- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.221
Ebrucum hiç canını sıkma daha bebeğin çok küçük bende 96 kiloydum doğuma girdiğimde
Yavaş oldu biraz ama sğlam olsun istiyorumson 10 kilom var sende yaparsın daha hızlı hemde çünkü buraya katıldın
Bende başlayalı 3 hafta oluyor, gerçi bugünkü yaptıklrımı bilseniZ
Benim menum de soyle
Sabah ve ogle (gec kalktim bugun)
tarcinli sut
kerevitli - yagsiz lorlu omlet (2 yumurtali ) - ama hepsini bitiremedim
1 ince dilim cevizli rus kasari - tadina bakmak icin yedim
Aksam
yarim kalan omlet
2 yemek kasigi yogurt
1 parca kek - o da tadimlik yarin isyerine kek goturecegim de tadina baktim sadece
Spor
hava cok soguktu disari cikmaya usendim bugun
3 kat merdiven ciktim
20 comelme hareketi
20 mekik
20 dakika da esneme hareketi yaptim
Öncelikle hoşgeldin aramıza ...Seni en iyi ben anlarım arkadaşım benimde yakında 6,5 aylık olacak inşallah bir bebişim var...Ve benim iştahım hiç olmadıgı kadar açılmıştı bebeğimi emzirirken ama 4-5 gün önce başlayan kilo verme maceramla frenledim kendimiİnşallah hep birlikte kurtuluruz kilolarımızdan....Pes etmek yok gidecek bu kilolar
Hoşgeldin takımıza arkadaşım...İnşallah kısa zamanda kurtulursun kilolarından...Birlikte başaracagız inşallah gidecek o kilolarGitmeli başka yolu yok
ewet tavsiyelerin için sağol cnm dün c.tesi olduğu için evde çocuklarlaydım aslında spor o yüzden aksadı yoksaCanim spor gecmisin yoksa yavas yavas basla arttirarak gidersin
Gunluk minimum bir hareket belirle kendine ve mutlaka onu yapmaya calis
Mesela hic birsey yapamadiysan bile en az asagidaki hareketleri yapmis ol her gun
1 - 15 adet mekik
2- 15 adet comelme hareketi (asagi inerken nefes aliyoruz - yukari cikarken nefes veriyoruz)
3- 2 kat merdiven cikma (ya da yerine 50 adet step)
bunlari hergun yamaya calis 1 hafta boyunca
sağol canım dün c.tesi olduğu için aksadı aslında yoksa gün içinde merdiven baya kullanıyorum , araba ile gitmem gereken yerlere yürüyorum yada çocukları uyuturken bisiklet çeviriyorum zaten 3 küçük çocuk olunca hareket hayatımın büyük bir parçası:)spor yok dedim ama baya hareketli bir gündü aslındaCanim spor gecmisin yoksa yavas yavas basla arttirarak gidersin
Gunluk minimum bir hareket belirle kendine ve mutlaka onu yapmaya calis
Mesela hic birsey yapamadiysan bile en az asagidaki hareketleri yapmis ol her gun
1 - 15 adet mekik
2- 15 adet comelme hareketi (asagi inerken nefes aliyoruz - yukari cikarken nefes veriyoruz)
3- 2 kat merdiven cikma (ya da yerine 50 adet step)
bunlari hergun yamaya calis 1 hafta boyunca
3 çocuk annnesinin hareketli olmaması imkansız ki tatlım zaten sağlıkla büyüt.ewet tavsiyelerin için sağol cnm dün c.tesi olduğu için evde çocuklarlaydım aslında spor o yüzden aksadı yoksa
sağol canım dün c.tesi olduğu için aksadı aslında yoksa gün içinde merdiven baya kullanıyorum , araba ile gitmem gereken yerlere yürüyorum yada çocukları uyuturken bisiklet çeviriyorum zaten 3 küçük çocuk olunca hareket hayatımın büyük bir parçası:)spor yok dedim ama baya hareketli bir gündü aslında
canım hoşgeldin. vevet bekliyoruz merakla seni tanımayı. yarın tekrar tartıl ve hedef kilonla birlikte bildir bana cnm. 2 haftalık deneme süresinden sonra yazalım seninde adını cuma yarışmasına. hoşgeldiiin tekrar.merabalar grubum, bende yarın itibariyle yazmaya başlıycm diyet ve spor günlüğümü. en son 58.2 kiloydum yarın tekrar bakcm.sizlere de kendime de bu grupta başarılar diliyorum
seninde menün güzelmiş canm kerevizli omlet hiç denememiştim tuttum bu fikriBenim menum de soyle
Sabah ve ogle (gec kalktim bugun)
tarcinli sut
kerevitli - yagsiz lorlu omlet (2 yumurtali ) - ama hepsini bitiremedim
