Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba herkese. Aranıza yeni katıldım. Hemen kendimi anlatayım. 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım, 9 aylık bir oglum var. Daha önce burda 3. Takımda yarışmıştım sonra iş yerim degişince yogunluktan takımdan ayrıldım. Su an 59 kiloyum. Boyum 158 cm. Kilolarım hamilelikten kalma. Hamileyken 75 kiloya ciktim. Dogdann sonra 4 kilo gitti.kalanlar da iste yavas yavas gitti. Ama son 4 aydir artik gitmiyor. Bir seyler yapma zamanim geldi. Menu bildirimlerimi yarinda otibaren yaparim düzenlo şekilde.

selam arkadaslar bn iki gundur aynı kiloda devam o yüzden cok moralim bozuldu. nys
dün sabah yumurta peynir domates salatalık tahin pekmez yedim aksam da sadece salata yedim.
pazartsi holywood diyetie baslamayı düşünüyorum. bıktım bu kilolardan rüyalarıma giriyo artık

Yakar bacım selam. Burda olmana cok sevindim. Nasıl.gitti mi kilolar. Beni geçmişsindir sen.şindi.
Meraba hosgeldin
Ah bacim ah nerde bende o azim kilolar aynen duruyor isin kotu tarafi saglikli olalim derken sanirim sagligimi bozdum.
Sali gunu dr a gidip baktiracagim. Birden gelen aclik hissi ve asiri bir sinir bu gibi seyler

tatlım sen saten bu cuma sabah kilo bildirimi yapacaksın süren o zaman doluyor. üzülmene gerek yok hiç. ayrıca çoook geçmiş olsun umarım annen en yakın zamanda sağlığına karışır.:)
canım afiyet olsun menün. bu tarif çok kolaymış yaa. nasıl içiyorsun? sürekli su yerine mi ölçüsü falan var mı? ayy tatlım bide sabah 2-3 dilim ekmek biraz çok değil mi ki? ekmek yanii faydasız bişi

öncelikle hoşgeldin aramıza . çok fazlan yokmuş senin de aslında canım. hızlıca verirsin dilerim. hedefin kaçtı

heeey moral bozmak yok olur öyle canım arada durmalar. şu ödem attırıcı tarifi sen de deneyebilirsin pek kolaymış yahu. sakın haaa. killolar gidecekk.

Hanımlar. Artıkın yeni üyeleri davet etmeyelim ne dersiniz. bir takımda en fazla 12 üye olabilir çünkü. biraz bekleyelim olur mu şekerler. sevgiyle

dünkü menümü ancak yazabiliyorum,misafirim vardı dün ve bu sabah bahane değil biliyorum ancak biraz kaçamak yaptım.
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu peynir,4 zeytin,domates-salatalık,az krep ve az çikolata kreması
öğle: 1 kahve ve 1 çikolata
akşam: 1 kase çorba, 1 parça et,3 kaşık pilav
ara: 1 kase kuruyemiş
spor yapamadım, 2 lt su içtim
umarım stabil kalır kilom

cnm afiyet olsun. azcık yapmışsın canım kaçamağı. neyse ki çok değil.

iki çocuk annesine göre kilon mükemmel ki 9 ay öce 2.doğumunu yapmışsın,takdir ve tebrik ediyorum

Kahvalti konusunda hsklisin iyi yapmakda fayda var ama o normal insanlar icin
Ben kendimi cok da kontrol edemiyorum ya hep ys hic diyorum maalesef. Sen bana kahvaltiyi iyi yap de ben tahin pekmez kazanina atlarim
Tavsiyen icin tesekkurler
Suyu yaz dim hemen

Hic ama hic ayarim yok
Zavalli esim cok dertli bu konuda keske ayar duymen olsa d er hep
Ne de olsa terazi burcuyum dengesizlikler burcu
ama bak bu hafta sonu hiç kaçamak olmadı ne güzel bu hafta çok güzel kilo vereceksin yakarım. emin ol bende öyleyim sabah kaçamak yaptım ya mesala. tüm gün yerim artık oldu tam olsun misali ama sonu yok tabi))

iki çocuk annesine göre kilon mükemmel ki 9 ay öce 2.doğumunu yapmışsın,takdir ve tebrik ediyorum
Sezenle eskiden ayni takimda idik
O 48 olacagim derdi ben ve winston mekikciler grubunda idik. Bu kiz varya azmedip 49 kiloya kadar dustu
Benim tsnidim sezen gene yapar
Ben oturup kendime aglayayim

ama bak bu hafta sonu hiç kaçamak olmadı ne güzel bu hafta çok güzel kilo vereceksin yakarım. emin ol bende öyleyim sabah kaçamak yaptım ya mesala. tüm gün yerim artık oldu tam olsun misali ama sonu yok tabi))

İnsalah ya kolay pes ediyorum.sorun orda hem pasta yiyryim hemde zayif olayim diyorum .
Maalesef oda olmayacagina gore tut bogazini kaldir poponu felsefesini kabullenip yolumuza bakacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…