Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet

Kesinlikle katiliyorum arkadasim sana şok diyetleri yanlis buluyorum önemli olan bogazimizi tutup ne yiyorsak az yemeliyiz.

Evet
diyorum ama herkesin karakterleri,hassasiyetleri farklı olduğu için herkes kaldiramayabilir .Benim acimdan güzel fikir sonuncu olmamak için daha çok caba göstereceğine eminim.. ..

ben bugün klasik kahv az ekmek peynir domates salatalık
öğle meyve ile geçiştirdim
akşam 6 gibi 3-4 kaşık pilav bi o kadar patlıcan yemeği 2 dilim baklava
8-9 gibi 1 muz
su 3 lt
spor yok maalesef
Canim aksamla öğle yemeğini yer degistirisek menün iyi sayilir.Baklava kaçamak olmuş ama arada olur öyle şeyler Benim bugün yaptığım kaçamakları ben hiç söylemiyim

benim fikrim de şöyle:
1) evet
2) hayır
3) hayır.

hanımlar haftanın sonuncu takımınn seçilmesinin rekabeti arttıracağına inanıyorum.

Ancak sonuncu olan kişinin bu şekilde tüm takımlar önünde sunulmasını doğru bulmuyorum. düşünseni hasta da olabilir o kişi ne bileyim regl dönemi olabilir. kişileri de çok fazla yaptıkları yanlış beslenmeden sebep ifşa etmeye gerek yok bence. zaten takımlar kendi içinde bu durumu çözeceklerdir diye düşünüyorum. hele bide neden sonuncu oldum topiği bence çok gereksiz düşünsenize 'şunu yedim bunu yedi. yiyip yiyip yattım vb şeyler duymak hiç hoş değil bence.

Rebeka33 kızma kendine bence her insanda olur böyle şeyler. Bende kaç gün diyeti güzel bir şekilde uyguluyorum sonra bi bakıyorum çok rahat pastaları yemişim. Bizede bunu ertesi gün telafi etmek düşüyor. Bende diyet yaptığım sürede misafirliğe gitmek istemiyorum. Başkasıda gelmese iyi olur:))

Meksilina ben de sana katiliyorum canim takimlar kendi icinde halletmesi daha mantikli - kas yapayim derken goz cikarilir yoksa.

1) evet
2) hayir
3) hayir

Canim aksamla öğle yemeğini yer degistirisek menün iyi sayilir.Baklava kaçamak olmuş ama arada olur öyle şeyler Benim bugün yaptığım kaçamakları ben hiç söylemiyim
rebeka33 yorumlarini cok begeniyorum bize ve diger arkadaslara destegin harika

kizlar kacamak yapsaniz da uzulmeyin - ya sporla telafi edin ya da sadece o gunu kaybettiginizi dusunun, odul gibi dusunun o kacamagi - ama tekrar etmemek kosuluyla.

Kilolar cok hizli aliniyor ama ayni hizda terketmiyor malesef bizi - bu sebeple sabirli olun, pes etmeden hedefe kitlenin

biraz alakasiz bir ornek ama efsaneye gore 1987 yilinda amerikan havayolu sirketi yolculara dagittigi menusunden sadece 2 zeytin azaltarak 1 yilda 40 bin dolar kar etmis.

Sizde de menunuzden azalttiginiz her mini minnacik sey bile uzun vadeye vurdugunuzda kilonuzda onemli degisiklikler yaratacaktir.

Kaldi ki yavas yavas butun zararli yiyecekleri saglikli olanlari ile degistireceksiniz zamanla.

Arada yaptiginiz kacamaklar olacak elbet, bazen davetlere gideceksiniz, ozel gunler olacak. Ama onemli olan bu ozel gunlerde abartmamak ve cok sik tekrar etmemesi

Mora bozmak yok kizlar - kalkin 15 mekik cekinde uykunuz acilsin bakalim

pasta mi

harikasiniz canim, birbirimize destek vermemiz onemli

Su misafirler icin bi cozum su olabilir - onlarin tabagini doldurun ama kendiniz yogurtla gecistirin ya da salatayla - kisir mesela cok agir degildir digerlerine nazaran 1 kasik kisir yeyin (odul gibi) ama sekerli seylere hic dokunmayin

Gun gectikce misafirleriniz kilo almaya baslar sizse aksine kilo vermeye
Bir zaman sonra misafirlige gelmekten vazgecerler

Cok kotuyum ben yaa

Canim dansetmeyi seviyorsan zumba yi oneririm.
Soyle ki

1 saat yuruyus ortalama 210 kalor yaktirir
1 saat zumba ortalama 700 kalori

Zumba aslinda grup olarak yapildiginda daha eglenceli ama evde youtubedan izleyebilecegin grup ders videolari ile de yapabilirsin

Ben bi ara zumbaya gidiyordum ama hocanin isi birakinca yerine yenisini bulmadilar sinif kapandi.