1 ince dilim cevizli rus kasari - tadina bakmak icin yedim
Aksam
yarim kalan omlet
2 yemek kasigi yogurt
1 parca kek - o da tadimlik yarin isyerine kek goturecegim de tadina baktim sadece
Spor
hava cok soguktu disari cikmaya usendim bugun
3 kat merdiven ciktim
20 comelme hareketi
20 mekik
20 dakika da esneme hareketi yaptim
hoşgeldin canm:)merabalar grubum, bende yarın itibariyle yazmaya başlıycm diyet ve spor günlüğümü. en son 58.2 kiloydum yarın tekrar bakcm.sizlere de kendime de bu grupta başarılar diliyorum
ooooyyy tatlım pilavv olmamalı ki. yarına bunu telafi etmelisin bence.iyi geceler kızlar yavruları uyuttum burdayım bugünkü menüm
sabah çok az peynir ekmek ıhlamur
öğle biraz abarttım çok yorulmuştum saldırdım8-9 kaşık pilav yarım tabak sebze yemeği
akşam önceki öğünde kendime çok kızdığım için yarım simit peynir bol yeşillik yedim
spor 30 dk tempolu yürüyüş
su 2lt ama yatana kadar 3 lt bulduruyorum
sağol canım herkesin yavruları sağlıklı olsun inş son derece yorucu ama dünyanın da en güzel hazinesi3 çocuk annnesinin hareketli olmaması imkansız ki tatlım zaten sağlıkla büyüt.
evet yarın bende telafi edeceğim inş gerçi çok zor olacak yarın okulda öğretmenler günü için okulda yemek var Allah yardımcım olsunooooyyy tatlım pilavv olmamalı ki. yarına bunu telafi etmelisin bence.
ahh evet cnm. bizimde var akşama. öğretmenler günün kutlu olsun şimdiden.evet yarın bende telafi edeceğim inş gerçi çok zor olacak yarın okulda öğretmenler günü için okulda yemek var Allah yardımcım olsun
Canım sabah çok güzelde öğlen ve akşam biraz olmamış sankibende bugun güzel ve sağlam kahvaltı yaptım. haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek. yeşillik domates salatalık kendi yaptığım yoğurttanöğlen yok. akşam da 2 bardak kendim sıktığım portakal suyu içtim.
sporum ise miniğim beni bugun cok yorduu :)))
cnm afiyet olsun. ben genelde menüler de ekmek ve tatlıya bakıyorum genelde. akşam ki o iki ekmek 1 tane olsa hatta hiç olamasa daha iyi olabilirdi belki. ama tabi sen kendini daha iyi tanırsın. ama emziriyorsunuz tabiki.Canım sabah çok güzelde öğlen ve akşam biraz olmamış sankiEmzirmesek iyi de aslında canım emzirdiğimiz için biz bebişlerimizide düşünmek zorundayız ... Ben bu kadar az yesem hele de öğle ve akşam yemesem Hem sütüm çok az olur hem de dayanamazdım sanırım En azından akşam sebze yemeği,bol salata,yoğurt iyi olur gibi sanki
Ben özellikle akşamları bol salata,dere otlu yoğurt ve sebze yemeği yemeye özen gösteriyorum canım...Bir de günlük 3 litre su ...Sütüm az olunca vicdanen kendimi kötü hissediyorumBir yerde okumuştum emziren annenin 2000-2200 kalori alması gerekiyormuş ...Ve gün içinde 500 kaloriyi emzirirken yakıyomuşuz bu da yaklaşık 2 saat spor yapmaya eşdeğermiş...
Ben bugün kü menümü yazayım hemen:
Sabah(Öğlen)12:00 ( En büyük hatam benimde kahvaltıyı geç yapmak ama bebeğim gece çok geç uyuyor ve de çok sık uyanıyor o yüzden geç uyanıyoruz ikimizde)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan ve 1 büyük domatesten oluşan menemen(eşimle birlikte yedik)
1 salatalık
roka
peynir
5 zeytin
3 bardak şekersiz çay
16:00(ara öğün)
4 tane kepekli grissini
5 tane fındık
yarım muz
18:00 akşam yemeği
az yağlı mantar sote
1 kase dere otlu yoğurt
bol salata (az yağlı ve tuzsuz)
2 dilim tam buğday ekmeği
21:30 (ara öğün)
yarım portakal
yarım elma
10 tane falan üzüm
Biraz öncede midem kazındı sanki 4-5 tane fındıkla kuru üzüm yedim biraz
Sizlere göre menüm biraz fazla olabilir arkadaşlar ama emzirdiğim için bebeğimi düşünmek zorundayım sütüm hemen etkileniyor farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?