Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınn kızlar ...
dünkü menüm
sabah domates peynir 4 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
ara 2 limonlu diyet bisküvi
öğle hastanede yediğim için azaltarak yiyiyorum. 1 kase mercimek çorba,1 dilim peynirli pide . domates, salatalık
ara 3 tane sunta olan bisküvilerden
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği ,2 kaşık ıspanak ve yoğurt. elma
spor : 1 saat yürüyüş 10 dk tvist çevirdim, 20 mekik

Afiyet olsun cnm.
Yakarcım doktora gidecek olmanla ii bi karar vermişsin cnm. Ama lğtfen bu durum seni pes etyirmesin. Sen o bi kaç karbonhidratı 2 günde atarsın vücudundan. Defalarca sende buna şajit oldum ben. Ara ara pes dediğin zamanlar oldu ama sonuçta hep sen kazandın ki. Yine öyle olacak eminim.
Cnm afiyet olsun. Tekrar hoşgeldin aramıza.
Afiyet olsun cnm. ne kadar da az yemişsin.
Tatlim menün güze. Öptüm seni.

ne güzel spor yapıyosunuz yahuuu maşallah

canım hakikaten az yemişsin. tebrik ederim. hedef kac kilo vermek.

ekmek fazla geldi ama maşallah cok güzel spor yapmıssınız sizde. tebrik ediyorum walla.

bende dünkü menümü sizlerle paylaşıyım:

sabah sağlam bir kahvaltı oldu.
bi haşlanmıs yumurta yaptım ama yiyemedim. beyaz peynir labne kaşar karısık yedim. (biraz peynir delisiyim de)
2 domates
bol yeşillik
5 zeytin (kendisine de bayılıyorum )
kendi yaptığım yoğurttan 5 çorba kaşığı gibi bişi yedim.

öğlen bişi yemedim.

akşamda bir tane fırın sütlaç yedim baska bişi yok.
spor yok ama bi velet var bende anam anammm inş bugun zumba yapmayı planlıyorum

benim gibi sizlerde hergun tartılıyor musunuz. bende takıntı haline geldi galiba her sabah 2-3 kere tartılıyorum akşam yediğim sütlaç korkuttu beni ama şükür sıkıntı çıkmadı

Canım ben burada başlarken kilom 56 civarındaydı. Veee senin dediğin gibi bende hergün defalarca tartılıyordum. Ama artık bıraktım tartılmayı. Ama aslında hergün tartılmak bana iyi geliyordu. Benim dşyet hikayem zafıflamaktanda ziyade psikolojimi düzeltmekti. Çook şukür şimdi çok daha iyi hissediyordum kendimi.

nasıl bıraktın tartılamayı. kilo verdikçe mi. kaç kilo verdiniz siz burda

Yakar76 canim sakin üzülme pes etmek yok hepimizin oluyor inan böyle kırılma noktalari ...önemli olan sürekli olmaması. Saglik Problemin olabileceğini düşünüyorsan da sakın ihmal etme canım bor an once kan değerlerine baktir. ..

nasıl bıraktın tartılamayı. kilo verdikçe mi. kaç kilo verdiniz siz burda
Canım ben 59 dan 56 ya kendim düştüm. Sonra 56 da burada başladım geçen cuma 53.3 gelmiştim galiba. Ama çokkk yavaş veriyorum.59'dan 54e çok hizlı indim ama artık 100 200 gr gidiyor haftada. Tartılma konusunda da kilı vermeye başladıkça tartılma isteğim azaldı kendiliğinden.

Canim sabah cok güzel menün ama öğle ve akşam yok denecek kadar az sutlaci saymazsak yani sütün nasıl peki canim etkileniyor mu merak ettim.Benim sütüm çok cabuk etkileniyor da dikkat etmezsem

Öncelikle hosgeldin canim aramiza.Cok güzel spor yapmissin canim masallah sana her gun böyle devam edersen spora ve beslenmene kisa surede sonuç alacağına eminim. ..

Merhaba kızlar
Bugün gene yoğunum . Önce menü yazayım
Sabah
1 salatalık 7 zeytin yarım yumurta
1 dukan krebi dukan yapmıyorum bu arada
Öğle
1 kase çorba
5 yk taze fasulye 1 biber dolması
3 yk yoğurt
Ara
1fincan t. Kahvesi 1 kare bitter
Aksam
8 yk taze fasulye
Yoğurt

Spor olarak 30 dk kadar yürüdüm.

Benim gel gitlerim oluyor maalesef. Haftasonu aman be diyip coştum ama olmasa iyi olurdu
Sağlık problemi olmayanlara bir spor video su tavsiye edeceğim kızlar. Boks ve karate karışımı tae bo diye bir spor 1 saat de 800 kalori yakıyorMuş. Ben 2 gündür yapıyorum çalışmayan kar yok
Tavsiye ederim

Canim sabah cok güzel menün ama öğle ve akşam yok denecek kadar az sutlaci saymazsak yani sütün nasıl peki canim etkileniyor mu merak ettim.Benim sütüm çok cabuk etkileniyor da dikkat etmezsem

etkilenmez olur mu. cok azaldı ilk zamanlara göre. ama eşimle cok sıkıntı yaşıyoruz kilomla alakalı.
boşanma durumuna bile geldik. o zaman moral bozukluğundan azalayor.
bebeğim 5 aylık oldu ek gıdaya başlayınca bnde diyete basladım seninki kac aylık ??

Benim ki 6,5 aylik canim...Eşin keşke anlayışlı olsa canim bebegin için en azindan.Bebeğini düşün moralini bozmamaya çalış canim kararli olursak eninde sonunda gider bu kilolar.canim bol bol yeşillik yemeye dikkat et özellikle de marul ve dere otu iyi geliyor süte. Birde suya dikkat et. Günlük 3 litre icmeye çalış canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…