- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.441
yakarcım moral bozmakKendi halime sinir oluyorum 1 ileri 2 geri bu ne ya
Diyet mi yapıyorum halay mı çekiyorum.
teşekkür ederimklasik anne davranisi :) benimde annemin yanina gittigimde kilo almadan donmuslugum yoktur.. Ye kizim, ye kizim diye diye 24 saat yemek yedirir:) Gozun aydin ne guzel ailene kavusuyorsun.. Darisi basima:)
evet çok kötü bir zamana denk geldi ama elimden gelen bir şey yokki.cnm hayır olmaz nereye gidiyorsun bakAbsolut123 cum da yasaklamış imkanı yok yani. onu ikna etmen gerek.
cnm bu hafta listeye eklenmiştin ama olmaz ki. haftaya bildirimini yapmanı bekliyorum. annenin yanina git eğlen keyfine bak. öptüm.
tmm seni 2 hafta izinli yazıyorum tatlım. geri döndüğünde bize katılırsın. ii eğlenceler.evet çok kötü bir zamana denk geldi ama elimden gelen bir şey yokki.haftaya cuma köyde olacağım internet çekmiyor ve tartıda yok annemde. ben sonraki cuma bildirim yapsam olmazmııı
sen harika gidiyorsun haftaya listeye eklendiğinde yıldızımız ve gururumuz olacaksınselam kızlar
dun bi tane zeytinyağında yumurta
peynir zeytin domates yedim
öğlen bir mandalina
akşama doğru bi tane kasarlı tost yedim yanında zeytin domates salatalık (bu biraz fazla oldu) keske yemeseydim
akşamda bişi yemedim.
6 günde 2.6 kilo vermek güzel motive etti ama yetmiyor tabi bu hafta kararlıyım o 85 leri görmek istiyorum:):)
spora baslayıp daha az yicem gerekirse hadi bakalım. sizlere bakıyorum masallah 50lerde 60 larda geziyorsunuzz
bnde istiyommmmm
Kendi kendimize nazarımız değdi sanırım canımNepnepim noldu bize boyleeee,
En azindan kilo almamissin, Tatlim pes etme sakin,biz burdayiz , haftaya hatamizi telafi edecegiz
Spor yok ve fakat kacamak yapmamaya calis olur mu
Ahh canım hiç sorma, bende farkındayımPembePuantiyeli ve Prelestniy hakikaten olmadı, yakışmadı bu sonuçlar size. nepnebim tatlım neden böyle oldu?
bu arada ben kilo alımı olmuştur diye beklerken 200 gr eksik çıktım. az az gidiyo biliyorum ama artık gerçekten çok gidemi ki.
Tatlım sen en iyisi izne git gel geldiğinden sonraki cuma seni listeye ekleyelim. Öpüyorum.evet çok kötü bir zamana denk geldi ama elimden gelen bir şey yokki.haftaya cuma köyde olacağım internet çekmiyor ve tartıda yok annemde. ben sonraki cuma bildirim yapsam olmazmııı
tamamdır teşekkür ederim meksilina.Tatlım sen en iyisi izne git gel geldiğinden sonraki cuma seni listeye ekleyelim. Öpüyorum.
CanimmmmmKizlar tebrik ederim cok guzel gidiyorsunuz
YENI ARKADASLAR HOSGELDINIZZZ
beni sorarsaniz iyiyim sukur lahana corbasi nin ardindan bayaa bi dengem bozuldu yeme krizleri falan ardindan 85`e kadar ciktim ama sukur cabuk toparladim pazartesinden beri her gun bantta 1 saat yuruyorum leslie yapiyorum mekik cekiyorum az az kol bacak hareketleri iste yuvarlanip duruyorum yerde
Su an kilom 82.8 haftaya bi aksilik olmazsa donerim insallah
Sporun kacamak yapmamaya da cok etkisi var en azindan ben de oyle canlar
Canim bu lahana dengemi bozdu valla sadece yeme dengemi degil psikolojimide etkiledi nedense bi tuhaf oldum neyse toparladim yoksa sen biliyorsun kac aydir bu takimdayim izne ayrilmak aklima bile gelmemistiCanimmmmm
nerdesin sen yaaaaa... ozledim vallahii..
bildirim yapmicakmisin bu hafta.. ne guzel kiloda vermissin masallah sana..
yaw ne guzel kilo veriyosun yaaa bende oyle olsam keskeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?