- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.041
Ne güzel canim menün.Ben bu kadar az yesem tığ gibi olurum.Sanirim emziriyorum diye istahim çok açık.
Spor neler yapiyorsun arkadasim.Ben küçük bebegim oldugu icin hep evdeyim.Evde nasil spor yapabilirim bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaslar ben de aranizdayim insallah bundan sonra
Ne güzel canim menün.Ben bu kadar az yesem tığ gibi olurum.Sanirim emziriyorum diye istahim çok açık.
Spor neler yapiyorsun arkadasim.Ben küçük bebegim oldugu icin hep evdeyim.Evde nasil spor yapabilirim bilgisi olan var mı?
Sanirim guruptaki üye sayısı az
Hoşgeldin cnm. Sende verirdin inş fazlalıklarını kolayca. Kendinden biraz bahseder misin tanıyalım seniMerhaba arkadaslar ben de aranizdayim insallah bundan sonra
Cnm çok iyi yapmışsın.
Tatlım bi baklavadan ne olacak sen gurbet ellerde. Zaten de bi tane yemişsşn. Afiyet olsunEveet
nerde kalmistik,
Bugun ku maceram asagidaki gibi:
Sabah : yine uyanamadim,ben artik sabahlari atlayip yazayim en iyisi zira hic bi zaman uyanamiyorum sanki
Yalniz bugun cok kotu birsey oldu,
Turkiye ye yillik izne giden is arkadasim geri dondu,beraberinde de baklavalar borekler
kahvaltisiz da gelince dayanamadim, 1 parca borek 1 tane de baklava yedim ama minicik di baklava boyle findik kadardi desem affeder misiniz
Ogle :
1 kucuk kabak 1 avuc brokoli parcalari, 1 avuc beyaz lahana 1 tatli kasigi zeytinyagi ie tavada hafis soteledimbiraz su ekledim haslama tava arsi bisey oldu. biraz sirke biraz limon baharatlar derken harika oldu, zaten sebzenin herturlusunu bayila bayila yerim yedim de
ara ogun
2 kasik yulaf kepegine 1 caybardagi yagsiz sut ekleyip mikrodalga firinda lapa yaptim uzerine de tarcin serptim oooh mis gibi oldu, tatli istegim de kayboldu.
hizimi alamadim 1 bardak da tarcinli sut ictim. Tarcin insana mutlu hissettiriyor. Seveniniz varsa yarin denesin sute katip icmeyi. Hakikaten tatli isteginizi bastiriyor.
Aksam
1 kucuk kase yagsiz marul 3 ceri domatesi 3 top mozarella peyniri, 60 gr alabalik fume ceyrek limon :)
Spor aktivitelerim:
Sabah ogle aksam ise gidis gelis tempolu yuruyus (hep gec kaldigim icin kostur kostur gdiyorum) 20+20+20+20 =80 dakika yuruyus
spor salomunda 1 saat eliptik bisiklet 500 kalori yaktim baklavayi telafi etmistir umarim
ufak tefek kas calistiran aletler - bissuruler isimlerini bilmiyorum, bos olana atliyorum 2 yada 3 kez ancak yapabiliyorum sonra geciyorum digerine
evde 3 kat merdiven ciktim, 20 mekik + 20 comelme hareketi (hakikaten zevkli bu comelme hareketi asagi inerken nefes alip yukari cikarken nefes veriyorsun) 15 adet ie basladim, simdi 20 adet yapiyorum her gun - her hafta 5 er adet artirarak devam ediyorum.
Bugunluk bu kadar sekerler, opuyorum hepinizi.
