- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.241
cnm harıkasın seninde öğretmenler günün kutlu olsun.meksilina ve etka3 hem takımdaşlarım hem de meslektaşlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun şimdiden canım öğretmenlerim
canım hoşgeldin. hergün uğrayıp menünü yazsan bizlerinkine de yorum yapsan elinden geldiğince bekliyoruz. iki hafta deneme süremiz var. 2 hafta sonra cuma listeye ekleneceksin öptüm.merhaba brnde grubunuza katılmak ıstıyorum yalnız benı tek zorlayacak olan hergun 5 kez sıteye grmek ogrencıyım malesef gunde kez grıp yazamam ama hergun grebılırım benı de kabul edın lutfen yarın dyete baslıycam ve cok kararlıyım 64 kıloyum boyum 173 hedefım 58
kılo kaybım olursa cumaları yazmıycak mıyım tmm bu kadarında bırsey yok zaten hergun mutlaka grıyorum sıteye en az bır kez hadı bakalım o zaman baslıyorum yarın :)canım hoşgeldin. hergün uğrayıp menünü yazsan bizlerinkine de yorum yapsan elinden geldiğince bekliyoruz. iki hafta deneme süremiz var. 2 hafta sonra cuma listeye ekleneceksin öptüm.
cnm başlangiç kilon 65 hedefin 58. 2 hafta bizimle kalırsan 2 hafta sonra her cuma sabah kilo bildirimi yapabilirsin ancak 2başlangıçta iki hafta deneme süresi var zaten. ondan sonra kilon artsada azalsada tartılıp bildireceksin. ayrıca yediklerine dikkat edip menülerini burda paylaşacaksın. elinden geldiğince 5 kez olmasa bile günde en az bir kez bizimle burda olamaya çalış olurmu anlamadığın bir şey varsa rahatlıkla sorabilirsi tatlım.kılo kaybım olursa cumaları yazmıycak mıyım tmm bu kadarında bırsey yok zaten hergun mutlaka grıyorum sıteye en az bır kez hadı bakalım o zaman baslıyorum yarın :)
canım sabah ve akşam menün gayet güzel 3litre su da süper ama baklava çikolataGelelim bugünki menüme:
Sabah
2dilim peynir
2zeytin2dilim ekmek
Ara 1 dilim kek
1baklava. Hala tatlı (çikolata) yemek istiyorum.!!
Akşam
1levrek
Yeşil salata
Yeşil çay
3lt su
tamamdır tesekkur ederım motıvasyon cok onemlı bence burada her bırlıkte olmak cok cok onemlı cogu zaman sıkılıp bıraktıgım olmustur ama asırı bır kılom yokken ıstedıgım kıloya ulamsmak ıstıyorum suan benı cok rahatsz eden bır fızıgım yok gorunuste balık etlıuım ama ben zayıf olmak ıstıyorum :)cnm başlangiç kilon 65 hedefin 58. 2 hafta bizimle kalırsan 2 hafta sonra her cuma sabah kilo bildirimi yapabilirsin ancak 2başlangıçta iki hafta deneme süresi var zaten. ondan sonra kilon artsada azalsada tartılıp bildireceksin. ayrıca yediklerine dikkat edip menülerini burda paylaşacaksın. elinden geldiğince 5 kez olmasa bile günde en az bir kez bizimle burda olamaya çalış olurmu anlamadığın bir şey varsa rahatlıkla sorabilirsi tatlım.
sen yeterki isteklli ve azimli ol tatlım . gerisi zaten kendiliğinden gelir.tamamdır tesekkur ederım motıvasyon cok onemlı bence burada her bırlıkte olmak cok cok onemlı cogu zaman sıkılıp bıraktıgım olmustur ama asırı bır kılom yokken ıstedıgım kıloya ulamsmak ıstıyorum suan benı cok rahatsz eden bır fızıgım yok gorunuste balık etlıuım ama ben zayıf olmak ıstıyorum :)
ama yemeyeceksin değilmi? sen yersen bende yerim bakcanım sabah ve akşam menün gayet güzel 3litre su da süper ama baklava çikolataolmamalı gibi sanki ama itiraf edeyim şu an benimde tatlı krizlerim gelmiş vaziyette allahtan evde hiç çikolata tatlı vs yok.
güzel tarif kesinlikle deneyeceğim mersii.ortalığı toplamaya kalkacağım yatmadan size bir tarif vereyim üniversitedeyken çok severdim az kalorili benim damak tadıma göre havuç ve kabağı halka halka doğrayıp içine biraz da maydanoz koyup çok az su ve az yağ ile pişiriyoruz yklşk 5 dk soğuyunca üzerine dereotlu yoğurt yapıyorum :) yemeğe aşık bir boğa burcu olan benim için bile az kalorili ama lezzetli bir öğün tavsiye ederim
Canım asıl ben senin yorumlarını çoookkk beğeniyorum ,çok pozitifsin ve çok güzel önerilerin var maşallahrebeka33 yorumlarini cok begeniyorum bize ve diger arkadaslara destegin harika
kizlar kacamak yapsaniz da uzulmeyin - ya sporla telafi edin ya da sadece o gunu kaybettiginizi dusunun, odul gibi dusunun o kacamagi - ama tekrar etmemek kosuluyla.
