- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.101
Oğlum 6 yaşına girdi ve ben zayıflayayım 2. Çocuğu düşünüyorum diye bu zamana kadar bekledim. Oğlumun yaşı ilerledikçe ve ben kilo veremedikçe strese girdim şimdide kilo bende takıntı oldu. Kendime hiç kıyafet almıyorum. Sabahları kıyafetlere giremedikçe sinir oluyorum ve bu akşama kadar sürüyor. Eşim 185 boyunda ve 84 kilo . Biraz göbeği var sadeceEvet canım herşey gibi kilo alıp vermede psikolojik.
Ne kadar çok düşünmezsen o kadar rahatlar vücudun ve kilo vermen normale döner.
ayrıca; eşin nie bu kadar karışıyoki, kendisi çok mu zayıf?
Hergün yürümeye çalışıyorum ama bazen oğluma ders çalıştırma veya misafir oluyor o zaman aksatıyorum. Yürümediğim zaman vicdan azabı çekiyorum. Bugünkü menüm; sabah 2 çavdar ekmeği ince dilim kaşar peyniri ve 1 dilim domatesle tost Ara; 1 hurma Ara yapmak istemiyorum çünkü bi ara karatay diyeti yapmıştım ordan kalan bir alışkanlık. Öğleyin ; 5-6 kaşık pırasa yemeği , bir adet bohça böreği ve yarım kepçe ayva kompostusu. Öğleyin yemekleri hastanede yiyiyoruz. Tatlı, pilav falan almıyorum. Meyve varsa alıp 3 gibi yiyiyorum. Akşama doğru çok acıktım ve bir adet mısır pirinç patlağı vardı onu yedim. Akşam 3 dilim çavdar ekmeği , salata ve balkk yedim balığın arkasından bir adet medine hurmasıCnm ben yapamıyorum zamanım olmuyor. Ams burda çok güzel spor yapan arkadaşlarımız var. Tabiki yapatsan daha ii olur. Spor yapınca onu da bildir buraya. Tatlım bide şekeri hamurişini azalttım ama kilo alıyorum demişssin. Protein vucudumuz için çok önemli. Sakın eksik etme. Ayrıca su en az 2.5 litre. ben mesala genel olarak sabah peynir maydonoz yumurta (bazen) domates salatalık ve 1 dilim ekmek yerim. Öğlen 1 dilim ekmek. Öğlen ve akşam birinde sebze birinde protein tabi salata ve yoğurrtla. Aralarda kayısı ve 1 pırsiyon meyve..
haaaa tabiki bu listeye her zaman uyamıyorum. Ama uysam ne güzel olur. Senşbde örnek menünü göünce bi bakatız bakalım nasılmış.
Canım öncelikke kaşar yağlı bi peynirdir azaltmanı hatta yememeni tavsiye ederim. Ayrıca yemekleri yaparken kullandıpı yağı da azaltabilirsin. 1 porsiyona 1 tatlı kaşığı yağ önrriyor diyetisyenler. Bide bence akşam yediğin ekmek oldulçs fazla. Keşke 1 dilime düşürebilsen. Ama tabiki afiyet olsunHergün yürümeye çalışıyorum ama bazen oğluma ders çalıştırma veya misafir oluyor o zaman aksatıyorum. Yürümediğim zaman vicdan azabı çekiyorum. Bugünkü menüm; sabah 2 çavdar ekmeği ince dilim kaşar peyniri ve 1 dilim domatesle tost Ara; 1 hurma Ara yapmak istemiyorum çünkü bi ara karatay diyeti yapmıştım ordan kalan bir alışkanlık. Öğleyin ; 5-6 kaşık pırasa yemeği , bir adet bohça böreği ve yarım kepçe ayva kompostusu. Öğleyin yemekleri hastanede yiyiyoruz. Tatlı, pilav falan almıyorum. Meyve varsa alıp 3 gibi yiyiyorum. Akşama doğru çok acıktım ve bir adet mısır pirinç patlağı vardı onu yedim. Akşam 3 dilim çavdar ekmeği , salata ve balkk yedim balığın arkasından bir adet medine hurması
Ayyy yakarcım çooook geçmiş plsun. iii yapmışsın çorbayı ekleyerek. En azından limonlu fslan ii olur. Hastalıktan korur.Bende menü WYazayım
Sabah
2dilim ekmek
Yumurta ve zeytin
Ara
İnce 1 dilim kek
Öğle
Bol yeşillik ve bir tabak kısır
Akşam
1 Baget salata 1 kepçe yayla çorbası
Akşamları yemek yemiyordum ama dün akşam rahatsızlandım. Kusma baş dönmesi falan oldu.artık aksamlari çorba salata veya meyve yiyeceğim.
Spor olarak dün bol zıplamalı bir video buldum onu yaptım bugunde aynısını yaparım.30 dk falan
Canım öncelikke kaşar yağlı bi peynirdir azaltmanı hatta yememeni tavsiye ederim. Ayrıca yemekleri yaparken kullandıpı yağı da azaltabilirsin. 1 porsiyona 1 tatlı kaşığı yağ önrriyor diyetisyenler. Bide bence akşam yediğin ekmek oldulçs fazla. Keşke 1 dilime düşürebilsen. Ama tabiki afiyet olsun
Yarınki menünüde bekliyorum.
