Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım cok güzel tebrik ederim.

selam çok sevgili arkadaşlarımm

dünkü menüm:

sabah peynir (labne, kaşar ) (kaşar 4 dilim kücük)
2 domates
bol yeşillik
yumurta haslaması ama yarısını yedim
zeytin 5-6 zetyinyağlı sosluuu
yoğurt (yarım kase)
1.5 ince dilim ekmek

öğlen 1 mandalina

akşam
bi kase mercimek çorbası
bi dilim ekmek
4 kasık mantı (eşime yapınca dayanmadım. )

akşam cayında da cayın yanında 4 tane kücük cin bisküvi yedim ama sonra cok pisman oldummm

sabah korkarak basküle çıktım bi önceki günle aynıydım ama gram bile gitmemiş.

5 aylık doğum sonrasında hiç adet olmamıstım. bugun ilk defa oldum bundan sonra daha kolay kilo veririm diye düşünüyorummm inşşşşş

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Ben de doğumdan 6 ay sonra adet oldum ve sanki şişkinliğim gitti canım ve iştahım da azalma da oldu gibi ...İnşallah sende de öyle olur...

Canım seni buralarda görmek ne güzelÇok çookkk kolay gelsin...İnşallah iş yerindeki yoğunluklar bir an önce biter...Canım hiiççç sıkma cannı 1 kaç güne eski kilona dönersin tekrardan...Benimde geçenlerde kısır ve yaş pasta kaçamağım vardı ya ertesi gün tartıya çıktıgımda gözlerime inanamamıştım ama 2-3 gün sonra eski kiloma döndüm...Hem sen halledersin ya hiiçççç sıkma canını

Kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugün evde spor da yaparım.
Canım doktora gidecektin gittin mi?

Güüünaydın )
Şimdi spor yapmaya 2 saat yürümeyee
Kolay gelsin bana
Süperrr canım yaa 2 saat yürüyüş Keşke ben de dısarıya çıkıp yürüme imkanım olsa...Çok seviyorum dısarda yürüyüş yapmayı ama şu an oyle bir imkanım yok

Evet arkadaşlar bugünkü menüm Sabah 4 kaşık kuru meyveli yulaf ezmesi ve yarım bardak süt
Öğle; 1 kase tarhana çorbası, 1 adet tavuk çöp şiş, bir bardak ayran ekmek yok
Ara 2 medine hurması
Ara; 2 lokma poğaça
Yemeyecektim arkadaş yapmış zorla tadına baktırdı.
Akşam 1 kase tarhana çorbası, 6-7 kaşık pırasa yemeği ve 1 adet köfte
Ekmek yok

1 adet taze hurma
Spor yok maalesef oğluma ders çalıştırmam lazımdı

Günaydın kızlar
Bugün çok şükür evdeyim.izinliyim.
Önce sabah kahvaltı hazırladım .çocuklara waffle yaptım kendime kepekli yaptım.

Selam Yakar bacım,
Geçen onca estim gürledim fos çıktı ya
Kuş kadar yiyip, dukanın dibine vurup, spor da yapmama rağmen 10 günde nerdeyse 1 kilo verdim şaka gibi.
Bir tane hormon hapı kullanıyorum acaba ondan mı, bebek tahliyesinden sonra troidim çıkmış acaba ondan mı, insülin direnci mi , vitamin rezerv eksikliği mi diye diye 3 gündür tırmalıyorum valla. Onca proteine ve spora rağmen 2 gün önce kilo almış olduğumu gördüm, inanır mısın?
Bugün aile hekimine gittim, anlattım. Hepsi olabilir dedi, yarın kan verip her şeye baktıracağım.
Ama moralim çok bozuldu. Ben ki Malkoçoğlu winstonum istersem haftada 3 kilo veririm diye gezip dururken, şimdi acıların çocuğu Emrah gibi kaldım Hani yiyip alsam amenna benim b.k boğazım diyeceğim de, yemeyip kilo almak işte en acısı o..

Neyse sen de geçenlerde ara ara dayanamayıp diyeti bozduğunu söylemişsin ya, aklıma geldi acaba sende de insülin direnci falan durumları olabilir mi?

Tüm 14. takıma kolaylıklar dilerim.

