- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.321
selam kızlar
herkese iyi akşamlar ıkı gündür yazamıyorum yorum yapamıyorum maalesef yatak döşek yatıyorum iki gündür tarhana dışında bir şey yemedim midem bulanıyor ateşim var en son 5 sene önce hamileyken böyle ağır bi hastalık gçirmiştim bi de bu oldu
takım kaptanımızdan izin istiyorum mesaj bırakamıyacagm ıkı gün daha cuma toparlarsam inşallh kilo bildirimi için
burdayım hepinize sevgiler[/QUgeçmiş olsun canım inş en kısa zamanda toparlanır aramıza dönersin
Güüünaydın)
Şimdi spor yapmaya 2 saat yürümeyee
Kolay gelsin bana
Sabah
Müsli
Ara
1muz
Öğle
Dereotlu yoğurt
1 patates (fırın cips)
Ara
2 kuru üzün
2 badem
1/2 kuru erik
Akşam
1kase çorba
6kaşık yeşil fasülye
salata
1/2 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
3lt su
Leslie 1 mil
Börek pilav ve baklava üçlü darbe olmuş diyetineBnde menümü yazayım
Sabah 10da çavdar ekmekli peynirli tost. Çay.
ara incecik bir dişim börek.
akşam et kavurma 2 kaşık. Pilav 2 kaşık. Salata ayran.
1 dilim baklava.
İi geceler hanımlar.
Waffle şekerli miGünaydın kızlar
Bugün çok şükür evdeyim.izinliyim.
Önce sabah kahvaltı hazırladım .çocuklara waffle yaptım kendime kepekli yaptım.
Tatlım hoşgeldin aramıza. Bence menün oldukça güzel. Malallah sana.Herkese merhaba diyerek; dün yediklerimi yazayım. Doğru yolda mıyım? yorum yapın..
Sabah 60 gr. açbitir
Ara yeşil çay
Öğle bir kase dolusu kuru meyveli nesfit
Akşam 2 kaşık etli nohut, 2 kaşık pilav ve 1 domates
İçeceklerimi şekersiz olarak tüketiyorum,su içmeye çalışıyorum ve şu anda spor yapmıyorum
Kilom 64 ,boyum 158 cm.Şimdilik hedefim 57 kilo
Bu sabah da bir dilim tam buğday ekmeği ve yarım yumurta beyazı yedim.
Waffle şekerli mi
Gelelim benim menume
Sabah tartida 1 kilo aldigimi gorunce oyle bir moralim bozuldu ki hic bisey yiyesim gelmedi
Ogle arasinda toplantidaydik, cikamadik yemege
Ara ogunde evden getirdigim kiymali yulafkepekli muffinlerimi yedim (2 yemek kasigi yulaf kepegi 80 gr kiyma )
Aksam
1 dilim somon fume
Daha yerdim aslinda ama yataga bir uzanayim dedim uyuyup kalmisim yine
Spor
artik ogle aralarinda eve yuruyemiyorum soguk buralar -8 derece.
Sabah +aksam ev-is arasi 20+20 =40 dakika yuruyus
20 adet mekik.
30 dakika eliptik bisiklet
Simdi tartildim cuma gunku kiloma inmisim geri halbuki pazar gunu ne guzel kilo vermistim,
yapacak birsey yok, kacamak yapmanin cezasi verdigin emegin bosa gitmesi- bu ders oldu bir daha yapmayacagim kacamak felan - aksine haftasonunu da spora ayiracagim bu hafta ki telafi edebileyim
Gozum uzerinizde canlar
Meksilina hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim...
Şekerli değil .DuKan krep hamurunu böyle pişirdim
Panik yapma karbonhidrat alınca vücut şu topluyor. Sende dukan yapıyordun kkesin şiş tir çiştir o
HosgeldinMeksilina hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim...
Gelelim benim menume
Sabah tartida 1 kilo aldigimi gorunce oyle bir moralim bozuldu ki hic bisey yiyesim gelmedi
Ogle arasinda toplantidaydik, cikamadik yemege
Ara ogunde evden getirdigim kiymali yulafkepekli muffinlerimi yedim (2 yemek kasigi yulaf kepegi 80 gr kiyma )
Aksam
1 dilim somon fume
Daha yerdim aslinda ama yataga bir uzanayim dedim uyuyup kalmisim yine
Spor
artik ogle aralarinda eve yuruyemiyorum soguk buralar -8 derece.
Sabah +aksam ev-is arasi 20+20 =40 dakika yuruyus
20 adet mekik.
30 dakika eliptik bisiklet
Simdi tartildim cuma gunku kiloma inmisim geri halbuki pazar gunu ne guzel kilo vermistim,
yapacak birsey yok, kacamak yapmanin cezasi verdigin emegin bosa gitmesi- bu ders oldu bir daha yapmayacagim kacamak felan - aksine haftasonunu da spora ayiracagim bu hafta ki telafi edebileyim
Gozum uzerinizde canlar
Hoşgeldin andehab'cımHerkese merhaba diyerek; dün yediklerimi yazayım. Doğru yolda mıyım? yorum yapın..
Sabah 60 gr. açbitir
Ara yeşil çay
Öğle bir kase dolusu kuru meyveli nesfit
Akşam 2 kaşık etli nohut, 2 kaşık pilav ve 1 domates
İçeceklerimi şekersiz olarak tüketiyorum,su içmeye çalışıyorum ve şu anda spor yapmıyorum
Kilom 64 ,boyum 158 cm.Şimdilik hedefim 57 kilo
Bu sabah da bir dilim tam buğday ekmeği ve yarım yumurta beyazı yedim.
Canım çok yemiş olarak görünsende gayet iyi menün. Herşey kararında.Bugün baya acıktım,epey de yedim.
kahvaltı 1 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 bardak süt.arada bitki çayı.öğle 2 kaşık pırasa,2 kaşık yeşil fasulye, 2 kaşık yoğurt.akşam 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak,1 kase mercimek çorbası,az salata.arada 1 mandalina yarım elma 2 parça muz.
2 lt su içtim,40 dk yürüyüş ve 40 dk kardio.
selam kızlar
herkese iyi akşamlar ıkı gündür yazamıyorum yorum yapamıyorum maalesef yatak döşek yatıyorum iki gündür tarhana dışında bir şey yemedim midem bulanıyor ateşim var en son 5 sene önce hamileyken böyle ağır bi hastalık gçirmiştim bi de bu oldu
takım kaptanımızdan izin istiyorum mesaj bırakamıyacagm ıkı gün daha cuma toparlarsam inşallh kilo bildirimi için burdayım hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?