- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.501
tmm cnm seni haftaya ekleriz listeye. cuma sabahları tartıl ve bildirimini yap lütfen. tabi ki bilmeyebilsin. sadece eski mesajları okusaydın keşke. neyse canımcım öğrendin nasılsa artık. ayrılmak da neymiş öyle şey mi olur.canm kusura bakma mesajlara bakınca şimdi anladım ben bildirim yaptım ama zamanı saırım geç olmuş ben cuma akşama kadar biliyordum bir ara kk e girdim ama okuldan telefonumla girebiliyorum ama mesaj yazamıyorum diye akşamı beklemiştim kimseyi zor durumda bırakmam istemem tabi ki problem olacaksa ayrılabilirim
Hoşgeldin takımımızamerhabalar,
umarım takıma dahil olabilirim. Hem destek alıp motive olmak hem de destek olmak için geldim. Açıkcası kuralları pek bilmiyorum. Nasıl paylaşım yapıyoruz? günlük olarak yediklerimi , her cuma da kilomu paylaşıyorum sanırım. Yardımcı olur musunuz kızlar
Meksilinacım benim minik kuzunun ne yapacağı belli olmuyor ,bir de yarın 1 haftalığına yatılı misafirim gelecek yoksa ben yaparım diyecem ama o gün ne olur bilemediğim için diyemiyorumevet hanımlar sanırım çoğunluk pzt bildiriminden yana. bu pzt listeyi kim hazırlamak ister?
örnek
meksilina cuma kilosu/pzt kilosu / fark şeklinnde olabilir mesala. ya da tavsiyeleriniz varsa değerlendirebiliriz?
rebeka33 teşekkür ederim :) şu anda 61.7 kiloyumHoşgeldin takımımızaGünlük menü,spor paylaşımlarını yaparsan ve de menü paylaşımı yapan arkadaşlara yorum yaparsan iyi olur canım...İnşallah burada motive olur ,bizlerden de desteklerini esirgemezsin ve en önemliside bol bol kilo verirsin Ha unutmadan 2 hafta deneme süren var hemen listeye alınmıyorsun canım Ama sen bu 2 hafta süresince dikkat et yediklerine Birde şu an kilon kaç bir de hedefin kaç kg İnşallah bundan sonra seni de aramızda görürüz Bol sporlu,bol kilo vermeli,bol paylaşımlı günler diliyorum
evet hanımlar sanırım çoğunluk pzt bildiriminden yana. bu pzt listeyi kim hazırlamak ister?
örnek
meksilina cuma kilosu/pzt kilosu / fark şeklinnde olabilir mesala. ya da tavsiyeleriniz varsa değerlendirebiliriz?
Tatlım yüzdeyi yazmışsın fakat haftaya meksilinia nın paylaştığı listeye ekle bilgileriniben anlamadım menünün altında kilo bildirimi var üstelik yüzde yi de hesaplamıştım
Yok öyle oynamıyorum demek o kilolar gidecekcanm kusura bakma mesajlara bakınca şimdi anladım ben bildirim yaptım ama zamanı saırım geç olmuş ben cuma akşama kadar biliyordum bir ara kk e girdim ama okuldan telefonumla girebiliyorum ama mesaj yazamıyorum diye akşamı beklemiştim kimseyi zor durumda bırakmam istemem tabi ki problem olacaksa ayrılabilirim
Hoş geldin canım :)merhabalar,
umarım takıma dahil olabilirim. Hem destek alıp motive olmak hem de destek olmak için geldim. Açıkcası kuralları pek bilmiyorum. Nasıl paylaşım yapıyoruz? günlük olarak yediklerimi , her cuma da kilomu paylaşıyorum sanırım. Yardımcı olur musunuz kızlar
sen pzt bildirimini yap cnm. keyfine bak misafirinle ilgilen tatlım hallederiz.Meksilinacım benim minik kuzunun ne yapacağı belli olmuyor ,bir de yarın 1 haftalığına yatılı misafirim gelecek yoksa ben yaparım diyecem ama o gün ne olur bilemediğim için diyemiyorumYine de ben yapabilirim diyen olmazsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım canım...
afiyet olsun cnm zümba harika hep devam etEveeet gelelim dünkü menüme..
