Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hu huuuu helloooo:)

naber fistiklar..

hava cok soguk burada.. okuldan sonra hicbisey yapamıyorum..

sizde ne var ne yok, nasil gidiyor diyetler.. kacamak yapılıyor mu

Amanin, kaptan gelmis

Iyidir kaptan hic kacamak yapmiyoruz biz, uslu uslu kilo veriyoruz sahiden ki

Yarin alicas insallah yine karnemizi elimize

Yeni atilan arkadaslar da var bu sefer derece bekliyorum acikcasi

dayko da gelir mi ki bu hafta. 2 haftaligina gitmisti izne, 2 hafta dolmus oldu

Kaptancim sende durumlar nasil, kilo almadin insallah

Nerdesiniz kizlar, bildirim oncesi spor yapiyorsunuzdur umarim

Bugunku menumu yazayim

Sabah
1 catal bourtlenli tart - meyvesinden aldim aslinda sadece - malum bizim ofiste dogum gunleri bitmiyor bi turlu

Oglen
1 haslanmis yumurta
dukan kiymali pizza -yulaf kepekli (2yemek kasigi) -yagsiz kiymali

Ara ogun
1 haslanmis yumurta

Aksam
50 gram yagsiz lor peyniri

Spor
sabah aksam- is-ev = 20+20 = 40 dakika yuruyus
30 dakika rampa tirmanma aleti (215 kalori)
27 dakika eliptik bisiklet (220 kalori)
25 mekik
25 comelme hareketi
25 sag bacak +25 sol bacak 15kg geriye itme (kalca ust baldir calistiriyormus)
25 defa 7,5kg sirt agirlik kaldirma egzersizi (sirt kaslari icin)
4 kat merdiven ciktim

Karnim cok sis yalniz sabahtan beri - surekli tualetim varmis gibi ama hic bisey de yok acikcasi cok rahatsiz edici bi his

Canım sana nerelerdesin diyordum ben pek ugrayamaz oldum buralaraBebişim çoookkk tatlı teyzesi1 haftadır dönmeye başladık ...Çok hevesli döne döne odanın bir ucundan diğer ucuna gidebiliyor artık kuzum
Zumbayı izlemeden önce önyargılıydım canım benim dansla aram yok yapamam diye ama izlerken bile zevk aldım...O gün heveslendim 18 dakika kadar yaptım ertesi günde 23 dakika ama sonraki günler
Kendime çeki düzen vermem lazım sanki son günlerde birazcık saldım kendimi

Hu huuuu helloooo:)

naber fistiklar..

hava cok soguk burada.. okuldan sonra hicbisey yapamıyorum..

sizde ne var ne yok, nasil gidiyor diyetler.. kacamak yapılıyor mu
heyyy kaptanımız gelmiş. kaptancım bizde durumlar yuvarlanıp gidiyor yeni arkadaşlarımız geldi onlarla tanıştık.
asıl sende durumlar nasıl sen nasılsın alışabildin mi epey? neler yapıyorsun?

Kızlarrr selamlar herkeseKaç gündür menü bildirimi yapamadım ...Sanki aradaki kaçamaklarım da arttı...Hele dün yaptıgımı bir bilseniz...Gecenin saat 12 si bir şeye canım sıkıldı açtım dolabı sanki hırsımı yiyeceklerden çıkartacak gibi masaya dizdim ağlayan pastalar,rus salatası,börek (gündüz misafirler varken tuttum kendimi yemedim güya)yedim hepsinden ..Sinirimi onlardan çıkarttım sanki Bugün tartıya çıkmaya bile korktum...Çok pişman oldum yedikten sonra ama o an düşünemedim işte pişman olacağımıİtiraf edeyim aslında vicdanım hiç rahat değildi Öyle işte kızlar kendime olan inancım sanki son 2 gündür kırılmış durumda Motive olmaya çok ihtiyacım var yenidenBeni motive edin nolur
Bundan sonra aksatmadan menümü yazmaya dikkat edicem
Bugün kü menüm:
Sabah (Öğle)12:00
1 az yağda pişmiş yumurta
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
3 bardak şekersiz açık çay

Ara
1 kase yoğurt

Akşam
1 kase domates çorbası
az kıymalı ve az yağlı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

1.Ara
1 elma
yarım portakal
10 tane falan üzüm

2.ara
1 fincan türk kahvesi

Sana guveniyorum ben canim, yarin kilo bildirim gunu,
Ogleden once ugrayip kilonu bildirebilirsen iyi olur, bu hafta listedesiniz
bakalim baslangic kilondan bu yana neler degismis

Ayyy, ne guzel, bi de donunce mutlu oluyolar ya, birseyleri basarmis olmanin sevinciyle Nazar degmesin kuzuma 41 kere masallah

tatlım yarın bildirim yapacakkken hiç olmu şimdi buuu. ama nolcak şimdi? pişman ol tabi. vee hemen kalk sana ceza verdim biraz spor yap..seni gayet iyi takip ediyorum iyi gidiyordun ama.

