Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKIM 389. ETAP ***

Yakar76 (64,300 /64.300 / 0/%) kilosu sabit
meksilina (53,3/53,1 /0,2 /%0,38)
Prelestniy (61.3 / 60.9/0.4 / 0.65%)
nepnep6 ( 77/ 77/ 0/%0) kilosu sabit
rebeka33 (81,6/ / /%) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ 70.5/0.5 / 0.35% ) **Yeni uye oldugundan yuzdesi 2 ye bolundu - hedef 57
etka3 (67,8 / / / %) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 59

14. TAKIM ORTALAMASI %

evet çok kötü bir zamana denk geldi ama elimden gelen bir şey yokki. haftaya cuma köyde olacağım internet çekmiyor ve tartıda yok annemde. ben sonraki cuma bildirim yapsam olmazmııı

selam kızlar
dun bi tane zeytinyağında yumurta
peynir zeytin domates yedim
öğlen bir mandalina
akşama doğru bi tane kasarlı tost yedim yanında zeytin domates salatalık (bu biraz fazla oldu) keske yemeseydim

akşamda bişi yemedim.
6 günde 2.6 kilo vermek güzel motive etti ama yetmiyor tabi bu hafta kararlıyım o 85 leri görmek istiyorum:):)
spora baslayıp daha az yicem gerekirse hadi bakalım. sizlere bakıyorum masallah 50lerde 60 larda geziyorsunuzz
bnde istiyommmmm

evet çok kötü bir zamana denk geldi ama elimden gelen bir şey yokki. haftaya cuma köyde olacağım internet çekmiyor ve tartıda yok annemde. ben sonraki cuma bildirim yapsam olmazmııı
tmm seni 2 hafta izinli yazıyorum tatlım. geri döndüğünde bize katılırsın. ii eğlenceler.
sen harika gidiyorsun haftaya listeye eklendiğinde yıldızımız ve gururumuz olacaksın

**14.TAKIM 389. ETAP ***

rebeka33 (81,6/ / /%) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ 70.5/0.5 / 0.35% ) **Yeni uye oldugundan yuzdesi 2 ye bolundu - hedef 57 (üye tatile çıktığı için izne ayrılmak istiyor.)

14. TAKIM ORTALAMASI %

**14.TAKIM 389. ETAP ***
Yakar76 (64,300 / / /%)
meksilina (53,3/ / /%)
rebeka33 (81,6/ 80,8/0,8 /%0,98/0,49) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölünecek, hedef 65
DERYAK45(71/ 70.5/0.5 / 0.70% /0.35)

14. TAKIM ORTALAMASI %

Kızlar ya ne güzel veriyordum 80,2 kadar düşmüştüm ama yaptıgım kaçamaklar sayesinde 80,8 olmuşumDurum ortada

Nepnepim noldu bize boyleeee,
En azindan kilo almamissin, Tatlim pes etme sakin, biz burdayiz, haftaya hatamizi telafi edecegiz

Spor yok ve fakat kacamak yapmamaya calis olur mu
Kendi kendimize nazarımız değdi sanırım canım
İnşallah tartıya çıktıktan sonra bi hırs geldi anlatamam, inşallah daha iyi sonuçlar olacak haftaya.
Daha çok dikkat

Ahh canım hiç sorma, bende farkındayım
Spor yapamıyorum buara malum, üstüne birde kaçamak eklenince böyle oldu malesef
Ama söz haftaya telafi edicem inşallah.:)
Pazar gününden korkuyorum sadece, o günü kazasız belasız atlatırsam Allah'ın izniyle

Senin az gitmesi normal gidecek kilo azaldıkça vücut direniyor doğal olarak

rebeka33 (81,6/80,8 / 0,8/%0.49) yeni üye, yüzdesi 2'ye bölündü, hedef 65

14. TAKIM ORTALAMASI %

Prelestniy yukarıda yazdıklarımı bi renklendirip paylaşır mısın cnm. Telefondan giriyorum da. Saolasın.

