Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya arkadaslar ben bu coklu alinti yapma isini beceremedim bir türlü. Birde yaptigim ifadeler nokta olarak görünüyor ya da hiç bir sey cikmiyor.Neden olabilir ki?
CNm mesajımın şu anda altında cevapla diye bir link var onu tıkla ve oluşan yazının altına yaz cnm. Ama redim işini bende neden sende öyle bilmiyorum.

Hedef kilon neydi bu arada.

herkese iyi akşamlar bugun resmen imtihan oldum sabak açıkbüfe kahv öğlen muhteşem ikramlar ama ben dayandım ve normalde yediğimin çok çok azını yedim :)yinede bir şilik hissediyorum bilmiyorum neden
menüm sabah kepek ekmek domates peynir az pat. salatası
öğlen kücük bir dilim börek 1 içli köfte
aksam pek bir sey yemedim aslında cocukları yedirirken biraz sebze yemeği attım ağzıma
spor 40 dk pilates
ve 3 lt su .....

CNm mesajımın şu anda altında cevapla diye bir link var onu tıkla ve oluşan yazının altına yaz cnm. Ama redim işini bende neden sende öyle bilmiyorum.

Hedef kilon neydi bu arada.
Canim tek kisiden alinti yapmayi biliyorumda herkese ayri ayri 1 mesajda nasil cevap verebilirim ayri ayri kisilerden alinti yaparak.
65 simdilik hedefim. Daha da vermek isterim ama simdilik 65 .
Buyuk hedefler koyunca cok uzak geliyor bana cabuk pes ediyorum.ilk 81,6 ile basladim ve ilk hedefim 79 u görmek sonra 75 sonra 70 sonraaaaa 65 Insallah dahasi da olur canlar .

cnm bir kişiyi alıntılayıp cevapını yazdıktan sonra diğer kişiyi de cevapla yapınca hemen altından devam ediyo zaten yani hepsini aynı mesajda alıntılıyoruz alt alta. umarım anlatabilmişimdir.

cnm az yemişsin aslında. ii yani. sadece patates yerine yumurta. içli köfte yerine normal köfte daha ii olabilirdi. genel olarak ev çok aldığın besin grubu karbonhidrat. şişlik ondan olabilir.
bu arada tatlım hedef kilon ne idi?

Hanimlar motivasyonu artirmak amaciyla bir tablo hazirladim. Bundan sonra her cuma bildiriminde kazanan takimlar aciklandiktan sonra bu tabloyu hazirlamaya calisacagim. Suan az kisiyiz ve fakat sayimiz artikca daha eglenceli olacagini dusunmekteyim.

Belki daha sonra sirayla hazirlariz bu tabloyu tamamen size bagli

Yazilan notlarda surc-i lisan ettimse smdiden affola - hepinizi cok seviyorum, hosunuza gitmeyen kisim olursa silerim hemen

Takim siralamasinda 7. olduk ne iyi ne de kotu
BAHANE - sayimiz az bizim

TAKIMIN HIZLILARI
Prelestniy (62.5 /61.3 / 1.2/%1.92) - Daha yolun basinda ve fakat heyecanli

TAKIMIN AZIMLILERI

Yakar76 (64.700/64,300 / 0,4/%0,62) O bir mekik ustadi, o azimli ve kararli, illa ki gidecek diyen ve bu sozunun hakkini veren sahane. Bol ziplamali videolar ise yaramis Harikasin tatlim ve nazarboncuklusun - gecmis olsun

Nepnep6 (77.4/ 77/ 0.4/%0.52 ) Takimin nazarboncuklusu - harika spor yapiyordu nazar degdi - en kisa zamanda saglikla sporuna baslarsin umarim canim. Sporsuz giden kilo bu, daha ne olsun

TAKIMIN YAVAS AMA KARARLILARI

Meksilina (53,4 / 53,3/0,1 / 0,19) - Takimin en zayifi, biraz rehavet var sanki, oturmaya mi geldik ayol bu hafta biraz spora Mezuniyeti yakin lakin bizden ayrilmak istemiyor zannimca, ondan bu yavaslik Az olsun oz olsun, gitsin yeter.

IZINLILER :

Dayko - 1 haftasi bitti kaldi 1 haftasi sonra yine aramizda gorecegiz kendisini

Absolut123 - Kaptancigim tee oralardan dusunur bizi saolsun gez eglen kaptanim, cikolata kokulu sokaklarda bizi aklindan cikarma bak aynen boyle

CEZALILAR:

Herkes kilosunu verdi hic cezalimiz yok
Tebrikler kizlar hepinize benden nazar boncugu

VEEEE ARAMIZA YENI KATILANLAR:

Hosgeldiniz kizlar takimimiza, su 2 hafta sabredin degisimi siz de goreceksiniz.
Kilolarinizdan kurtulmak icin dogru yerdesiniz. En onemli unsur kararlilik ve azim ! Gerisi kolay

Rebeka33

DERYAK45

Etka3

Hanimlar bi kac gundur cok yogundum bildirim yapabildim ancak.