Olmadi ama o kacamaklar hic, ne guzel gidiyordun sen.

Kilolar da gidiyordu.

Canini kim siktiysa ona inat kilo vericem de bundan sonra,

Menunu de burda paylas mutlaka, canini sikan seyleri de paylasabilirsin
Ugra buraya sen canini sikilirsa bak nasil neselendiriyoruz biz seni yeniden

Son paylastigin menu harika bu arada

tatlım yarın bildirim yapacakkken hiç olmu şimdi buuu. ama nolcak şimdi? pişman ol tabi. vee hemen kalk sana ceza verdim biraz spor yap..seni gayet iyi takip ediyorum iyi gidiyordun ama.

Eyvah kaptani kizdirdik, ben yandan yandan sivisiyorum

Canim bence de sporla birz da olsa telafi edersin, en azindan yatmadan once bikac egzersiz yap

ttalım sen nasılsın yaptığın kaçamağı telafi edebildin mi?
Ettim tatlim bu sabah gitmisti kilolar gecen hafta 61'3 dum sabah 60,7 yi gordum tartida

Bugun biraz sislik var gibi hissediyorum, umarim yarin sabah da en azindan ayni kiloyu gorurum.

Bugun spor salonunda elimden geleni yaptim en azindan

Bildirim öncesi spor yapmak güzel fikir canımcımEn azından şartlanmış olurum...Senin yaptıgın sporları görünce gaza geliyorum ama icraat yok malesefSıkı bir menü olmuş tebrik ederim canım seni

Aaaa kaptanım bu kadar çabuk mu ya ben haftaya girerim listeye diye düşünüyordum aman Allah ımÇok heyecan yaptımDünkü kaçamağın şişkinliğini bile atamadım henüz üzerimdenBen spor yapmaya gidiyorum kızlar

Bildirim öncesi spor yapmak güzel fikir canımcımEn azından şartlanmış olurum...Senin yaptıgın sporları görünce gaza geliyorum ama icraat yok malesefSıkı bir menü olmuş tebrik ederim canım seni

Spora alistirirsan kendini cok keyifli birsey aslinda.

Butun stresini atiyorsun, hel e bir de sevdigin muzikler esliginde yaparsan farkina bile varmiyorsun gecen zamanin.

Senin bebis yoruyordur seni, kacamak yapmamaya calis en azindan

Yoksa sadece iskence etmis olursun kendine yaptigin butun diyet bosa gider kacamak yaptiginda.

Kacamak yapacagin zaman zorla kendini 20 mekik cek hala da yemek istiyorsan o zaman ye ancak ama yeme tabi

meksilina cim sen ne durumdasin kaptanim ve de mustakbel rakibim

bak yetiscem sana az kaldi bi 10 kusur kilo var aramizda
oyyyy şekerim ne sevimli bi rakipsiin beklice ben seni burda . gel yetişşş. yeter ki sen yetiş.
canım aslında bende emin değilim listeye girip giremeyeceğinizden emin olmak için bi kaptanımıza sordum cevap gelince ona göre bakacağız sen yine de bi sabah uğra olur mu? hadi bakalım kolay gelsin yap sporunu.

Iste bu bundan sonra hic olmazsa bildirim oncesinde spor yaptiracagiz sana

Hadi bakalim yarin sabah herkes kilo vermis olarak uyanir umarim.

Hepinize iyi geceler yattim ben de

Hem de nasıl mutlu oluyor sıpam

Çok kararlıydım gerçekten canım ama son günlerde biraz saldım kendimi hele de dünTamam söz spor yapıcam şimdi öyle yatıcam

İyiki varsın(ız)Menümü mutlaka paylaşıcam canım her gün ...Öyle iyi oluyordu..Buraya yazacağımı düşününce daha dikkat ediyordumŞimdi ben zumba yapmaya gidiyorum Zayıflayacam işte zayıflayacam.

**14.TAKIM 389. ETAP ***

Yakar76 (64,300 / / /%)
meksilina (53,3/ / /%)
Prelestniy (61.3 / / / %)
nepnep6 ( 77/ / /%)

rebeka33 (81,6/ / /%) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ / / %) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 57

14. TAKIM ORTALAMASI %

yüzde hesaplama örneği

abc (başlangıç kilosu/şimdiki kilosu/aradaki fark/[fark:başlangıç kilosu]x100= %)

abc ( 60/58,6/1,4/%2,33)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…