Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok teşekkür ederim arkadaşım. :)))) süpersiniz şimdiden motive olmaya başladım. hadi inşallah.

akşam bişi yemediniz mi ???

bende bugun güzel ve sağlam kahvaltı yaptım. haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek. yeşillik domates salatalık kendi yaptığım yoğurttan öğlen yok. akşam da 2 bardak kendim sıktığım portakal suyu içtim.
sporum ise miniğim beni bugun cok yorduu :)))

Prelestniy çok tatlısın tatlım . çoook teşekkür ederim arkadaşlarımıza verdiğin bilgiler içim.
R rebeka33 @nepnep6 @yakar76 hepinize selamlar.

yeni arkadaşlarım mosmorum kahvelihatun hoşgeldiniz kızlar. geçmiş yorumları okuyunca Prelestniy siziçok güzel bir şekilde bilgilendirmiş. bu takım sizi başarıya ulaştıracak buna inanıyorum. vee sizlerde bize iyi geleceksiniz tabiki.
bende kısaca kendimi tamıtayım. 28 yaşındayım. çalışıyorum. kaptanımız 'Absolout' şuanada izne ayrıldığı için yerine ben bakıyorum. tekrara hoşgelmişsiniz ne iyi yapmışsınız. sevgiyle

ewet tavsiyelerin için sağol cnm dün c.tesi olduğu için evde çocuklarlaydım aslında spor o yüzden aksadı yoksa
sağol canım dün c.tesi olduğu için aksadı aslında yoksa gün içinde merdiven baya kullanıyorum , araba ile gitmem gereken yerlere yürüyorum yada çocukları uyuturken bisiklet çeviriyorum zaten 3 küçük çocuk olunca hareket hayatımın büyük bir parçası:)spor yok dedim ama baya hareketli bir gündü aslında

14. takım oylama sonuçları
1. soru: 5 evet
2. soru :3 evet 2 hayır
3 soru: 3 evet 2 hayır.

1 soru ya evet çıkacağı kesinleşti gibi ancak yakarcımdan da gelecek cevaba göre tekrar bakacağız. 2. ve 3. sorularda değişiklik yapmak isteyen tekrar bildirebilir hanımlar.

OYLAMAYI TEKRARA KOPYALIYORUM.

OYLAMA

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.
İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.

3 çocuk annnesinin hareketli olmaması imkansız ki tatlım zaten sağlıkla büyüt.

merabalar grubum, bende yarın itibariyle yazmaya başlıycm diyet ve spor günlüğümü. en son 58.2 kiloydum yarın tekrar bakcm.sizlere de kendime de bu grupta başarılar diliyorum
canım hoşgeldin. vevet bekliyoruz merakla seni tanımayı. yarın tekrar tartıl ve hedef kilonla birlikte bildir bana cnm. 2 haftalık deneme süresinden sonra yazalım seninde adını cuma yarışmasına. hoşgeldiiin tekrar.

seninde menün güzelmiş canm kerevizli omlet hiç denememiştim tuttum bu fikri

iyi geceler kızlar yavruları uyuttum burdayım bugünkü menüm
sabah çok az peynir ekmek ıhlamur
öğle biraz abarttım çok yorulmuştum saldırdım 8-9 kaşık pilav yarım tabak sebze yemeği
akşam önceki öğünde kendime çok kızdığım için yarım simit peynir bol yeşillik yedim
spor 30 dk tempolu yürüyüş
su 2lt ama yatana kadar 3 lt bulduruyorum

ooooyyy tatlım pilavv olmamalı ki. yarına bunu telafi etmelisin bence.

Canım sabah çok güzelde öğlen ve akşam biraz olmamış sankiEmzirmesek iyi de aslında canım emzirdiğimiz için biz bebişlerimizide düşünmek zorundayız ...Ben bu kadar az yesem hele de öğle ve akşam yemesem Hem sütüm çok az olur hem de dayanamazdım sanırım En azından akşam sebze yemeği,bol salata,yoğurt iyi olur gibi sanki

Ben özellikle akşamları bol salata,dere otlu yoğurt ve sebze yemeği yemeye özen gösteriyorum canım...Bir de günlük 3 litre su ...Sütüm az olunca vicdanen kendimi kötü hissediyorumBir yerde okumuştum emziren annenin 2000-2200 kalori alması gerekiyormuş ...Ve gün içinde 500 kaloriyi emzirirken yakıyomuşuz bu da yaklaşık 2 saat spor yapmaya eşdeğermiş...

Ben bugün kü menümü yazayım hemen:
Sabah(Öğlen)12:00 ( En büyük hatam benimde kahvaltıyı geç yapmak ama bebeğim gece çok geç uyuyor ve de çok sık uyanıyor o yüzden geç uyanıyoruz ikimizde)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan ve 1 büyük domatesten oluşan menemen(eşimle birlikte yedik)
1 salatalık
roka
peynir
5 zeytin
3 bardak şekersiz çay

16:00(ara öğün)
4 tane kepekli grissini
5 tane fındık
yarım muz

18:00 akşam yemeği
az yağlı mantar sote
1 kase dere otlu yoğurt
bol salata (az yağlı ve tuzsuz)
2 dilim tam buğday ekmeği

21:30 (ara öğün)
yarım portakal
yarım elma
10 tane falan üzüm

Biraz öncede midem kazındı sanki 4-5 tane fındıkla kuru üzüm yedim biraz
Sizlere göre menüm biraz fazla olabilir arkadaşlar ama emzirdiğim için bebeğimi düşünmek zorundayım sütüm hemen etkileniyor farkediyorum

merhaba brnde grubunuza katılmak ıstıyorum yalnız benı tek zorlayacak olan hergun 5 kez sıteye grmek ogrencıyım malesef gunde kez grıp yazamam ama hergun grebılırım benı de kabul edın lutfen yarın dyete baslıycam ve cok kararlıyım 64 kıloyum boyum 173 hedefım 58

cnm afiyet olsun. ben genelde menüler de ekmek ve tatlıya bakıyorum genelde. akşam ki o iki ekmek 1 tane olsa hatta hiç olamasa daha iyi olabilirdi belki. ama tabi sen kendini daha iyi tanırsın. ama emziriyorsunuz tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…