- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.061
Pes etmek yok canım inşalllah gidecek zaman zaman vücudun direnmesi normaldir...En çok kilo vermesi gereken benim sanırım aranızda 81,6 kiloyla ama inanıyorum bu kez kurtulucam kilolarımdan...Senin 3 kilo da gidecek emin ol sen 200-300 g bakıp sakın üzülme yediklerine dikkat et sporunu hemen olmasa da kurtulursun inşallah o 3 kilodan...Cnm sanırım işte ben bunu yaşıyorum. Artık haftada 200-300 gr gidiyor. Bugün tartıda üstelik kilomun arttığını gördüm. Vücut direniyor. Bende direniyoyorum. İstediğim 3 kilo daha vermek ama çoook zor gidiyor.
Harikasın tatlım maşallah sanaEveet
nerde kalmistik,
Bugun ku maceram asagidaki gibi:
Sabah : yine uyanamadim,ben artik sabahlari atlayip yazayim en iyisi zira hic bi zaman uyanamiyorum sanki
Yalniz bugun cok kotu birsey oldu,
Turkiye ye yillik izne giden is arkadasim geri dondu,beraberinde de baklavalar borekler
kahvaltisiz da gelince dayanamadim, 1 parca borek 1 tane de baklava yedim ama minicik di baklava boyle findik kadardi desem affeder misiniz
Ogle :
1 kucuk kabak 1 avuc brokoli parcalari, 1 avuc beyaz lahana 1 tatli kasigi zeytinyagi ie tavada hafis soteledimbiraz su ekledim haslama tava arsi bisey oldu. biraz sirke biraz limon baharatlar derken harika oldu, zaten sebzenin herturlusunu bayila bayila yerim yedim de
ara ogun
2 kasik yulaf kepegine 1 caybardagi yagsiz sut ekleyip mikrodalga firinda lapa yaptim uzerine de tarcin serptim oooh mis gibi oldu, tatli istegim de kayboldu.
hizimi alamadim 1 bardak da tarcinli sut ictim. Tarcin insana mutlu hissettiriyor. Seveniniz varsa yarin denesin sute katip icmeyi. Hakikaten tatli isteginizi bastiriyor.
Aksam
1 kucuk kase yagsiz marul 3 ceri domatesi 3 top mozarella peyniri, 60 gr alabalik fume ceyrek limon :)
Spor aktivitelerim:
Sabah ogle aksam ise gidis gelis tempolu yuruyus (hep gec kaldigim icin kostur kostur gdiyorum) 20+20+20+20 =80 dakika yuruyus
spor salomunda 1 saat eliptik bisiklet 500 kalori yaktim baklavayi telafi etmistir umarim
ufak tefek kas calistiran aletler - bissuruler isimlerini bilmiyorum, bos olana atliyorum 2 yada 3 kez ancak yapabiliyorum sonra geciyorum digerine
evde 3 kat merdiven ciktim, 20 mekik + 20 comelme hareketi (hakikaten zevkli bu comelme hareketi asagi inerken nefes alip yukari cikarken nefes veriyorsun) 15 adet ie basladim, simdi 20 adet yapiyorum her gun - her hafta 5 er adet artirarak devam ediyorum.
Bugunluk bu kadar sekerler, opuyorum hepinizi.
Cumaya az kaldi, kilonuzu kontrol edin, ha gayret bu hafta da dereceye girelim, en azimli takim bizim takim
Ya bende de var şişlik çok canm sıkıldıHoşgeldin cnm. Sende verirdin inş fazlalıklarını kolayca. Kendinden biraz bahseder misin tanıyalım seni
Cnm çok iyi yapmışsın.
Tatlım bi baklavadan ne olacak sen gurbet ellerde. Zaten de bi tane yemişsşn. Afiyet olsunhaaaa bu arada bi daha da olmasın.
kızlar bu arada bende bi şişlik bi hazımsızlık var. Kiloma baktım 100-200 grlık bi artış var. Halbuki diyete devam ama neden oldu anlamadım. Sanırsam ödem var offf yaaa. Cnm sıkıldı.
Elmalı tarçınlı bi tarif vardı aslında. Çok da lezzetli. Ben ona tekrar başlayacağım cnm. Daha önce işe yaramıştı.Ya bende de var şişlik çok canm sıkıldı
Ödem için çay mı yapsak ne yapsak bilemedim
Harekette edemiyorum, cuma dan korkuyorum
Ben ip atlıyodum tavsiye ederim cardio etsi var hemde parça parça yapılabiliyo, (her seferinde atlayabildiğin kadar) sonrasında mekik ve çeşitli hareketler yapabilirsin.Canım çokkk teşekkür ederim tam da aradıgım cevap şöyle bir göz gezdirdimde işime yarayacak şeyler var ...