Ayyy yakarcım çooook geçmiş plsun. iii yapmışsın çorbayı ekleyerek. En azından limonlu fslan ii olur. Hastalıktan korur.
Hergün yürümeye çalışıyorum ama bazen oğluma ders çalıştırma veya misafir oluyor o zaman aksatıyorum. Yürümediğim zaman vicdan azabı çekiyorum. Bugünkü menüm; sabah 2 çavdar ekmeği ince dilim kaşar peyniri ve 1 dilim domatesle tost Ara; 1 hurma Ara yapmak istemiyorum çünkü bi ara karatay diyeti yapmıştım ordan kalan bir alışkanlık. Öğleyin ; 5-6 kaşık pırasa yemeği , bir adet bohça böreği ve yarım kepçe ayva kompostusu. Öğleyin yemekleri hastanede yiyiyoruz. Tatlı, pilav falan almıyorum. Meyve varsa alıp 3 gibi yiyiyorum. Akşama doğru çok acıktım ve bir adet mısır pirinç patlağı vardı onu yedim. Akşam 3 dilim çavdar ekmeği , salata ve balkk yedim balığın arkasından bir adet medine hurması
67.8 cnmCnm başlangiç kilon neydi acaba.
merhabalar bende yeni katıldm takıma inşallh vereceğiz inanıyorum sakın moralini bozma bende 2 ay önce yaklasık bir ay aç kaldım ama veremedim moralim bozuldu bıraktım aslında biraz daha dişimi sıksaydım verme sürecine girecektim sende şu an o durumdasın benceöncelikle beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. 1.66 boyunda 70-71 kilo 30 yaşında 1 çocuk annesiyim.nevşehirde yaşıyorum . hastanede tıbbi sekreter olarak çalışıyorum. orta okuldan beri diyetteyim. kiloyu çok kafaya takıyorum. hamile kalıncaya kadar 60 ı geçmedim.58 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim.oğlum 15 aylık olduğunda 60 kilo idim ama işe başlayınca kilolar gelmeye başladı.ne yaptıysam kilo veremedim.herşeyi göze alarak zayıflama hapları bile kullandım.ama nafile.2 hafta önce şekerli ne varsa kestim.hamur işini azalttım.haftada 3-4 gün 1 saat 6 km hızla yürüyüş bandında yürüdüm. ama kilo aldım.ondan önce sandaloz sakızı ile elma sirkesini denedim ama iştahımı kapatmadı hatta daha çok yedim. benimki sanırım biraz psikolojik. tokken bile yeme isteğim var. eşimden çok baskı var. normal yememe bile karışıyor.
sağol canm cevabın için :)Canım öncelikle hoşgeldin. Dilerim kolayca verirsin kilolarını. Öyle yeme ile ilgili kurallarımız bildipim kadarıyla yok. Sadece buraya uğrayıp yediklerini, içtiğin suyu, yaptığın sporu yazman ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapman gerekli. Ayrıca 2 hafta deneme süren olacak bu iki haftada bizimle olmaya devam edersen 2 hafta sonra cuma listeye ekleneceksin. Veeeee gitsin kilolar.hoşgeldin tekrar.
aaa yakarcım ne güzel işte. sana destek. ayrıca hiç kendini küçümseme. çoook iyi gidiyorsun.Sporda yaptım.
İş yerinde 90 kilo falan olan bir arkadaşım var. Ben diyet Zayıflama diye diye arkadaşım da başladı. Bir tek kendime faydam yok kızlar ne acıdır ya
olur arada cnm. protein şart. kas kaybı işimize yaramaz. protein alırsak kas kaybımız daha az, yağ kaybımız daha fazla olur. en az2,5 litre su bide. harikasın.herkese selam bugunkü menüm sabah bir kase çorba 3-4 ceviz öğle ıkı kucuk pogca aksam salata bir tane muz kötü bir menü farkındyım ama ya dışarda oluyorum yada evde cocuklardan vakit bulup diyet menü hazırlayamıyorumbende normalde yediğimin yarısını yemeğe çalışıyorum
1 saat tempolu yürüdüm
3lt su içtim ama
canım aslında aç kalmak işe yaramıyor. aksıne kilo vermeyi durduruyor. metabolizma yavaşlamaya başlıyor. ben her zaman düzenli ve sağlıklı beslenmenin faydasını gördüm. mesala diyetisyenler uyandıktan sonra 1 saat içinde yapılan kahvaltının 1 saatlık yürüyüşe bedel olduğunu söylüyor. ki gerçekten öyle ne zaman düzensiz yemeye başlaşam kilo artışı olur bende. düzenli ve gerektiği kadar beslenmek gerek sanırım sadecemerhabalar bende yeni katıldm takıma inşallh vereceğiz inanıyorum sakın moralini bozma bende 2 ay önce yaklasık bir ay aç kaldım ama veremedim moralim bozuldu bıraktım aslında biraz daha dişimi sıksaydım verme sürecine girecektim sende şu an o durumdasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?