Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaşar değilde beyaz peynir ve kepek ekmekli tost olsaymış menün harikaymış kuzum

kesinlikle harika fikir yoksa hafta sonu kendimi izinliymiş gibi hissediyorum,cmt yerim sonra gider cumaya kadar die içimden bi ses dürtüo falan

Kesinlikle evet. Çok işe yarar bence ki sonucunu pts günü ve asıl cuma günü görürüz inşallah.
Bu arada nasıl gidiyor alışabildin mi?

Merhaba kardeş takım.. kendimi biraz tanıtayım, adım ece 20 yaşındayım, 13. takımın manevi yardımcısıyım, listeye dahil değilim. Daha önce de yarışmıştım ama bir çok bahanelerle buralara dönmek zorunda kaldım. Sizler nasılsınız?

Ececim harikasın tatlım. Bende kaptan yard. Ve kaptan vekiliyim. Yardımcı olduğun için tşk ederim. ellerine sağlık. Aslına bakarsan bizde hafta sonu kaçamaklarımızı önlemeye çalışıyorüz.

O halde kızlar pzt sabah kilo vermşş olarsk görmeliyim sizleri bildirim yapmayı unutmsyın. Bence kilo yüzdesi hesaplamaya gerek yok sadece fark yeter. Tabloyu hazırlayıp bu listeyi yürütecek kim var hanımlar?

Etka bıgün bizi çok zor durumda bıraktın. Öğlen 12ye kadar bildirim yapman gerekirken seni saat 17.30'a kadar brkledik. Ve benim sonuç bildirmem için 18.00a kadar sürem vardı. Üstüne üstlük buraya gelmişsin sadece bildirim yapıp menü yazmışsın taaa akşam. Keşke bi önceki konuları okuyup yazdıklarımı görseydin. Sonuç olarsk tatlım bu hafta listeye eklenmedin çünkü bildirim yapmadın vaktinde.

Ayy ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bi yandan kızım bi yandan ev işleri çoook yoruldum bugün

Sıralamada 10. Olmuşuz malesef

Haftaya çok daha iyi olalım kızlar
Hepimiz bi hedef mi koysak acaba? Ne dersiniz?

menüm
Sabah 1 dilim peynir
3 zeytin
1 dlm ekmek
Bolca maydanoz
Yeşil çay

Ara yeşilçay

Öğle
Çorba
Salata

Ara yeşil çay

Akşam
Bulgur pilavı
dereotlu yoğurt
Sade kahve

Ara
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su

hanımlar esas kaptanımız Absolut123 un çok güzel bir teklifi var. hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için pzt de kilo bildirimi yapalım diyor. tabiii geçerliliği yok ama kendimizi frenlemek açısından ii olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
evet hanımlar pzt bildirimini kim organize edip tablo çıkarmak ister?

evet hanımlar sanırım çoğunluk pzt bildiriminden yana. bu pzt listeyi kim hazırlamak ister?

örnek
meksilina cuma kilosu/pzt kilosu / fark şeklinnde olabilir mesala. ya da tavsiyeleriniz varsa değerlendirebiliriz?

Canim benim, bu forumda ilac ismi vermeyelim. Bu bahsettigin insulin direnci ilacidir. Vucuda seker yuklemesi yapildiktan sonra suren 5 saatlik bir tahlil zinciri sonucunda doktor tarafindan verilir. Dozajlari vs doktor belirlemelidir. Ben su anda kullaniyorum ama dedigim gibi doktor kontrolunde. Eger ilaci kullanirken diyete devam etmezsen spor yapmazsan ilacin tum yan etkilerini yasarsin ve hayat cekilmez olur. Ishal bas donmesi mide bulantisi yapar. O yuzden diyet spor yapmadan ilactan bir mucize beklemek yanlis olur. :)

kolay gelsinnn.. Ama 2 ogun ye bari valla uzuldum o kadar yogun calismaya o kadar az yemekle hasta olma.. Aman dikkat :)

Kesinlikle evet. Çok işe yarar bence ki sonucunu pts günü ve asıl cuma günü görürüz inşallah.
Bu arada nasıl gidiyor alışabildin mi?
alismakmiii burada yasayabilirim cok sevdim :) ama ailemi cok ozledim geri donmek istiyorum bir an once..

kizlar bildirim saatlerine riayet edin lutfen.. Zaten gun icinde tartilmayin. Sabah uyanir uyanmaz tartilin ki en dusuk kilo uyaninca oluyor. Herkesin oglen 12.00'ye kadar bildirim yapma zorunlulugu bulunuyor..

sevgili absolutcum senin yokluğunda devrettiğin görevi elimden geldiği kadar yürütmeye çalışıyorum. desteğin için çoook tşkler. sonuç listesi hazırlamam gerektiğini dün öğrendim ve soğolsun 13. takım arkadaşlarımız yardımcı oldular. seni hiiiç zor durumda bırakmamkistemem. eğer öyle olduysa çoook özür tatlım. bidaha yaşanmaması için elimden geleni yaparım tatlım. sevgiyle mutlulukla.

ayrıca canım
SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI
28 Kasım / 389. Etap / 14. Takım - ancak yerlerine 13. takım yaptığı için ceza dönemi sonrasında sıra yine 14. takımdan başlayacaktır-
5 Aralık / 390. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
12 Aralık / 391. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
19 Aralık / 392. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
26 Aralık / 393. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
2 Ocak / 394. Etap / 14. Takım

2 ocak bendee. hiiiç merak etmeyesin öpüyorum.

Son düzenleme:
ben anlamadım menünün altında kilo bildirimi var üstelik yüzde yi de hesaplamıştım

canm kusura bakma mesajlara bakınca şimdi anladım ben bildirim yaptım ama zamanı saırım geç olmuş ben cuma akşama kadar biliyordum bir ara kk e girdim ama okuldan telefonumla girebiliyorum ama mesaj yazamıyorum diye akşamı beklemiştim kimseyi zor durumda bırakmam istemem tabi ki problem olacaksa ayrılabilirim

Acemiik olacak o kadar ayrilmak da ne butun kilolar gitmeden olmaz
Haftaya dikkat ederiz our biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…