- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.421
**14.TAKIM 389. ETAP ***
Yakar76 (64,300 /64.300 / /%) kilosu aynı
meksilina (53,3/53,1 /0,2 /%0,38)
Prelestniy (61.3 / 60.9/0.4 / 0.65%)
nepnep6 ( 77/ 77/ 0/%0) kilosu sabit
rebeka33 (81,6/ / /%) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ 70.5/0.5 / 0.35% ) **Yeni uye oldugundan yuzdesi 2 ye bolundu - hedef 57
etka3 (67,8 / / / %) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 59
14. TAKIM ORTALAMASI %
canım yakarım niye üzülüyorsn ki. bundan ders alıp haftaya bakmamız gerek. bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmamalısın. eğer kaçamak yapmasaydın eksiye düşecektin şimdi. yani kilo veriyosun aslında.Günaydın kızlar
Önce bahaneleri yazayım.haftasonu yaptigim kaçamaklar sonucun da baya fazla çıktım zaten zor veriyorken ancak bunları verdim. Bu hafta bende hayat yok Üzgünüm kızlar.
Amanin, kaptan gelmis
Iyidir kaptanhic kacamak yapmiyoruz biz , uslu uslu kilo veriyoruz sahiden ki
Yarin alicas insallah yine karnemizi elimize
Yeni atilan arkadaslar da var bu sefer derece bekliyorum acikcasi
@dayko da gelir mi ki bu hafta. 2 haftaligina gitmisti izne, 2 hafta dolmus oldu
Kaptancim sende durumlar nasil, kilo almadin insallah
heyyy kaptanımız gelmiş. kaptancım bizde durumlar yuvarlanıp gidiyor yeni arkadaşlarımız geldi onlarla tanıştık.
asıl sende durumlar nasıl sen nasılsın alışabildin mi epey? neler yapıyorsun?
canım yakarım niye üzülüyorsn ki. bundan ders alıp haftaya bakmamız gerek. bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmamalısın. eğer kaçamak yapmasaydın eksiye düşecektin şimdi. yani kilo veriyosun aslında.
uzulmek yokkkk Yakarcıkk :) hani ne yapmistik, ufak hedefler koymustuk.. once ogle yemegi, sonra aksam yemegi.. sonra gece kacamaklari, sonra en buyuk sinav hafta sonu.. Hadi bu hafta sonu soz ver, kacamak yapmayacagina. kafanda canlandir hafta sonu menun ne olabilir. Sonrada onu uygulamaya calis. azicikta spor yap.. ohh misss.. 2 gun diyet yapınca hemen veriyorsun zaten.. Haydiiii haftaya 500gr vermis ol.. Bunu sen yapabilirsin.. Guven biraz kendine.. Kendini gaza getir :)Günaydın kızlar
Önce bahaneleri yazayım.haftasonu yaptigim kaçamaklar sonucun da baya fazla çıktım zaten zor veriyorken ancak bunları verdim. Bu hafta bende hayat yok Üzgünüm kızlar.
selam fistiklarr :)
tummmm yeni katilan arkadaslara kucak dolusu hosgeldiniz diyorumm...
bende de durumlar ayni.. hava cokk soguk, okula gidip geliyorum.. buradaki insanlarin yemek yeme duzenine alismamaya calisiyorum.. hayatimda hic bu kadar buyuk tabakta yemek yiyen bir ulke gormedim:).. ekmek yerine patates yiyorlar, bizdeki gibi bir sabah kahvaltisi aliskanligi yok, kahve croissant gecistiriyolar. peynir aldim. zeytin ezmesi aldım. ekmek arasina surup yiyorum sabahlari :)
Ama yinede cok eglenceli, zor da olsa, baska bir ulkede olmak cok macerali. :) Hepinizin boyle bir deneyim yasamasini dilerim.
