Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanirim (emin degilim) sadece takim kaptanlari ve yardimcilari istekte bulunabiliyor ya da davet yapabiliyor yeni uye alimi icin.

Kaptanlarim bi el ativerin de cogalalim :)

Herkes evinde kendi halinde haftasonu keyfinde, ben yine calisiyorum
Evde de kaldim zaten bu calismak yuzunden.

Bazen durup soruyorum nolcak yaf benim bu halim, dunyaya bos yere gelmis gibi hissediyorum, herkesin bir esi var bulun deyince herkes kosmus dunyaya ben de bi heves takilmisim peslerine sanki.

Sonra herkes bulmus esini, ben boyle ortada kalivermisim, ne ileri gidebiliyorum ne geri.

Ne tamamen pismanim ne de dogru yolda oldugumdan eminim.

Oyle bir bosluktayim Birakmisim zamana kadere kismete...

Dusunmemek en iyisi yoksa uzuluyorum sanki ve cok da dusunmuyorum zaten

Amaaan neyse,

Kimse olmayinca kendi kendime sariyorum boyle

Anlatımın kesinlikle çok güzel ve motive edici

canım benm çok teşekkür ederim ilgin için.

Ben yumurta hayatında hiçbir zaman olmamış biriyim o yüzden dönüşümlü olrak zeytn ve cevz var listemde diyetisyen tarafından eklenen.

Bal 1 hafta yada 10 günde yememde bi sakınca olmayacağını söylemişti, tabiki abartmadan sadece ucundan hesabı Mercimek konusunda haklısın ama ekmeksiz ve 4 kaşığı geçmezsem problem olacağını sanmıyorum ama yinede ayda bir tercih ederim bundan sonra. Acaba sadece mercimek mi yoksa tüm bakliyatlar mı?

Yoğurt hayatımdaki olmazsa olmazlardan inanılmaz severim ve yerim genelde akşamli ara öğünde tercih ederim ama bende farkettim bu ara kendisiyle bilmeden ayrı düşmüşüz hemen telafi edicem

Kahvesiz asla yapamam hayatımda içmediğim tek zaman hamilelikti ondada tikmiştim hatta çok uzun sürede böyle devam etti. Sade türk kahvesi içiyorum sadece diğer kahve çeşitlerinden uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince, inşallah bınuda azaltırım

Yeşil çayı günde 3 büyük kupa içiyorum. Bazen limonlu bazen farklı aromalarla. Hem fazlası Zarar dediler bana, hemde normal çay bile içemeyen biri için oldukça başarılı bi rakam 3 kupa

Geçen soracaktım kızımdan fırsat bulup yazamamıştım.
Atak evresi ne oluyo? Dukan bana çok uzak bi diyet şekli o yüzden bilmiyorum

Ayrıca yürüyüş süper 80' harika olmuş. Birde hergün, ne güzel.

Menün sağlıklı mı sağlıklı tebrikler cnm

Canım benim herşey kader gerçekten.

Uzaktan konuşması kolay geliyo sanabilirsin, ama değil inan.Hepimizin bi sınavı oluyo bu dünyada. Daha yaşın nede en güzelini vrrsin rabbim sana.
Sen moskovada tek mi yaşıyosun? İş -eğitim için mi gittin?

Gelelim menüme
Sabah
1dlm ekmek
Biraz peynir
5 zeytin
Küçük bir patates haşlanmış

Ara
Yeşil çay

Öğle
1 kase çorba "şehriye"
3 tane lahana sarması
Yeşillik

Ara
Yeşil çay

Akşam "düşünüyorum daha yemedim"
1 kase çorba "domates"
Salata
Yoğurt

Dün unutmuşum yazmayı 1 saat yürüyüş

Bugün
30' eliptik bisiklet
40*3 mekik
2(10*3) yan mekik
15*3 duvar şinavı
2' bisiklet çevirme
2'kanat çırpma
5lunge
10 squat
Birde 15' lık bi video yaptım yeni hareketler

Herkese günaydın hanımlar nasılsınız.

Menüm
sabah iki dilim ekmek. Peynir. Çay. Hızlı bi kahvaltı oldu biliyorum.
Ara öğun 2 kayısı
Akşam patlıcan yemeği. Yoğurt. Salata.
Ara öğün1 porsiyon meyve.

spor yapamıyorum bu aralar yoğunluktan.

Takımlara katılmak isteyenleri görünce davet edebilirsiniz siz de. Kaptanımız gelene kadar. Ben çok sık giremiyorum yoğunluktan bu aralar.

