Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evde Leslie ile eevde yürüyüş programı yapabilir yada sopa hareketi yanlara Esne me hareket leri yapabilirsin

Merhaba arkadaslar ben de aranizdayim insallah bundan sonra

Merhaba hosgeldin aramiza

Kisaca kendini tanitir misin, nerdensin, kac yasindasin, kac kilosun, hedefin kac kilo olmak :)

Ben 28 yasindayim muhendisim, Moskovada calisiyorum, masabasi ofis isi
65 kilo olarak basladim 2bucuk hafta once simdi 61,8 lerdeyim. Hedefim 51,5 olmak.

Gectigimiz hafta yarismada 3. olarak dereceye girdik :)

Azimliyiz, en kisa surede gidecek bu kilolar
Burasi sayesinde hergun menulerimizi paylasiyoruz, birbirimizin menusune yorum yapiyoruz, tecrubelerimizi paylasiyoruz. Nerde yanlis yaptigimizi goruyoruz kimi zaman, kimi zaman kacamaklarimizi paylasiyoruz, hatalarimizi farkinda olup birdaha yapmamaya calisiyoruz.

Bir de yarisma sayesinde bu hafta hedefime ne kadar yaklasmisim, veya kacamaklarim yuzunden kilo verememisim gibi insan daha motive oluyor.

Ama kararli olmak sart. 2 hafta devam edip sonra birakacaksak hic bir anlami olmaz yoksa, ancak sinirlerin yipranir.

Eger hazirim diyorsan aradigin motivasyon burada emin ol

Bebegin kac aylik canim, sen yemeden kesme zaten emziriyorsan demektir ki bebegin seni somuruyor, yedigin hep ona gidiyor. (Gerci bekarim nerden biliyosun derseniz kucuk yegenim var yengem dei gibi yemesine ragmen hemencecik verdi kilolari emzirdigi icin)

Ama sporla sikilasirsin hem, hem de kilolar daha hizli ve saglikli bir sekilde gider.

Evde mekik, comelme hareketi kalca harekeleri ve esneme hareketleri yapabilirsin. Bir de stepper vs alabilirsen o da cok cabuk kilo verdiriyor diye duymustum.

Sanirim guruptaki üye sayısı az

Izinli arkadaslardan dolayi biraz azaldik ama yeni uye alimi yapacagiz bi kac kisi daha.

Bir de genelde calistigimiz icin ve isten sonra spora gittigimiz icin gec saatte girip yaziyoruz ya da sabah isyerinden yaziyoruz yaptiklarimizi.

Oturmak yok, haydi spora

Sporumu yapip geliyorum sonra yazarim bugunku menumu

Eveet

nerde kalmistik,

Bugun ku maceram asagidaki gibi:

Sabah : yine uyanamadim, ben artik sabahlari atlayip yazayim en iyisi zira hic bi zaman uyanamiyorum sanki
Yalniz bugun cok kotu birsey oldu,
Turkiye ye yillik izne giden is arkadasim geri dondu, beraberinde de baklavalar borekler

kahvaltisiz da gelince dayanamadim, 1 parca borek 1 tane de baklava yedim ama minicik di baklava boyle findik kadardi desem affeder misiniz

Ogle :
1 kucuk kabak 1 avuc brokoli parcalari, 1 avuc beyaz lahana 1 tatli kasigi zeytinyagi ie tavada hafis soteledim biraz su ekledim haslama tava arsi bisey oldu. biraz sirke biraz limon baharatlar derken harika oldu, zaten sebzenin herturlusunu bayila bayila yerim yedim de

ara ogun

2 kasik yulaf kepegine 1 caybardagi yagsiz sut ekleyip mikrodalga firinda lapa yaptim uzerine de tarcin serptim oooh mis gibi oldu, tatli istegim de kayboldu.

hizimi alamadim 1 bardak da tarcinli sut ictim. Tarcin insana mutlu hissettiriyor. Seveniniz varsa yarin denesin sute katip icmeyi. Hakikaten tatli isteginizi bastiriyor.

