- 23 Kasım 2014
- 84
- 91
- 23
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.481
kaşar değilde beyaz peynir ve kepek ekmekli tost olsaymış menün harikaymış kuzumselam kızlar
dun bi tane zeytinyağında yumurta
peynir zeytin domates yedim
öğlen bir mandalina
akşama doğru bi tane kasarlı tost yedim yanında zeytin domates salatalık (bu biraz fazla oldu) keske yemeseydim
akşamda bişi yemedim.
6 günde 2.6 kilo vermek güzel motive etti ama yetmiyor tabi bu hafta kararlıyım o 85 leri görmek istiyorum:):)
spora baslayıp daha az yicem gerekirse hadi bakalım. sizlere bakıyorum masallah 50lerde 60 larda geziyorsunuzz
bnde istiyommmmm
kesinlikle harika fikirbu arada hanımlar esas kaptanımızAbsolut123 un çok güzel bir teklifi var. hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için pzt de kilo bildirimi yapalım diyor. tabiii geçerliliği yok ama kendimizi frenlemek açısından ii olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Kesinlikle evet. Çok işe yarar bence ki sonucunu pts günü ve asıl cuma günü görürüz inşallah.Burada hepimizin haftalardir cektigi bir dert var... Hafta ici diyete iyi veya kotu bisekilde uymaya calisiyoruz.. Ama hafta sonu geldiginde evde yemek yapmalar bitiyor, disarida, misafirlikte, avm'de vs gibi sebeplerle yemegin dozu kaciyor. sonra soyle yedim, boyle yedim diye sizlanip duruyoruz. bunu cozmemiz lazim..
ben kendimden biliyorum, cuma günü bildirim yaklasinca carsamba persembe bi kasiyorum kendimi ama o 2 gun malesef kilo vermek icin yeterli olmuyor... Bizim asil hafta sonu yemelerini cozmemiz lazim.. zaten onu atlatinca haftayida rahat rahat geciririz diye dusunuyorum..
bu sebeple aklima soyle bir fikir geldi.. burada her cuma yaptigimiz kilo bildiriminin aynisini pazartesi gunleri kendi icimizde tekrar yapalim.. hem pazartesi tartilacak olmaktan dolayi biraz otokontrol saglar, hafta sonu elimize agzimiza hakim oluruz. hem de daha hizli kilo veririz..
simdi herkesin fikirlerini bekliyorum.. evet mi, hayir mi :) pazartesi tarilmaya ne diyorsunuz :)
Ececim harikasın tatlım. Bende kaptan yard. Ve kaptan vekiliyim. Yardımcı olduğun için tşk ederim. ellerine sağlık. Aslına bakarsan bizde hafta sonu kaçamaklarımızı önlemeye çalışıyorüz.Merhaba kardeş takım.. kendimi biraz tanıtayım, adım ece 20 yaşındayım, 13. takımın manevi yardımcısıyım, listeye dahil değilim. Daha önce de yarışmıştım ama bir çok bahanelerle buralara dönmek zorunda kaldım. Sizler nasılsınız?
Etka bıgün bizi çok zor durumda bıraktın. Öğlen 12ye kadar bildirim yapman gerekirken seni saat 17.30'a kadar brkledik. Ve benim sonuç bildirmem için 18.00a kadar sürem vardı. Üstüne üstlük buraya gelmişsin sadece bildirim yapıp menü yazmışsın taaa akşam. Keşke bi önceki konuları okuyup yazdıklarımı görseydin. Sonuç olarsk tatlım bu hafta listeye eklenmedin çünkü bildirim yapmadın vaktinde.iyi akşamlar kızlar kilo bildiriminden önce menü mü yazayım
sabah
az tereyağ yumurta 1 dilim ekmek az peynir domates
öğle
tavuk ızgara 2 dilim ekmek domates turşu
aksam
küçük bir tabak pırasa yemeği
kilo bildirimi çok iyi degil maalesef sadece 500 gr hasta olduğum dönem paso yattım ve baya tarhana içtim şekerli nane limonda cabası umarım bu haftadan sonra daha iyi olur
başlangıç: 67.8
şu an: 67.3
fark: 500 gr
yüzde yanlış hesaplamadıysam 0.73
glifor a kimseden bir cevap gelmedi ama metebolizmayı hızlandırdığı ve iştahı kapattığı için(emzirme ve hamilelik döneminde kesinlikle yasakkkk) eşim bana vermişti ama ben kullanan birinden tecrübe duymadıkça başlamak istemedim
iyi akşamlar kızlar kilo bildiriminden önce menü mü yazayım
sabah
az tereyağ yumurta 1 dilim ekmek az peynir domates
öğle
tavuk ızgara 2 dilim ekmek domates turşu
aksam
küçük bir tabak pırasa yemeği
kilo bildirimi çok iyi degil maalesef sadece 500 gr hasta olduğum dönem paso yattım ve baya tarhana içtim şekerli nane limonda cabası umarım bu haftadan sonra daha iyi olur
başlangıç: 67.8
şu an: 67.3
fark: 500 gr
yüzde yanlış hesaplamadıysam 0.73
glifor a kimseden bir cevap gelmedi ama metebolizmayı hızlandırdığı ve iştahı kapattığı için(emzirme ve hamilelik döneminde kesinlikle yasakkkk) eşim bana vermişti ama ben kullanan birinden tecrübe duymadıkça başlamak istemedim
kolay gelsinnn.. Ama 2 ogun ye bari valla uzuldum o kadar yogun calismaya o kadar az yemekle hasta olma.. Aman dikkat :)gün içinde işim inanılmaz yoğun canım.yemek sipariş ettim öğlen boşluğum olduğunda saat4 ü geçmişti zaten.bugünkü menümde benzer,öğle etrafta ne bulursam ağzıma tıkıyorum.hergün böyle değil ama bu dönem yoğunuz işte
alismakmiii burada yasayabilirim cok sevdim :) ama ailemi cok ozledim geri donmek istiyorum bir an once..Kesinlikle evet. Çok işe yarar bence ki sonucunu pts günü ve asıl cuma günü görürüz inşallah.
