- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.121
dün artık diyetten verim alamayıp pes ettiğim bir gündü. arkadaşlar sen bu şekilde diyet yapacağım diye stres yaparsan hayatta kilo veremezsin.akışına bırak dediler.bende öyle yaptım ama yinede diyetten kalma alışkanlık yediklerime dikkat ediyorum.hurmaları da yanımda diyet için bir şey yoktu ve ben çok acıkmıştım ondan yedim.işyerim çok kalabalık olduğu için ara öğün götüremiyorum.onların arasında yiyemiyorum.Hurmalar kalori bombası pirinç patlağı fazla hele ekmek hemde akşam hiç istenmeyen bir durum. Salata balık süper hep sahalarda görmek istediğimiz bir öğün
İlk zamanlar eski alışkanlıkları bırakmak zor olur zamanla olacak
Moral bozmadan devam.
Tecrübeli diyet manyağı şişman olarak söylüyorum.
teşekkür ederiz.inş bol bol kilo veriririz hep beraber. menün güzelmiş 2 kuru dolma hariç:))Ben geldimmmm.Oglusumun huysuzlugu uzerinde anca uyudu malesef.
Bugün yoğun bir gündü bakamadim hiç gurubumuza ama aklim hep burdaydi kizlar.Kizlar nasil oldu bilmiyorum ama ben bu sabah 80,7 geldim gözlerime inanamadim daha dün sabah 81,6 ydim.2 günde imkansiz gibi geldi ama tartinin yerini kac kez degistirdim aynı nasil oldu bilmiyorum ama cok mutlu oldum
Menume gelince bugün ;
Sabah(Öğle)12:30(Gece uyumak bilmiyoruz oglusumla çok gec kalkiyoruz
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
3 dilim ekmek
16:00-ara öğün
7 badem-2ceviz-yarim elma
18:30 aksam
Az yagli ve kiymali pirasa
Dere otlu 1kase yoğurt
Bol salata
1,5 dilim tam buğday ekmeği
21:00
4 bardak açik çay
2 kuru biber dolmasi(kacamak oldu valla cok pisman oldum sonradan)
22:00
Armut,mandalina,muz (azicik azıcık yedim)
3 litreye yakın suyumu da içtim
Bu arada aramiZa yeni katilan arkadaslarim hosgeldiniz.Bol kilo vermeli günler diliyorum sizlere
Gunaydin arkadaslar,
Bizim(yeni üyelerin)listede ismi yok ya hani bizim de bugün kilo bildirimi yapmamiz gerekiyor mu?Yapiyorsak yüzdeyi nasil hesapliyoruz.Bir yerde okumuştum ama bulamadim nerde okuduğumu.
Gunaydin arkadaslar,
Bizim(yeni üyelerin)listede ismi yok ya hani bizim de bugün kilo bildirimi yapmamiz gerekiyor mu?Yapiyorsak yüzdeyi nasil hesapliyoruz.Bir yerde okumuştum ama bulamadim nerde okuduğumu.
[/QUOTE]günaydın
Absolut123 91,8 izinli
Dayko 83,6 İzinli
Yakar76 (64.700/64,300 / 0,4/%0,62)
meksilina (53,4 / / / )
Prelestniy (62.5 /61.3 / 1.2/%1.92)
nepnep6 (77.4/ 77/ 0.4/%0.52 )
14. TAKIM ORTALAMASI %
cnm siz 2 hafta deneme süresinden sonra bildirim yapıp. listeye katılacaksınız.Gunaydin arkadaslar,
canım afiyet olsun. uyumak dinlendirir.Gunaydin hanimlar,
Dun cok yorgundum, eve gidince yatagin uzerine uzanayim dedim hamen uyumusum, Allahtan uyandim sabah kendi kendime, yoksa alarm kurmadan vs gec kaldirdim. telefonun da sarji bitmis kapanmis, felaket olurdu.
Once dun yaptiklarimi yazayim:
Dun cok yedim ben biraz sebze gunuydu cunku diyetimde
Sabah :
Uyanamadim, o yuzden yok bisey
Ogle :
4 kucuk dal brokoli (yaklasik 1 bucuk avuc)
3 kucuk dal karnibahar (1 avuc kadar)
2 avuc beyaz lahana 1 tatli kasigi zeytinyagi ile once biraz kavurdum sonra su ekledim haslama tava arasi bisey oldu
Biraz limon biraz sirke ayy cok guzel oldu
Ara ogun:
2 kasik yagsiz yogurt - 2 kasik yulaf kepegi
2. Ara ogun:
1 paket shirataki noodle (sadece 20 kalori)
2 kasik yagsiz yogurt
Aksam:
uyuyakalmisim, bisey yemedim.