Aksam
1 kucuk kase yagsiz marul 3 ceri domatesi 3 top mozarella peyniri, 60 gr alabalik fume ceyrek limon :)

Spor aktivitelerim:

Sabah ogle aksam ise gidis gelis tempolu yuruyus (hep gec kaldigim icin kostur kostur gdiyorum) 20+20+20+20 =80 dakika yuruyus

spor salomunda 1 saat eliptik bisiklet 500 kalori yaktim baklavayi telafi etmistir umarim

ufak tefek kas calistiran aletler - bissuruler isimlerini bilmiyorum, bos olana atliyorum 2 yada 3 kez ancak yapabiliyorum sonra geciyorum digerine

evde 3 kat merdiven ciktim, 20 mekik + 20 comelme hareketi (hakikaten zevkli bu comelme hareketi asagi inerken nefes alip yukari cikarken nefes veriyorsun) 15 adet ie basladim, simdi 20 adet yapiyorum her gun - her hafta 5 er adet artirarak devam ediyorum.

Bugunluk bu kadar sekerler, opuyorum hepinizi.

Cumaya az kaldi, kilonuzu kontrol edin, ha gayret bu hafta da dereceye girelim, en azimli takim bizim takim

Merhaba arkadaslar ben de aranizdayim insallah bundan sonra
Hoşgeldin cnm. Sende verirdin inş fazlalıklarını kolayca. Kendinden biraz bahseder misin tanıyalım seni
Hoşgeldin canım

meksilina arkadaşı ben davet ettim bilgine canım
Cnm çok iyi yapmışsın.
Tatlım bi baklavadan ne olacak sen gurbet ellerde. Zaten de bi tane yemişsşn. Afiyet olsun haaaa bu arada bi daha da olmasın.

kızlar bu arada bende bi şişlik bi hazımsızlık var. Kiloma baktım 100-200 grlık bi artış var. Halbuki diyete devam ama neden oldu anlamadım. Sanırsam ödem var offf yaaa. Cnm sıkıldı.

R rebeka33 bir de burdaki basliklara bir goz at istersen,

aradigin sorunun cevabi burda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/egzersizler.514/
Canım çokkk teşekkür ederim tam da aradıgım cevap şöyle bir göz gezdirdimde işime yarayacak şeyler var ...
Ben de öğretmenim canım .Kilom 81,6 boyum 1,63 ...Bbegimi emzirdiğim için çok aşırı kısmayı düşünmüyorum yediklerimden ama o kadar çok yiyorum ki ekmekten ve abur cuburdan kısarsam eminim kiloda veririm....Bir de evdeyim çalışmıyorum ya çok hareketsizim...Sporda yaparsam yediklerime de dikkat edersem veririm inşallah...

2,5 haftada çok iyi vermişsin maşallah canım...İlgilenip yazdıgın için çokkk teşekkür ederim canım...Bu arada pozitif bir enerji aldım senden ve fazlasıyla motive etti yazdıkların beni...İnşallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan...Artık çokkk sıkıldım ben bu kilolardan

meksilina canım hoşbulduk.Yukardaki mesajımda biraz bahsettim kendimden canım...Bu arada takıkımızın başarısı da gayet iyi inşallah benimde katkım olur size:) Canım regl dönemi öncesindeysen belki ondandır şişlik sıkma canını...Sen dikkat ediyorsan yediklerine 100-200 gram oynaması normaldir..

Dilerim cumaya inişe geçer bunlar. Şu andan itibaren seninde katkın olcak tabi olmazmı bebeğinden fırsat buldukça gel. Menünü yaz. Stres at. Gerçi bende gündüz çalışıyorum fursat buldukça giriyorum ama olsun. Buraya bağlılık var sonuçta. Takıldığun bişey olursa takılma her zaman sor tatlım. Bende 28 yasındayım. Öğretmenim. Evliyim çocuk yok. Koşturup duruyoruz işte

Meslektaşmisiz ne guzel canim.Insallah sık sık ugramaya calisicam .Tek basima cabuk pes ediyorum ama bu kez sizlerin sayesinde pes etmeyecegim insallah.Simdiden icime basarma duygusu yerleşti bile.

Meslektaşmisiz ne guzel canim.Insallah sık sık ugramaya calisicam .Tek basima cabuk pes ediyorum ama bu kez sizlerin sayesinde pes etmeyecegim insallah.Simdiden icime basarma duygusu yerleşti bile.
Kesinlikle başaracaksın. Hızlı veya yavaş olması senin elinde. Ve unutma. Menünün dışına çıkmamaya çalış. Eğer kaçamak yaparsan spor yapacaksıncezan olarak.

