- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.341
Herkese merhaba diyerek; dün yediklerimi yazayım. Doğru yolda mıyım? yorum yapın..
Sabah 60 gr. açbitir
Ara yeşil çay
Öğle bir kase dolusu kuru meyveli nesfit
Akşam 2 kaşık etli nohut, 2 kaşık pilav ve 1 domates
İçeceklerimi şekersiz olarak tüketiyorum,su içmeye çalışıyorum ve şu anda spor yapmıyorum
Kilom 64 ,boyum 158 cm.Şimdilik hedefim 57 kilo
Bu sabah da bir dilim tam buğday ekmeği ve yarım yumurta beyazı yedim.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...selam kızlar
herkese iyi akşamlar ıkı gündür yazamıyorum yorum yapamıyorum maalesef yatak döşek yatıyorum iki gündür tarhana dışında bir şey yemedim midem bulanıyor ateşim var en son 5 sene önce hamileyken böyle ağır bi hastalık gçirmiştim bi de bu oldu
takım kaptanımızdan izin istiyorum mesaj bırakamıyacagm ıkı gün daha cuma toparlarsam inşallh kilo bildirimi için burdayım hepinize sevgiler
Ben de doğumdan 6 ay sonra adet oldum ve sanki şişkinliğim gitti canım ve iştahım da azalma da oldu gibi ...İnşallah sende de öyle olur...selam çok sevgili arkadaşlarımm
dünkü menüm:
sabah peynir (labne, kaşar ) (kaşar 4 dilim kücük)
2 domates
bol yeşillik
yumurta haslaması ama yarısını yedim
zeytin 5-6 zetyinyağlı sosluuu
yoğurt (yarım kase)
1.5 ince dilim ekmek
öğlen 1 mandalina
akşam
bi kase mercimek çorbası
bi dilim ekmek
4 kasık mantı (eşime yapınca dayanmadım.)
akşam cayında da cayın yanında 4 tane kücük cin bisküvi yedim ama sonra cok pisman oldummm
sabah korkarak basküle çıktım bi önceki günle aynıydım ama gram bile gitmemiş.
5 aylık doğum sonrasında hiç adet olmamıstım. bugun ilk defa oldum bundan sonra daha kolay kilo veririm diye düşünüyorummm inşşşşş
Canım seni buralarda görmek ne güzelGelelim benim menume
Sabah tartida 1 kilo aldigimi gorunce oyle bir moralim bozuldu ki hic bisey yiyesim gelmedi
Ogle arasinda toplantidaydik, cikamadik yemege
Ara ogunde evden getirdigim kiymali yulafkepekli muffinlerimi yedim (2 yemek kasigi yulaf kepegi 80 gr kiyma )
Aksam
1 dilim somon fume
Daha yerdim aslinda ama yataga bir uzanayim dedim uyuyup kalmisim yine
Spor
artik ogle aralarinda eve yuruyemiyorum soguk buralar -8 derece.
Sabah +aksam ev-is arasi 20+20 =40 dakika yuruyus
20 adet mekik.
30 dakika eliptik bisiklet
Simdi tartildim cuma gunku kiloma inmisim geri halbuki pazar gunu ne guzel kilo vermistim,
yapacak birsey yok, kacamak yapmanin cezasi verdigin emegin bosa gitmesi- bu ders oldu bir daha yapmayacagim kacamak felan - aksine haftasonunu da spora ayiracagim bu hafta ki telafi edebileyim
Gozum uzerinizde canlar
Ben de doğumdan 6 ay sonra adet oldum ve sanki şişkinliğim gitti canım ve iştahım da azalma da oldu gibi ...İnşallah sende de öyle olur...
Canım doktora gidecektin gittin mi?Kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugün evde spor da yaparım.
Süperrr canım yaa 2 saat yürüyüşGüüünaydın)
Şimdi spor yapmaya 2 saat yürümeyee
Kolay gelsin bana
Günaydın kızlar
Bugün çok şükür evdeyim.izinliyim.
Önce sabah kahvaltı hazırladım .çocuklara waffle yaptım kendime kepekli yaptım.
Canım seni buralarda görmek ne güzelÇok çookkk kolay gelsin...İnşallah iş yerindeki yoğunluklar bir an önce biter...Canım hiiççç sıkma cannı 1 kaç güne eski kilona dönersin tekrardan...Benimde geçenlerde kısır ve yaş pasta kaçamağım vardı ya ertesi gün tartıya çıktıgımda gözlerime inanamamıştım ama 2-3 gün sonra eski kiloma döndüm...Hem sen halledersin ya hiiçççç sıkma canını
kimse yok mu nie bombos buralar. yoksa herkes kacamak mı yapiyooooo
bende dünkü menümü sizlerle paylaşıyım:
sabah sağlam bir kahvaltı oldu.
bi haşlanmıs yumurta yaptım ama yiyemedim. beyaz peynir labne kaşar karısık yedim. (biraz peynir delisiyim de)
2 domates
bol yeşillik
5 zeytin (kendisine de bayılıyorum)
kendi yaptığım yoğurttan 5 çorba kaşığı gibi bişi yedim.
öğlen bişi yemedim.
akşamda bir tane fırın sütlaç yedimbaska bişi yok.
spor yokama bi velet var bende anam anammm inş bugun zumba yapmayı planlıyorum
benim gibi sizlerde hergun tartılıyor musunuz. bende takıntı haline geldi galiba her sabah 2-3 kere tartılıyorumakşam yediğim sütlaç korkuttu beni ama şükür sıkıntı çıkmadı
Evet arkadaşlar bugünkü menüm Sabah 4 kaşık kuru meyveli yulaf ezmesi ve yarım bardak süt
Öğle; 1 kase tarhana çorbası, 1 adet tavuk çöp şiş, bir bardak ayran ekmek yok
Ara 2 medine hurması
Ara; 2 lokma poğaça
Yemeyecektim arkadaş yapmış zorla tadına baktırdı.
Akşam 1 kase tarhana çorbası, 6-7 kaşık pırasa yemeği ve 1 adet köfte
Ekmek yok
1 adet taze hurma
Spor yok maalesef oğluma ders çalıştırmam lazımdı
Selam Yakar bacım,
Geçen onca estim gürledim fos çıktı ya
Kuş kadar yiyip, dukanın dibine vurup, spor da yapmama rağmen 10 günde nerdeyse 1 kilo verdim şaka gibi.
Bir tane hormon hapı kullanıyorum acaba ondan mı, bebek tahliyesinden sonra troidim çıkmış acaba ondan mı, insülin direnci mi , vitamin rezerv eksikliği mi diye diye 3 gündür tırmalıyorum valla. Onca proteine ve spora rağmen 2 gün önce kilo almış olduğumu gördüm, inanır mısın?
Bugün aile hekimine gittim, anlattım. Hepsi olabilir dedi, yarın kan verip her şeye baktıracağım.
Ama moralim çok bozuldu. Ben ki Malkoçoğlu winstonum istersem haftada 3 kilo veririm diye gezip dururken, şimdi acıların çocuğu Emrah gibi kaldımHani yiyip alsam amenna benim b.k boğazım diyeceğim de, yemeyip kilo almak işte en acısı o..
Neyse sen de geçenlerde ara ara dayanamayıp diyeti bozduğunu söylemişsin ya, aklıma geldi acaba sende de insülin direnci falan durumları olabilir mi?
Tüm 14. takıma kolaylıklar dilerim.
kızlar şu tablo nasıl yapılıyorrrdiyin yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?