- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.081
Ayyyy harıkasınız.Selam yakar bacı ve topik arkadaşları
Yakar bacı ile eskiden 3.grupta "Ersan ve dadaşları ve de mekik gardaşları" adlı bir ittifakımız vardı, 48 kilo olmaya çalışan sıskalara karşı.
Onca muharebenin sonucunda ne biz mekik şampiyonu olup kas çıkarabildik, ne de onlar 48 kilo olabildiler ama neticede çok eğlenip, birbirimizi gazlayıp, güzel zamanlar geçirmiştik.
Neyse bunak neneler gibi "nerede o bayramlar" diye mazide boğulmayacağım, diyeceğim şu ki; ben 6. takıma girdim. Takımlarımız ayrı bile olsa gönülllerimiz bir. Her hafta sonuçlar bildirildiğinde yeri geldiğinde size nanik yapıp, yeri geldiğinde "ama regl oldum, ama lodos vardı, ama kaynanam çemkirdi bünyemde kilo yaptı" diye gereksiz açıklamada bulunacağım.
Yakar bacıyı ve sizi rakip grup ilan ediyorum. korkun benden uleeeeynnn
Canım öncelikle hoşgeldin. Dilerim kolayca verirsin kilolarını. Öyle yeme ile ilgili kurallarımız bildipim kadarıyla yok. Sadece buraya uğrayıp yediklerini, içtiğin suyu, yaptığın sporu yazman ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapman gerekli. Ayrıca 2 hafta deneme süren olacak bu iki haftada bizimle olmaya devam edersen 2 hafta sonra cuma listeye ekleneceksin. Veeeee gitsin kilolar.merhabalar kızlar bende kararlıyım zayıflayacagımama grup kuralları sorum var 3 ana 3 ara öğün şart mı çünkü ben bu şekilde az yesemde zayıflayamıyorum daha önce çok denedim ben o gün yediklerimi total olarak yazabilir miyim şimdiden teşekkürler 3 çocuklu bir 1.snf öğretmeni olarak desteğe çooooooooooooook ihtiyacm var herkese iyi geceler
merhabalar kızlar bende kararlıyım zayıflayacagımama grup kuralları sorum var 3 ana 3 ara öğün şart mı çünkü ben bu şekilde az yesemde zayıflayamıyorum daha önce çok denedim ben o gün yediklerimi total olarak yazabilir miyim şimdiden teşekkürler 3 çocuklu bir 1.snf öğretmeni olarak desteğe çooooooooooooook ihtiyacm var herkese iyi geceler
merhabalar kızlar bende kararlıyım zayıflayacagımama grup kuralları sorum var 3 ana 3 ara öğün şart mı çünkü ben bu şekilde az yesemde zayıflayamıyorum daha önce çok denedim ben o gün yediklerimi total olarak yazabilir miyim şimdiden teşekkürler 3 çocuklu bir 1.snf öğretmeni olarak desteğe çooooooooooooook ihtiyacm var herkese iyi geceler
Canım öncelikle takımıza hoşgeldin. Bbizler her cuma kilo bildirimi yaparak diğer takımlarla yarışıyoruz. Seninde yapman gerekwn hergün buraya uğrayıp yediklerini içtiklerini yazman, bizlerin menülerini yorumlaman. Bizler birbirimizi burda frenlemeye çalışıyoruz yani sende eğer aktif bir şekilde katılıma devam edersen 2 hafta sonra listeye alınacaksın ve cuma günleri kilo bildirimi yapacaksin. Pekisormak istediğin bişey var mı. Bide kendinden bahseder misin tanıyalım senişimdi ne yapacağım ne zaman takıma alınırım acaba.
Tatlım artık bizim takımdasın sadece 2 hafta deneme süren var. Sen aktif katılmaya sohbete devam et yeter. Bide başta şekeri birakmana rağmen kilo veremediğini aksine aldığını yazmıştın. Neler yediğini ne yaptıpını yazsana bi bakalım cnm yaptıklarına.şimdi ne yapacağım ne zaman takıma alınırım acaba.
Hoşgeldiniz kızlarrmrb arkadaşlar ben geldim.