Buraya baslayali tam 19 gun olmus :)
Cok cabaladim, menumdeki kotu aliskanliklarimdan vazgectim, ilk hafta zorlansam da sonra yavas yavas rayina oturdu hersey.
65 kilo olarak baslamistim. Bu sabah kilom 61.6 idi. 19 gunde 3.6 kilo.

En son TR ye gittigimde 60 kiloydum, cok sik 2 elbise pantolon bluz etek ve ceket almistim. Bi kismini daha dar almistim cunku trye gitmeden once de 58 li kilolardaydim. Kilo veririm diye kucuk bedenlerini almistim. Kilo vermeyi gec, uzerine kilo alinca giyecek birseyim kalmamisti. Ustelik yeni aldiklarimi 1 kere bile giyemedim Yenileri gec, eski kiyafetlerim bile olmamaya baslamisti.

Dun ilk defa o yeni aldigim ceket ve etegi giydim. Biraz sikarak da olsa girdim icine. Ve bence 2 haftadir spor salonunda yorulmama degdi inanin. Henuz vucut olculerimde cok bariz bir degisiklik yok, sadece yumusadi gobegim, 3 santim felan incelmis sadece.

Bir liste yaptim eger haftada 1 kilo vermeye devam edersem her hafta 1 yeni kiyafet eklenecek giyeceklerim arasina

her hafta ya 1 etek ya bir ceket, ya bir bluz hangi kiyafetimin hangi kilolarda uzerime oldugunu cok iyi biliyorum cunku

Bu haftaki hedefimi tutturdum sayilir simdiden, ama onumuzdeki hafta zorlu olacak o yuzden calismalara hiz kesmeden devam edecegim.

Ne çok azimlisşn..peki anlamadığım haftaya neden zorlu olacak. Bu haftayı böyle güzel geçirmişken haftadan korkmak nye. eminim haftayada hedef kilona ulaşacaksın.

meksilina Saol canim, insallah dedigin gibi haftaya da ulasirim hedefime

Verilecek olan kilo azaldikca, kilo verme de zorlasiyor. Vucut direniyor kiloyu kaybetmemek icin, hakli olarak. Fitrati vucudu korumak cunku.

Ornegin bu hafta cok zorlanmadan verdim, diyetimle sporla ama haftaya daha cok spor yapip kacamak yapmamaya dikkat etmeliyim. Cunku vucut ilk kacamagimda kaloriyi alip depolayacaktir. Cunku biliyor vucudun enerjiye ihtiyaci oldugunu. Depodan yakmak istemiyor.
Onu anlayabiliyorum, ben de biraz cimriyimdir 3 kurus para bulsam 2 sini koyarim kenara hemen

Ama kacari yok ben bu sefer cok azimliyim, oyle de olmak zorundayim. Baska turlu tersine mehter- 1 ileri 2 geri oluyor.

Bu sefer hedef kiloma ulasacak ve onu orda koruyacagim. Bir daha ne vucuduma ne de kendime bu kilo verme iskencesini cektirmeyecegim - (insallah tabi, Allah'in izniyle) :)

Cnm sanırım işte ben bunu yaşıyorum. Artık haftada 200-300 gr gidiyor. Bugün tartıda üstelik kilomun arttığını gördüm. Vücut direniyor. Bende direniyoyorum. İstediğim 3 kilo daha vermek ama çoook zor gidiyor.

Pes etmek yok . Gel gitlerimiz olacak ama asla pes etmek yok
Pes etmek yok bu kez kararlıyım.Tek başıma olsam çabuk pes ederdim biliyorum,çünkü kafamda bitirmezdim hiç ,aklım fikrim ne yesem de olurdu.Kendimi kandırırdım hep rejimdeyim ben diye :) Ama şimdi sizlerin yazdıklarını,azminizi gördükçe valla aç karnım doyuyor:)) Hem aç karnım hem de aç gözüm :)
Bu arada akşam açlıktan ölsende yemediğin için kutluyorum canım seni...Zayıflamak kesinlikle irade işi :) İnşallah açlıktan ölsende yememeyi hep başarır(sın)ız.:)

Arkadaşım sen bu azimle verirsin hiç canını sıkma...Yavaş olsun ama kalıcı olsun inşallah verdiğin kilolar...Gönül istiyor bir anda veriyim bütün kilolarımı diye ama olmuyor işte Zaman diyetin ilacı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…