- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.201
Herkese selam önceee..
Ben 29 yaşındayım 1.5 yıllıkta evliyim normalde ilaç firmasında çalışıyorum ama şuan evdeyim hatta 9 aydır evdeyim)
Ben gazi üniversitesi beden eğitimi mezunuyum yani kilolu olmak doğama ters 1.67 boyunda 60 kilo biriyken birden kilo aldım ve tartıda en son gördüğüm kilo 87ydi
Dukana başladım ve 16 kg verdim bırakınca 5ni geri aldımm
Şuan 76.6 yım daha doğrusu 2 gün önce tartıldığımda öyleydim
Metobolizmayı şaşırtmak için 6 gün isveç diyeti yapıyorum bugün üçüncü günü sonra dukan express yapcam))
Birlikten kuvvet doğar değil mii??
Hedefim 60!!!!
mosmorum
kahvelihatun
ikinizde yeni katildiniz ortak olarak yazayim o yuzden
Hosgeldiniz takimimiza tekrardan
Oncelikle yarin sabah tartilip baslangic kilolarinizi buraya yazarsaniz hemen listemize kaydederiz.
Kisaca bilgilendirmek istedim
bugunden itibaren 2 haftalik bir deneme sureniz var, deneme suresinin amaci bazen takima uye olan uyeler ilk ya da ikinci hafta icinde birakiyorlar bir daha ceva yazmiyorlar takimlar zor durumda kaliyor. Bu sebeple kural olarak her takimda uygulaniyor. Bu sizin kararli oldugunuz ve devamli olacaginizin gostergesi :)
2. hafta sonunda baslangic kilonuzdan itibaren verdiginiz kilolar listeye yansiyor merak etmeyin
Bir de her cuma sabah kilo bildirimi olur - listeler bu kilo bildirimine istinaden hazirlanir.
O yuzden deneme suresi sonunda her cuma kilo bildirimi yapmaniz gerekecek :)
Hergun en az 1 kere ugrayip buraya o gun yediklerinizi varsa kacamaklarinizi yazarsaniz biz de yorumlayip nerede hata yaptiginizi veya sagliksiz olan seyler yerine daha az kalorili ve daha saglikli seyler onerebiliriz
Ayni sekilde siz de bizim menulerimizi yorumlarsaniz tecrubelerimizi paylasmis oluruz
Ayni sekilde yaptiginiz sporu da paylasirsaniz daha iyi olur
ok anlaştık :) ben kilomu söyleyim bu sabah cıktım 92.0 kiloyum((((( boyum 1.67
Kesinlikle canim, takimiz cok neseli insanlardan olusuyor, motivasyon konusunda sikinti yasamazsiniz :)
hedefine cok yaklasmissin, pes etme sakin, kilolar senden korksun
Tamam canim,Haydiii o zman bana kolay gelsin)
Sabah güncel kilomu burdan yazıcam
Teşekkür ederimmmm
Tamam canım hedefi belirtip yazarım :))Tamam canim,
Yarin sabah gorusuruz o zaman :)
Yarin sabah hedef kilonu (60) da belirt - takim kaptanimiz suanmeksilina
o kaydeder listeye
Bu arada profil foton bir harika
tamam anlaştık :)
88 doğumluyum. ankarada yaşıyorum. memurum. doğum iznindeyim. 5 aylık bebeğim var. emziriyorum. doğumdan sonra süt yapsın diye homini gırtlak yaptım :) evlendiğimde 68 kiloydum şu an 92 kiluyummen az 20 kilo fazlalığım var sizden destek bekliyorum. :) ve cok heyecanlıyım hemen kilo vermek istiyorummmmm :)
Herkese selam önceee..
Ben 29 yaşındayım 1.5 yıllıkta evliyim normalde ilaç firmasında çalışıyorum ama şuan evdeyim hatta 9 aydır evdeyim)
Ben gazi üniversitesi beden eğitimi mezunuyum yani kilolu olmak doğama ters 1.67 boyunda 60 kilo biriyken birden kilo aldım ve tartıda en son gördüğüm kilo 87ydi
Metobolizmayı şaşırtmak için 6 gün isveç diyeti yapıyorum bugün üçüncü günü sonra dukan express yapcam))
Hedefim 60!!!!
Merhabalarrr)) bu takımda banada yer var mıııııı
tamam anlaştık :)
88 doğumluyum. ankarada yaşıyorum. memurum. doğum iznindeyim. 5 aylık bebeğim var. emziriyorum. doğumdan sonra süt yapsın diye homini gırtlak yaptım :) evlendiğimde 68 kiloydum şu an 92 kiluyummen az 20 kilo fazlalığım var sizden destek bekliyorum. :) ve cok heyecanlıyım hemen kilo vermek istiyorummmmm :)
Ebrucum hiç canını sıkma daha bebeğin çok küçük bende 96 kiloydum doğuma girdiğimdetamam anlaştık :)
Hoşgeldiniz kızlar
Ben nepnep
29 yaşındayım 169 boyum 77 kg(cuma günkü)
Hedefim 68 kg
Bir kızım var 1,5 yaşında maaşlı bi işte çalışmıyorum anne olmayı kuzumla öğreniyorum
Aramızda umarım mutlu bir şekilde kilo verirsiniz
Biz birbirimize destek oluyoruz sizinde desteğinizi bekliyoruz
Gelelim bugünki menüme:
Sabah
2dilim peynir
2zeytin2dilim ekmek
Ara 1 dilim kek
1baklava. Hala tatlı (çikolata) yemek istiyorum.!!
Akşam
1levrek
Yeşil salata
Yeşil çay
3lt su
Öncelikle hoşgeldin aramıza ...Seni en iyi ben anlarım arkadaşım benimde yakında 6,5 aylık olacak inşallah bir bebişim var...Ve benim iştahım hiç olmadıgı kadar açılmıştı bebeğimi emzirirken ama 4-5 gün önce başlayan kilo verme maceramla frenledim kendimitamam anlaştık :)
Hoşgeldin takımıza arkadaşım...İnşallah kısa zamanda kurtulursun kilolarından...Birlikte başaracagız inşallah gidecek o kilolarHerkese selam önceee..
Hedefim 60!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?