Ben de öğretmenim canım .Kilom 81,6 boyum 1,63 ...Bbegimi emzirdiğim için çok aşırı kısmayı düşünmüyorum yediklerimden ama o kadar çok yiyorum ki ekmekten ve abur cuburdan kısarsam eminim kiloda veririm....Bir de evdeyim çalışmıyorum ya çok hareketsizim...Sporda yaparsam yediklerime de dikkat edersem veririm inşallah...
2,5 haftada çok iyi vermişsin maşallah canım...İlgilenip yazdıgın için çokkk teşekkür ederim canım...Bu arada pozitif bir enerji aldım senden ve fazlasıyla motive etti yazdıkların beni...İnşallah hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan...Artık çokkk sıkıldım ben bu kilolardan
Kesinlikle iyi fikir her hafta bişey almak ve yavaş yavaş bollaştığını görmekBuraya baslayali tam 19 gun olmus :)
Cok cabaladim, menumdeki kotu aliskanliklarimdan vazgectim, ilk hafta zorlansam da sonra yavas yavas rayina oturdu hersey.
65 kilo olarak baslamistim. Bu sabah kilom 61.6 idi. 19 gunde 3.6 kilo.
En son TR ye gittigimde 60 kiloydum, cok sik 2 elbise pantolon bluz etek ve ceket almistim. Bi kismini daha dar almistim cunku trye gitmeden once de 58 li kilolardaydim. Kilo veririm diye kucuk bedenlerini almistim. Kilo vermeyi gec, uzerine kilo alinca giyecek birseyim kalmamisti. Ustelik yeni aldiklarimi 1 kere bile giyemedimYenileri gec, eski kiyafetlerim bile olmamaya baslamisti.
Dun ilk defa o yeni aldigim ceket ve etegi giydim.Biraz sikarak da olsa girdim icine. Ve bence 2 haftadir spor salonunda yorulmama degdi inanin. Henuz vucut olculerimde cok bariz bir degisiklik yok, sadece yumusadi gobegim, 3 santim felan incelmis sadece.
Bir liste yaptim eger haftada 1 kilo vermeye devam edersem her hafta 1 yeni kiyafet eklenecek giyeceklerim arasina
her hafta ya 1 etek ya bir ceket, ya bir bluzhangi kiyafetimin hangi kilolarda uzerime oldugunu cok iyi biliyorum cunku
Bu haftaki hedefimi tutturdum sayilir simdiden,ama onumuzdeki hafta zorlu olacak o yuzden calismalara hiz kesmeden devam edecegim.
Nerede duyduğumu hatırlamıyorum ama diyet olarakta spor olarakta vücıdumuzun duraklamaya geçmesini istemiyosak yaptıklarımızın tersini yapmamız yeterli oluyomuş. Gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim ben hiç duraklamaya geçmedim verdiğim kilolarda ( bayram hariçmeksilina Saol canim, insallah dedigin gibi haftaya da ulasirim hedefime
Verilecek olan kilo azaldikca, kilo verme de zorlasiyor. Vucut direniyor kiloyu kaybetmemek icin, hakli olarak. Fitrati vucudu korumak cunku.
Ornegin bu hafta cok zorlanmadan verdim, diyetimle sporla ama haftaya daha cok spor yapip kacamak yapmamaya dikkat etmeliyim. Cunku vucut ilk kacamagimda kaloriyi alip depolayacaktir.Cunku biliyor vucudun enerjiye ihtiyaci oldugunu. Depodan yakmak istemiyor.
Onu anlayabiliyorum, ben de biraz cimriyimdir3 kurus para bulsam 2 sini koyarim kenara hemen
Ama kacari yok ben bu sefer cok azimliyim, oyle de olmak zorundayim. Baska turlu tersine mehter- 1 ileri 2 geri oluyor.
Bu sefer hedef kiloma ulasacak ve onu orda koruyacagim. Bir daha ne vucuduma ne de kendime bu kilo verme iskencesini cektirmeyecegim- (insallah tabi, Allah'in izniyle) :)
İnşallah gidecek onlarda canımCnm sanırım işte ben bunu yaşıyorum. Artık haftada 200-300 gr gidiyor. Bugün tartıda üstelik kilomun arttığını gördüm. Vücut direniyor. Bende direniyoyorum. İstediğim 3 kilo daha vermek ama çoook zor gidiyor.
