- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.281
Afiyet olsun cnm.Sabah 2 dilim peynir
2dilim ekmek
2zeytin
1dilim kaşar peyniri
Ara
Tarçın çayı
Öğle
1/2 muz. (Dışarıdaydım)
Akşam
Ispanak
Salata
Yoğurt
Ara
Kayısılı form çayı
Su 2,5 -3 lt
Günler sonra; 20' yürüyüş
Ama burası çok soğumuşdondum dondum
Artık dışarıda yürüyüş yapabileceğimi sanmıyorum
Yakarcım doktora gidecek olmanla ii bi karar vermişsin cnm. Ama lğtfen bu durum seni pes etyirmesin. Sen o bi kaç karbonhidratı 2 günde atarsın vücudundan. Defalarca sende buna şajit oldum ben. Ara ara pes dediğin zamanlar oldu ama sonuçta hep sen kazandın ki. Yine öyle olacak eminim.Merhaba kızlar
İki gündür karbonhidrat ile intihar girişiminde bulundum. Sonuç olarak gene pişmanlık gene artı.
Şimdi de toparlamaya çalışıyorum.kesin karar verdim doktora gideceğim bu ani gelen yeme krizleri için .şeker e baktır mam gerek. Benim bu halim normal değil.
Neyse ben kaçar kızlar Üzgünüm ya
Cnm afiyet olsun. Tekrar hoşgeldin aramıza.Sabah kilom 58.1.ölçülerimi de aldm.
kahvaltım,1 bardak yağlı süt,tam yağlı bir kibrit kutusu peynir,yarım domates,2 zeytin. Ara filtre kahve.öğle 1 yoğurt (180 kcal).akşam 1kase şehriye çorbası,1 yemek kaşığı pilav,2 tavuk but haşlanmış,salata.şimdi yeşil çay içiyorum.2 tane de mandalina yicem.toplam 2.5 litre su içtm.60dk yürüyüş ve 45dk kardio yaptm
Afiyet olsun cnm. ne kadar da az yemişsin.HerKese iyi geceler.. Eve anca gelip pc yi anca açtım..
Sabah 2dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost içinde light peynir ve 1 dilim salam 1 tabak yeşillik ve yeşilçay ile...
Öğlen 1 kase sür tatlısı
Akşam ise mercimek çorbası ve salat ile günü kapattım)
2 parçada bitter kahvemleee
İyi geceler herkeslereeee
Tatlim menün güze. Öptüm seni.günaydınn kızlar ...
dünkü menüm
sabah domates peynir 4 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
ara 2 limonlu diyet bisküvi
öğle hastanede yediğim için azaltarak yiyiyorum. 1 kase mercimek çorba,1 dilim peynirli pide . domates, salatalık
ara 3 tane sunta olan bisküvilerden
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği ,2 kaşık ıspanak ve yoğurt. elma
spor : 1 saat yürüyüş 10 dk tvist çevirdim, 20 mekik
Sabah kilom 58.1.ölçülerimi de aldm.
kahvaltım,1 bardak yağlı süt,tam yağlı bir kibrit kutusu peynir,yarım domates,2 zeytin. Ara filtre kahve.öğle 1 yoğurt (180 kcal).akşam 1kase şehriye çorbası,1 yemek kaşığı pilav,2 tavuk but haşlanmış,salata.şimdi yeşil çay içiyorum.2 tane de mandalina yicem.toplam 2.5 litre su içtm.60dk yürüyüş ve 45dk kardio yaptm
HerKese iyi geceler.. Eve anca gelip pc yi anca açtım..
Sabah 2dilim kepek ekmeğinden yapılmış tost içinde light peynir ve 1 dilim salam 1 tabak yeşillik ve yeşilçay ile...
Öğlen 1 kase sür tatlısı
Akşam ise mercimek çorbası ve salat ile günü kapattım)
2 parçada bitter kahvemleee
İyi geceler herkeslereeee
günaydınn kızlar ...
dünkü menüm
sabah domates peynir 4 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
ara 2 limonlu diyet bisküvi
öğle hastanede yediğim için azaltarak yiyiyorum. 1 kase mercimek çorba,1 dilim peynirli pide . domates, salatalık
ara 3 tane sunta olan bisküvilerden
akşam 2 dilim tam buğday ekmeği ,2 kaşık ıspanak ve yoğurt. elma
spor : 1 saat yürüyüş 10 dk tvist çevirdim, 20 mekik
Günaydın
Takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.inşallah en kısa zamanda hedef lere ulaşırız
Canım ben burada başlarken kilom 56 civarındaydı. Veee senin dediğin gibi bende hergün defalarca tartılıyordum. Ama artık bıraktım tartılmayı. Ama aslında hergün tartılmak bana iyi geliyordu. Benim dşyet hikayem zafıflamaktanda ziyade psikolojimi düzeltmekti. Çook şukür şimdi çok daha iyi hissediyordum kendimi.bende dünkü menümü sizlerle paylaşıyım:
sabah sağlam bir kahvaltı oldu.
bi haşlanmıs yumurta yaptım ama yiyemedim. beyaz peynir labne kaşar karısık yedim. (biraz peynir delisiyim de)
2 domates
bol yeşillik
5 zeytin (kendisine de bayılıyorum)
kendi yaptığım yoğurttan 5 çorba kaşığı gibi bişi yedim.