Sabah 07.00
Yarım simit(eşim nöbetten gelirken almış sıcacıktı dayanamadım simite)
Öğle 12:30
1 kase domates çorbası
2-3 kaşık ıspanak
3 zeytin
7-8 yaprak marul
1 domates
1 salatalık
2 bardak şekersiz çay
(Kahvaltı ve öğle yemeği karışımı gibi bir şey oldu )
Ara
7-8 tane fındık
10 tane falan kuru üzüm
Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
Yoğurtlu karnıbahar
Ara
10 tane badem
3 bardak şekersiz çay
2 litre su( normalde 3 litre olurdu ama dün dışarı çıkmıştık içemedim fazla)
30 dakika zumba yaptım..(Alışıyorum sanırım ondan önceki günde yapmıştım)
cnm hoşgeldin. iyiki geldin. takı arrkadaşlarımız anlatmışlar sana ayrıntıları.rebeka33 teşekkür ederim :) şu anda 61.7 kiloyum(5 dk önce tartıldım ) ilk olarak hedefim 55 olabilmek. hedefi çok uzak tutup hevesimin kırılmasını istemiyorum umarım hep birlikte zayıflarız
Bu şekilde gayet anlaşılır olur bencede.
Ayrıca liste hazırlama işini hepimiz sırayla yapalım. Her hafta birimiz yaparsa daha iyi olur, çünkü; kimimiz çalışıyor kimimizin çocuğu var, sadece bir kişiye yük binmez.
Gerekirse önceden liste yapalım hem herkes sırasını bilmiş olur hemde bir gün önceden -yoğunsa, işi varsa- yapamayacağını bildirir ve başkasıyla konuşup halledebilir
cnm bimeksilina ve Absolut123
KızlarPrelestniy ve ben listeye ilk girdiğimizde hedef kilo yazmamıştık
Püsküüt karne konusunda liste de hedef olmayana karne verilmez yazmış. Peki Biz napıcaz?
Bahsettiğim konu şu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-15#post-38039277
yakarcım kaçamak yok demi pzt bildirim var ona göre canım.Günaydın
Uuuuu atlamisiz senii.. Onemli degil.. Bu hafta yazarsan sonuc listesine eklenir :)meksilina ve Absolut123
KızlarPrelestniy ve ben listeye ilk girdiğimizde hedef kilo yazmamıştık
Püsküüt karne konusunda liste de hedef olmayana karne verilmez yazmış. Peki Biz napıcaz?
Bahsettiğim konu şu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-15#post-38039277
Gece gece napiyosun burda hahahha.. Hadi bende daha saat 12.30, sen napiyosun gecenin 2 bucugundayakarcım kaçamak yok demi pzt bildirim var ona göre canım.
Ayyy kiyamammm niye ozur diliyosun yahuu.. 10 numara 5 yildiz idare ediyosun takimi..sevgili absolutcum senin yokluğunda devrettiğin görevi elimden geldiği kadar yürütmeye çalışıyorum. desteğin için çoook tşkler. sonuç listesi hazırlamam gerektiğini dün öğrendim ve soğolsun 13. takım arkadaşlarımız yardımcı oldular. seni hiiiç zor durumda bırakmamkistemem. eğer öyle olduysa çoook özür tatlım. bidaha yaşanmaması için elimden geleni yaparım tatlım. sevgiyle mutlulukla.
ayrıca canım
SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI
28 Kasım / 389. Etap / 14. Takım - ancak yerlerine 13. takım yaptığı için ceza dönemi sonrasında sıra yine 14. takımdan başlayacaktır-
5 Aralık / 390. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
12 Aralık / 391. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
19 Aralık / 392. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
26 Aralık / 393. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
2 Ocak / 394. Etap / 14. Takım
2 ocak bendee. hiiiç merak etmeyesin öpüyorum.
Ben ki hatırla gece cam silenimGece gece napiyosun burda hahahha.. Hadi bende daha saat 12.30, sen napiyosun gecenin 2 bucugunda
Yok yok nobetci kaptanim yeminle kacamak yapmadim.yakarcım kaçamak yok demi pzt bildirim var ona göre canım.
Menu
Sabah
1 dilim k ekmek
10 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?