- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.001
Evet bu etapta 3. olduk :)
Hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum :)
Vazgecmek yok illaki gidecek bu kilolar.
Gunun sozu :
Tüm kadınlar, en kötü durumda olanlar ve kendine küçümseyerek bakanlar bile güzeldir. Bu durumda, kaybolmuş güzelliğinizi tekrar kazanmak boş bir uğraş değil bir zorunluluktur.
Oyleyse ne yapmaliyiz Kararli ve azimli olmaliyiz.
Kacamak yapmak size zarar verir, mutlulugu o kacamaklarda degil, disari cikip temiz havayi icinize cekerek yakalayin, bir cocugun gulumsemesinde, yagmurun teninize degisinde, bazen sogugu teninizde hissederkenki urpermenizde...
Ama asla diyetinizi bozacak ya da sizin kilo vermenize engel olacak bir tatli ya da yagli bir yiyecekte degil.
Bunlari tuketmezseniz mutsuz olursunuz diye birsey yok. Mutluluk her yerde yeter ki onu gormek isteyin.
Baze bize tatli gorunen seyle rbirer tuzaktir unutmayin, cunku her tuzak kurbanina cok tatli gorunen bir yemden olusur.
Unutmayin haftasonunuzda kacamak yapmamaya kararli olursaniz bu tartiya yansiyacaktir, ve sonrasida da goruntunuze tabi.
Hani o sevdiginiz kiyafetleri bir an once giyebilmek istiyorsaniz kenidnize hakim olun
Opuyorum hepinizi
Mutlu haftasonlari diliyorum
Bende seninle aynı fikirdeyimBir de pek sevgili kaptanlarim ve kaptan yardimcilarim!
Sonuc listelerinde gordum ki uye sayisi az olan 2-3 takimdan biriyiz
Yeni uye alalim mi hatta 2 tane alalim, ne dersiniz?
canım benm çok teşekkür ederim ilgin için.Canim benim,
Menun guzel ve fakat daha cooooook yolum var diyen biri icin bikac noktaya parmak basmak istedim.
Biz bazi hatalarimizdan dolayi bazen de elimizde olmayan saglik sorunlarindan oturu su anda icinde bulundugumuz kilolara ulastik.
Kararliyiz illa ki gidecek ve fakat kararliligmizi menulerimize de yansitalim. Kacamaklardan uzak duralim.
Oncelikle zeytin bizim kahvaltilarimizin bastacidir, hem faydalari saymakla bitmez hem lezzeti.
Ancak kilo verme asamasinda ne kadar uzak durursak o kadar iyi cunku zeytin bizi tok tutmuyor, lezzeti cezbedici, 1 tane yeyince 1 tane 1 tane daha yemek istiyor insan.
Kilo verme asamasinda bu lezzetten vazgecmeni oneririm, olmak istedigin kilolara indikce yavas yavas menulerine tekrar sokmaya baslarsin.
Sabah kahvaltina zeytinin yerine 1 adet haslanmis yumurta eklersin hem daha doyurucu olacaktir hem protein ihtiyacini karsilayacaktir, eger haslanmis sevmiyorsan, 1 dilim ekmegin orta kisimlarini cikardiktan sonra yapismaz tavaya ekmegi koy 1 cay kasigi sivi yag ekmegin bos orta kismina damlatirsin ve tam oraya yumurtayi kirip agzini kapat ustu beyazlasip pisince spatulayla cevir diger tarafida kizarsin, hem cok doyurucu hem de cok lezzetli.
1 de bal - en azindan kilo verme asamasinda bunu hayatindan cikarmani tavsiye ederim - cok faydali ve fakat cok kalorili/
Ogle yemeginde mercimek yazmissin, - 1 kasiktan fazlasi su asamada sana kilo olarak geri doner ya da kilo vermeni yavaslatir - mumkun mertebe kuru baklagillerden ve mercimek turunu mumkun mertebe azaltman, - yani illaki yenecekse diger yemeklerin yaninda tok tutmasi icin 1 kasik tan fazla yememende fayda var.
Ogle yemeklerinde veye ogleden sonraki ara ogunde mutlaka yagsiz yogurt tuket, miktari sana kalmis diledigin kadar yiyebilirsin. Yogurt da protein agirlikli olduug icin hem kilo vermene yardimci olur hem tok tutar hem de aclik hissini yatistirir.
Yesil cay candir. ben senelerdir kahve icmiyorum, sevmiyorumda.
Yesil cay ise gunde 3-5 kupa icerim. Ozellikle yaseminlisi favaorim.
Ama illaki icine 1 dilim limon atarim - hem tadi nefis, hem de limonun metabolizmayi hizlandirmaya etkisi kanitlanmis.
En azinda benim gorusum boyle
Geçen soracaktım kızımdan fırsat bulup yazamamıştım.Geleleim bana
Dun dukan diyeti seyir evresi sebze+protein gunundeydim. Dun biraz fazla yedim sebzeyi ozlemisim.
Normalde saf protein > sebze olmasi gerekirken ben nerdeyse full sebze yaptim - atak evresinden cikinca insan cok ozluyormus sebzeyi.
Sabah: yine uyanamadigimdan 1 bardak yarim yagli sut
Ogle:
brokoli+kabak+biber +1 tatli kasigi zaytinyagi ile tavada soteledim - 1 kase dolusu oldu hepsini yedim.. 2 yemek kasigi yulaf kepegi ile 2 kasik yagsiz yogurt.
