Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlım çok güzel menün )
Taebo candır ))
Ben beden eğitimi mezunuyum ama en sevdiğim grup egzersizi hep taebo olmuştur

ne güzel spor yapıyosunuz yahuuu maşallah

canım hakikaten az yemişsin. tebrik ederim. hedef kac kilo vermek.

ekmek fazla geldi ama maşallah cok güzel spor yapmıssınız sizde. tebrik ediyorum walla.

ne güzel spor yapıyosunuz yahuuu maşallah

canım hakikaten az yemişsin. tebrik ederim. hedef kac kilo vermek.

ekmek fazla geldi ama maşallah cok güzel spor yapmıssınız sizde. tebrik ediyorum walla.
bugün odamdaki arkadaşa ekmek çok geldi ama ben diyetisyene gittiğimde bana sabah 2 öğle 2 akşam olmak üzere toplam 6 dilim ekmek verdi. Ama belli bir listeye sadık kalamıyorum. Gece acıktığım için uyuyamadığım için bu şekilde vermişti. Ama ben onu da aZaltmaya çalışıyorum. Sporu da her zaman yapmaya çalışıyorum

Bugünkü menümü yazayım arkadaşlar; sabah kuru meyveli yulaf ezmesi 4 kaşık ve yarım bard. Süt Ara 1 adet sunta bisküvi Öğle 4 kaşık kadar ıspanak 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 1 muz Ara 1 sunta bisküvi Akşam 2 tavuk baget 2 dilim patates 1 kase çorba ve salata ekmek yok Spor yapmadım aslında 30 dk koşmayı düşünüyordum ama bugün moralim bozuk canım istemiyor

Soracağım ama ayıp olur diye sormadım
Bacım sen nasıl düştün bu şişmanlık zindanına
Ahh ahhh
Ben zaten yapı olark cılız bi tip değilim hayatım boyunca en az 62 en çok 66 olmuştum
Sonra 2 yılda 87 oldum birden şiştim
Sanırım iş değiştirdiğim için çünkü hep sporla içiçeydim sonra ilaç firmadına girdim girmez olaydım
Armut tipli olmam tek avantajım :)
Sonra dukana başladım 16 kg verdim ama artık yapamıyorum tükendin dukandan 5ini aldım kilonun yanı 11 kilo gitti )
Ay ne çok yazdım )))

Sabah
Müsli

Ara
1muz

Öğle
Dereotlu yoğurt
1 patates (fırın cips)

Ara
2 kuru üzün
2 badem
1/2 kuru erik

Akşam
1kase çorba
6kaşık yeşil fasülye
salata
1/2 dilim ekmek

Ara
Yeşil çay

3lt su

Leslie 1 mil

Bugün baya acıktım,epey de yedim.
kahvaltı 1 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 bardak süt.arada bitki çayı.öğle 2 kaşık pırasa,2 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık yoğurt.akşam 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak,1 kase mercimek çorbası,az salata.arada 1 mandalina yarım elma 2 parça muz.
2 lt su içtim,40 dk yürüyüş ve 40 dk kardio.

Sabah: 2 dilim ekmekten light peynirle tost yeşillik domitis yeşillik
Öğlen: 1su bard süt 1 avuç kuruyemiş
Aralarda 4 pıt bitter çikolata
Akşam büyük bir kase mercimek çorbası ve bol salat 1 dilim ekmek ile
2 saat tempolu yürüyüş

Fırında light kurabiyelerimde pişiyor )
Günün özetiiiii
İyi akşamlar herkeseeeee

selam kızlar
herkese iyi akşamlar ıkı gündür yazamıyorum yorum yapamıyorum maalesef yatak döşek yatıyorum iki gündür tarhana dışında bir şey yemedim midem bulanıyor ateşim var en son 5 sene önce hamileyken böyle ağır bi hastalık gçirmiştim bi de bu oldu
takım kaptanımızdan izin istiyorum mesaj bırakamıyacagm ıkı gün daha cuma toparlarsam inşallh kilo bildirimi için burdayım hepinize sevgiler

Cnm çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Merak etme senin zaten bu perşembe ilk haftan doluyor. Diğer cuma gireceksin listeye. Ancak tabiki bsşlangıç kilon baz alınacağı için bu arada verdiğin kilolar heep sayılacak. Geçmiş olsun tekrar tatlım.

Bnde menümü yazayım
Sabah 10da çavdar ekmekli peynirli tost. Çay.
ara incecik bir dişim börek.
akşam et kavurma 2 kaşık. Pilav 2 kaşık. Salata ayran.
1 dilim baklava.
İi geceler hanımlar.

Hanimlar merhaba

Cok yogun bir is haftasi malesef, surekli fazla mesailer felan giremedim 2 gundur. Surekli toplantilar vs kabus gibi bir hafta - daha da pazartesi ye kadar boyleyiz, umarim pazar gunu ise gitmek zorunda kalmam yine.

Bir de bu fazla mesailer yuzunden 1-2 kacamak yaptim, spora da gidemeyince 2 gunde 1 kilo aldim cok moralim bozuldu

Neyseki dunku menum ile biraz toparlandim geri - belki de vucut su tutmustur diyorum simdi.

Prelestny nerelerdesin canim ...Gözlerim seni arıyor ama yoksun umarim bir sorun yoktur ,takimizin senin yorumlarina ve pozitif enerjine ihtiyaci var

Canim benim buralardayim aslinda hic girmedim degil aralarda girmeye calistim ama mesaj cevaplayacak kadar vaktim olmadi hic ilk haftaya gore menulerinizde olumlu degisiklikler gozumden kacmadi ve motivasyonunuzdaki artis da harika onumuzdeki hafta siz de listeye ekleneceksiniz, 1. oluruz heralde

Menun harika canim - cok saglikli.

Hedef o,başarırz inş

Canim hosgeldin aramiza - ben biraz yogundum tanisamadik seninle

Hic merak etme, kararliysan illa ki verirsin o kilolari

Canim cok gecmis olsun doktora gittin mi? en kisa zamanda duzelirsin insallah

Bnde menümü yazayım
Sabah 10da çavdar ekmekli peynirli tost. Çay.
ara incecik bir dişim börek.
akşam et kavurma 2 kaşık. Pilav 2 kaşık. Salata ayran.
1 dilim baklava.
İi geceler hanımlar.

baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…