Cnm başlangiç kilon neydi acaba.merhabalar kızlar bende kararlıyım zayıflayacagımama grup kuralları sorum var 3 ana 3 ara öğün şart mı çünkü ben bu şekilde az yesemde zayıflayamıyorum daha önce çok denedim ben o gün yediklerimi total olarak yazabilir miyim şimdiden teşekkürler 3 çocuklu bir 1.snf öğretmeni olarak desteğe çooooooooooooook ihtiyacm var herkese iyi geceler
tşekkür ederim.inş. o günleri dört gözle bekliyorum.Hoşgeldiniz kızlarr
Birbirimize destek olarak güzelleşeceğiz inşallah
Canım hoşgeldin tekrar. Tam kilon kaç yarın tartılıp bildirir misin? Menülerini paylaşırsın yorumlarız bizdeöncelikle beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. 1.66 boyunda 70-71 kilo 30 yaşında 1 çocuk annesiyim.nevşehirde yaşıyorum . hastanede tıbbi sekreter olarak çalışıyorum. orta okuldan beri diyetteyim. kiloyu çok kafaya takıyorum. hamile kalıncaya kadar 60 ı geçmedim.58 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim.oğlum 15 aylık olduğunda 60 kilo idim ama işe başlayınca kilolar gelmeye başladı.ne yaptıysam kilo veremedim.herşeyi göze alarak zayıflama hapları bile kullandım.ama nafile.2 hafta önce şekerli ne varsa kestim.hamur işini azalttım.haftada 3-4 gün 1 saat 6 km hızla yürüyüş bandında yürüdüm. ama kilo aldım.ondan önce sandaloz sakızı ile elma sirkesini denedim ama iştahımı kapatmadı hatta daha çok yedim. benimki sanırım biraz psikolojik. tokken bile yeme isteğim var. eşimden çok baskı var. normal yememe bile karışıyor.
tam kilomu yarın sabah aç karına tartılıp bildireyim. her gün 45 dk yürümek şartmı?Canım hoşgeldin tekrar. Tam kilon kaç yarın tartılıp bildirir misin? Menülerini paylaşırsın yorumlarız bizde
Cnm ben yapamıyorum zamanım olmuyor. Ams burda çok güzel spor yapan arkadaşlarımız var. Tabiki yapatsan daha ii olur. Spor yapınca onu da bildir buraya. Tatlım bide şekeri hamurişini azalttım ama kilo alıyorum demişssin. Protein vucudumuz için çok önemli. Sakın eksik etme. Ayrıca su en az 2.5 litre. ben mesala genel olarak sabah peynir maydonoz yumurta (bazen) domates salatalık ve 1 dilim ekmek yerim. Öğlen 1 dilim ekmek. Öğlen ve akşam birinde sebze birinde protein tabi salata ve yoğurrtla. Aralarda kayısı ve 1 pırsiyon meyve..tam kilomu yarın sabah aç karına tartılıp bildireyim. her gün 45 dk yürümek şartmı?
Evet canım herşey gibi kilo alıp vermede psikolojik.öncelikle beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. 1.66 boyunda 70-71 kilo 30 yaşında 1 çocuk annesiyim.nevşehirde yaşıyorum . hastanede tıbbi sekreter olarak çalışıyorum. orta okuldan beri diyetteyim. kiloyu çok kafaya takıyorum. hamile kalıncaya kadar 60 ı geçmedim.58 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim.oğlum 15 aylık olduğunda 60 kilo idim ama işe başlayınca kilolar gelmeye başladı.ne yaptıysam kilo veremedim.herşeyi göze alarak zayıflama hapları bile kullandım.ama nafile.2 hafta önce şekerli ne varsa kestim.hamur işini azalttım.haftada 3-4 gün 1 saat 6 km hızla yürüyüş bandında yürüdüm. ama kilo aldım.ondan önce sandaloz sakızı ile elma sirkesini denedim ama iştahımı kapatmadı hatta daha çok yedim. benimki sanırım biraz psikolojik. tokken bile yeme isteğim var. eşimden çok baskı var. normal yememe bile karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?