- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.461
Canim bu lahana dengemi bozdu valla sadece yeme dengemi degil psikolojimide etkiledi nedense bi tuhaf oldum neyse toparladim yoksa sen biliyorsun kac aydir bu takimdayim izne ayrilmak aklima bile gelmemisti
Canim bu hafta 2.haftam izinde ancak haftaya donebilirim hatta niyetim 80 kg inip oyle donmek
Senin kesin dr kontrolunde olman lazim adasim ikimiz ayni donem basladik seninle bu kadar yavas vermen kotu oluyor senin acindan canim komsum da senin gibi cokkk yavas veriyordu endokrine gitti ilac falan vermis insulin direnci icin gerci senin bilgin vardir bu konularda ama soylemeden edemedim
Ben yedigime dikkat edince az az veriyorum birde spor yapinca gayet guzel oluyor sahidim sensin
PES ETMEK YOKKKKK senide yaza kadar zayiflamis olarak gormeden bu takimdan gitmiyecem
Yaaa canim o duvarda yikilir insallahBende gitmeden önce doktora gitmistim. banada yine insulin direnci ilaci verdi.. zaten hic birakmamam lazimmis. arada kafama gore biraktigim icin boyle olmusum.. İnsulin direnci degil, insulin duvari olmus benimki.:)
bana aylar gecmis gibi geldigi icin senin iznin cok oldu sandim ben
hakkaten yaaa, senle ayni zamanda basladik, neredeyse ayni kiloda basladik, ben yerimde sayiyorum... Insallah cancagzim yaza kadar kilolardan kutulup tas gibi olacagizz..
Ben kesinlikle katılıyorum çok mantıklı kendi içimİzde yaptığımız bildirimler kaçamakları azaltabilir bence de.Burada hepimizin haftalardir cektigi bir dert var... Hafta ici diyete iyi veya kotu bisekilde uymaya calisiyoruz.. Ama hafta sonu geldiginde evde yemek yapmalar bitiyor, disarida, misafirlikte, avm'de vs gibi sebeplerle yemegin dozu kaciyor. sonra soyle yedim, boyle yedim diye sizlanip duruyoruz. bunu cozmemiz lazim..
ben kendimden biliyorum, cuma günü bildirim yaklasinca carsamba persembe bi kasiyorum kendimi ama o 2 gun malesef kilo vermek icin yeterli olmuyor... Bizim asil hafta sonu yemelerini cozmemiz lazim.. zaten onu atlatinca haftayida rahat rahat geciririz diye dusunuyorum..
bu sebeple aklima soyle bir fikir geldi.. burada her cuma yaptigimiz kilo bildiriminin aynisini pazartesi gunleri kendi icimizde tekrar yapalim.. hem pazartesi tartilacak olmaktan dolayi biraz otokontrol saglar, hafta sonu elimize agzimiza hakim oluruz. hem de daha hizli kilo veririz..
simdi herkesin fikirlerini bekliyorum.. evet mi, hayir mi :) pazartesi tarilmaya ne diyorsunuz :)
Daykocum hoşgeldin. Özlettin. Kendine gelmene ve kilo vermene çoook sevindim. Ama ençok da moralinin yerine gelmesine sevindim doğrusu.Kizlar tebrik ederim cok guzel gidiyorsunuz
YENI ARKADASLAR HOSGELDINIZZZ
beni sorarsaniz iyiyim sukur lahana corbasi nin ardindan bayaa bi dengem bozuldu yeme krizleri falan ardindan 85`e kadar ciktim ama sukur cabuk toparladim pazartesinden beri her gun bantta 1 saat yuruyorum leslie yapiyorum mekik cekiyorum az az kol bacak hareketleri iste yuvarlanip duruyorum yerde
Su an kilom 82.8 haftaya bi aksilik olmazsa donerim insallah
Sporun kacamak yapmamaya da cok etkisi var en azindan ben de oyle canlar
Daykocum bi ara bi topicte balon şişirmenin yada şişiriyomuş gibi yapmanın göbek erittiğini duymuştum ama. Şimdi düşündüm de etkili olabilir hakikaten.Yesilcayimi ictim bekliyorum
Spora tabikiii haydi guzel bayanlar uygun olanlar spora ben once 60 dk bantta yuruyecem( 5km) sonra da hazir kaslar isinmisken biraz kol bacak hareketleri mekik vs.
