- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.521
Yakar bacım selam. Burda olmana cok sevindim. Nasıl.gitti mi kilolar. Beni geçmişsindir sen.şindi.Gunaydin
İyi pazarlar
Kahvalti
2 dilim ekmek 1 yumurta
Hava biraz. İsinsin pazara giderim
Herkese iyi pazarlar
Meraba hosgeldinYakar bacım selam. Burda olmana cok sevindim. Nasıl.gitti mi kilolar. Beni geçmişsindir sen.şindi.
Arkadaşlar kusura bakmayın telefondan baglanıyorum.ben ve bu dokunmatik telefonlarla yazmayı hala ögrenemedim. Yoksa türkçem bu kadar bozuk.degildir.
tatlım sen saten bu cuma sabah kilo bildirimi yapacaksın süren o zaman doluyor. üzülmene gerek yok hiç. ayrıca çoook geçmiş olsun umarım annen en yakın zamanda sağlığına karışır.:)Sevgili grup arkadaşlarım
Öncelikle hepinizden özür dileyerek başlıyorum yazıma
Burayı bırakıp gittim sanmayın diye bir açıklama yazısı yazma ihtiyacı duydum
Annem rahatsızlandı ve 3 gündür hastanedeyim onunla ilgilendim
Çok şükür mühim bir durum yok haftaya ameliyatı olcak
Ben grupta olmak istiyorum
Ama elime telefonumu bile alamadım
Cuma kilo bildirrimi yapamadım deneme sürem şimdi nolcak
canım afiyet olsun menün. bu tarif çok kolaymış yaa. nasıl içiyorsun? sürekli su yerine mi ölçüsü falan var mı? ayy tatlım bide sabah 2-3 dilim ekmek biraz çok değil mi ki? ekmek yanii faydasız bişiçok az değil mi yaoysa ki ben kahvaltının daha sağlam yapılması taraftarıyım ki daha sonraki öğünlerde daha hafif olsun.
sabah abartmış olabilirim
2-3 dilim ekmek
peynir
zeytin 7-8 tane
domates ve salatalık
çay 2 bardak
aynı zamanda daha önce farklı yerlerde okuduğum ödem atıcı ve detoks özelliği olan su hazırladımdün içmeye başladım ve bir günde bile inanılmaz etki gördüm. umarım gerçekten de etkilidir. zira dün ilk bildirimde 61.7 kg iken sabah 60.3 tüm
hem doğal hemi de çok basitbir salatalık dilimlenecek. iki dilim limon . bir litre su ,
iki saat kadar beklenip içilecek
öncelikle hoşgeldin aramıza . çok fazlan yokmuş senin de aslında canım. hızlıca verirsin dilerim. hedefin kaçtıMerhaba herkese. Aranıza yeni katıldım. Hemen kendimi anlatayım. 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım, 9 aylık bir oglum var. Daha önce burda 3. Takımda yarışmıştım sonra iş yerim degişince yogunluktan takımdan ayrıldım. Su an 59 kiloyum. Boyum 158 cm. Kilolarım hamilelikten kalma. Hamileyken 75 kiloya ciktim. Dogdann sonra 4 kilo gitti.kalanlar da iste yavas yavas gitti. Ama son 4 aydir artik gitmiyor. Bir seyler yapma zamanim geldi. Menu bildirimlerimi yarinda otibaren yaparim düzenlo şekilde.
selam arkadaslar bn iki gundur aynı kiloda devamo yüzden cok moralim bozuldu. nys
dün sabah yumurta peynir domates salatalık tahin pekmez yedimaksam da sadece salata yedim.
pazartsi holywood diyetie baslamayı düşünüyorum. bıktım bu kilolardan rüyalarıma giriyo artık
cnm afiyet olsun. azcık yapmışsın canım kaçamağı. neyse ki çok değil.dünkü menümü ancak yazabiliyorum,misafirim vardı dün ve bu sabahbahane değil biliyorum ancak biraz kaçamak yaptım.
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu peynir,4 zeytin,domates-salatalık,az krep ve az çikolata kreması
öğle: 1 kahve ve 1 çikolata
akşam: 1 kase çorba, 1 parça et,3 kaşık pilav
ara: 1 kase kuruyemiş
spor yapamadım,2 lt su içtim
umarım stabil kalır kilom
iki çocuk annesine göre kilon mükemmel ki 9 ay öce 2.doğumunu yapmışsın,takdir ve tebrik ediyorumMerhaba herkese. Aranıza yeni katıldım. Hemen kendimi anlatayım. 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım, 9 aylık bir oglum var. Daha önce burda 3. Takımda yarışmıştım sonra iş yerim degişince yogunluktan takımdan ayrıldım. Su an 59 kiloyum. Boyum 158 cm. Kilolarım hamilelikten kalma. Hamileyken 75 kiloya ciktim. Dogdann sonra 4 kilo gitti.kalanlar da iste yavas yavas gitti. Ama son 4 aydir artik gitmiyor. Bir seyler yapma zamanim geldi. Menu bildirimlerimi yarinda otibaren yaparim düzenlo şekilde.
yakarcım on numara gidiyorsun seni takipteyim şekerim.Menu
Ogle
Balik salata 1 dilim ekmek
Spor
15. Dk leslie 30dk yuruyus
çok az değil mi yaoysa ki ben kahvaltının daha sağlam yapılması taraftarıyım ki daha sonraki öğünlerde daha hafif olsun.
sabah abartmış olabilirim
2-3 dilim ekmek
peynir
zeytin 7-8 tane
domates ve salatalık
çay 2 bardak
aynı zamanda daha önce farklı yerlerde okuduğum ödem atıcı ve detoks özelliği olan su hazırladımdün içmeye başladım ve bir günde bile inanılmaz etki gördüm. umarım gerçekten de etkilidir. zira dün ilk bildirimde 61.7 kg iken sabah 60.3 tüm
hem doğal hemi de çok basitbir salatalık dilimlenecek. iki dilim limon . bir litre su ,
iki saat kadar beklenip içilecek
Kahvalti konusunda hsklisin iyi yapmakda fayda var ama o normal insanlar icin
Ben kendimi cok da kontrol edemiyorum ya hep ys hic diyorum maalesef. Sen bana kahvaltiyi iyi yap de ben tahin pekmez kazanina atlarim
Tavsiyen icin tesekkurler
Suyu yaz dim hemen
Tirstim amaninyakarcım on numara gidiyorsun seni takipteyim şekerim.
tahin kazanı))))))))
ama bak bu hafta sonu hiç kaçamak olmadı ne güzel bu hafta çok güzel kilo vereceksin yakarım. emin ol bende öyleyim sabah kaçamak yaptım ya mesala. tüm gün yerim artık oldu tam olsun misali ama sonu yok tabi))Hic ama hic ayarim yok
Zavalli esim cok dertli bu konuda keske ayar duymen olsa d er hep
Ne de olsa terazi burcuyum dengesizlikler burcu
Sezenle eskiden ayni takimda idikiki çocuk annesine göre kilon mükemmel ki 9 ay öce 2.doğumunu yapmışsın,takdir ve tebrik ediyorum
ama bak bu hafta sonu hiç kaçamak olmadı ne güzel bu hafta çok güzel kilo vereceksin yakarım. emin ol bende öyleyim sabah kaçamak yaptım ya mesala. tüm gün yerim artık oldu tam olsun misali ama sonu yok tabi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?