Tartilamadim ama kesinlikle kilo aldigimin farkindayim. Tam olan bir kot pantalonum vardi, su anda biraz zor kapaniyor.Alisma donemi normaldir diye dusunuyorum ama bugun itibari ile diyetime dondum. donuste en azindan biraktigim kiloda olayim
o nerden cikti yaaaaaa... yok oyle bisi.. o kilolar verilmeden buradan ayrilmak yokkkkkk.. demoralize olmak ta yokk.. yasakliyorumKaptan
Kendime 2 hafta süre verdim böyle gidersem kimseyi meşgul etmeye de moralize etmeye gerek yok hakkım da yok. Ayrılıp kabullenirim
klasik anne davranisi :) benimde annemin yanina gittigimde kilo almadan donmuslugum yoktur.. Ye kizim, ye kizim diye diye 24 saat yemek yedirir:) Gozun aydin ne guzel ailene kavusuyorsun.. Darisi basima:)yöneticim ben izin istiyorum. ne o ateş almaya mı geldin diyeceksiniz ama ailemin yanına gidiyorum.onları çok özledim göreceğim diye çok mutluyum ama bir yandan da kilo alırım diye korkuyorum. bi cesaret gaza gelmişken yarıda kalacak diye çok üzülüyorum.annem ben gitmeden yapacakları yemekleri ayarlamış bile.4 aylık hamileyken annemin yanına gidip bir haftada 5 kilo aldığımı bilirimaralığın 7 sinde geleceğim inş.
cnm hayır olmaz nereye gidiyorsun bakKaptan
Kendime 2 hafta süre verdim böyle gidersem kimseyi meşgul etmeye de moralize etmeye gerek yok hakkım da yok. Ayrılıp kabullenirim
cnm bu hafta listeye eklenmiştin ama olmaz ki. haftaya bildirimini yapmanı bekliyorum. annenin yanina git eğlen keyfine bak. öptüm.yöneticim ben izin istiyorum. ne o ateş almaya mı geldin diyeceksiniz ama ailemin yanına gidiyorum.onları çok özledim göreceğim diye çok mutluyum ama bir yandan da kilo alırım diye korkuyorum. bi cesaret gaza gelmişken yarıda kalacak diye çok üzülüyorum.annem ben gitmeden yapacakları yemekleri ayarlamış bile.4 aylık hamileyken annemin yanına gidip bir haftada 5 kilo aldığımı bilirimaralığın 7 sinde geleceğim inş.
o nerden cikti yaaaaaa... yok oyle bisi.. o kilolar verilmeden buradan ayrilmak yokkkkkk.. demoralize olmak ta yokk.. yasakliyorum
Canimm ozel bir diyet mi yapiyorsun bilemedim ama bu cok cok az geldi bana.. ben bu kadar az yesem kesin bi yerlerde bayilirimDünkü menüm
kahvaltı 2si1arada kahve
öğle 1 muz
akşam 1kase mercimek çorbası. 1porsiyondan az kırmızı et.salata.
arada kahve ve 1 parça çikolata. 2 mandalina.
2lt su.50 dk yürüyüş
Kendi halime sinir oluyorum 1 ileri 2 geri bu ne ya
Diyet mi yapıyorum halay mı çekiyorum.
cnm ama eğer bildirim yapamayacaksan sana 2 hafta izin yazalım diğer cuma yap bildirimini yine 2'ye bölersin fakat iznin 2 hafta olduğu için.yöneticim ben izin istiyorum. ne o ateş almaya mı geldin diyeceksiniz ama ailemin yanına gidiyorum.onları çok özledim göreceğim diye çok mutluyum ama bir yandan da kilo alırım diye korkuyorum. bi cesaret gaza gelmişken yarıda kalacak diye çok üzülüyorum.annem ben gitmeden yapacakları yemekleri ayarlamış bile.4 aylık hamileyken annemin yanına gidip bir haftada 5 kilo aldığımı bilirimaralığın 7 sinde geleceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?