Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar
Prenses eline diline sağlık. Vallahi çok begendim. Takım içindede sıralama yapsak mı. Şöyle kiloyu en az vereni ebe yapsak mı ne dersiniz
Amaaaaa niye yaaaaa.
Afiyet olsun cnm. Bence akşamki sınavını da geçeceksin.

Tatlim ne yalan soyleyim ben de istemiyorum mezun olup bizi birakip gitmeni ama hedefine ulastigini gormeyi de cok istiyorum. Hepimize ornek olucaksin , hele bi de oncesi sonrasi fotosu koyarsan oo degmesinler keyfimize Su an hedefine o kadar yakinsin ki kilo vermek daha zor ama istersen basaramayacagin birsey degil

Selam kızlar
Prenses eline diline sağlık. Vallahi çok begendim. Takım içindede sıralama yapsak mı. Şöyle kiloyu en az vereni ebe yapsak mı ne dersiniz

Begenmenize cok sevindim :)

Ben bu sefer belirlerken soyle bir kural uyguladim - yuzdesi 1in uzerinde olanlar hizlilar, %0.5 - %1 arasi azimliler %0-%0.5 yavas ve fakat kararlilar

%- ye dusenler cezalilar olarak belirledim. Bizim takim azimli ve kararlilardan olusuyor, -ye dusen nadir olur diye dusunuyorum

Sayimiz cogaldikca bu sekmelerin cesidini de arttirirz diye dusundum

Her turlu onerilere acigim. Hatta ebe bir sonraki hafta ceza olarak tabloyu da hazirlar

Canim hic merak etme, gidecek o kilolar

Ilk adimi atmis bulunuyorsun, sabah onune gelen bircok seyi reddetmissin, bu kararliliginin gostergesi.

bi onerim var ornegin sabahki menunde asagidaki urunler bulunacak ama bunlari oyle yavan yemeyeceksin, sevecegin bi sekile sokacaksin.

yumurta (haslanmis /1 tatli kasigi zeytin yagi ile hazirlanmis omlet / menemen / sebzeli omlet ) uzerlerine bol baharat pul biber, karabiber serpince harika olacaktir.
lor peyniri / beyaz peynir / az yagli cecil peyniri (kasar peynirinden ve yagli peynir cesitlerinden mumkun mertebe uzak durmakta fayda var, ya da az tuketilmesi gerek)

domatesin uzerine kekik serp mesela cok az da limon :) belki 1 caykasigi zeytinyagi
yesilbiber bulabildigin surece kahvaltina ekle

Tost seviyorsan misal (1 tam tahil ekmeginin ortasini cikar, tapismaz tavaya koy orta bos kismina miniminnacik yag koy (yarim cay kasigi tereyagi mesela - 1 yumurtayi da ekmegin bos orta kismina kir. Agzini kapat kisik ateste yavas yavas pissin, uzeri beyaz beyaz pisince ters cevir ki ust kismi da kizarsin.
Sonra tost gibi ye, tost istegin ortadan kalkacaktir) Bu tarifi bu baslikta 4 ya da 5. kez yazisim ama coook seviyorum :)

canin tatli birseyler cektiginde tarcinli yagsiz sut ic mesela :) tarcinin kokusu tatli istegini yatistiriyor :)

kilo verme asamasinda tahin ve pekmezi cikarman gerek - istedigin kilona ulasinca yavas yavas tekrar eklersin menune.

canin tatli birsey istediginde 10 mekik cek- cami ac 5 kere derin nefes al hemen gececektir :)

ekmegi azalt ve gunde 1 sabah bir gun icinde olmak uzere maksimum 2 dilim ye

her ogunde severek yiyebilecegin birseyler olsun - kendini asla diyette gibi hissetmemeni saglar :)

Az önce şöyle uzanmış biraz dalmışım uyandım ama doğru mutfakta buldum kendimi. Neyseki 5-10 tane kuru üzüm ve 1 ceviz ile Tatlı krizini atlattım.
Kabus gibi ya

Haftasonu kacamaklari :)) yine iyi atlatmissin

Aman deyim 1 hafta boyunca ugrastiklarimizi haftasonu 1 anlik zevk icin cope atmayalim hanimlar :)

bi sonraki hafta icine girmeyi arzu ettigin bir kiyafeti gozunun onune getir :)

size bir sir -

benim kilo almamin asil sebebi bilgisayar basinda dizi izlemeyi seviyorum - ozellikle yabanci dizileri
her aksam 1 bolum izlerdim illaki ama o dizi izlerken illa biseyler yiyor olmam lazim yoksa filmi izleyemiyordum o derece

engel olamiyordum kendime - 1 tencereyi bitiriyor hala daha yiyecek araniyodum doymuyordum

Bunu daha 3 haftadir asabildim - nakis malzemeleri aldim - (hayatimda hic nakis yapmamistim

Isten gelince once namazimi kiliyorum ardindan karnim ac ise karnimi doyuruncaya kadar masabasinda yiyor ardindan diziyi aciyorum ama elime yemek yerine nakisi aliyorum.