Birde tavsiye istiyorum sizden gobek eritmek sikilastirmak icin mekik harici ne yapabiliriz ben elma tipiyim bacak kalca yok gobek masallah mekikte zorlaniyorum belim agriyor evvett bekliyorum tavsiyelerinizi zeki hanimlar
Sagol canimcim cok iyiyim sukkur sizlerde iyisiniz masallah haftaya daha da guzel olacakBen kesinlikle katılıyorum çok mantıklı kendi içimİzde yaptığımız bildirimler kaçamakları azaltabilir bence de.
Daykocum hoşgeldin. Özlettin. Kendine gelmene ve kilo vermene çoook sevindim. Ama ençok da moralinin yerine gelmesine sevindim doğrusu.
Canim olabilir de ben 2 balon sisirsem kendim siserim herhalde basim donuyor sonraDaykocum bi ara bi topicte balon şişirmenin yada şişiriyomuş gibi yapmanın göbek erittiğini duymuştum ama. Şimdi düşündüm de etkili olabilir hakikaten.
Tşk ederim cnm. Bi arkadaşı bekliyordum acaba bildirimini yapar mı diye yeni üye ancak yapmadı. Tşk.Selam 14. Takımcım
Listenizi paylaşmamışsınız bir sorunmu var?
Ben paylaşıyorum değişiklik olursa saat 6 ya kadar düzeltirsiniz.
bu arada hanımlar esas kaptanımızAbsolut123 un çok güzel bir teklifi var. hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için pzt de kilo bildirimi yapalım diyor. tabiii geçerliliği yok ama kendimizi frenlemek açısından ii olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Çok guzel fikir bence ...Kesinlikle evet diyorum....Burada hepimizin haftalardir cektigi bir dert var... Hafta ici diyete iyi veya kotu bisekilde uymaya calisiyoruz.. Ama hafta sonu geldiginde evde yemek yapmalar bitiyor, disarida, misafirlikte, avm'de vs gibi sebeplerle yemegin dozu kaciyor. sonra soyle yedim, boyle yedim diye sizlanip duruyoruz. bunu cozmemiz lazim..
ben kendimden biliyorum, cuma günü bildirim yaklasinca carsamba persembe bi kasiyorum kendimi ama o 2 gun malesef kilo vermek icin yeterli olmuyor... Bizim asil hafta sonu yemelerini cozmemiz lazim.. zaten onu atlatinca haftayida rahat rahat geciririz diye dusunuyorum..
bu sebeple aklima soyle bir fikir geldi.. burada her cuma yaptigimiz kilo bildiriminin aynisini pazartesi gunleri kendi icimizde tekrar yapalim.. hem pazartesi tartilacak olmaktan dolayi biraz otokontrol saglar, hafta sonu elimize agzimiza hakim oluruz. hem de daha hizli kilo veririz..
simdi herkesin fikirlerini bekliyorum.. evet mi, hayir mi :) pazartesi tarilmaya ne diyorsunuz :)
iyi akşamlar kızlar kilo bildiriminden önce menü mü yazayım
sabah
az tereyağ yumurta 1 dilim ekmek az peynir domates
öğle
tavuk ızgara 2 dilim ekmek domates turşu
aksam
küçük bir tabak pırasa yemeği
kilo bildirimi çok iyi degil maalesef sadece 500 gr hasta olduğum dönem paso yattım ve baya tarhana içtim şekerli nane limonda cabası umarım bu haftadan sonra daha iyi olur
başlangıç: 67.8
şu an: 67.3
fark: 500 gr
yüzde yanlış hesaplamadıysam 0.73
glifor a kimseden bir cevap gelmedi ama metebolizmayı hızlandırdığı ve iştahı kapattığı için(emzirme ve hamilelik döneminde kesinlikle yasakkkk) eşim bana vermişti ama ben kullanan birinden tecrübe duymadıkça başlamak istemedim
gün içinde işim inanılmaz yoğun canım.yemek sipariş ettim öğlen boşluğum olduğunda saat4 ü geçmişti zaten.bugünkü menümde benzer,öğle etrafta ne bulursam ağzıma tıkıyorum.hergün böyle değil ama bu dönem yoğunuz işteCanimm ozel bir diyet mi yapiyorsun bilemedim ama bu cok cok az geldi bana.. ben bu kadar az yesem kesin bi yerlerde bayilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?