- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.541
Yok yok bacım ben bilirim senin günde 1000 mekik çektigin, oglen eve gelip yuruyus yaptıgın günleri. Sen azimli hatunsunMeraba hosgeldin
Ah bacim ah nerde bende o azim kilolar aynen duruyor isin kotu tarafi saglikli olalim derken sanirim sagligimi bozdum.
Sali gunu dr a gidip baktiracagim. Birden gelen aclik hissi ve asiri bir sinir bu gibi seyler
tatlım sen saten bu cuma sabah kilo bildirimi yapacaksın süren o zaman doluyor. üzülmene gerek yok hiç. ayrıca çoook geçmiş olsun umarım annen en yakın zamanda sağlığına karışır.:)
canım afiyet olsun menün. bu tarif çok kolaymış yaa. nasıl içiyorsun? sürekli su yerine mi ölçüsü falan var mı? ayy tatlım bide sabah 2-3 dilim ekmek biraz çok değil mi ki? ekmek yanii faydasız bişi
öncelikle hoşgeldin aramıza . çok fazlan yokmuş senin de aslında canım. hızlıca verirsin dilerim. hedefin kaçtı
heeey moral bozmak yok olur öyle canım arada durmalar. şu ödem attırıcı tarifi sen de deneyebilirsin pek kolaymış yahu. sakın haaa. killolar gidecekk.
iki çocuk annesine göre kilon mükemmel ki 9 ay öce 2.doğumunu yapmışsın,takdir ve tebrik ediyorum
Yok yok bacım ben bilirim senin günde 1000 mekik çektigin, oglen eve gelip yuruyus yaptıgın günleri. Sen azimli hatunsun
Hedef 50 simdilik. 50 yi göretimde sonrada yıllardır olamadıgım 48 olurum belki. Ama en once bi 55 in altına düşeyim o yeter işe başkadım ve her sabah gardropla artık kavga etmek istemiyorum.
Teşekkür ederim canım. Sma tablo göründügü gibi degil. O kocaman göbek hiç bana ait degil gibi durmuyir. Sanki almışlar oturtmuşlar oraya öyle eyreti duruyor. Sürekli bol şeyler giyiyorum bu yüzden. Eskiden yaşımi göstermezdim artık 32 deyince kimse şaşırmiyor.
ELİNE SAĞLIK AMA BEN,M K, 67 .3 OLACAK KEŞKE 64 OLSA AHH AHH[xtable=skin1|691x267]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM {/td}
{td}CUMA/BAŞLANGIÇ KİLOSU{/td}
{td}1 ARALIK{/td}
{td}8 ARALIK{/td}
{td}15 ARALIK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yakar76{/td}
{td}64,3{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}meksilina{/td}
{td}53,1{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}prelestniy{/td}
{td}60,9{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}nepnep6{/td}
{td}77{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}rebeka33{/td}
{td}80,8{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}Etka3{/td}
{td}64{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}mosmorum{/td}
{td}92{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}bettybooop{/td}
{td}58,1{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}kahvelihatun{/td}
{td}75,5{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
hanımlar tabloyu hazırladım. yarın sabah kilo bildirimlerimizi yaparız. tabloyu kopyalayıp yapıştırıp kilonuzu o şekilde yazarsınız işler daha kolay olur.
sadece pazartesi günlerinin tarihlerini yazdım ki zaten kendi aramızda olan bi liste haftasonu kaçamaklarını engellemek için. Eğer listede lolmak istemezseniz bildirin çıkarayım adınızı.
ayrıcaaa deryak45, epsiloncuk ve se_zen sizleri yazmadım. deryak45 ailesinin yanında. geri dondüğünde konuşuruz onunla. epsiloncuk ve se_zen 1 hafta sonra kilonuz ortaya çıksın öyle ekleyeyim dedim ama isterseniz hemen de ekleriz yani.
hanımlar unuttuğum isimler varsa affola. hatırlatın hemen eklerim.
sanırım yararlı bir çalışma olabilir cevabım evethanımlar paylaşım alanında bit oylama var oylama ile ilgili yöneticimizin açıklama mesajı şöyledir:
oylamaya sunacağım önerinin açıklanma mesajıdır:
Yeni bir kadro oluşturacağız. Kadromuzun adı: Arabulucu
Bir kişi, bir takımda meydana gelen bir işleyişin yanlış olduğunu düşündüğünde bu düşüncesini, kanıtlarıyla birlikte arabulucuya özel mesaj yazarak aktaracak. Bu kişinin adı arabulucuda saklı kalacak. Daha sonra arabulucu sorun olduğu iddia edilen takım yetkilisi ile konuyu yine özel mesajla görüşecek.