Yeni gelen arkadaslara da dogru durust hosgeldin diyemedim

Hosgeldiniz tekrardan, yazilan mesajlari okudum ve lakin ne cok kaynatmissiniz ben yokken :)) bazilarini cevaplamak istedim :)

Deryacim hosgeldin oncelikle, hic merak etme canim, sen buraya gelip yazmaya devam et, ama yavas ama hizli eninde sonunda gidecek o kilolar, tab hizli veya yavas gitmesi biraz da sana bagli. Ve o zaman sen esinin gobegine karisirsin

Gor bak her gecen gun nasil da degisecek sekle girecek vucudun suan o kilolari hic takma kafana , rahat ol, hepsi gidecek goreceksin.

Ac kalmak yok hanimlar, sadece kilo almamiza sebep olan bir cok gidayi daha az kalorili ve faka saglik acisindan esdeger urunlerle degistirecegiz, daha cok yememize ve hep tok gzmemize ragmen kilo verecegiz.
Spor onemli sizlere birkac tiyo verecegim baslangic olarak onlari uygulayabilirsiniz, tabi devaminda da kullanabilirsiniz, tamamen sizin tercihiniz

Kaptaniiim, ne guzel susleniyordur caddeler meydanlar simdi oralarda, keyfini cikar vallahi ne guzel
Buralarda oyle cikolata kokulu sokaklar, ama soguktan disari cikamiyoruz ondan ben guvenli bolgedeyim

Süpersin masallah canim,özellikle spor kısmını hayranlikla okudum...Keske bende senin gibi spor yapabilsem.
Insallah bir an once kurtulursun canim kilolarindan

Canim azar azar basla sonra surekli arttirarak git. Ben sirf spor olsun diye ogle yemeklerinde eve yuruyorum- 1 saat aram var 20+20 dakikasi yol suruyor 15 dakikada yemegi pisir, ye cik oluyor - bogazima diziliyor vallahi lokmalar ama olsun:)
bir sonraki mesajimda baslangic sporlarini yazacagim :)
Bunyeye biden yuklenirseniz agir gelir belki, spor gecmisiniz bilmiyorum

Ya arkadaslar ben bu coklu alinti yapma isini beceremedim bir türlü. Birde yaptigim ifadeler nokta olarak görünüyor ya da hiç bir sey cikmiyor.Neden olabilir ki?

Coklu alinti yapmak istersen alinti yapmak istedigin mesajlarin sag alt kismina bak orada coklu alinti yap secenegi gorursun ona bir kere tikla, sonra alinti yapmak istedigin diger mesajlarin altindaki coklu alinti sekmelerini de tikla, alintilamak istedigin tum mesajlara bu islemi yaptiktan sonra mesaj yazacagin kisma gel, mesaj yazdigin kismin sol alt kosesinde alintilari ekle butonu var oraya tikla, acilan pencerede bu mesajlari alintila kismina bas .

alinti yaptigin butun mesajlar gelir.

her mesajin basinda ve sonunda koseli parantez icinde Quote yazar.

Sen aralara mesaj yazmak istiyorsan ilk mesajin sonundaki (Quote) ile ikinci mesajin basindaki (Quote) arasina mesajini yazman gerekli
Onizleme butonundan dogru yapip yapmadigini anlayabilirsin :)
Umarim aciklayabilmisimdir

Yeni gelen arkadaslar ben asagidaki egzersizleri hergun duzenli olarak yapiyorum. Miktarlarini her hafta bitiminde arttiriyorum. Size baslangic miktarlarini yaziyorum

1. Comelme hareketi - 15 adet - asagi inerken nefes aliyoruz, yukari kalkarken nefes veriyoruz. Kolay gibi gorunur ve fakat ilk baslarda zorlayabilir hareketi hizli yapmak zorunda degilsiniz,
Giderek daha eglenceli olacaktir

2. Mekik veya karin kasi hareketi -15 adet

3. Merdiven cikma - 2 kat - eviniz kacinci katta bilmiyorum ama asansorde 2 kat asagida inin - ve o 2 kati kendiniz cikin.

4. Hergun en az 30 dakika yuruyus - evde veya disarida veya spor salonunda

5. Spor salonuna gidebiliyorsaniz 30 dakika eliptik bisiklet gidemiyorsaniz evde stepper ile step yapabilirsiniz.

Kizlar deminden beri ariyorum ama onceki mesajlarimi duzenleyemiyorum (degisiklik yapamiyorum) nedendir acaba.

