Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende gitmeden önce doktora gitmistim. banada yine insulin direnci ilaci verdi.. zaten hic birakmamam lazimmis. arada kafama gore biraktigim icin boyle olmusum.. İnsulin direnci degil, insulin duvari olmus benimki.:)

bana aylar gecmis gibi geldigi icin senin iznin cok oldu sandim ben

hakkaten yaaa, senle ayni zamanda basladik, neredeyse ayni kiloda basladik, ben yerimde sayiyorum... Insallah cancagzim yaza kadar kilolardan kutulup tas gibi olacagizz..

Yaaa canim o duvarda yikilir insallah
Senin listelerini ben uygulasaydim simdiye 70 olmustum o yuzden diyorum ya bu kadar cabaliyorsun bosa gitmesin
Anammm simdi catir catir verirsin o kilolari beni de gecersin insallah yaza bomba gibi girecegiz :)

Yesilcayimi ictim bekliyorum
Spora tabikiii haydi guzel bayanlar uygun olanlar spora ben once 60 dk bantta yuruyecem( 5km) sonra da hazir kaslar isinmisken biraz kol bacak hareketleri mekik vs.
Birde tavsiye istiyorum sizden gobek eritmek sikilastirmak icin mekik harici ne yapabiliriz ben elma tipiyim bacak kalca yok gobek masallah mekikte zorlaniyorum belim agriyor evvett bekliyorum tavsiyelerinizi zeki hanimlar

Ben kesinlikle katılıyorum çok mantıklı kendi içimİzde yaptığımız bildirimler kaçamakları azaltabilir bence de.
Daykocum hoşgeldin. Özlettin. Kendine gelmene ve kilo vermene çoook sevindim. Ama ençok da moralinin yerine gelmesine sevindim doğrusu.

Daykocum bi ara bi topicte balon şişirmenin yada şişiriyomuş gibi yapmanın göbek erittiğini duymuştum ama. Şimdi düşündüm de etkili olabilir hakikaten.

Sagol canimcim cok iyiyim sukkur sizlerde iyisiniz masallah haftaya daha da guzel olacak
Kizlarrr haftaya birincilik bekliyorum takimdan haydi bakalim sıkı tutalim bu hafta diyetleri sporlari
Bu arada seni ayrica kutlarim canim kaptanligi cok guzel goturuyorsun

Daykocum bi ara bi topicte balon şişirmenin yada şişiriyomuş gibi yapmanın göbek erittiğini duymuştum ama. Şimdi düşündüm de etkili olabilir hakikaten.
Canim olabilir de ben 2 balon sisirsem kendim siserim herhalde basim donuyor sonra
Bi deniyecem yinede sagolll

Selam 14. Takımcım
Listenizi paylaşmamışsınız bir sorunmu var?
Ben paylaşıyorum değişiklik olursa saat 6 ya kadar düzeltirsiniz.

**14.TAKIM 389. ETAP ***

Yakar76 (64,3/64.3/ 0/%0) kilosu sabit
meksilina (53,3/53,1 /0,2 /%0,38)
Prelestniy (61.3 / 60.9/0.4 / 0.65%)
nepnep6 ( 77/ 77/ 0/%0) kilosu sabit
rebeka33 (81,6/80.8 /0.8 /0,49%) Yeni üye oldugundan yüzdesi 2'ye bölündu, hedef 65

14. TAKIM ORTALAMASI % 0,30

sevgili E etka3 umarım bizi bugün nekar zor durumda bıraktığından haberin vardır. saat 5 buçuğa kadar seni bekledim ki üstelik üyelerin paylaşımı saat 12.00a kadar. bu yaptığın hiç hoş olmadı gerçekten.

sevgili arkadaşlarım lütfen bildirimlerinizi vaktınde yapınız yook. kimse beni yanlış anlamasın lütfen hanımlar. sevgiyle kalın. haftasonu kaçamaklarına dikkat

bu arada hanımlar esas kaptanımız Absolut123 un çok güzel bir teklifi var. hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için pzt de kilo bildirimi yapalım diyor. tabiii geçerliliği yok ama kendimizi frenlemek açısından ii olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Harika olur özellik le benim gibi biri için

Çok guzel fikir bence ...Kesinlikle evet diyorum....

merhaba kardeş takım sonuç listesiyle ilgili durumlar nasıl? El atan yoksa ilgileneyim bende tam hatırlamıyorum ama önceki haftalara bakarak çözebilirim

iyi akşamlar kızlar kilo bildiriminden önce menü mü yazayım
sabah
az tereyağ yumurta 1 dilim ekmek az peynir domates
öğle
tavuk ızgara 2 dilim ekmek domates turşu
aksam
küçük bir tabak pırasa yemeği
kilo bildirimi çok iyi degil maalesef sadece 500 gr hasta olduğum dönem paso yattım ve baya tarhana içtim şekerli nane limonda cabası umarım bu haftadan sonra daha iyi olur

başlangıç: 67.8
şu an: 67.3
fark: 500 gr
yüzde yanlış hesaplamadıysam 0.73

glifor a kimseden bir cevap gelmedi ama metebolizmayı hızlandırdığı ve iştahı kapattığı için(emzirme ve hamilelik döneminde kesinlikle yasakkkk) eşim bana vermişti ama ben kullanan birinden tecrübe duymadıkça başlamak istemedim

Dr a danışmadan kesinlikle kullanma eşin nerden Dr dan falan mı yazdır mış.

Canimm ozel bir diyet mi yapiyorsun bilemedim ama bu cok cok az geldi bana.. ben bu kadar az yesem kesin bi yerlerde bayilirim
gün içinde işim inanılmaz yoğun canım.yemek sipariş ettim öğlen boşluğum olduğunda saat4 ü geçmişti zaten.bugünkü menümde benzer,öğle etrafta ne bulursam ağzıma tıkıyorum.hergün böyle değil ama bu dönem yoğunuz işte

bugünkü menüm,yine sağlıksız olduğunu söylemeliyim:
kahvaltı:1 kase kahvaltılık gevrek
öğle:1 muz
akşam:2 yumurta yağsız,bir bucuk kibrit kutusu peynir tam yağlı,4 zeytin,1 domates
ara:2 mandalina,1 parça elma.
2 lt su+1 bardak yeşil çay
50 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…