Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin hanimlar,

Dun cok yorgundum, eve gidince yatagin uzerine uzanayim dedim hamen uyumusum, Allahtan uyandim sabah kendi kendime, yoksa alarm kurmadan vs gec kaldirdim. telefonun da sarji bitmis kapanmis, felaket olurdu.

Once dun yaptiklarimi yazayim:

Dun cok yedim ben biraz sebze gunuydu cunku diyetimde

Sabah :
Uyanamadim, o yuzden yok bisey

Ogle :

4 kucuk dal brokoli (yaklasik 1 bucuk avuc)
3 kucuk dal karnibahar (1 avuc kadar)
2 avuc beyaz lahana 1 tatli kasigi zeytinyagi ile once biraz kavurdum sonra su ekledim haslama tava arasi bisey oldu
Biraz limon biraz sirke ayy cok guzel oldu

Ara ogun:
2 kasik yagsiz yogurt - 2 kasik yulaf kepegi

2. Ara ogun:
1 paket shirataki noodle (sadece 20 kalori)
2 kasik yagsiz yogurt

Aksam:

uyuyakalmisim, bisey yemedim.

Spor:

rutin sabah ogle aksam ev->is->ev->is->ev 20+20+20+20=80dk yuruyus
40 dakika eliptik bisiklet
2o dakika normal bisiklet

Kilo bildirimi yapip cikacagim, cok yogunum bugun kusura bakmayin

Absolut123 91,8 izinli
Dayko 83,6 İzinli

Yakar76 (64.700/ / /)
meksilina (53,4 / / / )
Prelestniy (62.5 /61.3 / 1.2/%1.92)
nepnep6 (77.4/ / / )

14. TAKIM ORTALAMASI %

dün artık diyetten verim alamayıp pes ettiğim bir gündü. arkadaşlar sen bu şekilde diyet yapacağım diye stres yaparsan hayatta kilo veremezsin.akışına bırak dediler.bende öyle yaptım ama yinede diyetten kalma alışkanlık yediklerime dikkat ediyorum.hurmaları da yanımda diyet için bir şey yoktu ve ben çok acıkmıştım ondan yedim.işyerim çok kalabalık olduğu için ara öğün götüremiyorum.onların arasında yiyemiyorum.

teşekkür ederiz.inş bol bol kilo veriririz hep beraber. menün güzelmiş 2 kuru dolma hariç:))

günaydın

Absolut123 91,8 izinli
Dayko 83,6 İzinli

Yakar76 (64.700/64,300 / 0,4/%0,62)
meksilina (53,4 / / / )
Prelestniy (62.5 /61.3 / 1.2/%1.92)
nepnep6 (77.4/ 77/ 0.4/%0.52 )

14. TAKIM ORTALAMASI %[/QUOTE]

Gunaydin arkadaslar,
Bizim(yeni üyelerin)listede ismi yok ya hani bizim de bugün kilo bildirimi yapmamiz gerekiyor mu?Yapiyorsak yüzdeyi nasil hesapliyoruz.Bir yerde okumuştum ama bulamadim nerde okuduğumu.

Gunaydin arkadaslar,
Bizim(yeni üyelerin)listede ismi yok ya hani bizim de bugün kilo bildirimi yapmamiz gerekiyor mu?Yapiyorsak yüzdeyi nasil hesapliyoruz.Bir yerde okumuştum ama bulamadim nerde okuduğumu.

Yeni katilanlar 2 hafta deneme suresindesiniz, 2 hafta sonra listeye ekleneceksiniz.

Ama merak etmeyin bu haftaki baslangic kilonuz baz alinacak, bu 2 hafta suresince verdiginiz kilolar listeye yansiyacak :)

Gunaydin bu arada :)

Gunaydin arkadaslar,

yeni üyeler 2 haftalık bir deneme süreleri oluyor. 2 hafta sonra listeye alınıyor. bazen yeni üyeler 1 hafta yazıyor daha sonra uğramıyor. takım yüzdesini düşürüyorlar. onun için yeni üyeler 2. haftanın sonunda listeye ekleniyor.

Tesekkur ederim kizlar.O zaman benim bu cuma bildirim yapmama gerek yok dimi.12 ye kadar bildirim yapilmasi gerekiyormus ya ceza almiyim diye erken uysnmistim bugün

Gunaydin arkadaslar,
cnm siz 2 hafta deneme süresinden sonra bildirim yapıp. listeye katılacaksınız.
canım afiyet olsun. uyumak dinlendirir.
kaptancım tatlı heyecanlar bunlar. dikkat et kilona seviyoruz seni
cnm afiyet olsun.

Süpersin masallah canim,özellikle spor kısmını hayranlikla okudum...Keske bende senin gibi spor yapabilsem.
Insallah bir an once kurtulursun canim kilolarindan

Ya arkadaslar ben bu coklu alinti yapma isini beceremedim bir türlü. Birde yaptigim ifadeler nokta olarak görünüyor ya da hiç bir sey cikmiyor.Neden olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…