Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim menun gayet guzelmis, ama hatani kendin biliyorsun zaten.

Kendim de dahil olmak uzere, silkinip kendimize gelelim, kacamaklarla biyere varamayiz

Kendimize eziyet ediyoruz sadece hem manevi olarak sucluluk stresi biniyo tepemize hem de somut olarak kilo veremiyoruz .

Kacamak yapacaginiz zaman once size verecegi zarari dusunun, eger ille de yiyecegim diyorsaniz 30 dakika spor yapip oyle yiyin - once yeyip sonra spor yerine tam tersi belki size daha caydirici gelir - kendimi de dahil ediyorum tabikisi de

Ah Winston ah
Tamam da bende artık doktora gideceğim diyordum bıktım artık diyet yap kilo verme birde üstüne yeme krizi geçir eskiden 2 hafta da 5 kilo verdim zamanları biliyorum ya
Oğlumun sınavları var yoksa bugün gidecekti m
Okadar protein spor elde var
Sonuçlardan beni de haberdar et bende en kısa zamanda gideceğim

WYok canım ya gidemeddim
Oğlum sınavı var yarın bir sıkıntı olursa da pazartesi kesin giderim
Benim bu halim normal değil çünkü durmadan diyet spor elde var sıfır

pastacık ve güzelim börekcik işi bozmus
bi daha olmasın sayın rakibim

selam kızlar

sabah yarım haslanmıs yumurta
domates
peynir
2-3 peynir
azcuk ucundan ekmek (yumurtayı yiyebilmek için )

öğlen yine öğün atladım

akşam da
kabak ve havuc soteledim azcuk zeytinyağda sarımsaklı yoğurtta onu yidim :)
hiç bir kaçamak yapılmadı
ama yine spor yok

öptümm. yarını sabırsızla bekliyorummmm

WYok canım ya gidemeddim
Oğlum sınavı var yarın bir sıkıntı olursa da pazartesi kesin giderim
Benim bu halim normal değil çünkü durmadan diyet spor elde var sıfır

Canim moralini bozma sakin, oluyor bazen oyle.

Sen kacamak yapmadan devam et, zaten pazartesi doktora gideceksin, mutlaka bir yol bulunur.

Bugün bir nescafe kupası kadar kan verdim yakarcım.
Insulin ve çinko hariç 25 değere bakacaklar.
3 harfli gibi ben de troidden korkuyorum içten içe, adını anamıyorum pek . Bugün bi 400 gram eksik çıktım diye sabah sabah "yok bende troid yaa" dedim ama içten içe huzursuzum. yarına sonuçlar çıkacakmış ama ben işe başlıyorum.
Pazartesi eşime aldırmayı düşünüyorum artık. İnşallah güzel haberlerle gelirim, senin de sonuçların güzel çıkar.

Herkese kolay gelsin.

Pozitif mesajınız için teşekkür ederim.
Ama hala benim rakip takımımsınız ve hepinizi belki bu haftalarda olamasa da bir hafta gelecek geçeceğim
Bir sizin yazdığınız zarif mesaja bakın, bir de benim çemkirme dolu mesajıma bakın

Sağlıkla zayıflayalım inşallah, güzel bir gün diliyorum.

6. takımdan deli Winston

Canim menun harika - oglen de yiyebilseydin keske ama kacamaksiz ve gayet saglikli besinlerle bir menu olmus, tebrik ederim seni Boyle devam et ama sakin bozma - cok kisa surede ulasacaksin hedefine ins

Spor hic bisey yapamadiysan en azindan mekik felan cek canim yatmadan once bile olsa, cekip oyle yat.

