Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tmm cnm seni haftaya ekleriz listeye. cuma sabahları tartıl ve bildirimini yap lütfen. tabi ki bilmeyebilsin. sadece eski mesajları okusaydın keşke. neyse canımcım öğrendin nasılsa artık. ayrılmak da neymiş öyle şey mi olur.

merhabalar,
umarım takıma dahil olabilirim. Hem destek alıp motive olmak hem de destek olmak için geldim. Açıkcası kuralları pek bilmiyorum. Nasıl paylaşım yapıyoruz? günlük olarak yediklerimi , her cuma da kilomu paylaşıyorum sanırım. Yardımcı olur musunuz kızlar

Hoşgeldin takımımızaGünlük menü,spor paylaşımlarını yaparsan ve de menü paylaşımı yapan arkadaşlara yorum yaparsan iyi olur canım...İnşallah burada motive olur ,bizlerden de desteklerini esirgemezsin ve en önemliside bol bol kilo verirsinHa unutmadan 2 hafta deneme süren var hemen listeye alınmıyorsun canımAma sen bu 2 hafta süresince dikkat et yediklerineBirde şu an kilon kaç bir de hedefin kaç kg İnşallah bundan sonra seni de aramızda görürüzBol sporlu,bol kilo vermeli,bol paylaşımlı günler diliyorum

evet hanımlar sanırım çoğunluk pzt bildiriminden yana. bu pzt listeyi kim hazırlamak ister?

örnek
meksilina cuma kilosu/pzt kilosu / fark şeklinnde olabilir mesala. ya da tavsiyeleriniz varsa değerlendirebiliriz?
Meksilinacım benim minik kuzunun ne yapacağı belli olmuyor ,bir de yarın 1 haftalığına yatılı misafirim gelecek yoksa ben yaparım diyecem ama o gün ne olur bilemediğim için diyemiyorumYine de ben yapabilirim diyen olmazsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım canım...

Eveeet gelelim dünkü menüme..
Sabah 07.00
Yarım simit(eşim nöbetten gelirken almış sıcacıktı dayanamadım simite)

Öğle 12:30
1 kase domates çorbası
2-3 kaşık ıspanak
3 zeytin
7-8 yaprak marul
1 domates
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay
(Kahvaltı ve öğle yemeği karışımı gibi bir şey oldu )

Ara
7-8 tane fındık
10 tane falan kuru üzüm

Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
Yoğurtlu karnıbahar

Ara
10 tane badem
3 bardak şekersiz çay

2 litre su( normalde 3 litre olurdu ama dün dışarı çıkmıştık içemedim fazla)

30 dakika zumba yaptım..(Alışıyorum sanırım ondan önceki günde yapmıştım)

rebeka33 teşekkür ederim :) şu anda 61.7 kiloyum (5 dk önce tartıldım ) ilk olarak hedefim 55 olabilmek. hedefi çok uzak tutup hevesimin kırılmasını istemiyorum umarım hep birlikte zayıflarız

Kızlar yarın 1 haftalığına yatılı misafirim geliyor...İnşallah aksamaz diyetim...Bu dönemde hiç misafir gelsin istemiyorum ama misafirim de eksik olmuyor...Misafir gelince eşimle ben yeme konusunda sapıtıyoruz biraz Tekrardan motive ommuşken hiççç bozulsun istemiyorum düzenim

evet hanımlar sanırım çoğunluk pzt bildiriminden yana. bu pzt listeyi kim hazırlamak ister?

örnek
meksilina cuma kilosu/pzt kilosu / fark şeklinnde olabilir mesala. ya da tavsiyeleriniz varsa değerlendirebiliriz?

Bu şekilde gayet anlaşılır olur bencede.
Ayrıca liste hazırlama işini hepimiz sırayla yapalım. Her hafta birimiz yaparsa daha iyi olur, çünkü; kimimiz çalışıyor kimimizin çocuğu var, sadece bir kişiye yük binmez.
Gerekirse önceden liste yapalım hem herkes sırasını bilmiş olur hemde bir gün önceden -yoğunsa, işi varsa- yapamayacağını bildirir ve başkasıyla konuşup halledebilir

ben anlamadım menünün altında kilo bildirimi var üstelik yüzde yi de hesaplamıştım
Tatlım yüzdeyi yazmışsın fakat haftaya meksilinia nın paylaştığı listeye ekle bilgilerini

Yok öyle oynamıyorum demek o kilolar gidecek
Hepimizin oluyor öyle sorunları alışana kadar da olur, meraklanma moral bozmak
yok.!!

Birde nerde okudum bulamadım şimdi ama eğer şeker hastası değilsen kullanma bence ilaç. Gerçekten iştah kesiyor olsa bile ilacı bırakınca tekrar açılacak o iştah. Önemli olan kendimize hakim olabilmemiz.

Hoş geldin canım :)
Bol eksiler

sen pzt bildirimini yap cnm. keyfine bak misafirinle ilgilen tatlım hallederiz.

afiyet olsun cnm zümba harika hep devam et

rebeka33 teşekkür ederim :) şu anda 61.7 kiloyum (5 dk önce tartıldım ) ilk olarak hedefim 55 olabilmek. hedefi çok uzak tutup hevesimin kırılmasını istemiyorum umarım hep birlikte zayıflarız
cnm hoşgeldin. iyiki geldin. takı arrkadaşlarımız anlatmışlar sana ayrıntıları. gel takıl buralara hep bekliyoruz.

tatlım bencede bu pztesiyi ben alayım en iyisi . haftaya herkes alışır zaten. kaçamak yooook onaa göre hanımlar.

cnm bi Absolut123 cevap verir aktif olunca. o daha iyi bilir. ybi araştırırız olmadı.

Ayyy kiyamammm niye ozur diliyosun yahuu.. 10 numara 5 yildiz idare ediyosun takimi..

Gunaydin
İyi pazarlar
Kahvalti
2 dilim ekmek 1 yumurta
Hava biraz. İsinsin pazara giderim
Herkese iyi pazarlar

Sevgili grup arkadaşlarım
Öncelikle hepinizden özür dileyerek başlıyorum yazıma
Burayı bırakıp gittim sanmayın diye bir açıklama yazısı yazma ihtiyacı duydum
Annem rahatsızlandı ve 3 gündür hastanedeyim onunla ilgilendim
Çok şükür mühim bir durum yok haftaya ameliyatı olcak
Ben grupta olmak istiyorum
Ama elime telefonumu bile alamadım

Cuma kilo bildirrimi yapamadım deneme sürem şimdi nolcak

çok az değil mi ya oysa ki ben kahvaltının daha sağlam yapılması taraftarıyım ki daha sonraki öğünlerde daha hafif olsun.
sabah abartmış olabilirim
2-3 dilim ekmek
peynir
zeytin 7-8 tane
domates ve salatalık
çay 2 bardak

aynı zamanda daha önce farklı yerlerde okuduğum ödem atıcı ve detoks özelliği olan su hazırladım dün içmeye başladım ve bir günde bile inanılmaz etki gördüm. umarım gerçekten de etkilidir. zira dün ilk bildirimde 61.7 kg iken sabah 60.3 tüm

hem doğal hemi de çok basit bir salatalık dilimlenecek. iki dilim limon . bir litre su ,
iki saat kadar beklenip içilecek

Menu
Sabah
1 dilim k ekmek
10 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…