Sadece Etka kaldi, elir heralde birazdan

**14.TAKIM 389. ETAP ***

rebeka33 (81,6/80.8 /0.8 /0.5%) **Yeni üye oldugundan yüzdesi 2'ye bölündu, hedef 65

14. TAKIM ORTALAMASI %

Burada hepimizin haftalardir cektigi bir dert var... Hafta ici diyete iyi veya kotu bisekilde uymaya calisiyoruz.. Ama hafta sonu geldiginde evde yemek yapmalar bitiyor, disarida, misafirlikte, avm'de vs gibi sebeplerle yemegin dozu kaciyor. sonra soyle yedim, boyle yedim diye sizlanip duruyoruz. bunu cozmemiz lazim..
ben kendimden biliyorum, cuma günü bildirim yaklasinca carsamba persembe bi kasiyorum kendimi ama o 2 gun malesef kilo vermek icin yeterli olmuyor... Bizim asil hafta sonu yemelerini cozmemiz lazim.. zaten onu atlatinca haftayida rahat rahat geciririz diye dusunuyorum..
bu sebeple aklima soyle bir fikir geldi.. burada her cuma yaptigimiz kilo bildiriminin aynisini pazartesi gunleri kendi icimizde tekrar yapalim.. hem pazartesi tartilacak olmaktan dolayi biraz otokontrol saglar, hafta sonu elimize agzimiza hakim oluruz. hem de daha hizli kilo veririz..
simdi herkesin fikirlerini bekliyorum.. evet mi, hayir mi :) pazartesi tarilmaya ne diyorsunuz :)

Kizlar tebrik ederim cok guzel gidiyorsunuz
YENI ARKADASLAR HOSGELDINIZZZ
beni sorarsaniz iyiyim sukur lahana corbasi nin ardindan bayaa bi dengem bozuldu yeme krizleri falan ardindan 85`e kadar ciktim ama sukur cabuk toparladim pazartesinden beri her gun bantta 1 saat yuruyorum leslie yapiyorum mekik cekiyorum az az kol bacak hareketleri iste yuvarlanip duruyorum yerde
Su an kilom 82.8 haftaya bi aksilik olmazsa donerim insallah
Sporun kacamak yapmamaya da cok etkisi var en azindan ben de oyle canlar

Canimmmmm

nerdesin sen yaaaaa... ozledim vallahii..

bildirim yapmicakmisin bu hafta.. ne guzel kiloda vermissin masallah sana..

yaw ne guzel kilo veriyosun yaaa bende oyle olsam keskeeee

Canimmmmm

nerdesin sen yaaaaa... ozledim vallahii..

bildirim yapmicakmisin bu hafta.. ne guzel kiloda vermissin masallah sana..

yaw ne guzel kilo veriyosun yaaa bende oyle olsam keskeeee
Canim bu lahana dengemi bozdu valla sadece yeme dengemi degil psikolojimide etkiledi nedense bi tuhaf oldum neyse toparladim yoksa sen biliyorsun kac aydir bu takimdayim izne ayrilmak aklima bile gelmemisti
Canim bu hafta 2.haftam izinde ancak haftaya donebilirim hatta niyetim 80 kg inip oyle donmek
Senin kesin dr kontrolunde olman lazim adasim ikimiz ayni donem basladik seninle bu kadar yavas vermen kotu oluyor senin acindan canim komsum da senin gibi cokkk yavas veriyordu endokrine gitti ilac falan vermis insulin direnci icin gerci senin bilgin vardir bu konularda ama soylemeden edemedim
Ben yedigime dikkat edince az az veriyorum birde spor yapinca gayet guzel oluyor sahidim sensin
PES ETMEK YOKKKKK senide yaza kadar zayiflamis olarak gormeden bu takimdan gitmiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…