Hahaha cekmecemde fazladan huni vardi ister misin canim Ben kimse yokken cikarip takiyorum
Vucut daha yeni yeni kendine geliyor demek ki Dedigim gibi dort gozle bekliyoruz canim

Çok geçmiş olsun yeni işinde hayırlı olsun
İnşallah troid çıkmaz. Bende belirtilere bakarak şeker teşhisi koydum kendime ama ayıp olmasın diye birde doktora gideceğim.
Kilo vermene hem sevindim hemde çok sevindim hemde çok pis hasetlendim.
Hadi yarın gene bizim takıma elimde kahve fincanı ile anam bizde şeker bitmiş sizde varsa diyip ha bu arada gene 400 gr vermişim de bende burda haset ten öleyim emi

dünki menüm;
sabah müsli
ara yeşil çay
öğle
2kaşık yeşil fasülye
yoğurt
2 dilimekmek
ara yeşil çay
akşam
ev tantuni salata bolca
ara 1 börek 3 çatal pasta

spor yapmayı denemiştim önceki gün yüklenmeden, ama belim tekrar kötü olunca yapamadım
sanırım bir süre daha yapmamam gerekiyor

Hanımlar hepinize merhabalar. gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes diyetlerine dikat etmiş ben hariç
açıkcası ben bu hafta pek dikkat edemedim. pzt ve salı öğretmenler günü eğlencemiz vardı. yemekti eğlenceydi, bugün bizim günümüz derken ucu kaçtı. dünde yine arkadaşlarla birlikteydik. bugün sınav görevim vardı ve yine arkadaşlarımızla öğle yemeği yedik derkeeen hooooop. nolcak benim bu halim diye şimdi eve geldim. sizin yorumlarınızı okudum veee pişmanım pişmanım pişmanım pişmanım PİŞMANIM PİŞMANIM. Prelestniy beni kendine rakip bilmiş veee ben ise hepinizi kendime rakip ilan ediyorum haftaya en çok yüzde bende olacak diyorum... Aboooww çok mu büyük konuştum ne . yokk yokkk konuşmam gerek. hedefe ulaşmamda kalan son 3 kilo gitmek bilmedi. bi rahatlık bi esneklik eyvah eyvah.
her neyse birazdan yarın ki bildirim için biraz araştırma yapıp listeye yeni eklenecek var mı onu inceleyip sizlere bildireceğim.

haftaya korkun benden...

Eveeet henüz listeye girmemiş arkadaşlarım aşağıda bilgilerinizi çıkarttıyorum
eksik ve hatalı bilgi görürseniz bildiriniz düzelteyim ben bunlara geçmiş mesajlarınızdan ulaştım.

E etka3 kilosu:67.8 hedef:59
hasta olduğu için son zamanlarda aramızda olamadı.

D DERYAK45 başlangıç kilosu 71 hedef 57

R rebeka33 başlangıç kilosu81.6 hedef: 65

yukarıda ismi yazılı arkadaşlarım bu hafta bildirim yapacaksınız
E etka3 daha önce sana yanlış bilgi vermişim tatlım. eğer iyi hisssedip kilo bildirimi yaparsan bizimlesin ancak bildirim yapmazsan haftaya ekleriz seni tatlım.

diğer arkadaşlarım sizlerinde bilgilerinizi çıkaracağım birazdan şimdi misafirim geldi. ancak siz haftaya listeye ekleneceksiniz.. tabikiiiiii aktif katılım olmalıııı. seviyorum hepinizi sevgiyle kalın görüşme uzere

Hu huuuu helloooo:)

naber fistiklar..

hava cok soguk burada.. okuldan sonra hicbisey yapamıyorum..

sizde ne var ne yok, nasil gidiyor diyetler.. kacamak yapılıyor mu

vovs

Herkese merhaba arkadaşlar, benim diyetimin 4. günü çok sağlıklı olmasa da devam ettiriyorum

Bugün;
Sabah 1 katı yumurta
Öğle (misafirim geldi) 1 dilim kek yedim,yarım bardak asitli içecek
Akşam burokoli haşladım yarım limon ve tuz ilave edip yedim...

Bugün tam anlamıyla diyet moduna girdim,iştahım kapandı umarım bu şekilde devam edebilirim.
64 kilo ile başladım,henüz tartılmadım, yarın sabah tartılmayı düşünüyorum.
Yalnız arkadaşım bugün, sen zayıfladın mı? diye sordu.Yarın sabah göreceğiz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…