Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelelim benim menume

Sabah tartida 1 kilo aldigimi gorunce oyle bir moralim bozuldu ki hic bisey yiyesim gelmedi
Ogle arasinda toplantidaydik, cikamadik yemege
Ara ogunde evden getirdigim kiymali yulafkepekli muffinlerimi yedim (2 yemek kasigi yulaf kepegi 80 gr kiyma )

Aksam
1 dilim somon fume

Daha yerdim aslinda ama yataga bir uzanayim dedim uyuyup kalmisim yine

Spor
artik ogle aralarinda eve yuruyemiyorum soguk buralar -8 derece.
Sabah +aksam ev-is arasi 20+20 =40 dakika yuruyus
20 adet mekik.
30 dakika eliptik bisiklet

Simdi tartildim cuma gunku kiloma inmisim geri halbuki pazar gunu ne guzel kilo vermistim,

yapacak birsey yok, kacamak yapmanin cezasi verdigin emegin bosa gitmesi - bu ders oldu bir daha yapmayacagim kacamak felan - aksine haftasonunu da spora ayiracagim bu hafta ki telafi edebileyim

Gozum uzerinizde canlar

Günaydın kızlar
Bugün çok şükür evdeyim.izinliyim.
Önce sabah kahvaltı hazırladım .çocuklara waffle yaptım kendime kepekli yaptım.

Eklentiler

• 20141126_084110.webp
    128,1 KB · Görüntüleme: 97

Herkese merhaba diyerek; dün yediklerimi yazayım. Doğru yolda mıyım? yorum yapın..
Sabah 60 gr. açbitir
Ara yeşil çay
Öğle bir kase dolusu kuru meyveli nesfit
Akşam 2 kaşık etli nohut, 2 kaşık pilav ve 1 domates
İçeceklerimi şekersiz olarak tüketiyorum,su içmeye çalışıyorum ve şu anda spor yapmıyorum
Kilom 64 ,boyum 158 cm.Şimdilik hedefim 57 kilo

Bu sabah da bir dilim tam buğday ekmeği ve yarım yumurta beyazı yedim.

Tatlım hoşgeldin aramıza. Bence menün oldukça güzel. Malallah sana.

Panik yapma karbonhidrat alınca vücut şu topluyor. Sende dukan yapıyordun kkesin şiş tir çiştir o

Şekerli değil .DuKan krep hamurunu böyle pişirdim
Panik yapma karbonhidrat alınca vücut şu topluyor. Sende dukan yapıyordun kkesin şiş tir çiştir o

Yakar cim cok saol destegin icin, bi kismi gitti ama pazar gunu 60.9 du kilom birden 62.7 ye cikti
Bu sabah da 61.3 tekrardan cuma gunku kiloma dondum - kacamak yaptigim icin cok pismanim ama, ne guzel gidiyordu kilolar

yapacak bisey yok - kacamaksiz bol sporla kaybettigim gunu telafi etmeye calisacagim ve bir daha kacamak yapmamaya kesin kararliyim - bana cok aci bi ders oldu bu

Bu arada sende mi dukan yapiyordun

Şişliktir o canım , kendine bu kadar yüklenme. Sen halledersin inanıyorum ben sana

Hoşgeldin andehab'cım
Menün gayet iyi.

Canım çok yemiş olarak görünsende gayet iyi menün. Herşey kararında.
Ayrıca sporda şahane

Canım çok geçmiş olsun dilkat et kendine

Yazdıklarınızı okuyorum ancak cevap verecek zamanı bulamıyorum. Havaların soğumasıyla dışarıya çıkamayınca kızımda sürekli onunla oynamamı istiyor.

Fırsat buldukça yazmaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…