Cumaya az kaldi, kilonuzu kontrol edin, ha gayret bu hafta da dereceye girelim, en azimli takim bizim takim
Canım çokkk teşekkür ederim tam da aradıgım cevap şöyle bir göz gezdirdimde işime yarayacak şeyler var ...R rebeka33 bir de burdaki basliklara bir goz at istersen,
aradigin sorunun cevabi burda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/egzersizler.514/
Dilerim cumaya inişe geçer bunlar. Şu andan itibaren seninde katkın olcak tabi olmazmımeksilina canım hoşbulduk.Yukardaki mesajımda biraz bahsettim kendimden canım...Bu arada takıkımızın başarısı da gayet iyi inşallah benimde katkım olur size:) Canım regl dönemi öncesindeysen belki ondandır şişlik sıkma canını...Sen dikkat ediyorsan yediklerine 100-200 gram oynaması normaldir..
Meslektaşmisiz ne guzel canim.Insallah sık sık ugramaya calisicam .Tek basima cabuk pes ediyorum ama bu kez sizlerin sayesinde pes etmeyecegim insallah.Simdiden icime basarma duygusu yerleşti bile.Dilerim cumaya inişe geçer bunlar. Şu andan itibaren seninde katkın olcak tabi olmazmıbebeğinden fırsat buldukça gel. Menünü yaz. Stres at. Gerçi bende gündüz çalışıyorum fursat buldukça giriyorum ama olsun. Buraya bağlılık var sonuçta. Takıldığun bişey olursa takılma her zaman sor tatlım. Bende 28 yasındayım. Öğretmenim. Evliyim çocuk yok. Koşturup duruyoruz işte
Kesinlikle başaracaksın. Hızlı veya yavaş olması senin elinde. Ve unutma. Menünün dışına çıkmamaya çalış. Eğer kaçamak yaparsan spor yapacaksıncezan olarak.Meslektaşmisiz ne guzel canim.Insallah sık sık ugramaya calisicam .Tek basima cabuk pes ediyorum ama bu kez sizlerin sayesinde pes etmeyecegim insallah.Simdiden icime basarma duygusu yerleşti bile.
Meslektaşmisiz ne guzel canim.Insaldlah sık sık ugramaya calisicam .Tek basima cabuk pes ediyorum ama bu kez sizlerin sayesinde pes etmeyecegim insallah.Simdiden icime basarma duygusu yerleşti bile.
Cnm yemeyerek çok iyi yapmışsın. Tebtik ederim seni. Cuma senin günün olaca yaaaGünaydın kızlar
Ne güzel hepimiz motive hedefe kilitlenmiş yolumuzda yürüyoruz
Kızlar iyi hissediyorum ya. Akşam açlıktan süründüm ama olsun sonuçları iyi olacak
Ne çok azimlisşn..peki anlamadığım haftaya neden zorlu olacak. Bu haftayı böyle güzel geçirmişken haftadan korkmak nye. eminim haftayada hedef kilona ulaşacaksın.Buraya baslayali tam 19 gun olmus :)
Cok cabaladim, menumdeki kotu aliskanliklarimdan vazgectim, ilk hafta zorlansam da sonra yavas yavas rayina oturdu hersey.
65 kilo olarak baslamistim. Bu sabah kilom 61.6 idi. 19 gunde 3.6 kilo.
En son TR ye gittigimde 60 kiloydum, cok sik 2 elbise pantolon bluz etek ve ceket almistim. Bi kismini daha dar almistim cunku trye gitmeden once de 58 li kilolardaydim. Kilo veririm diye kucuk bedenlerini almistim. Kilo vermeyi gec, uzerine kilo alinca giyecek birseyim kalmamisti. Ustelik yeni aldiklarimi 1 kere bile giyemedimYenileri gec, eski kiyafetlerim bile olmamaya baslamisti.
Dun ilk defa o yeni aldigim ceket ve etegi giydim.Biraz sikarak da olsa girdim icine. Ve bence 2 haftadir spor salonunda yorulmama degdi inanin. Henuz vucut olculerimde cok bariz bir degisiklik yok, sadece yumusadi gobegim, 3 santim felan incelmis sadece.