Gece yazdigim icin aklim bi karis havada yazmisim kusura bakmayin, asagidaki gibi olacak

Hanimlar motivasyonu artirmak amaciyla bir tablo hazirladim. Bundan sonra her cuma bildiriminde kazanan takimlar aciklandiktan sonra bu tabloyu hazirlamaya calisacagim. Suan az kisiyiz ve fakat sayimiz artikca daha eglenceli olacagini dusunmekteyim.

Belki daha sonra sirayla hazirlariz bu tabloyu tamamen size bagli

Yazilan notlarda surc-i lisan ettimse smdiden affola - hepinizi cok seviyorum, hosunuza gitmeyen kisim olursa silerim hemen

Bu hafta Takim siralamasinda 7. olduk ne iyi ne de kotu
BAHANEMIZ - sayimiz az bizim

TAKIMIN BU HAFTAKI HIZLILARI
Prelestniy (62.5 /61.3 / 1.2/%1.92) - Daha yolun basinda ve fakat heyecanli

TAKIMIN BU HAFTAKI AZIMLILERI

Yakar76 (64.700/64,300 / 0,4/%0,62) O bir mekik ustadi, o azimli ve kararli, illa ki gidecek diyen ve bu sozunun hakkini veren sahane. Bol ziplamali videolar ise yaramis Harikasin tatlim ve nazarboncuklusun - gecmis olsun

Nepnep6 (77.4/ 77/ 0.4/%0.52 ) Takimin nazarboncuklusu - harika spor yapiyordu nazar degdi - en kisa zamanda saglikla sporuna baslarsin umarim canim. Sporsuz giden kilo bu, daha ne olsun

TAKIMIN BU HAFTAKI YAVAS AMA KARARLILARI

Meksilina (53,4 / 53,3/0,1 / 0,19) - Takimin en zayifi, biraz rehavet var sanki, oturmaya mi geldik ayol bu hafta biraz spora Mezuniyeti yakin lakin bizden ayrilmak istemiyor zannimca, ondan bu yavaslik Az olsun oz olsun, gitsin yeter.

BU HAFTAKI CEZALILAR:

Herkes kilosunu verdi hic cezalimiz yok
Tebrikler kizlar hepinize benden nazar boncugu

BU HAFTAKI IZINLILER :

Dayko - 1 haftasi bitti kaldi 1 haftasi sonra yine aramizda gorecegiz kendisini

Absolut123 - Kaptancigim tee oralardan dusunur bizi saolsun gez eglen kaptanim, cikolata kokulu sokaklarda bizi aklindan cikarma bak aynen boyle

VEEEE BU HAFTA ARAMIZA YENI KATILANLAR:

Hosgeldiniz kizlar takimimiza, su 2 hafta sabredin degisimi siz de goreceksiniz.
Kilolarinizdan kurtulmak icin dogru yerdesiniz. En onemli unsur kararlilik ve azim ! Gerisi kolay

Rebeka33

DERYAK45

Etka3

Tatlın harıkasın ne güzel açıklamışsın ama evet bende bi ağırlık var. Bi kere en önemlisş kaptanımız gelene kadar mezun olamam ondan yani. ondan yani. Yoksaaaaa ben varya hepsini bir haftada veririm.Ama işte mezuniyet bana göre değil ayyyt neyse bu hafta en az 500 gr olmalı yaa.çok oyalandım 53'te. 52yi görmem gerek artık.

Günaydın kızlar gerçi öğle oldu ama olsun bu gün hafta sonu.takım sıralamasını çok sevdim. Acaba bende birgün takımın hızlıları arasına girebilirmiyim( sabah 9:30 da kahvaltımı yaptım. Kahvaltı resmen nefis terbiyesiydi. Herşey vardı ama ben yemedim :))) yediklerim donates biber peynir yumurta 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez , birazda yoğurt. Biraz sonra çorba ve ıspanak yemeği düşünüyorum. Akşama dığum gününe gideceğiz orda ne yapacaksam artık((( bu arada kilomu tam yazamamıştım sabah kalkınca tartıldım tam 71 kiloyum arkadaşlar . Hedefim 57 olmak . Bu kilo verme yarışmasında yarışmacılara başarılar diliyorum kızlar:))))))(

Kesinlikle çok hoş olmuş eline sağlık tatlım

Selam kızlar
Prenses eline diline sağlık. Vallahi çok begendim. Takım içindede sıralama yapsak mı. Şöyle kiloyu en az vereni ebe yapsak mı ne dersiniz

Yakarcım çok iyi olur bencede böylelikle hırsımızıda kaybetmemiş oluruz.

Ben varım

Deryacım kahvaltın güzel

Akşamki doğum gününü düşünüp şimdiden kasma kendini bence herşeyden bir çatal al ve yarın daha hafif şeylerle telafi et. Tabi daha fazla hareketle de telafi olur. Bunu alışkanlık haline getirirsen zayıfladıktan sonra kilo alma sıkıntısıda yaşamayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…