Spor:
rutin sabah ogle aksam ev->is->ev->is->ev 20+20+20+20=80dk yuruyus
40 dakika eliptik bisiklet
2o dakika normal bisiklet
kaptancım tatlı heyecanlar bunlar. dikkat et kilona seviyoruz seniHellooooo fıstıklarr :)
İlk haftam çookk koşturmacalı, çokk yalnız, çok şaşkın geçti..
Beslenme diye bişi yok burda, sürekli fast food takılıyo herkessanırım döndüğümde kilo almış olacağım.. Gerçi çok yemiyorum ama dönüşte belli olacak artık.. Birde bunların christmas olayı başlıyo az kaldı. Özel kekler, pastalar yapılıyo tüm sokaklar pasta kokuyo vallaa.. bide Heryeri öyle güzel süsledilerki masal gibi. :)
Yeni gelen kızlara kocamannn hoşgeldinizzz ve ek olarak Hedef kilolarınızı yazın lütfen.. Mezun olmak için hedefi tutturmanız lazım çünkü...
Bugün internetim var, dışarısı çok soğuk olduğundan çıkmam herhalde.. Yine konuşuruz gün içinde.. Öptümmm
cnm afiyet olsun.Ben geldimmmm.Oglusumun huysuzlugu uzerinde anca uyudu malesef.
Bugün yoğun bir gündü bakamadim hiç gurubumuza ama aklim hep burdaydi kizlar.Kizlar nasil oldu bilmiyorum ama ben bu sabah 80,7 geldim gözlerime inanamadim daha dün sabah 81,6 ydim.2 günde imkansiz gibi geldi ama tartinin yerini kac kez degistirdim aynı nasil oldu bilmiyorum ama cok mutlu oldum
Menume gelince bugün ;
Sabah(Öğle)12:30(Gece uyumak bilmiyoruz oglusumla çok gec kalkiyoruz
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
3 dilim ekmek
16:00-ara öğün
7 badem-2ceviz-yarim elma
18:30 aksam
Az yagli ve kiymali pirasa
Dere otlu 1kase yoğurt
Bol salata
1,5 dilim tam buğday ekmeği
21:00
4 bardak açik çay
2 kuru biber dolmasi(kacamak oldu valla cok pisman oldum sonradan)
22:00
Armut,mandalina,muz (azicik azıcık yedim)
3 litreye yakın suyumu da içtim
Bu arada aramiZa yeni katilan arkadaslarim hosgeldiniz.Bol kilo vermeli günler diliyorum sizlere
canım müsait olunca bi bakabilir misin doğru mu diye? ayyy başaracağım inşallah.Tebriklerrrr, tebriklerrr... Bu hafta herkes vermiss.. Masallah kizlarr :)
Dogru canim benim.. :) ellerine saglikcanım müsait olunca bi bakabilir misin doğru mu diye? ayyy başaracağım inşallah.
Süpersin masallah canim,özellikle spor kısmını hayranlikla okudum...Keske bende senin gibi spor yapabilsem.Gunaydin hanimlar,
Dun cok yorgundum, eve gidince yatagin uzerine uzanayim dedim hamen uyumusum, Allahtan uyandim sabah kendi kendime, yoksa alarm kurmadan vs gec kaldirdim. telefonun da sarji bitmis kapanmis, felaket olurdu.
Once dun yaptiklarimi yazayim:
Dun cok yedim ben biraz sebze gunuydu cunku diyetimde
Sabah :
Uyanamadim, o yuzden yok bisey
Ogle :
4 kucuk dal brokoli (yaklasik 1 bucuk avuc)
3 kucuk dal karnibahar (1 avuc kadar)
2 avuc beyaz lahana 1 tatli kasigi zeytinyagi ile once biraz kavurdum sonra su ekledim haslama tava arasi bisey oldu
Biraz limon biraz sirke ayy cok guzel oldu
Ara ogun:
2 kasik yagsiz yogurt - 2 kasik yulaf kepegi
2. Ara ogun:
1 paket shirataki noodle (sadece 20 kalori)
2 kasik yagsiz yogurt
Aksam:
uyuyakalmisim, bisey yemedim.
Spor:
rutin sabah ogle aksam ev->is->ev->is->ev 20+20+20+20=80dk yuruyus
40 dakika eliptik bisiklet
2o dakika normal bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?