Bi diyetisyene gidip emzirdiğin için örnek liste mi alsan acaba? Sen her şeyide içemezsin bebeğe dokunabilir.Gelelim bana :) Ben bugün itibarıyla tam olarak başladım inşallah...Sabah 1 yumurta,5 zeytin,5-6 yaprak marul,yarım ton balığı ,2 dilim ekmek ,2 bardak açık çay...Normalde 2 dilim ekmekle hayatta doymam ama şu an kendimi aşırı tok hissediyorum...Ama kahvaltımı 11.30 gibi yaptım...Bebişim gece çok sık uyanıyor ve sürekli uykumuz bölündüğü için de sabah oğluşumla uyanmamız 11 i buluyor.Buna bir çözüm bulmam lazım sanırım...2-3 sene önce diyetisyene gittiğimde sabah kahvaltısını erken yapmanın ve uyku düzeninin kilo vermede etkili olduğunu söylemişti
Bir de spor sorunum var bebeğim küçük ve bırakacak kimsem yok o yüzden evde spor yapmalıyım...Leslie ile evde yürüyüşü biraz araştırdım...Bugün ona başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur....
Bende bugün yeşilçay soda limon yaptım oda ödem atıyomuş öyle duydum bakalım inşallh işe yararElmalı tarçınlı bi tarif vardı aslında. Çok da lezzetli. Ben ona tekrar başlayacağım cnm. Daha önce işe yaramıştı.
Cok guzel vermissin canim ya masallah sana.Insallah pes etmeden böyle devam edersin.
Ben ip atlıyodum tavsiye ederim cardio etsi var hemde parça parça yapılabiliyo, (her seferinde atlayabildiğin kadar) sonrasında mekik ve çeşitli hareketler yapabilirsin.
Birde sütü artıran şeyleri ekle bence diyet listene her gün bişeyi denersin en çok hangisi artırıyosa hergün tüketirsin ona göre, kilolar gitsin ama süt kalsın
Bende 29 yaşındayım (yeni girdim) 1,5 yaşında bi kızım var. Çalışmıyorum. 96 ile doğuma girdim
Buraya 2 kasımda başladm başladığımda kilom 80.5 ti şimdi 77.400
Hedef 68 kilo olmakboyum 1.69
Amiiin cnm hepinize inşallah.İnşallah gidecek onlarda canım
Allah'ım bizede göster 3 kilolarımız kaldığı günleri
Diyetisyene gitmiştim 3 sene önce ama hiç faydası olmamıştı canım :) Tabi benden de kaynaklanıyordu ama diyetisyenimde hiç motive etmiyordu...Verdiği diyet listesi klasik diyet listelerinden...Gidiyordum listemi alıp geliyordum..Yaşadığım şehir küçük olduğu için çok alternatifimde yok başka diyetisyene gitmek için.Sütümün azalmaması için elimden geldiğince uğraşıcam...Günlük 3 litre su içiyordum zaten sütüm çok olsun diye,seviyorum da zaten su içmeyi....Bol yeşillik ve meyve de yersem inşallah azalmaz sütüm...Diyete başlamadan önce hiççç meyve alışkanlığım yoktu .Çünkü karnım tıka basa dolu oluyordu...Aç olmasam bile zevkine yiyordum...Eşimde ben de yemeyi çok seviyoruz malesef:) İkimizde diyete başladık.Normalde o kanıma girerdi şunu yiyelim mi diye hiç dayanamazdım ama 2 gündür hayır bu kez ben ciddiyim kanıma giremezsin benim diyorum :)Şaşırıyor benim bu kadar kararlı olmama...Bi diyetisyene gidip emzirdiğin için örnek liste mi alsan acaba? Sen her şeyide içemezsin bebeğe dokunabilir.