Bu arada nasıl gidiyor alışabildin mi?
kizlar bildirim saatlerine riayet edin lutfen.. Zaten gun icinde tartilmayin. Sabah uyanir uyanmaz tartilin ki en dusuk kilo uyaninca oluyor. Herkesin oglen 12.00'ye kadar bildirim yapma zorunlulugu bulunuyor..Etka bıgün bizi çok zor durumda bıraktın. Öğlen 12ye kadar bildirim yapman gerekirken seni saat 17.30'a kadar brkledik. Ve benim sonuç bildirmem için 18.00a kadar sürem vardı. Üstüne üstlük buraya gelmişsin sadece bildirim yapıp menü yazmışsın taaa akşam. Keşke bi önceki konuları okuyup yazdıklarımı görseydin. Sonuç olarsk tatlım bu hafta listeye eklenmedin çünkü bildirim yapmadın vaktinde.
sevgili absolutcum senin yokluğunda devrettiğin görevi elimden geldiği kadar yürütmeye çalışıyorum. desteğin için çoook tşkler. sonuç listesi hazırlamam gerektiğini dün öğrendim ve soğolsun 13. takım arkadaşlarımız yardımcı oldular. seni hiiiç zor durumda bırakmamkistemem. eğer öyle olduysa çoook özür tatlım. bidaha yaşanmaması için elimden geleni yaparım tatlım. sevgiyle mutlulukla.Canim benim, bu forumda ilac ismi vermeyelim. Bu bahsettigin insulin direnci ilacidir. Vucuda seker yuklemesi yapildiktan sonra suren 5 saatlik bir tahlil zinciri sonucunda doktor tarafindan verilir. Dozajlari vs doktor belirlemelidir. Ben su anda kullaniyorum ama dedigim gibi doktor kontrolunde. Eger ilaci kullanirken diyete devam etmezsen spor yapmazsan ilacin tum yan etkilerini yasarsin ve hayat cekilmez olur. Ishal bas donmesi mide bulantisi yapar. O yuzden diyet spor yapmadan ilactan bir mucize beklemek yanlis olur. :)
kolay gelsinnn.. Ama 2 ogun ye bari valla uzuldum o kadar yogun calismaya o kadar az yemekle hasta olma.. Aman dikkat :)
alismakmiii burada yasayabilirim cok sevdim :) ama ailemi cok ozledim geri donmek istiyorum bir an once..
kizlar bildirim saatlerine riayet edin lutfen.. Zaten gun icinde tartilmayin. Sabah uyanir uyanmaz tartilin ki en dusuk kilo uyaninca oluyor. Herkesin oglen 12.00'ye kadar bildirim yapma zorunlulugu bulunuyor..
ben anlamadım menünün altında kilo bildirimi var üstelik yüzde yi de hesaplamıştımEtka bıgün bizi çok zor durumda bıraktın. Öğlen 12ye kadar bildirim yapman gerekirken seni saat 17.30'a kadar brkledik. Ve benim sonuç bildirmem için 18.00a kadar sürem vardı. Üstüne üstlük buraya gelmişsin sadece bildirim yapıp menü yazmışsın taaa akşam. Keşke bi önceki konuları okuyup yazdıklarımı görseydin. Sonuç olarsk tatlım bu hafta listeye eklenmedin çünkü bildirim yapmadın vaktinde.
canm zaten eşim dahiliye dr uDr a danışmadan kesinlikle kullanma eşin nerden Dr dan falan mı yazdır mış.
canm kusura bakma mesajlara bakınca şimdi anladım ben bildirim yaptım ama zamanı saırım geç olmuş ben cuma akşama kadar biliyordum bir ara kk e girdim ama okuldan telefonumla girebiliyorum ama mesaj yazamıyorum diye akşamı beklemiştim kimseyi zor durumda bırakmam istemem tabi ki problem olacaksa ayrılabilirimsevgili E etka3 umarım bizi bugün nekar zor durumda bıraktığından haberin vardır. saat 5 buçuğa kadar seni bekledim ki üstelik üyelerin paylaşımı saat 12.00a kadar. bu yaptığın hiç hoş olmadı gerçekten.
sevgili arkadaşlarım lütfen bildirimlerinizi vaktınde yapınız yook. kimse beni yanlış anlamasın lütfen hanımlar. sevgiyle kalın. haftasonu kaçamaklarına dikkat
canm kusura bakma mesajlara bakınca şimdi anladım ben bildirim yaptım ama zamanı saırım geç olmuş ben cuma akşama kadar biliyordum bir ara kk e girdim ama okuldan telefonumla girebiliyorum ama mesaj yazamıyorum diye akşamı beklemiştim kimseyi zor durumda bırakmam istemem tabi ki problem olacaksa ayrılabilirim
canm zaten eşim dahiliye dr u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?