- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.381
Hu huuuu helloooo:)
naber fistiklar..
hava cok soguk burada.. okuldan sonra hicbisey yapamıyorum..
sizde ne var ne yok, nasil gidiyor diyetler.. kacamak yapılıyor mu
Canım sana nerelerdesin diyordum ben pek ugrayamaz oldum buralaraSadece cok kizdim kendime, bi anlik tatli krizinin kurbani oldum
sukur bugun bi kismi gitmis gordum, yarina eski kiloma donersem sukredicem
ama bir daha kacamak yapmamaya kararliyim istedigim kiloya inene kadar, resmen 1 haftam cope gitti
Bebis nasil senin,nasil tatlidir simdi
Bi de sormayi unuttum, denedin mi zumba
heyyy kaptanımız gelmiş. kaptancım bizde durumlar yuvarlanıp gidiyor yeni arkadaşlarımız geldi onlarla tanıştık.Hu huuuu helloooo:)
naber fistiklar..
hava cok soguk burada.. okuldan sonra hicbisey yapamıyorum..
sizde ne var ne yok, nasil gidiyor diyetler.. kacamak yapılıyor mu
Sana guveniyorum ben canim, yarin kilo bildirim gunuCanım sana nerelerdesin diyordum ben pek ugrayamaz oldum buralaraBebişim çoookkk tatlı teyzesi 1 haftadır dönmeye başladık ...Çok hevesli döne döne odanın bir ucundan diğer ucuna gidebiliyor artık kuzum
Zumbayı izlemeden önce önyargılıydım canım benim dansla aram yok yapamam diye ama izlerken bile zevk aldım...O gün heveslendim 18 dakika kadar yaptım ertesi günde 23 dakika ama sonraki günler
Kendime çeki düzen vermem lazım sanki son günlerde birazcık saldım kendimi
tatlım yarın bildirim yapacakkken hiç olmu şimdi buuu. ama nolcak şimdi? pişman ol tabi. vee hemen kalk sana ceza verdim biraz spor yap..seni gayet iyi takip ediyorum iyi gidiyordun ama.Kızlarrr selamlar herkeseKaç gündür menü bildirimi yapamadım ...Sanki aradaki kaçamaklarım da arttı...Hele dün yaptıgımı bir bilseniz...Gecenin saat 12 si bir şeye canım sıkıldı açtım dolabı sanki hırsımı yiyeceklerden çıkartacak gibi masaya dizdim ağlayan pastalar,rus salatası,börek (gündüz misafirler varken tuttum kendimi yemedim güya)yedim hepsinden ..Sinirimi onlardan çıkarttım sanki Bugün tartıya çıkmaya bile korktum...Çok pişman oldum yedikten sonra ama o an düşünemedim işte pişman olacağımı İtiraf edeyim aslında vicdanım hiç rahat değildi Öyle işte kızlar kendime olan inancım sanki son 2 gündür kırılmış durumda Motive olmaya çok ihtiyacım var yeniden Beni motive edin nolur
Bundan sonra aksatmadan menümü yazmaya dikkat edicem
Bugün kü menüm:
Sabah (Öğle)12:00
1 az yağda pişmiş yumurta
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
3 bardak şekersiz açık çay
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase domates çorbası
az kıymalı ve az yağlı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
1.Ara
1 elma
yarım portakal
10 tane falan üzüm
2.ara
1 fincan türk kahvesi
Kızlarrr selamlar herkeseKaç gündür menü bildirimi yapamadım ...Sanki aradaki kaçamaklarım da arttı...Hele dün yaptıgımı bir bilseniz...Gecenin saat 12 si bir şeye canım sıkıldı açtım dolabı sanki hırsımı yiyeceklerden çıkartacak gibi masaya dizdim ağlayan pastalar,rus salatası,börek (gündüz misafirler varken tuttum kendimi yemedim güya)yedim hepsinden ..Sinirimi onlardan çıkarttım sanki Bugün tartıya çıkmaya bile korktum...Çok pişman oldum yedikten sonra ama o an düşünemedim işte pişman olacağımı İtiraf edeyim aslında vicdanım hiç rahat değildi Öyle işte kızlar kendime olan inancım sanki son 2 gündür kırılmış durumda Motive olmaya çok ihtiyacım var yeniden Beni motive edin nolur
Bundan sonra aksatmadan menümü yazmaya dikkat edicem
Bugün kü menüm:
Sabah (Öğle)12:00
1 az yağda pişmiş yumurta
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
3 bardak şekersiz açık çay
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase domates çorbası
az kıymalı ve az yağlı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
1.Ara
1 elma
yarım portakal
10 tane falan üzüm
2.ara
1 fincan türk kahvesi
tatlım yarın bildirim yapacakkken hiç olmu şimdi buuu. ama nolcak şimdi? pişman ol tabi. vee hemen kalk sana ceza verdim biraz spor yap..seni gayet iyi takip ediyorum iyi gidiyordun ama.
ttalım sen nasılsın yaptığın kaçamağı telafi edebildin mi?Eyvah kaptani kizdirdik, ben yandan yandan sivisiyorum
Canim bence de sporla birz da olsa telafi edersin, en azindan yatmadan once bikac egzersiz yap
Ettim tatlim bu sabah gitmisti kilolar gecen hafta 61'3 dum sabah 60,7 yi gordum tartidattalım sen nasılsın yaptığın kaçamağı telafi edebildin mi?
