- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.261
Günaydın Kızlarcımmeksilina kaptancim 2 yeni arkadas davet ettim, bu aksam katildilar aramiza
mosmorum 92 kilo baslangic kilosu hedef kilo henuz belirtmedi
kahvelihatun (turkan ablali profil fotosu ) baslangic kilosunu yarin sabah belirtecek hedef 60 kilo
tansirsiniz zaten
benimde senden kalır yanım yok. misafir geleceği zaman yaptıklarımı misafir gidince karşı komşuma veriyorum. onun 3 çocuğu var bütün aile obez.ben yürüyüş yaptıkça komşum boşver yapma aynı duruyorsun diyordu.evde kalırsa yiyiyorum bende komşulara dağıtıyorum:))pasta mi
harikasiniz canim, birbirimize destek vermemiz onemli
Su misafirler icin bi cozum su olabilir - onlarin tabagini doldurun ama kendiniz yogurtla gecistirin ya da salatayla - kisir mesela cok agir degildir digerlerine nazaran 1 kasik kisir yeyin (odul gibi) ama sekerli seylere hic dokunmayin
Gun gectikce misafirleriniz kilo almaya baslar sizse aksine kilo vermeye
Bir zaman sonra misafirlige gelmekten vazgecerler
Cok kotuyum ben yaa
Günaydın Kızlarcım
Bu sabah tartıldım ve aranıza katıldımm şuan tam olarak 75.5 çıktım hedef kilomu ise 65 belirledim (gerçekçi olması adına )
Herkesler kolay gelsinnnn.. İyi haftalar
iyi haftalar canım.Günaydın Kızlarcım
Bu sabah tartıldım ve aranıza katıldımm şuan tam olarak 75.5 çıktım hedef kilomu ise 65 belirledim (gerçekçi olması adına )
evet kesinlikle evde bulundurmamak en mantıklısı. aynen bende dağıtıyorum komşulara evde ki kalorili yiyecekleri.benimde senden kalır yanım yok. misafir geleceği zaman yaptıklarımı misafir gidince karşı komşuma veriyorum. onun 3 çocuğu var bütün aile obez.ben yürüyüş yaptıkça komşum boşver yapma aynı duruyorsun diyordu.evde kalırsa yiyiyorum bende komşulara dağıtıyorum:))
Günaydın Kızlarcım
dünkü menümü yazayım arkadaşlar; sabah domates, biber, peynir, yumurta zeytin
15:30 da simit sarayına gidince kokuya dayanamadım bir simit yedim. akşam yemek yemedim kestane , armut ve taze hurma yedim.bu kadar yediğim şeye rağmen akşam elim ayağım titriyordu.ben niye bu kadar acıkıyorum arkadaşlar ya((
Deryacım akşam daha tok tutucu şeyler yeseymişin daha iyi olurmuş sankidünkü menümü yazayım arkadaşlar; sabah domates, biber, peynir, yumurta zeytin
15:30 da simit sarayına gidince kokuya dayanamadım bir simit yedim. akşam yemek yemedim kestane , armut ve taze hurma yedim.bu kadar yediğim şeye rağmen akşam elim ayağım titriyordu.ben niye bu kadar acıkıyorum arkadaşlar ya((
bende simite bayılırım yaaa. hiç dayanamam. 3-4 yıl önce diyetisyen kontrolunde diyet yaptığımda her öğlen bana simit yedirirdi :) öle öle 25 kilo vermiştim. bir simit 4 dilim ekmek ediyor. ona göre hesap edebilirsinafiyet olsun canım. bende akşamları acıkıyorum walla.
Deryacım akşam daha tok tutucu şeyler yeseymişin daha iyi olurmuş sanki
Ayrıca 3 kestane 1 dilim ekmeğe eş değer.
Akşamları kan şekerin düşüyo olabilir tarçın çayı içebilirsin
Dr a gidip kan değerlerinede baktırabilirsin
psk_ebru bu şekilde devam edersen güzel kilo verirsin.ama bol su içmeye devam etki bebiş de beslensin..ben oğlumda 58 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım 15 ay sonra işe başladığımda 60 kilo idim. ve ben diyeti bırak oğlumun akşama kadar ağlamasından dolayı ekmek arası şeyler yediğim halde.sen bu şekilde devam et manken gibi bir anne olursun inş.sabah minik oğlumla kahvaltı yaptım bende. bir tatlı kasık pekmez. yumurta hasladım ama yiyemedim. içim almadı. domates (2 tane :) ) bi kaç kucuk dilim kaşar. beyaz peynir. 5 yeşil zeytin yedim. hadi bakalım devammm ediyoruzzzz :) çok motiveyimm. sabah basküle çıktım şok oldummm :) emzirenlerin çabuk kilo verdiğini bilirdim de bu kadarını beklemezdim. insan yemek istemiyor verince azcukkk bile olsaaa :)))
Sabah 2 dilim peynir
2dilim ekmek
2zeytin
1dilim kaşar peyniri
Ara
Tarçın çayı
Öğle
1/2 muz. (Dışarıdaydım)
Akşam
Ispanak
Salata
Yoğurt
Ara
Kayısılı form çayı
Su 2,5 -3 lt
Günler sonra; 20' yürüyüş
Ama burası çok soğumuşdondum dondum
Artık dışarıda yürüyüş yapabileceğimi sanmıyorum
Simit baya kötü olmuş ama akşam iyi toparlanmışdünkü menümü yazayım arkadaşlar; sabah domates, biber, peynir, yumurta zeytin
ÇOk iyi ya mükemmelsinSabah 2 dilim peynir
2dilim ekmek
2zeytin
1dilim kaşar peyniri
Ara
Tarçın çayı
Öğle
1/2 muz. (Dışarıdaydım)
Akşam
Ispanak
Salata
Yoğurt
Ara
Kayısılı form çayı
Su 2,5 -3 lt
Günler sonra; 20' yürüyüş
Ama burası çok soğumuşdondum dondum
Artık dışarıda yürüyüş yapabileceğimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?