Harika stres atarsin

ben bugün klasik kahv az ekmek peynir domates salatalık
öğle meyve ile geçiştirdim
akşam 6 gibi 3-4 kaşık pilav bi o kadar patlıcan yemeği 2 dilim baklava
8-9 gibi 1 muz
su 3 lt
spor yok maalesef

Canim spor gecmisin yoksa yavas yavas basla arttirarak gidersin

Gunluk minimum bir hareket belirle kendine ve mutlaka onu yapmaya calis

Mesela hic birsey yapamadiysan bile en az asagidaki hareketleri yapmis ol her gun

1 - 15 adet mekik
2- 15 adet comelme hareketi (asagi inerken nefes aliyoruz - yukari cikarken nefes veriyoruz)
3- 2 kat merdiven cikma (ya da yerine 50 adet step)

bunlari hergun yamaya calis 1 hafta boyunca

evet bende bu takıma katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)
Oncelikle hosgeldin takimimiza

Bundan sonra hergun en az 1 kere ugrayip buraya yediklerini yaptigin sporu vs belirtmen, yazilan mesajlari okuman, yorum yapman yeterli :)

2 hafta deneme suren sonunda listeye ekleneceksin ve cuma yarismalarina dahil olacaksin

Kendini tanitir misin kisaca taniyalim seni

tamam anlaştık :)
88 doğumluyum. ankarada yaşıyorum. memurum. doğum iznindeyim. 5 aylık bebeğim var. emziriyorum. doğumdan sonra süt yapsın diye homini gırtlak yaptım :) evlendiğimde 68 kiloydum şu an 92 kiluyumm en az 20 kilo fazlalığım var sizden destek bekliyorum. :) ve cok heyecanlıyım hemen kilo vermek istiyorummmmm :)

Hic merak etme dogru yerdesin

Gecen hafts aramiza katilan bir arkadas daha var, onun da bebegi var dogum sonrasi kalan kilolardan sikayetci ama emziriyor olmak sizin icin avantaj cok rahat verirsiniz kiloari hic merak etmeyin - biz de burda motivasyon icin her turlu yardima haziriz

Bu takimda kilo alan hemen hemen hic olmuyor genelde az ya da cok veriyoruz hedefe odakli

Var tabi, olmaz mi

Hosgeldin aramiza, az once bir arkadasimiz daha katildi simdi onunla da tanisiyorduk. Siz de tanitbilir misiniz kendinizi kisaca

Herkese selam önceee..
Ben 29 yaşındayım 1.5 yıllıkta evliyim normalde ilaç firmasında çalışıyorum ama şuan evdeyim hatta 9 aydır evdeyim )
Ben gazi üniversitesi beden eğitimi mezunuyum yani kilolu olmak doğama ters 1.67 boyunda 60 kilo biriyken birden kilo aldım ve tartıda en son gördüğüm kilo 87ydi
Dukana başladım ve 16 kg verdim bırakınca 5ni geri aldımm
Şuan 76.6 yım daha doğrusu 2 gün önce tartıldığımda öyleydim
Metobolizmayı şaşırtmak için 6 gün isveç diyeti yapıyorum bugün üçüncü günü sonra dukan express yapcam ))
Birlikten kuvvet doğar değil mii??
Hedefim 60!!!!

tamam ben bugun basladım diyete ne zaman basküle cıkıp kilomuzu size bildiriyoruz. sistem nasıl işliyor. cuma sabah mı bildircez

mosmorum
kahvelihatun

ikinizde yeni katildiniz ortak olarak yazayim o yuzden

Hosgeldiniz takimimiza tekrardan

Oncelikle yarin sabah tartilip baslangic kilolarinizi buraya yazarsaniz hemen listemize kaydederiz.
Kisaca bilgilendirmek istedim

bugunden itibaren 2 haftalik bir deneme sureniz var, deneme suresinin amaci bazen takima uye olan uyeler ilk ya da ikinci hafta icinde birakiyorlar bir daha ceva yazmiyorlar takimlar zor durumda kaliyor. Bu sebeple kural olarak her takimda uygulaniyor. Bu sizin kararli oldugunuz ve devamli olacaginizin gostergesi :)

2. hafta sonunda baslangic kilonuzdan itibaren verdiginiz kilolar listeye yansiyor merak etmeyin

Bir de her cuma sabah kilo bildirimi olur - listeler bu kilo bildirimine istinaden hazirlanir.
O yuzden deneme suresi sonunda her cuma kilo bildirimi yapmaniz gerekecek :)

Hergun en az 1 kere ugrayip buraya o gun yediklerinizi varsa kacamaklarinizi yazarsaniz biz de yorumlayip nerede hata yaptiginizi veya sagliksiz olan seyler yerine daha az kalorili ve daha saglikli seyler onerebiliriz

Ayni sekilde siz de bizim menulerimizi yorumlarsaniz tecrubelerimizi paylasmis oluruz

Ayni sekilde yaptiginiz sporu da paylasirsaniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…