- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.301
ben psk_ebru kullanıcı adı değiştirdim bilginiz olsun kızlar
Merhaba kızlar
Bugün gene yoğunum . Önce menü yazayım
Sabah
1 salatalık 7 zeytin yarım yumurta
1 dukan krebi dukan yapmıyorum bu arada
Öğle
1 kase çorba
5 yk taze fasulye 1 biber dolması
3 yk yoğurt
Ara
1fincan t. Kahvesi 1 kare bitter
Aksam
8 yk taze fasulye
Yoğurt
Spor olarak 30 dk kadar yürüdüm.
Tatlım çok güzel menün)
Taebo candır))
Ben beden eğitimi mezunuyum ama en sevdiğim grup egzersizi hep taebo olmuştur
Ahaha güldürdün beni sen bi benim popoyu görBende koca Toto ma bakmadan tereciye vere satıyorum.
Ahaha güldürdün beni sen bi benim popoyu gör
Beden eğitimi mezunuyum demeye utanıyorum :)
ne güzel spor yapıyosunuz yahuuu maşallah
canım hakikaten az yemişsin. tebrik ederim. hedef kac kilo vermek.
ekmek fazla geldi ama maşallah cok güzel spor yapmıssınız sizde. tebrik ediyorum walla.
bugün odamdaki arkadaşa ekmek çok geldi ama ben diyetisyene gittiğimde bana sabah 2 öğle 2 akşam olmak üzere toplam 6 dilim ekmek verdi. Ama belli bir listeye sadık kalamıyorum. Gece acıktığım için uyuyamadığım için bu şekilde vermişti. Ama ben onu da aZaltmaya çalışıyorum. Sporu da her zaman yapmaya çalışıyorum
ne güzel spor yapıyosunuz yahuuu maşallah
canım hakikaten az yemişsin. tebrik ederim. hedef kac kilo vermek.
ekmek fazla geldi ama maşallah cok güzel spor yapmıssınız sizde. tebrik ediyorum walla.
Hedef o,başarırz inşÖncelikle hosgeldin canim aramiza.Cok güzel spor yapmissin canim masallah sana her gun böyle devam edersen spora ve beslenmene kisa surede sonuç alacağına eminim. ..
Ahh ahhhSoracağım ama ayıp olur diye sormadım
Bacım sen nasıl düştün bu şişmanlık zindanına
Çok iyi takdir ettimSabah
Müsli
Ara
1muz
Öğle
Dereotlu yoğurt
1 patates (fırın cips)
Ara
2 kuru üzün
2 badem
1/2 kuru erik
Akşam
1kase çorba
6kaşık yeşil fasülye
salata
1/2 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
3lt su
Leslie 1 mil
Cnm çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Merak etme senin zaten bu perşembe ilk haftan doluyor. Diğer cuma gireceksin listeye. Ancak tabiki bsşlangıç kilon baz alınacağı için bu arada verdiğin kilolar heep sayılacak. Geçmiş olsun tekrar tatlım.selam kızlar
herkese iyi akşamlar ıkı gündür yazamıyorum yorum yapamıyorum maalesef yatak döşek yatıyorum iki gündür tarhana dışında bir şey yemedim midem bulanıyor ateşim var en son 5 sene önce hamileyken böyle ağır bi hastalık gçirmiştim bi de bu oldu
takım kaptanımızdan izin istiyorum mesaj bırakamıyacagm ıkı gün daha cuma toparlarsam inşallh kilo bildirimi için burdayım hepinize sevgiler
Prelestny nerelerdesin canim ...Gözlerim seni arıyor ama yoksunumarim bir sorun yoktur ,takimizin senin yorumlarina ve pozitif enerjine ihtiyaci var
Bugünkü menümü yazayım arkadaşlar; sabah kuru meyveli yulaf ezmesi 4 kaşık ve yarım bard. Süt Ara 1 adet sunta bisküvi Öğle 4 kaşık kadar ıspanak 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 1 muz Ara 1 sunta bisküvi Akşam 2 tavuk baget 2 dilim patates 1 kase çorba ve salata ekmek yok Spor yapmadım aslında 30 dk koşmayı düşünüyordum ama bugün moralim bozuk canım istemiyor
Hedef o,başarırz inş
selam kızlar
herkese iyi akşamlar ıkı gündür yazamıyorum yorum yapamıyorum maalesef yatak döşek yatıyorum iki gündür tarhana dışında bir şey yemedim midem bulanıyor ateşim var en son 5 sene önce hamileyken böyle ağır bi hastalık gçirmiştim bi de bu oldu
takım kaptanımızdan izin istiyorum mesaj bırakamıyacagm ıkı gün daha cuma toparlarsam inşallh kilo bildirimi için burdayım hepinize sevgiler
Bnde menümü yazayım
Sabah 10da çavdar ekmekli peynirli tost. Çay.
ara incecik bir dişim börek.
akşam et kavurma 2 kaşık. Pilav 2 kaşık. Salata ayran.
1 dilim baklava.
İi geceler hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?