Inanin diziyi izlemeyi bile biraktim. Bazen canim deli gibi tatli istiyor nakisi elime aliyorum hemen geciyor :)

ve hic canim bisey istemiyor elim baska isle ugrasinca -

Eger sizin de spesifik olarak yemegi abarttiginiz boyle zamanlar var ise onlari belirleyip o zmanlarda sizin aklinizi mesgul edecek kendinize gore eglenceli hobiler edinin :)

Coklu alinti yapmak istersen alinti yapmak istedigin mesajlarin sag alt kismina bak orada coklu alinti yap secenegi gorursun ona bir kere tikla, sonra alinti yapmak istedigin diger mesajlarin altindaki coklu alinti sekmelerini de tikla, alintilamak istedigin tum mesajlara bu islemi yaptiktan sonra mesaj yazacagin kisma gel, mesaj yazdigin kismin sol alt kosesinde alintilari ekle butonu var oraya tikla, acilan pencerede bu mesajlari alintila kismina bas .

alinti yaptigin butun mesajlar gelir.

her mesajin basinda ve sonunda koseli parantez icinde Quote yazar.

Sen aralara mesaj yazmak istiyorsan ilk mesajin sonundaki (Quote) ile ikinci mesajin basindaki (Quote) arasina mesajini yazman gerekli
Onizleme butonundan dogru yapip yapmadigini anlayabilirsin :)
Umarim aciklayabilmisimdir[/QUOTE] Canım herhalde galiba sanırsam anladım :) Çokkkk güzel açıklamışsın valla anlamamak mümkün değil :)

prelestniy
formundasın yine maşallah canım gülümseyerek okudum yazdıklarını2 gündür çok yazamadım arkadaşlar misafirlerim vardı..Yoğundum biraz Sonra eşim ne zaman bilgisayarı ya da telefonu elime alsam yine mi 'Kadınlar Kulubü' diyor bırakmak zorunda kalıyorum elimden:)Birde tatlı sıpam çok huysuz son günlerde...Sanırım diş çıkarıcaz
Geleim dünkü menüme :
Sabah12:30 )
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak şekersiz açık çay
1salatalık
1 domates,1 yeşil biber,bir yumurtadan oluşan az yağlı menemen
5 zeytin

Ara öğün16:00 gibi)
5 fındık

Akşam18:30)
Fırında balık
Mercimek çorbası(çok az)
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün20:00) gibi

4 bardak şekersiz açık çay
1 tane elmalı kurabiye

Kızlar ben bu sabah 80,2 çıktım ama normal mi ya sizce Çarşambadan beri bu kadar vermek pek mantıklı gelmiyor ama ben de anlamıyorum inanın nasıl oldugunu...Acaba emzirdiğim için mi ya da doğumdan sonra ilk defa yeni adet olmuştum Çarşamba bitmişti adetim...Şişkinliğim vardı da onlar mı gitti acaba?

Prelestniy önerilerin için çok teşekkür ederim. Ben bir şeyi devamlı yersem o şeyi bir daha gözüm görmüyor. Mesela bir haftaya kadar domates salatalık görünce midem bulanıyordu. Haşlanmış yumurta . Herzaman aynı şeyi yiyemiyorum. Bende birgün tost birgün yulaflı meyveli müsli , bir domates salatalık yiyiyorum, sabah tahin pekmezi yemeseydin öğleye doğru tatlı krizine girip tabaktakinin hepsini bitirirdim . Huyumu bildiğim için nefsimi köreltmek için 1 tatlı kaşığı yedim maslesef ((

Az önce şöyle uzanmış biraz dalmışım uyandım ama doğru mutfakta buldum kendimi. Neyseki 5-10 tane kuru üzüm ve 1 ceviz ile Tatlı krizini atlattım.
Kabus gibi ya
Ben bir yerde okumuştum canım tarçınlı su içmek bir nebzede olsa tatlı ihtiyacını gideriyormuş...Ben gündüz su bardağının içine 1 tane kabuk tarçın koyuyorum su da bekletip susadıkça onu içiyorum...Sanki canım çok tatlı istemez oldu...Tavsiye ederim canım

Canım öncelikle diyet işini kendine eziyet gibi görmemelisin benceOlmadı başlangıç aşamasında sevdiğin şeylerden az az yiyerek mideni küçültmeye çalış...Kendini kasarsan sonra daha çabuk pes ediliyor...Ben kendimden bildiğim için anlayabiliyorum seni...Sanki bu sefer kasmıyorum kendimi ama kafamda bitrdim...Sağlıklı beslenmek benim için önemli olan ve ne zaman canım tatlı falan istese hemen zayıf ve güzel güzel giyinen arkadaşlarımı gözümün önüne getiriyorum motive oluyorum hemen Domates salatalık yerine bazı günler marul tere roka gibi yeşillklerde yiyebilirsin canım...

