Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pes etmek yok canım inşalllah gidecek zaman zaman vücudun direnmesi normaldir...En çok kilo vermesi gereken benim sanırım aranızda 81,6 kiloyla ama inanıyorum bu kez kurtulucam kilolarımdan...Senin 3 kilo da gidecek emin ol sen 200-300 g bakıp sakın üzülme yediklerine dikkat et sporunu hemen olmasa da kurtulursun inşallah o 3 kilodan...
Diyet başarı öykülerinden okuyup anladığım kadarıyla bu işin sırrı SABIR.....Sabırla devam inşallah....

Gelelim bana :) Ben bugün itibarıyla tam olarak başladım inşallah...Sabah 1 yumurta,5 zeytin,5-6 yaprak marul,yarım ton balığı ,2 dilim ekmek ,2 bardak açık çay...Normalde 2 dilim ekmekle hayatta doymam ama şu an kendimi aşırı tok hissediyorum...Ama kahvaltımı 11.30 gibi yaptım...Bebişim gece çok sık uyanıyor ve sürekli uykumuz bölündüğü için de sabah oğluşumla uyanmamız 11 i buluyor.Buna bir çözüm bulmam lazım sanırım...2-3 sene önce diyetisyene gittiğimde sabah kahvaltısını erken yapmanın ve uyku düzeninin kilo vermede etkili olduğunu söylemişti
Bir de spor sorunum var bebeğim küçük ve bırakacak kimsem yok o yüzden evde spor yapmalıyım...Leslie ile evde yürüyüşü biraz araştırdım...Bugün ona başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur....

merhaba kızlar
menü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
1 üçgen peynir
5 zeytin 1 ısırık kek
öğle
3 yk makarna
3 yk karnabahar
1 baget
3 yk yoğurt
arada bol bol su ve çay içiyorum.akşa çok acıkırsam 1 kahve fincanı leblebi ve kuru üzüm yerim.
sabah 100 tane mekik çektim.
diğer spor hareketlerini akşam yaparım

Harikasın tatlım maşallah sana vücudun baklavayı algılayamadan Göndermişsin tebrikler

Ya bende de var şişlik çok canm sıkıldı
Ödem için çay mı yapsak ne yapsak bilemedim
Harekette edemiyorum, cuma dan korkuyorum

Ben ip atlıyodum tavsiye ederim cardio etsi var hemde parça parça yapılabiliyo, (her seferinde atlayabildiğin kadar) sonrasında mekik ve çeşitli hareketler yapabilirsin.
Birde sütü artıran şeyleri ekle bence diyet listene her gün bişeyi denersin en çok hangisi artırıyosa hergün tüketirsin ona göre, kilolar gitsin ama süt kalsın

Bende 29 yaşındayım (yeni girdim ) 1,5 yaşında bi kızım var. Çalışmıyorum. 96 ile doğuma girdim
Buraya 2 kasımda başladm başladığımda kilom 80.5 ti şimdi 77.400
Hedef 68 kilo olmak boyum 1.69

Kesinlikle iyi fikir her hafta bişey almak ve yavaş yavaş bollaştığını görmek

Nerede duyduğumu hatırlamıyorum ama diyet olarakta spor olarakta vücıdumuzun duraklamaya geçmesini istemiyosak yaptıklarımızın tersini yapmamız yeterli oluyomuş. Gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim ben hiç duraklamaya geçmedim verdiğim kilolarda ( bayram hariç )

İnşallah gidecek onlarda canım
Allah'ım bizede göster 3 kilolarımız kaldığı günleri

Bi diyetisyene gidip emzirdiğin için örnek liste mi alsan acaba? Sen her şeyide içemezsin bebeğe dokunabilir.
Uyku düzeni varsa (inşallah vardır sizde) yaparsın evde, bende kimseye bırakamıyodum halada bırakamıyorum. Az öncede yaZdım havalar serinken evde ip atlayıp hareketler yapıyodum yada sıkıca giydirip onu arabasına oturtup yada yatırıp yürüyüş yapıyodum hem bebeğine iyi gelir hem sna

Cok guzel vermissin canim ya masallah sana.Insallah pes etmeden böyle devam edersin.