Ara ogun: 1 bardak yagsiz sut.
Aksam
Izgarada 1 buyuk sogan + 1 biber + 1 patlican + 1 kabak + 1 avuc kerevit yaptim yagsiz olarak.
koca bi tabak oldu hepsini yedim.
Dun atak evresinin sonunda 62.5 idim bu sabah sebzelerden dolayi sanirim 62.8 uyandim.
Spor olarak sabah ise gidis 20dk ogle yemege eve gelip gitmek 20 + 20 dk aksam eve gitme 20dk olmak uzere toplamda 80 dakika yuruyus
Spor salonunda 40 dakika eliptik bisiklet + 10 dakika normal bisiklet.
Aksam 3 kat merdiven ciktim bir de.
Canım benim herşey kader gerçekten.Herkes evinde kendi halinde haftasonu keyfinde, ben yine calisiyorum
Evde de kaldim zaten bu calismak yuzunden.
Bazen durup soruyorum nolcak yaf benim bu halim, dunyaya bos yere gelmis gibi hissediyorum,herkesin bir esi var bulun deyince herkes kosmus dunyaya ben de bi heves takilmisim peslerine sanki.
Sonra herkes bulmus esini, ben boyle ortada kalivermisim, ne ileri gidebiliyorum ne geri.
Ne tamamen pismanim ne de dogru yolda oldugumdan eminim.
Oyle bir bosluktayimBirakmisim zamana kadere kismete...
Dusunmemek en iyisi yoksa uzuluyorum sankive cok da dusunmuyorum zaten
Amaaan neyse,
Kimse olmayinca kendi kendime sariyorum boyle
GünaydınnHerkese günaydın hanımlar nasılsınız.
Menüm
sabah iki dilim ekmek. Peynir. Çay. Hızlı bi kahvaltı oldu biliyorum.
Ara öğun 2 kayısı
Akşam patlıcan yemeği. Yoğurt. Salata.
Ara öğün1 porsiyon meyve.
spor yapamıyorum bu aralar yoğunluktan.
Takımlara katılmak isteyenleri görünce davet edebilirsiniz siz de. Kaptanımız gelene kadar. Ben çok sık giremiyorum yoğunluktan bu aralar.
YA cnm aslında benim asıl problemim yemek saatlerim. sabah 10 gibi kahvaltı yapınca 12 de de işe çıkınca öğle yemeği güme gidiyor.Günaydınn
Bende 2 gündür yoğunum baya hele dün
Spor yapamaman kötü olmuş ama telefi edersin nasılsa
Ben 10.30 gibi müsli yedim kahvaltı olarak.
Öğleyi biraz geçince salata yada yoğurt planlıyorum
Akşam ıspanak salata yoğurt
Birazdan yürüyüşe gidicem inşallah
Geçen soracaktım kızımdan fırsat bulup yazamamıştım.
Atak evresi ne oluyo? Dukan bana çok uzak bi diyet şekli o yüzden bilmiyorum
Ayrıca yürüyüş süper 80' harika olmuş.Birde hergün, ne güzel.
Menün sağlıklı mı sağlıklı tebrikler cnm
Canım benim herşey kader gerçekten.
Uzaktan konuşması kolay geliyo sanabilirsin, ama değil inan.Hepimizin bi sınavı oluyo bu dünyada. Daha yaşın nede en güzelini vrrsin rabbim sana.
Sen moskovada tek mi yaşıyosun? İş -eğitim için mi gittin?
Günaydınn
Bende 2 gündür yoğunum baya hele dün
Spor yapamaman kötü olmuş ama telefi edersin nasılsa
Ben 10.30 gibi müsli yedim kahvaltı olarak.
Öğleyi biraz geçince salata yada yoğurt planlıyorum
Akşam ıspanak salata yoğurt
Birazdan yürüyüşe gidicem inşallah
Canım menüne biraz limon ekle istersen. Hasta olmayasın. Çayını limonlu iç.Benim bugunku menum asagidaki gibi
Sabah: Dun aksam yemegini cok kacirmisim canim birsey istemedi.
Ogle : Ilginc ama canim hic birsey istemiyor, sanirim hasta olacagim burdaki herkes hasta zaten.
Sadece 2 kasik yulaf kepegi ve yagsiz sutten sut lapasi yaptim biraz da tarcin ekledim icine super oldu.
Ara ogun : ogle arasinda hasladigim 2 adet yumurtayi yedim simdi.
Aksama yarim kalan somon fume (60gr) yerim bir de 200 gr tvorog (yagsiz lor) hala canim bir sey yemek istemiyor.
Kosmak istiyorum
Yakarcım menün çok az harika. bugün görünmedin nerelerdeydin merak ettim. Acaba yakarda mı kötü diye düşündüm. Amamenünü götünce bi mutlu oldum doğrusuMerhaba kızlar
Menü yazayım
Sabah
Çeyrek tost
Öğle
1 tost
Akşam
Bir avuç leblebi
100 mekik
Yakarcım menün çok az harika. bugün görünmedin nerelerdeydin merak ettim. Acaba yakarda mı kötü diye düşündüm. Amamenünü götünce bi mutlu oldum doğrusuoh bee iyisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?