Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKIM 389. ETAP ***

Yakar76 (64,300 / / /%)
meksilina (53,3/53,1 /0,2 /%0,38)
Prelestniy (61.3 / 60.9/0.4 / 0.65%)
nepnep6 ( 77/ 77/ 0/%0) kilosu sabit
rebeka33 (81,6/ / /%) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ 70.5/0.5 / 0.35% ) **Yeni uye oldugundan yuzdesi 2 ye bolundu - hedef 57
etka3 (67,8 / / / %) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 59

14. TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın kızlar
Önce bahaneleri yazayım.haftasonu yaptigim kaçamaklar sonucun da baya fazla çıktım zaten zor veriyorken ancak bunları verdim. Bu hafta bende hayat yok Üzgünüm kızlar.

**14.TAKIM 389. ETAP ***

Yakar76 (64,300 /64.300 / 0/%) kilosu aynı
meksilina (53,3/53,1 /0,2 /%0,38)
Prelestniy (61.3 / 60.9/0.4 / 0.65%)
nepnep6 ( 77/ 77/ 0/%0) kilosu sabit
rebeka33 (81,6/ / /%) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ 70.5/0.5 / 0.35% ) **Yeni uye oldugundan yuzdesi 2 ye bolundu - hedef 57
etka3 (67,8 / / / %) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 59

14. TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın kızlar
Önce bahaneleri yazayım.haftasonu yaptigim kaçamaklar sonucun da baya fazla çıktım zaten zor veriyorken ancak bunları verdim. Bu hafta bende hayat yok Üzgünüm kızlar.
canım yakarım niye üzülüyorsn ki. bundan ders alıp haftaya bakmamız gerek. bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmamalısın. eğer kaçamak yapmasaydın eksiye düşecektin şimdi. yani kilo veriyosun aslında.

heyyy kaptanımız gelmiş. kaptancım bizde durumlar yuvarlanıp gidiyor yeni arkadaşlarımız geldi onlarla tanıştık.
asıl sende durumlar nasıl sen nasılsın alışabildin mi epey? neler yapıyorsun?

selam fistiklarr :)

tummmm yeni katilan arkadaslara kucak dolusu hosgeldiniz diyorumm...

bende de durumlar ayni.. hava cokk soguk, okula gidip geliyorum.. buradaki insanlarin yemek yeme duzenine alismamaya calisiyorum.. hayatimda hic bu kadar buyuk tabakta yemek yiyen bir ulke gormedim:) .. ekmek yerine patates yiyorlar, bizdeki gibi bir sabah kahvaltisi aliskanligi yok, kahve croissant gecistiriyolar. peynir aldim. zeytin ezmesi aldım. ekmek arasina surup yiyorum sabahlari :)
Ama yinede cok eglenceli, zor da olsa, baska bir ulkede olmak cok macerali. :) Hepinizin boyle bir deneyim yasamasini dilerim.
Tartilamadim ama kesinlikle kilo aldigimin farkindayim. Tam olan bir kot pantalonum vardi, su anda biraz zor kapaniyor. Alisma donemi normaldir diye dusunuyorum ama bugun itibari ile diyetime dondum. donuste en azindan biraktigim kiloda olayim

çok zor kilo veriyorum birde engel olmadığım yeme krizi. Elim ayağım titriyor Bayılacak gibi oluyorum sonrada aşırı sinir ve Doyma hissimi yitiriyorum.
Benim Dr işi haftaya kaldı eşim evde olacak çocuklarla o ilgilenir bende şu testler i yaptırırım. Umudum şaban gibi olacak ama bu halim normal değil denmesini umuyorum artık
Çok sıkıldım yoruldum. Böyle kilolu hiç mutlu değilim ya

Günaydın kızlar
uzulmek yokkkk Yakarcıkk :) hani ne yapmistik, ufak hedefler koymustuk.. once ogle yemegi, sonra aksam yemegi.. sonra gece kacamaklari, sonra en buyuk sinav hafta sonu.. Hadi bu hafta sonu soz ver, kacamak yapmayacagina. kafanda canlandir hafta sonu menun ne olabilir. Sonrada onu uygulamaya calis. azicikta spor yap.. ohh misss.. 2 gun diyet yapınca hemen veriyorsun zaten.. Haydiiii haftaya 500gr vermis ol.. Bunu sen yapabilirsin.. Guven biraz kendine.. Kendini gaza getir :)

Tadını çıkar ya. En büyük hayalim Roma yı fası görmek . Bu gidişle anca hayal olacak gibi ama olsun diyorum
Madem ki fırsat eline geçmiş tadını çıkar

Kaptan
Kendime 2 hafta süre verdim böyle gidersem kimseyi meşgul etmeye de moralize etmeye gerek yok hakkım da yok. Ayrılıp kabullenirim

yöneticim ben izin istiyorum. ne o ateş almaya mı geldin diyeceksiniz ama ailemin yanına gidiyorum.onları çok özledim göreceğim diye çok mutluyum ama bir yandan da kilo alırım diye korkuyorum. bi cesaret gaza gelmişken yarıda kalacak diye çok üzülüyorum.annem ben gitmeden yapacakları yemekleri ayarlamış bile.4 aylık hamileyken annemin yanına gidip bir haftada 5 kilo aldığımı bilirimaralığın 7 sinde geleceğim inş.

klasik anne davranisi :) benimde annemin yanina gittigimde kilo almadan donmuslugum yoktur.. Ye kizim, ye kizim diye diye 24 saat yemek yedirir:) Gozun aydin ne guzel ailene kavusuyorsun.. Darisi basima:)

Kaptan
Kendime 2 hafta süre verdim böyle gidersem kimseyi meşgul etmeye de moralize etmeye gerek yok hakkım da yok. Ayrılıp kabullenirim
cnm hayır olmaz nereye gidiyorsun bak Absolut123 cum da yasaklamış imkanı yok yani. onu ikna etmen gerek.

cnm bu hafta listeye eklenmiştin ama olmaz ki. haftaya bildirimini yapmanı bekliyorum. annenin yanina git eğlen keyfine bak. öptüm.

Dünkü menüm
kahvaltı 2si1arada kahve
öğle 1 muz
akşam 1kase mercimek çorbası. 1porsiyondan az kırmızı et.salata.
arada kahve ve 1 parça çikolata. 2 mandalina.
2lt su.50 dk yürüyüş
Canimm ozel bir diyet mi yapiyorsun bilemedim ama bu cok cok az geldi bana.. ben bu kadar az yesem kesin bi yerlerde bayilirim

Kendi halime sinir oluyorum 1 ileri 2 geri bu ne ya
Diyet mi yapıyorum halay mı çekiyorum.

tamam oluyor bazen oyle seyler ama yinede kendini birakma..

bak internette bi kiz var. 56 kilo zayiflamis. Nasil56kiloverdim diye bir blogu var. tavsiye ederim. cok motive edici oluyor :)

cnm ama eğer bildirim yapamayacaksan sana 2 hafta izin yazalım diğer cuma yap bildirimini yine 2'ye bölersin fakat iznin 2 hafta olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…