- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.581
Slm kızlar daha bişi yemedim baklm holywood diyetini yapabilecek miyim. 2 gün boyunca bol sıvı alcam.yemek yok!! dua edinnn
Selamm kizlar
Nasilsiniz
Pazartesi kilo bildirimi yapilcakmi
Ben bu ay sonu icin kendime belirledigim hedefimi tutturamadim ayiplayin beni kizlar iradesiz deyin
En azindan sporuma basladim bu basarizligin ardindan birde buraya yazmismiydim bilmiyorum
Gecen persembe babam ile hastahaneye gitmistik beklerken diyetisyen ile gorustum bastan beri yaptiklarimi anlattim guzel devam et sporuda ihmal etme dedi
Ben de eskiye gore yavas veriyorum dedim bu ay kac kilo verdin dedi 3 deyince gayet normal dedi dunya saglik orgutune gore saglikli zayiflamak icin ayda 1 kg vermeyi oneriyorlar ben de danisanlarima ayda 2 kilo vermelerini tavsiye ediyorum dedi en azindan o da moral oldu bana yavas ama saglikli kilo veriyormusum diye avuttum kendimi
Menu
1 kase lor 1 yumurta yarim dilim peynir
Ara
Avuc kadar elma ve erik kurusu
Öğle
3 biber dolmasi 3 yk yogurt
Aksam
Pirasa doymaz isem birazdaha alirim
[xtable=skin1|691x267]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM {/td}
{td}CUMA/BAŞLANGIÇ KİLOSU{/td}
{td}1 ARALIK{/td}
{td}8 ARALIK{/td}
{td}15 ARALIK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yakar76{/td}
{td}64,3{/td}
{td} 64,600{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}meksilina{/td}
{td}53,1{/td}
{td} 53,600{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}prelestniy{/td}
{td}60,9{/td}
{td}62.00{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}nepnep6{/td}
{td}77{/td}
{td}77,300{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}rebeka33{/td}
{td}80,8{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}Etka3{/td}
{td}67,3{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}mosmorum{/td}
{td}92{/td}
{td} 89,100{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}bettybooop{/td}
{td}58,1{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}kahvelihatun{/td}
{td}75,5{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}epsiloncuk{/td}
{td}61,7{/td}
{td}60,800{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Moralim cok bozuk kizlar yaa, burda artik gec aydinlanip erken karardigi icin psikolojim iyice bozuldu.
haftasonu coook yedim bu yuzdenBrokoli ve kabak ozellile)
Gece 2 ye kadar yedim sabah kalktigimda midem bulaniyordu hala
Beni mazur gorun bu hafta - haftaici toparlayacagim insallah
yok şok diyet deil. ama haftanın 2 günü meysuyu detoksu olan bir diyet. ben sağlıklı diyetisyen kontrolünde de 25 kilo verdim bi aralar. ama aynı ölçüde geri aldım yani. bir de bu kilolar bnm psikolojimi daha çok bozacak. yapabilirsem ne ala. meyve sularını da kendim sıkıyorum. nar, portakal, mandalina, elma, havuç, üzüm sıktım. onu içiyorum. şu anda açlık hissi yok bakalım.mosmorum canım bu diyet nasıl bişey, şok diyet falan değil dimi.. diyet gruplarında şok diyet onaylanmıyor, daha çok sağlıklı beslenme ve spor ile diyetler yapsan daha iyi olur gibi..
Daha öncede anlatmıştım. takımda bir arkadaşımız isveç diyeti yaptı. Sebepsiz saçları dökülmeye başladı.. Aynı hafta bende diyetisyene sorduğumda bu diyeti, vücuttaki tüm minarel ve vitaminin yok olduğunu verilen kilonun, kas ve su olduğunu ayrıca saç dökülmesi yapacağını, hormonların dengesini bozacağını söyledi.. Nolur böyle şok diyetler yapmayın naçizane tavsiyem
Sagol kuzum bende memnunum aslinda yavas yavas gitsin kilolar sende dikkat ediyorsundur eminim ilacin cok faydasi olacak canim goreceksin opuyorummdayko sana iradesizdiyen taş olur.. ben senin kadar güzel diyet yapanını görmedim.. bak diyetisyen de söylemiş zaten.. aynen devamm süpersin adaşımm :)
şok diyet değil bitanem bu. 2 gün detoks yapılıyo. onda da şart şu kendii sıktığın meyve suyundan sınırsız tüketeceksin.Slm kızlar daha bişi yemedim baklm holywood diyetini yapabilecek miyim. 2 gün boyunca bol sıvı alcam.yemek yok!! dua edinnn
Canim ya senin bebisin var nasil 2 gun bir sey yemeden duracaksin sütün de etkilenir hem...Bebisin buyusun öyle yaparsin sok diyetleri.Simdilik bebisin için çok aşırı yememezlik yapma bence
Eniba canımm ne güzel menü yapmışsınn.. akşam yemeğinden 1 saat sonra birtane sütlü kahve iç gece yatağa aç girmezsin.. bu da benim yeni keşfim.. çok acıkıp saçma şeylere saldıracağıma bir büyük bardak sütlü kahve içiyorum.. vallahi bir sıvı bu kadar mı tok tutar. yediğim yemekten daha çok tok hissediyorum kendimi..