Diyetisyene gitmiştim 3 sene önce ama hiç faydası olmamıştı canım :) Tabi benden de kaynaklanıyordu ama diyetisyenimde hiç motive etmiyordu...Verdiği diyet listesi klasik diyet listelerinden...Gidiyordum listemi alıp geliyordum..Yaşadığım şehir küçük olduğu için çok alternatifimde yok başka diyetisyene gitmek için.Sütümün azalmaması için elimden geldiğince uğraşıcam...Günlük 3 litre su içiyordum zaten sütüm çok olsun diye,seviyorum da zaten su içmeyi....Bol yeşillik ve meyve de yersem inşallah azalmaz sütüm...Diyete başlamadan önce hiççç meyve alışkanlığım yoktu .Çünkü karnım tıka basa dolu oluyordu...Aç olmasam bile zevkine yiyordum...Eşimde ben de yemeyi çok seviyoruz malesef:) İkimizde diyete başladık.Normalde o kanıma girerdi şunu yiyelim mi diye hiç dayanamazdım ama 2 gündür hayır bu kez ben ciddiyim kanıma giremezsin benim diyorum :)Şaşırıyor benim bu kadar kararlı olmama...
Ben de bel fıtığı car canım ve bu aralar belim çok ağrıyor...İp atlamak biraz gözümü korkutuyor o yüzden ama bebişimi arabasına koyup yürümek güzel fikir..Fakat havalar soğuduğu için bebişimi hasta ederim diye de korkuyorum...Şimdilik leslie evde yürüyüşe başlamayı kafaya koydum...Hayırlısı bakalım inşallah ben de senin gibi verdiğim kiloları yazarım 1 hafta sonra :)

Belin sıkıntılıysa kesinlikle yapma benimde bu ara sorun var belimde hiçbişey yapamıyorum

Kararlı olmana sevindim bisüre sonra eşinde etkişenip az yemeye başlar ( bizde öyle oldu) :)

Birde şu linklere bi bak emziren anneler için fikirler var

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-anne-diyeti-ile-zayiflamanin-30-yolu.716977/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/emziren-anne-icin-ornek-diyet-listesi.593252/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/emziren-anne-diyeti.611341/

Selam yakar bacı ve topik arkadaşları
Yakar bacı ile eskiden 3.grupta "Ersan ve dadaşları ve de mekik gardaşları" adlı bir ittifakımız vardı, 48 kilo olmaya çalışan sıskalara karşı.
Onca muharebenin sonucunda ne biz mekik şampiyonu olup kas çıkarabildik, ne de onlar 48 kilo olabildiler ama neticede çok eğlenip, birbirimizi gazlayıp, güzel zamanlar geçirmiştik.

Neyse bunak neneler gibi "nerede o bayramlar" diye mazide boğulmayacağım, diyeceğim şu ki; ben 6. takıma girdim. Takımlarımız ayrı bile olsa gönülllerimiz bir. Her hafta sonuçlar bildirildiğinde yeri geldiğinde size nanik yapıp, yeri geldiğinde "ama regl oldum, ama lodos vardı, ama kaynanam çemkirdi bünyemde kilo yaptı" diye gereksiz açıklamada bulunacağım.

Yakar bacıyı ve sizi rakip grup ilan ediyorum. korkun benden uleeeeynnn

Aman allahım Winston sahalara geri dönmüş
Kendisi bugüne bugün 25 kilo vermiş günlük 3000 mekik çekip beni hasetten çatlatıp duran bir arkadaştır.
Çok sevindim bacım
Dostluk başka rakiplik başka iyiki mekik aletini çıkarıp yağladım.
hadi bakalım savaş başlasın

Cok hossunuz

" yeri geldiğinde size nanik yapıp, yeri geldiğinde "ama regl oldum, ama lodos vardı, ama kaynanam çemkirdi bünyemde kilo yaptı" diye gereksiz açıklamada bulunacağım.

Vaaay rakibimiz de geldigine gore artik is gurur meselesi oldu
kaynana fikri iyi aslinda, kilo vermeyene kaynanasi cemkirse mesela

Bugünki menüm
Sabah
Peynir
3zeytin domates
1dilim kaşar

Ara
sodalı limonlu yeşilçay

Öğle
1kase yoğurt taze nane ve dereotlu

Ara
Sodalı limonlu yeşilçay

Akşam yarım kepçe çorba
Küçük bir tabak patates tavuk

Ara
Sodalı limonlu yeşilçay
3fıstık
5leblebi

3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…