Sadece cok kizdim kendime, bi anlik tatli krizinin kurbani oldum
sukur bugun bi kismi gitmis gordum, yarina eski kiloma donersem sukredicem
ama bir daha kacamak yapmamaya kararliyim istedigim kiloya inene kadar, resmen 1 haftam cope gitti

Bebis nasil senin, nasil tatlidir simdi

Bi de sormayi unuttum, denedin mi zumba

kimse yok mu nie bombos buralar. yoksa herkes kacamak mı yapiyooooo

Burdayim canim, sporumu yaptim geldim gecmis mesajlari okuyordum

Ben de istiyorum yapmak zumba, epeydir yapamiyorum ozledim cok, ama eve gelince pertim cikmis oluyor

Velet cok tatlidir ama yahu

Ben de senin gibi hergun tartiliyorum, bazen moral bozuklugu yapabiliyor, nadiren de olsa sevindirebiliyor :)
Ama istisnasiz her sabah tartiliyorum.

Sabah kahvaltin harika
Keske oglen de birseyler yeseydin canim, bebis var senin malum :)

ben aksamlari yemiyorum ya da 1 - 2 dilim az kalorili yagsiz sekersiz karbonhidrat tuketiyorum cok acikirsam

Tatlim, hurma ve pogaca haricinde guzel, zaten kendin de yazmissin kacamak olduklarini Ama hurma cok fazla yememissin zaten, pogaca yi da bu seferlik gormezden geliyorum tadimlikmis sadece

Hurmanin kalorisi yuksektir yalniz dikkatli tuket canim

Tatlim, pek sevgili rakibimiz

Anaa, biz de ne guzel gaza geliyorduk seni gecmek icin
Pes etme canim yine de yavas yavas gitsin ama saglikla gitsin. Ilk etapta moral bozuklugu oluyor seni anliyorum,
ama 10 gun cok uzun bir sure degil, belki bundan sonra vermeye baslarsin.
Bazen vucut sok diyete de alisiyormus, kilo vermede direniyormus diye okumustum. Mikroplar bagisiklik kazandigi gibi diyetlere de bagisiklik kazaniyormus
Ama sen kan degerlerine baktir, en dogru sonucu ordan gorursun sonucta
Umarim onemli birsey yoktur, sadece vucudun nazlaniyordur
Rakibimiz olarak bizi kiskancliktan catlatacagin gunleri dort gozle bekliyoruz canim, bu sayede biz de gaza geliriz belki

Sevgiler

Gelelim bana,

Sabah
uyanamiyorum ben yaa, isde de cok yogunum bisey yiyemedim yine

Ogle
bu sefer cok abarttim
1 adet buyuk boy patican haslama (butun olarak hasadim uzerine yagsiz sarimsakli yogurt - 1 kasik)
2 yemek kasigi yulaf kepegi 100 gr yagsiz kiyma ile hazirlanmis kiymali kekimsi bise (bi isim veremedim valla kendi icadim)
10 kucuk yaprak marul

Aksam
salata (10 kucuk yaprak marul, 1 cay kasigi eksi krema, 1 kasik yogurt, 3 zeytin, 2 ince dilim tavuk fume, 2 ince dilim somon fume)

Spor:
Sabah- aksam--> is-ev --> 20+20 = 40 dakika yuruyus
30 dakika eliptik bisiklet (254 kalori)
30 dakika rampa cikma aleti - tam ismini bilmiyorum (200 kalori)
20 mekik
20 comelme hareketi
3 kat merdiven

kızlar şu tablo nasıl yapılıyorrr diyin yahuuu

Canim su linke tikla

http://tickers.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

acilan pencerede " Weight Loss/Fitness " sekmesi altinda "weigh loss" linkine tikliyorsun.

site seni yonlendiriyor, cetvelini ve ticker ini sectikten sonra baslangic - suanki ve hedef kilonu girmeni istiyor. Onlari da girip gonder deyince sana link verecek

Direct link olanini kopyala ve kadinlar kulubu profilinde imza kismina yapistir

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Veee kilo verilmis bir sabaha gunaydin hanimlar

Kacamagi telafi ettim, eski kilomun da altina indim

Hanimlar, yarin kilo bildirim gunu, bugun kendinizi bir kontrol edin ve sakin ama sakin kacamak yapmayin

Size guveniyorum kizlar

Dünkü menüm,utanarak söylüyorum
kahvaltı 1 kase kahvaltılık gevrek
öğle 1 tavuk bud ızgara,1 ayran
akşam 2 dilim börek 1 dilim pasta
45dk yürüyüş
2 lt su ve form çay
mahvettm diyeti
bugün daha iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…