Kilolar cok hizli aliniyor ama ayni hizda terketmiyor malesef bizi - bu sebeple sabirli olun, pes etmeden hedefe kitlenin
biraz alakasiz bir ornek ama efsaneye gore 1987 yilinda amerikan havayolu sirketi yolculara dagittigi menusunden sadece 2 zeytin azaltarak 1 yilda 40 bin dolar kar etmis.
Sizde de menunuzden azalttiginiz her mini minnacik sey bile uzun vadeye vurdugunuzda kilonuzda onemli degisiklikler yaratacaktir.
Kaldi ki yavas yavas butun zararli yiyecekleri saglikli olanlari ile degistireceksiniz zamanla.
Arada yaptiginiz kacamaklar olacak elbet, bazen davetlere gideceksiniz, ozel gunler olacak. Ama onemli olan bu ozel gunlerde abartmamak ve cok sik tekrar etmemesi
Mora bozmak yok kizlar - kalkin 15 mekik cekinde uykunuz acilsin bakalim
Canım dans etmeyi pek sevmem ama kiloları verme yolunda her şey mübahtır diyerek zumbayı yapmayı deneyeceğim canım inşallah devamlı yapabilim...Spor konusunda kendime pek güvenmiyorum daCanim dansetmeyi seviyorsan zumba yi oneririm.
Soyle ki
1 saat yuruyus ortalama 210 kalor yaktirir
1 saat zumba ortalama 700 kalori
Zumba aslinda grup olarak yapildiginda daha eglenceli ama evde youtubedan izleyebilecegin grup ders videolari ile de yapabilirsin
Ben bi ara zumbaya gidiyordum ama hocanin isi birakinca yerine yenisini bulmadilar sinif kapandi.
Harika stres atarsin
Yok yok kesinlikle yemiycemama yemeyeceksin değilmi? sen yersen bende yerim bak
rebekacım cansın.Yok yok kesinlikle yemiycemKendim için değil de sırf sen de yiyipte kilo alma diye arkadaşım Bu kıyağımı unutma sakın canım
Kabak ve havucu ve de dere otu bu üçlüyü normalde de çok severim zaten canım tarifin de hoşuma gitti mutlaka deneyeceğim...Ben de havuç ve kabağı rendeleyip yağda soteleyip üzerine dere otlu ve yeşil naneli yoğurt yapıyordum...Seninkinide deneyeceğim en kısa zamanda...ortalığı toplamaya kalkacağım yatmadan size bir tarif vereyim üniversitedeyken çok severdim az kalorili benim damak tadıma göre havuç ve kabağı halka halka doğrayıp içine biraz da maydanoz koyup çok az su ve az yağ ile pişiriyoruz yklşk 5 dk soğuyunca üzerine dereotlu yoğurt yapıyorum :) yemeğe aşık bir boğa burcu olan benim için bile az kalorili ama lezzetli bir öğün tavsiye ederim
Meksilinacım canım arkadaşım sende öylesinrebekacım cansın.
Aykızz canım hoşgeldin aramıza ...Burada istediğin motivasyonu bulacağına eminim...Ben tek başıma olsam şimdiye çoktan bırakmıştım ama menümü buraya yazacağımı düşününcetamamdır tesekkur ederım motıvasyon cok onemlı bence burada her bırlıkte olmak cok cok onemlı cogu zaman sıkılıp bıraktıgım olmustur ama asırı bır kılom yokken ıstedıgım kıloya ulamsmak ıstıyorum suan benı cok rahatsz eden bır fızıgım yok gorunuste balık etlıuım ama ben zayıf olmak ıstıyorum :)
merabalar grubum, bende yarın itibariyle yazmaya başlıycm diyet ve spor günlüğümü. en son 58.2 kiloydum yarın tekrar bakcm.sizlere de kendime de bu grupta başarılar diliyorum
merhaba brnde grubunuza katılmak ıstıyorum yalnız benı tek zorlayacak olan hergun 5 kez sıteye grmek ogrencıyım malesef gunde kez grıp yazamam ama hergun grebılırım benı de kabul edın lutfen yarın dyete baslıycam ve cok kararlıyım 64 kıloyum boyum 173 hedefım 58
Ah rebekacım hiç sorma regl dönemi olunca böyle oluyocanım sabah ve akşam menün gayet güzel 3litre su da süper ama baklava çikolataolmamalı gibi sanki ama itiraf edeyim şu an benimde tatlı krizlerim gelmiş vaziyette allahtan evde hiç çikolata tatlı vs yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?