Uyku düzeni varsa (inşallah vardır sizde) yaparsın evde, bende kimseye bırakamıyodum halada bırakamıyorum. Az öncede yaZdım havalar serinken evde ip atlayıp hareketler yapıyodum yada sıkıca giydirip onu arabasına oturtup yada yatırıp yürüyüş yapıyodum hem bebeğine iyi gelir hem sna
Belin sıkıntılıysa kesinlikle yapma benimde bu ara sorun var belimde hiçbişey yapamıyorumDiyetisyene gitmiştim 3 sene önce ama hiç faydası olmamıştı canım :) Tabi benden de kaynaklanıyordu ama diyetisyenimde hiç motive etmiyordu...Verdiği diyet listesi klasik diyet listelerinden...Gidiyordum listemi alıp geliyordum..Yaşadığım şehir küçük olduğu için çok alternatifimde yok başka diyetisyene gitmek için.Sütümün azalmaması için elimden geldiğince uğraşıcam...Günlük 3 litre su içiyordum zaten sütüm çok olsun diye,seviyorum da zaten su içmeyi....Bol yeşillik ve meyve de yersem inşallah azalmaz sütüm...Diyete başlamadan önce hiççç meyve alışkanlığım yoktu .Çünkü karnım tıka basa dolu oluyordu...Aç olmasam bile zevkine yiyordum...Eşimde ben de yemeyi çok seviyoruz malesef:) İkimizde diyete başladık.Normalde o kanıma girerdi şunu yiyelim mi diye hiç dayanamazdım ama 2 gündür hayır bu kez ben ciddiyim kanıma giremezsin benim diyorum :)Şaşırıyor benim bu kadar kararlı olmama...
Ben de bel fıtığı car canım ve bu aralar belim çok ağrıyor...İp atlamak biraz gözümü korkutuyor o yüzden ama bebişimi arabasına koyup yürümek güzel fikir..Fakat havalar soğuduğu için bebişimi hasta ederim diye de korkuyorum...Şimdilik leslie evde yürüyüşe başlamayı kafaya koydum...Hayırlısı bakalım inşallah ben de senin gibi verdiğim kiloları yazarım 1 hafta sonra :)
Selam yakar bacı ve topik arkadaşlarımerhaba kızlar
menü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
1 üçgen peynir
5 zeytin 1 ısırık kek
öğle
3 yk makarna
3 yk karnabahar
1 baget
3 yk yoğurt
arada bol bol su ve çay içiyorum.akşa çok acıkırsam 1 kahve fincanı leblebi ve kuru üzüm yerim.
sabah 100 tane mekik çektim.
diğer spor hareketlerini akşam yaparım
Selam yakar bacı ve topik arkadaşları
Yakar bacı ile eskiden 3.grupta "Ersan ve dadaşları ve de mekik gardaşları" adlı bir ittifakımız vardı, 48 kilo olmaya çalışan sıskalara karşı.
Onca muharebenin sonucunda ne biz mekik şampiyonu olup kas çıkarabildik, ne de onlar 48 kilo olabildiler ama neticede çok eğlenip, birbirimizi gazlayıp, güzel zamanlar geçirmiştik.
Neyse bunak neneler gibi "nerede o bayramlar" diye mazide boğulmayacağım, diyeceğim şu ki; ben 6. takıma girdim. Takımlarımız ayrı bile olsa gönülllerimiz bir. Her hafta sonuçlar bildirildiğinde yeri geldiğinde size nanik yapıp, yeri geldiğinde "ama regl oldum, ama lodos vardı, ama kaynanam çemkirdi bünyemde kilo yaptı" diye gereksiz açıklamada bulunacağım.
Yakar bacıyı ve sizi rakip grup ilan ediyorum. korkun benden uleeeeynnn
Selam yakar bacı ve topik arkadaşları
Yakar bacı ile eskiden 3.grupta "Ersan ve dadaşları ve de mekik gardaşları" adlı bir ittifakımız vardı, 48 kilo olmaya çalışan sıskalara karşı.
Onca muharebenin sonucunda ne biz mekik şampiyonu olup kas çıkarabildik, ne de onlar 48 kilo olabildiler ama neticede çok eğlenip, birbirimizi gazlayıp, güzel zamanlar geçirmiştik.
Neyse bunak neneler gibi "nerede o bayramlar" diye mazide boğulmayacağım, diyeceğim şu ki; ben 6. takıma girdim. Takımlarımız ayrı bile olsa gönülllerimiz bir. Her hafta sonuçlar bildirildiğinde yeri geldiğinde size nanik yapıp, yeri geldiğinde "ama regl oldum, ama lodos vardı, ama kaynanam çemkirdi bünyemde kilo yaptı" diye gereksiz açıklamada bulunacağım.
Yakar bacıyı ve sizi rakip grup ilan ediyorum. korkun benden uleeeeynnn
Aman allahım Winston sahalara geri dönmüş
Kendisi bugüne bugün 25 kilo vermiş günlük 3000 mekik çekip beni hasetten çatlatıp duran bir arkadaştır.
Çok sevindim bacım
Dostluk başka rakiplik başkaiyiki mekik aletini çıkarıp yağladım.
hadi bakalım savaş başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?