KesinlikleAbsolut123 a katılıyorum. Ayrıca tarçında deneyebilirsiniz. Bana diyetisyen tavsiye etmişti gece yatmadan 1 bardak süte 1 kaşık tarçın hem tok tutuyor, hemde kan şekerini dengelediği için sabah aç uyanmayı engelliyor
yok şok diyet deil. ama haftanın 2 günü meysuyu detoksu olan bir diyet. ben sağlıklı diyetisyen kontrolünde de 25 kilo verdim bi aralar. ama aynı ölçüde geri aldım yani. bir de bu kilolar bnm psikolojimi daha çok bozacak. yapabilirsem ne ala. meyve sularını da kendim sıkıyorum. nar, portakal, mandalina, elma, havuç, üzüm sıktım. onu içiyorum. şu anda açlık hissi yok bakalım.
canım ekledim afiyet olsun.hihihi beni de ekleyin sabah tartıldım. 60.8 kg olarak...
bu arada kahvaltıda
2-3 dilim ekmek
salatalık
peynir ve salatalık
1 bardak çay içtim.
hepimize pazartesi sendromsuz mutlu haftalar ve bol bol eksiler :)
tmm cnm eklicem senide.Benim de 80,4 kg.
Kizlar telefondan girdiğim için tabloya yazamadim rica etsem biriniz benimkinide tabloya ekler misiniz?
canım niye moral bozuyorsun ki olur arada. ama bak sen harika gidiyordun. yine öyle olcak eminin bu 2-3 günde aldıkların kilodan sayılmaz hemde. 2 günde eski kilona ulaıp 3. gün k,lo vermeye bile başlarsın bak dene gör.[xtable=skin1|691x267]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM {/td}
{td}CUMA/BAŞLANGIÇ KİLOSU{/td}
{td}1 ARALIK{/td}
{td}8 ARALIK{/td}
{td}15 ARALIK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yakar76{/td}
{td}64,3{/td}
{td} 64,600{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}meksilina{/td}
{td}53,1{/td}
{td} 53,600{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}prelestniy{/td}
{td}60,9{/td}
{td}62.00{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}nepnep6{/td}
{td}77{/td}
{td}77,300{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}rebeka33{/td}
{td}80,8{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}Etka3{/td}
{td}67,3{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}mosmorum{/td}
{td}92{/td}
{td} 89,100{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}bettybooop{/td}
{td}58,1{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}kahvelihatun{/td}
{td}75,5{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}epsiloncuk{/td}
{td}61,7{/td}
{td}60,800{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Moralim cok bozuk kizlar yaa, burda artik gec aydinlanip erken karardigi icin psikolojim iyice bozuldu.
haftasonu coook yedim bu yuzdenBrokoli ve kabak ozellile)
Gece 2 ye kadar yedim sabah kalktigimda midem bulaniyordu hala
Beni mazur gorun bu hafta - haftaici toparlayacagim insallah
cnm keyfine bak, dinlen fazla yemeBen bugün nöbetçiyim bayanlar,yarın akşam menümü yazsam sıkıntı olmaz umarım
aaahh yakarım o dolmalar benim mideme gireydi keşkeMenu
1 kase lor 1 yumurta yarim dilim peynir
Ara
Avuc kadar elma ve erik kurusu
Öğle
3 biber dolmasi 3 yk yogurt
Aksam
Pirasa doymaz isem birazdaha alirim
daykom hoşgeldin cnm. evet pzt listesi yaptık. istersen senide ekleriz. kendini avutmuyorsun bence de. haftada 500 gr yada 1 kg arası kilo kaybının normanl olduğunu bütün diyetisyenler söyler. ayool gitsinde 300 gitsin 500 gitsin ne ala.Selamm kizlar
Nasilsiniz
Pazartesi kilo bildirimi yapilcakmi
Ben bu ay sonu icin kendime belirledigim hedefimi tutturamadim ayiplayin beni kizlar iradesiz deyin
En azindan sporuma basladim bu basarizligin ardindan birde buraya yazmismiydim bilmiyorum
Gecen persembe babam ile hastahaneye gitmistik beklerken diyetisyen ile gorustum bastan beri yaptiklarimi anlattim guzel devam et sporuda ihmal etme dedi
Ben de eskiye gore yavas veriyorum dedim bu ay kac kilo verdin dedi 3 deyince gayet normal dedi dunya saglik orgutune gore saglikli zayiflamak icin ayda 1 kg vermeyi oneriyorlar ben de danisanlarima ayda 2 kilo vermelerini tavsiye ediyorum dedi en azindan o da moral oldu bana yavas ama saglikli kilo veriyormusum diye avuttum kendimi
heeey kaptanım gelmiş)))) 19 nedir ki. hemen geçer tadını çıkar. evet listeyi hallettim kaptancım.Hu huuuuu ben geldimmm... Naber fıstıklarrr:)
Bugün ara sınav yaptılar, sonra serbest dediler :) Bende biraz internete takılayım dedim..
meksilina şekerim süpersin, pazartesi kilo bildirimi listesi için eline sağlık.. yarı yarıya bir durum var gibi.. hafta sonu kaçamak yapılmış biraz galibaaa
benimde bugün saymazsak kaldı 19 gün.. Allah'ımm inşallah çok kilo almamışımdır. çok korkuyorum. Hiç öyle sebze yemeği falan yiyecek yer yok, abuk sabuk şeyler yiyorum geldiğimden beri.. yinede az yiyorum ama.. birde okula yürüyerek gidiyorum falan çok hareketliyim.( kendimi kandırıyorum kesin kilo aldımmmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?