Bildirim öncesi spor yapmak güzel fikir canımcımNerdesiniz kizlar, bildirim oncesi spor yapiyorsunuzdur umarim
Bugunku menumu yazayim
Sabah
1 catal bourtlenli tart - meyvesinden aldim aslinda sadece - malum bizim ofiste dogum gunleri bitmiyor bi turlu
Oglen
1 haslanmis yumurta
dukan kiymali pizza -yulaf kepekli (2yemek kasigi) -yagsiz kiymali
Ara ogun
1 haslanmis yumurta
Aksam
50 gram yagsiz lor peyniri
Spor
sabah aksam- is-ev = 20+20 = 40 dakika yuruyus
30 dakika rampa tirmanma aleti (215 kalori)
27 dakika eliptik bisiklet (220 kalori)
25 mekik
25 comelme hareketi
25 sag bacak +25 sol bacak 15kg geriye itme (kalca ust baldir calistiriyormus)
25 defa 7,5kg sirt agirlik kaldirma egzersizi (sirt kaslari icin)
4 kat merdiven ciktim
Karnim cok sis yalniz sabahtan beri - surekli tualetim varmis gibi ama hic bisey de yok acikcasi cok rahatsiz edici bi his
Aaaa kaptanım bu kadar çabuk mu ya ben haftaya girerim listeye diye düşünüyordum aman Allah ımEveeet henüz listeye girmemiş arkadaşlarım aşağıda bilgilerinizi çıkarttıyorum
eksik ve hatalı bilgi görürseniz bildiriniz düzelteyim ben bunlara geçmiş mesajlarınızdan ulaştım.
@etka3 kilosu:67.8 hedef:59
hasta olduğu için son zamanlarda aramızda olamadı.
@DERYAK45 başlangıç kilosu 71 hedef 57
R rebeka33 başlangıç kilosu81.6 hedef: 65
yukarıda ismi yazılı arkadaşlarım bu hafta bildirim yapacaksınız
@etka3 daha önce sana yanlış bilgi vermişim tatlım. eğer iyi hisssedip kilo bildirimi yaparsan bizimlesin ancak bildirim yapmazsan haftaya ekleriz seni tatlım.
diğer arkadaşlarım sizlerinde bilgilerinizi çıkaracağım birazdan şimdi misafirim geldi. ancak siz haftaya listeye ekleneceksiniz.. tabikiiiiii aktif katılım olmalıııı. seviyorum hepinizi sevgiyle kalın görüşme uzere
Bildirim öncesi spor yapmak güzel fikir canımcımEn azından şartlanmış olurum...Senin yaptıgın sporları görünce gaza geliyorum ama icraat yok malesef Sıkı bir menü olmuş tebrik ederim canım seni
oyyyy şekerim ne sevimli bi rakipsiin beklice ben seni burda . gel yetişşş. yeter ki sen yetiş.meksilina cim sen ne durumdasin kaptanim ve de mustakbel rakibim
bak yetiscem sana az kaldi bi 10 kusur kilo var aramizda
canım aslında bende emin değilim listeye girip giremeyeceğinizden emin olmak için bi kaptanımıza sordum cevap gelince ona göre bakacağız sen yine de bi sabah uğra olur mu? hadi bakalım kolay gelsin yap sporunu.Aaaa kaptanım bu kadar çabuk mu ya ben haftaya girerim listeye diye düşünüyordum aman Allah ımÇok heyecan yaptım Dünkü kaçamağın şişkinliğini bile atamadım henüz üzerimden Ben spor yapmaya gidiyorum kızlar
Aaaa kaptanım bu kadar çabuk mu ya ben haftaya girerim listeye diye düşünüyordum aman Allah ımÇok heyecan yaptım Dünkü kaçamağın şişkinliğini bile atamadım henüz üzerimden Ben spor yapmaya gidiyorum kızlar
Hem de nasıl mutlu oluyor sıpamSana guveniyorum ben canim, yarin kilo bildirim gunu,
Ogleden once ugrayip kilonu bildirebilirsen iyi olur, bu hafta listedesiniz
bakalim baslangic kilondan bu yana neler degismis
Ayyy, ne guzel, bi de donunce mutlu oluyolar ya, birseyleri basarmis olmanin sevinciyle Nazar degmesin kuzuma 41 kere masallah
Çok kararlıydım gerçekten canım ama son günlerde biraz saldım kendimi hele de düntatlım yarın bildirim yapacakkken hiç olmu şimdi buuu. ama nolcak şimdi? pişman ol tabi. vee hemen kalk sana ceza verdim biraz spor yap..seni gayet iyi takip ediyorum iyi gidiyordun ama.
İyiki varsın(ız)Olmadi ama o kacamaklar hic, ne guzel gidiyordun sen.
Kilolar da gidiyordu.
Canini kim siktiysa ona inat kilo vericem de bundan sonra,
Menunu de burda paylas mutlaka,canini sikan seyleri de paylasabilirsin
Ugra buraya sen canini sikilirsa bak nasil neselendiriyoruz biz seni yeniden
Son paylastigin menu harika bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?