Günaydınn
Bende 2 gündür yoğunum baya hele dün

Spor yapamaman kötü olmuş ama telefi edersin nasılsa

Ben 10.30 gibi müsli yedim kahvaltı olarak.
Öğleyi biraz geçince salata yada yoğurt planlıyorum
Akşam ıspanak salata yoğurt

Birazdan yürüyüşe gidicem inşallah

YA cnm aslında benim asıl problemim yemek saatlerim. sabah 10 gibi kahvaltı yapınca 12 de de işe çıkınca öğle yemeği güme gidiyor. Aslında yemem lazım ama yiyemiyorum. Ee erkende yapamıyorum. Uygulayabilfiğim tek çözüm kahvaltıyı az biraz güzel yapmak Ki bugün onuda yapamadım.

Kar yagip d ayollar kapanmadan ne yurursem o kar diye eve yuruyorum ogle aralari da. Ama bugun kar basladi malesef. Bundan sonra ogle aralarinda yuruyemeyebilirim.
Uyesi oldugum spor salonu ofisimle ayni pasajda, ogle aralarinda oraya takilacagim bundan sonra.

Dukan diyeti detayli bilgisine burdan ulasabilirsin. Ben en cok bu sitenin anlatimini begeniyorum.
Resmi sitesine de bakabilirsin tabi.
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/12/dukan-diyeti-listesi.html

Kisaca 4 evreden olusuyor Dukan

1. Evre Atak Evresi: Dukan resmi sitesinde diyete baslangic kilona vermen gereken kiloya, yasina vs gore ideal kilon hesaplaniyor. Vermen gereken kilo miktarina bagli olarak 1-10 gun arasi (ben de3 gun cikti) uygulanacak olan evredir. Kitabinda belirtilen 10 adet izinli besin grubundan sinirsiz olarak tuketiyorsunuz. Onun haricinde kalanlari tuketmiyorsun.

Be evre de vucuttaki odem atiliyor, dolayisi ile kilo fazlana gore 2-5 kilo arasinda bir kilo veriyorsun bu evrede. Bundan sonra ise asil yag yakma evresi olan seyir evresi basliyor ve bu evre ideal kilona ulasana kadar suruyor. Atak evresi saf proteinlerine ek olarak 28 sebze gurubu menune dahil oluyor. Kural: 1 gun sebze gunu 1 gun saf protein gunu. Saf protein gununde sebze tuketmiyorsun.

Burdan anlatirsam cok uzun surer en iyisi sitesinden okuman. :)

Saol canim benim, Allah sizin mutlulugunuzu da daim etsin, hergun daha da arttirsin insallah.

Bazen arada geliyor boyle, ama cok takilmiyorum genelde. Boylesi daha hayirli belki de.

28 yasindayim, Moskova da tek yasiyorum. Hayatim boyunca cok kez asik oldum ama hic erkek arkadasim olmadi.

Kaderin etkisi buyuk, biraz da benden kaynakli yalnizligim. Ben kendimi bildim bileli yalnizim, ilkokulda bile butun kiz grubu birarada giderdi lavaboya ben hep tek giderdim.

Evlenmek icin deli gibi asik olmayi bekliyorum, (tabi karsilikli olmali) ama olmuyor. Hal boyle olunca istedigim gibi olmayacaksa olmamasi belki daha hayirli deyip devam ediyorum iste :)

Canim sen de benim gibi spor duskunusun.
Sporla cok kisa surede hem kilolarin gidecek hem de harika bir vucuda sahip olacaksin.
Aynen devam et, menun de cok saglikli.

Seni kendime ornek aliyorum. Harikasin
Ben de sporuma gidecegim bu aksam 30dk eliptik bisiklet 10 dakika cooling.

Sonra da eve yuruyus.

Benim bugunku menum asagidaki gibi

Sabah: Dun aksam yemegini cok kacirmisim canim birsey istemedi.

Ogle : Ilginc ama canim hic birsey istemiyor, sanirim hasta olacagim burdaki herkes hasta zaten.
Sadece 2 kasik yulaf kepegi ve yagsiz sutten sut lapasi yaptim biraz da tarcin ekledim icine super oldu.

Ara ogun : ogle arasinda hasladigim 2 adet yumurtayi yedim simdi.

Aksama yarim kalan somon fume (60gr) yerim bir de 200 gr tvorog (yagsiz lor) hala canim bir sey yemek istemiyor.

Kosmak istiyorum

Canım menüne biraz limon ekle istersen. Hasta olmayasın. Çayını limonlu iç.
bu arada elbet her şer görünende bir hayır vardır. Elbet gönlüne göre olacak herşey vakti geldiğinde

Cok saolun, cok nazik insanlarsiniz. Allah sizin de gonlunuze gore versin insallah

Vitamin alacagim isten cikinca, soguklar bu hafta itibari ile basladi bundan sonra + ya zor gecer burasi suan -7 ve bundan sonra -20 ler-25ler de devam eder nisan-mayis a kadar boyle.
Mayis sonu + ya gecmeye basliyor havalar.

Yine de seviyorum Moskova yi Yolunuz duserse mutlaka beklerim - yazin gelmenizi siddetle tavsiye ederim tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…