Herkes kendini daha iyi bilir :)

En rahat ettigin sekilde :)

Yeter ki pes etme, zaman zaman tartida kilo almis gibi de gorunebilirsin, kilo vermen durabilir, kacamaklarin olabilir. Yeter ki vazgecme :)

Zamanla oturur hersey rayina :)

Normal canim, odem attiginda insan cok kilo kaybedebiliyor.

Protein agirlikli beslendiginde de vucuttan cok su atimi oluyor.

Ben 1 gunde 1bucuk kilo verdigimi bil hatirliyorum - cogunlugu su ve odem ama

Emzirmen senin icin bir avantaj - ne kadar hizli kilo verdigine kendin bile inanamayacaksin :) - ancak simdiden uyarayim -sarkmalarla ugrasmak istemiyorsan sikilasma egzersizlerine basla

Emzirmen senin icin bir avantaj - ne kadar hizli kilo verdigine kendin bile inanamayacaksin .Canım bu cümlen beni öyle çoookkk motive etti ki anlatamam..İşte o egzersizlere bir başlasam her şey daha güzel olacak...Yakar76 leslie ile evde yürüyüşü önermişti sağolsun .1gün yaptım devamı gelmedi...Bu konuda neler yapabilirim desteklerini bekliyorum canımNeler yapabilirim,nasıl motive olabilirim.Nasıl disipline edebilibilirm kendimi

Deryacım güya seni motive etmeye çalıştım şöyle yap böyle yapsan daha iyi olur Ben bugün öyle bir kaçamak yaptım ki Komşum çay içelim diye çağırdı.Kısır yapmış .Çok ta severim azıcık alayım dedim ama tabagı doldurmuş geldi...Yiyemem ben bu kadar deiysem de bıraktırmadı geriÜzerine de çayla birlikte 1 dilim yaş pasta Offff ya bana kimse gelmesin ben de kimseye gelmiyim bence...Ne zaman biri gelse ben bir yere gitsem düzenim bozuluyorMoralim çok bozuk ne güzel kaçamak yapsam bile küçük kaçamaklar oluyordu evde ...Bugün çok abarttım ve kendime çoookkkkk kızıyorum

OYLAMA

1) Her hafta genel sıralama listesi hazırlanırken etap dereceleri bölümüne "haftanın sonuncusu" eklensin mi?
Eğer yukarıdaki soruya cevabınız "evet" ise lütfen cevaplamaya devam ediniz:

2) Her hafta etap değerlendirme raporuna aynı haftanın birincisi bölümü gibi haftanın sonuncusu bölümünü ekleyeyim mi?

3) Haftanın birincilerinin sırlarını paylaştığı gibi, haftanın sonuncusu için de yaptığı hataları yazabileceği bir başlık açalım mı? Başlığın adı "Neden Sonuncu Oldum?"

1. TAKIM : EVET / HAYIR
2. TAKIM : EVET / HAYIR
3. TAKIM : EVET / HAYIR
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET / HAYIR
7. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

NOT: "Haftanın sonuncusu" sıfatını almak herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Hatta yarışmacı demoralize olabilir. Bunu gözeterek bu oylamayı başlatıyorum.
Ve yine aynı sebeple; bugüne kadarki oylamalardan farklı olarak, konunun kabul edilmesi için bütün takımlardan EVET OYU alınması gerekiyor. Bir tek HAYIR oylamanın iptali sonucunu doğuracaktır.
Oylama 27 KASIM Perşembe günü sona erecektir.
İlk soru için EVET / HAYIR bölümlerinden birini siliniz. 2. ve 3. soruların cevabını yazılı olarak ekleyiniz. Önemli olan ilk soru çünkü.

hanımlar yokarıdaki oylamayı okuyup bana size uyan cevapları açık olarak bildirir misiniz. alıntı yaparak lürfen.
benim, oy birliği ile alınan kararımızı bildirmem gerekiyor da.

Benim cevabım;

2. Ve 3. soruya EVET

Sonuncuyu demorilize eder evet bu bende olabilirim. Ancak şu bir gerçek ki sonuncu olup o listede yer almamak için daha çok dikkatde edebiliriz.

Yani sonuncu olma ihtimalimi göze alarak evet diyorum

diyeti işkence haline getirmemeye katılıyorum ayrıca istediğimiz kiloya insek bile sevdiğimiz şeylerden vazgeçmeyeceğiz ve onları tekrar yiyeceğiz e o zaman tekrar kilo alınabilir zayıflama dönemi amaç artık aşırıya kaçmamak sağlıklı beslenmek olmalı ben o yüzden şok diyetleri de hep saçma bulmuşumdur ben şu an herşeyi yiyiorum sadece geçe kalmadan ve artı spor su ile zayıflamaya çalışıyorum

olabilir benim için farketmez şu an elimden geleni yapmaya çabalıyorum zaten EVET yapalım bakalım

ben bugün klasik kahv az ekmek peynir domates salatalık
öğle meyve ile geçiştirdim
akşam 6 gibi 3-4 kaşık pilav bi o kadar patlıcan yemeği 2 dilim baklava
8-9 gibi 1 muz
su 3 lt
spor yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…