Bir liste yaptim eger haftada 1 kilo vermeye devam edersem her hafta 1 yeni kiyafet eklenecek giyeceklerim arasina
her hafta ya 1 etek ya bir ceket, ya bir bluzhangi kiyafetimin hangi kilolarda uzerime oldugunu cok iyi biliyorum cunku
Bu haftaki hedefimi tutturdum sayilir simdiden,ama onumuzdeki hafta zorlu olacak o yuzden calismalara hiz kesmeden devam edecegim.
Cnm sanırım işte ben bunu yaşıyorum. Artık haftada 200-300 gr gidiyor. Bugün tartıda üstelik kilomun arttığını gördüm. Vücut direniyor. Bende direniyoyorum. İstediğim 3 kilo daha vermek ama çoook zor gidiyor.meksilina Saol canim, insallah dedigin gibi haftaya da ulasirim hedefime
Verilecek olan kilo azaldikca, kilo verme de zorlasiyor. Vucut direniyor kiloyu kaybetmemek icin, hakli olarak. Fitrati vucudu korumak cunku.
Ornegin bu hafta cok zorlanmadan verdim, diyetimle sporla ama haftaya daha cok spor yapip kacamak yapmamaya dikkat etmeliyim. Cunku vucut ilk kacamagimda kaloriyi alip depolayacaktir.Cunku biliyor vucudun enerjiye ihtiyaci oldugunu. Depodan yakmak istemiyor.
Onu anlayabiliyorum, ben de biraz cimriyimdir3 kurus para bulsam 2 sini koyarim kenara hemen
Ama kacari yok ben bu sefer cok azimliyim, oyle de olmak zorundayim. Baska turlu tersine mehter- 1 ileri 2 geri oluyor.
Bu sefer hedef kiloma ulasacak ve onu orda koruyacagim. Bir daha ne vucuduma ne de kendime bu kilo verme iskencesini cektirmeyecegim- (insallah tabi, Allah'in izniyle) :)
Pes etmek yok bu kez kararlıyım.Tek başıma olsam çabuk pes ederdim biliyorum,çünkü kafamda bitirmezdim hiç ,aklım fikrim ne yesem de olurdu.Kendimi kandırırdım hep rejimdeyim ben diye :) Ama şimdi sizlerin yazdıklarını,azminizi gördükçe valla aç karnım doyuyor:)) Hem aç karnım hem de aç gözüm :)Pes etmek yok . Gel gitlerimiz olacak ama asla pes etmek yok
Arkadaşım sen bu azimle verirsin hiç canını sıkma...Yavaş olsun ama kalıcı olsun inşallah verdiğin kilolar...Gönül istiyor bir anda veriyim bütün kilolarımı diye ama olmuyor iştemeksilina Saol canim, insallah dedigin gibi haftaya da ulasirim hedefime
Verilecek olan kilo azaldikca, kilo verme de zorlasiyor. Vucut direniyor kiloyu kaybetmemek icin, hakli olarak. Fitrati vucudu korumak cunku.
Ornegin bu hafta cok zorlanmadan verdim, diyetimle sporla ama haftaya daha cok spor yapip kacamak yapmamaya dikkat etmeliyim. Cunku vucut ilk kacamagimda kaloriyi alip depolayacaktir.Cunku biliyor vucudun enerjiye ihtiyaci oldugunu. Depodan yakmak istemiyor.
Onu anlayabiliyorum, ben de biraz cimriyimdir3 kurus para bulsam 2 sini koyarim kenara hemen
Ama kacari yok ben bu sefer cok azimliyim, oyle de olmak zorundayim. Baska turlu tersine mehter- 1 ileri 2 geri oluyor.
Bu sefer hedef kiloma ulasacak ve onu orda koruyacagim. Bir daha ne vucuduma ne de kendime bu kilo verme iskencesini cektirmeyecegim- (insallah tabi, Allah'in izniyle) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?