- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.181
OYLAMA
1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:
2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?
3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"
1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.
İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.
hanımlar yokarıdaki oylamayı okuyup bana size uyan cevapları açık olarak bildirir misiniz. alıntı yaparak lürfen.
benim, oy birliği ile alınan kararımızı bildirmem gerekiyor da.
Kesinlikle katiliyorum arkadasim sana şok diyetleri yanlis buluyorum önemli olan bogazimizi tutup ne yiyorsak az yemeliyiz.diyeti işkence haline getirmemeye katılıyorum ayrıca istediğimiz kiloya insek bile sevdiğimiz şeylerden vazgeçmeyeceğiz ve onları tekrar yiyeceğiz e o zaman tekrar kilo alınabilir zayıflama dönemi amaç artık aşırıya kaçmamak sağlıklı beslenmek olmalı ben o yüzden şok diyetleri de hep saçma bulmuşumdur ben şu an herşeyi yiyiorum sadece geçe kalmadan ve artı spor su ile zayıflamaya çalışıyorum
EvetOYLAMA
1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:
2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?
3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"
1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR
NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.
İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.
hanımlar yokarıdaki oylamayı okuyup bana size uyan cevapları açık olarak bildirir misiniz. alıntı yaparak lürfen.
benim, oy birliği ile alınan kararımızı bildirmem gerekiyor da.
Canim aksamla öğle yemeğini yer degistirisek menün iyi sayilir.Baklava kaçamak olmuş ama arada olur öyle şeylerben bugün klasik kahv az ekmek peynir domates salatalık
öğle meyve ile geçiştirdim
akşam 6 gibi 3-4 kaşık pilav bi o kadar patlıcan yemeği 2 dilim baklava
8-9 gibi 1 muz
su 3 lt
spor yok maalesef
Rebeka33 kızma kendine bence her insanda olur böyle şeyler. Bende kaç gün diyeti güzel bir şekilde uyguluyorum sonra bi bakıyorum çok rahat pastaları yemişim. Bizede bunu ertesi gün telafi etmek düşüyor. Bende diyet yaptığım sürede misafirliğe gitmek istemiyorum. Başkasıda gelmese iyi olur:))Deryacım güya seni motive etmeye çalıştım şöyle yap böyle yapsan daha iyi olurBen bugün öyle bir kaçamak yaptım ki Komşum çay içelim diye çağırdı.Kısır yapmış .Çok ta severim azıcık alayım dedim ama tabagı doldurmuş geldi...Yiyemem ben bu kadar deiysem de bıraktırmadı geri Üzerine de çayla birlikte 1 dilim yaş pasta Offff ya bana kimse gelmesin ben de kimseye gelmiyim bence...Ne zaman biri gelse ben bir yere gitsem düzenim bozuluyor Moralim çok bozuk ne güzel kaçamak yapsam bile küçük kaçamaklar oluyordu evde ...Bugün çok abarttım ve kendime çoookkkkk kızıyorum
benim fikrim de şöyle:
1) evet
2) hayır
3) hayır.
hanımlar haftanın sonuncu takımınn seçilmesinin rekabeti arttıracağına inanıyorum.
Ancak sonuncu olan kişinin bu şekilde tüm takımlar önünde sunulmasını doğru bulmuyorum. düşünseni hasta da olabilir o kişi ne bileyim regl dönemi olabilir. kişileri de çok fazla yaptıkları yanlış beslenmeden sebep ifşa etmeye gerek yok bence. zaten takımlar kendi içinde bu durumu çözeceklerdir diye düşünüyorum. hele bide neden sonuncu oldum topiği bence çok gereksiz düşünsenize 'şunu yedim bunu yedi. yiyip yiyip yattımvb şeyler duymak hiç hoş değil bence.
rebeka33 yorumlarini cok begeniyorum bize ve diger arkadaslara destegin harikaCanim aksamla öğle yemeğini yer degistirisek menün iyi sayilir.Baklava kaçamak olmuş ama arada olur öyle şeylerBenim bugün yaptığım kaçamakları ben hiç söylemiyim
Rebeka33 kızma kendine bence her insanda olur böyle şeyler. Bende kaç gün diyeti güzel bir şekilde uyguluyorum sonra bi bakıyorum çok rahat pastaları yemişim. Bizede bunu ertesi gün telafi etmek düşüyor. Bende diyet yaptığım sürede misafirliğe gitmek istemiyorum. Başkasıda gelmese iyi olur:))
Emzirmen senin icin bir avantaj - ne kadar hizli kilo verdigine kendin bile inanamayacaksin .Canım bu cümlen beni öyle çoookkk motive etti ki anlatamam..İşte o egzersizlere bir başlasam her şey daha güzel olacak...Yakar76 leslie ile evde yürüyüşü önermişti sağolsun .1gün yaptım devamı gelmedi...Bu konuda neler yapabilirim desteklerini bekliyorum canımNeler yapabilirim,nasıl motive olabilirim.Nasıl disipline edebilibilirm kendimi
ben bugün klasik kahv az ekmek peynir domates salatalık
öğle meyve ile geçiştirdim
akşam 6 gibi 3-4 kaşık pilav bi o kadar patlıcan yemeği 2 dilim baklava
8-9 gibi 1 muz
su 3 lt
spor yok maalesef
Oncelikle hosgeldin takimimizaevet bende bu takıma katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)
Var tabi, olmaz miMerhabalarrr)) bu takımda banada yer var mıııııı
tamam anlaştık :)
88 doğumluyum. ankarada yaşıyorum. memurum. doğum iznindeyim. 5 aylık bebeğim var. emziriyorum. doğumdan sonra süt yapsın diye homini gırtlak yaptım :) evlendiğimde 68 kiloydum şu an 92 kiluyummen az 20 kilo fazlalığım var sizden destek bekliyorum. :) ve cok heyecanlıyım hemen kilo vermek istiyorummmmm :)
Var tabi, olmaz mi
Hosgeldin aramiza,az once bir arkadasimiz daha katildi simdi onunla da tanisiyorduk. Siz de tanitbilir misiniz kendinizi kisaca
Hic merak etme dogru yerdesin
Gecen hafts aramiza katilan bir arkadas daha var, onun da bebegi var dogum sonrasi kalan kilolardan sikayetci ama emziriyor olmak sizin icin avantaj cok rahat verirsiniz kiloari hic merak etmeyin - biz de burda motivasyon icin her turlu yardima haziriz
Bu takimda kilo alan hemen hemen hic olmuyor genelde az ya da cok veriyoruz hedefe odakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?