseyler paylasiyorum. Ama bazi arkadaslarimiz benim izine gitmemden ve dayko'nun izne ayrilmak istemesinden telasa kapilip, baska takimin uyelerine mesajlar yollamis. Cozulemeyecek bir problem olsaydi zaten paylasim alanindan yardim isterdim. Dolayisiyla kimsenin telasa kapilmasina gerek yoktu... Ama gordumki benim kaptan olmam bu takima yeterli gelmiyor ki baska takimlardan da yardim isteniyor. O zaman Ben ayriliyorum.. takimada yeni bir kaptan bulurlar.. Size kilo vermede basarilar dilerim.
Yok kizlar hakikaten yani, su anda valiz hazirliyorum, bir yandan uzak kalicam diye sabahtan beri agliyorum. Sonra bi bakiyorum burda yetersiz kalmisim.. O na da uzuldum.. Paylasim alanina yazdim zaten kaptanliktan ayrildim diye.. Bu sure zarfinda baska bir takim kaptani destek olur biseyler yaparlar.. Belki dondugumde sadece uye olarak devam ederim bilmiyorum ama kaptan olmak istemiyorum..
Canım kaptanlık öyle pat diye bırakılmaz.. Sen git yurt dışına 5 hafta idare ederiz.. Dönünce yine geçersin takımının başına..Yok kizlar hakikaten yani, su anda valiz hazirliyorum, bir yandan uzak kalicam diye sabahtan beri agliyorum. Sonra bi bakiyorum burda yetersiz kalmisim.. O na da uzuldum.. Paylasim alanina yazdim zaten kaptanliktan ayrildim diye.. Bu sure zarfinda baska bir takim kaptani destek olur biseyler yaparlar.. Belki dondugumde sadece uye olarak devam ederim bilmiyorum ama kaptan olmak istemiyorum..
tatlım ben kaptan değilim. sadece kısa süreliğine bu görevi üstleniyorum. kaptan yard. diyebiliriz ama.meksilina yeni kaptanim, bizi de listeye ekledin mi canim? Listeyi bu aksamdan paylasabilirsen cok iyi olur ben sabah erken giriyorum siteye, bi de Moskova TR den 1 saat ileri olunca iyice sabahin korunde giriyomusum gibi oluyo TR saatine gore.
Sonra gec kalmayayim kilo bildirimi icin :) Ayy cok heyecanliii
Benim baslangic kilom 65 bu arada.
O maşallah prenses süpersin
İlk tebrik de benden
***14.TAKIM 387. ETAP ***
Absolut123 (91,8 / / / % )
Dayko (84,2 / / / %)
Yakar76 (64,9 /64.700/0.2/ % 0.31
meksilina (53,6 / / / % )
Prelestniy (65/62.5 /2.5 / 1.92%) *Yeni uye oldugundan 2 ye bolundu
nepnep6 (80,5/ 77.4/ 3.9/ %1.9)
*Yeni uye oldugundan 2 ye bolundu
14. TAKIM ORTALAMASI %
Canım ben daykonun vrrdiği işlem sırasına göre yaptımCanim burda bir hata var
Nepnep 80.5-77.4 = 3.1
3.1 x 100 = 310
310/80.5/2 = 1,92546 = 1.93
Dolayisi ile tablo asagidaki gibi olmasi lazim, degil mi
Absolut123 (91,8 / / / % )
Dayko (84,2 / / / %)
Yakar76 (64,9 /64.700/0.2/ % 0.31
meksilina (53,6 / / / % )
Prelestniy (65/62.5 /2.5 / 1.92%) *Yeni uye oldugundan 2 ye bolundu
nepnep6 (80,5/ 77.4/ 3.1/ %1.93)
*Yeni uye oldugundan 2 ye bolundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?