öğlen bişi yemedim.
akşamda bir tane fırın sütlaç yedimbaska bişi yok.
spor yokama bi velet var bende anam anammm inş bugun zumba yapmayı planlıyorum
benim gibi sizlerde hergun tartılıyor musunuz. bende takıntı haline geldi galiba her sabah 2-3 kere tartılıyorumakşam yediğim sütlaç korkuttu beni ama şükür sıkıntı çıkmadı
Canım ben burada başlarken kilom 56 civarındaydı. Veee senin dediğin gibi bende hergün defalarca tartılıyordum. Ama artık bıraktım tartılmayı. Ama aslında hergün tartılmak bana iyi geliyordu. Benim dşyet hikayem zafıflamaktanda ziyade psikolojimi düzeltmekti. Çook şukür şimdi çok daha iyi hissediyordum kendimi.
Onu bende yapmak istiyorum aslında ama bilmiyorum yapmayıbir de ben kilo tablosu eklemek istiyorum alt kısma onu nasıl yapabilirim acabaa
Yakar76 canim sakin üzülme pes etmek yok hepimizin oluyor inan böyle kırılma noktalari ...önemli olan sürekli olmaması. Saglik Problemin olabileceğini düşünüyorsan da sakın ihmal etme canım bor an once kan değerlerine baktir. ..Merhaba kızlar
İki gündür karbonhidrat ile intihar girişiminde bulundum. Sonuç olarak gene pişmanlık gene artı.
Şimdi de toparlamaya çalışıyorum.kesin karar verdim doktora gideceğim bu ani gelen yeme krizleri için .şeker e baktır mam gerek. Benim bu halim normal değil.
Neyse ben kaçar kızlar Üzgünüm ya
Canım ben 59 dan 56 ya kendim düştüm. Sonra 56 da burada başladım geçen cuma 53.3 gelmiştim galiba. Ama çokkk yavaş veriyorum.59'dan 54e çok hizlı indim ama artık 100 200 gr gidiyor haftada. Tartılma konusunda da kilı vermeye başladıkça tartılma isteğim azaldı kendiliğinden.nasıl bıraktın tartılamayı. kilo verdikçe mi. kaç kilo verdiniz siz burda
Canim sabah cok güzel menün ama öğle ve akşam yok denecek kadar az sutlaci saymazsak yanibende dünkü menümü sizlerle paylaşıyım:
sabah sağlam bir kahvaltı oldu.
bi haşlanmıs yumurta yaptım ama yiyemedim. beyaz peynir labne kaşar karısık yedim. (biraz peynir delisiyim de)
2 domates
bol yeşillik
5 zeytin (kendisine de bayılıyorum)
kendi yaptığım yoğurttan 5 çorba kaşığı gibi bişi yedim.
öğlen bişi yemedim.
akşamda bir tane fırın sütlaç yedimbaska bişi yok.
spor yokama bi velet var bende anam anammm inş bugun zumba yapmayı planlıyorum
benim gibi sizlerde hergun tartılıyor musunuz. bende takıntı haline geldi galiba her sabah 2-3 kere tartılıyorumakşam yediğim sütlaç korkuttu beni ama şükür sıkıntı çıkmadı
Öncelikle hosgeldin canim aramiza.Cok güzel spor yapmissin canim masallah sana her gun böyle devam edersen spora ve beslenmene kisa surede sonuç alacağına eminim. ..Sabah kilom 58.1.ölçülerimi de aldm.
Canim sabah cok güzel menün ama öğle ve akşam yok denecek kadar az sutlaci saymazsak yanisütün nasıl peki canim etkileniyor mu merak ettim.Benim sütüm çok cabuk etkileniyor da dikkat etmezsem
Benim ki 6,5 aylik canim...Eşin keşke anlayışlı olsa canim bebegin için en azindan.Bebeğini düşün moralini bozmamaya çalış canim kararli olursak eninde sonunda gider bu kilolar.canim bol bol yeşillik yemeye dikkat et özellikle de marul ve dere otu iyi geliyor süte. Birde suya dikkat et. Günlük 3 litre icmeye çalış canimetkilenmez olur mu. cok azaldı ilk zamanlara göre. ama eşimle cok sıkıntı yaşıyoruz kilomla alakalı.
boşanma durumuna bile geldik. o zaman moral bozukluğundan azalayor.
bebeğim 5 aylık oldu ek gıdaya başlayınca bnde diyete basladım seninki kac aylık ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?