Her iki tarafın bilgilendirmesi neticesinde bir karara varacak. Hangi tarafın ne yapması gerektiğini bu karar doğrultusunda sonuçlandıracak.
Oylamamızın ilk aşaması bu sistem için kullanacağınız EVET/HAYIR oylarıyla başlayacak.
Detaylandırmayı ve sonraki işleyiş için kurduğum çatıyı buna göre paylaşacağım.
Sizden tek ricam, sadece oy kullanmanız. Sistemi geliştirmek ve/ya iyileştirmek adına bildireceğiniz bütün fikirleri sonraki aşamada değerlendirmek istiyorum.
OYLAMA
ÖNERİ: Arabulucu kadrosu açılsın mı?
Not: Kadronun görev tanımı için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1284#post-38059001
1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR
OYLAMA DETAYLARI:
Oylama 5 Aralık 2014 Cuma günü sona erecektir.
Sonuç oy çokluğu ile belirlenecektir.
(Takım sayısı / 2) + 1 formülü uygulanacaktır. Yani EVET / HAYIR oylarından birinin seçilebilmesi için 7 oy gerekmektedir.
CEVABINIZI ALINTILAYARAK BİLDİRİNİZ.
moralini bozma canm inan bende uzun zamandır dikkat ediyorum ama veremedim hala sadece biraz sabır ve daha çok gayret gerekliselam arkadaslar bn iki gundur aynı kiloda devamo yüzden cok moralim bozuldu. nys
dün sabah yumurta peynir domates salatalık tahin pekmez yedimaksam da sadece salata yedim.
pazartsi holywood diyetie baslamayı düşünüyorum. bıktım bu kilolardan rüyalarıma giriyo artık
hoşgeldin:)Arkadaşlar kusura bakmayın telefondan baglanıyorum.ben ve bu dokunmatik telefonlarla yazmayı hala ögrenemedim. Yoksa türkçem bu kadar bozuk.degildir.
tamamdır kaptan teşekkürlerUuuuu atlamisiz senii.. Onemli degil.. Bu hafta yazarsan sonuc listesine eklenir :)
çok geçmiş olsun kahvelimSevgili grup arkadaşlarım
Öncelikle hepinizden özür dileyerek başlıyorum yazıma
Burayı bırakıp gittim sanmayın diye bir açıklama yazısı yazma ihtiyacı duydum
Annem rahatsızlandı ve 3 gündür hastanedeyim onunla ilgilendim
Çok şükür mühim bir durum yok haftaya ameliyatı olcak
Ben grupta olmak istiyorum
Ama elime telefonumu bile alamadım
Cuma kilo bildirrimi yapamadım deneme sürem şimdi nolcak
hoşgeldin sezen cimMerhaba herkese. Aranıza yeni katıldım. Hemen kendimi anlatayım. 32 yaşındayım. 6 yaşında bir kızım, 9 aylık bir oglum var. Daha önce burda 3. Takımda yarışmıştım sonra iş yerim degişince yogunluktan takımdan ayrıldım. Su an 59 kiloyum. Boyum 158 cm. Kilolarım hamilelikten kalma. Hamileyken 75 kiloya ciktim. Dogdann sonra 4 kilo gitti.kalanlar da iste yavas yavas gitti. Ama son 4 aydir artik gitmiyor. Bir seyler yapma zamanim geldi. Menu bildirimlerimi yarinda otibaren yaparim düzenlo şekilde.
Gunaydin hanimlar
Amin amingünaydıınnnn
bol kilo vermeli bir hafta herkese
Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?