Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım afiyet olsun..

meksilina öncelikle teşekkür ederim listeye eklediğin için

öğlen yarım porsiyon çorba , 2 köfte 1 dilim kepekli ekmek ve bolca salata yedim.

ama akşam dişimden kaynaklı bi sorundan bişe yiyemedim pek. sanırım böle bişeyi de avantaja çeviren nadir kişilerdenim

İSİM CUMA/BAŞLANGIÇ KİLOSU 1 ARALIK
yakar76 64,3 64,600
meksilina 53,1 53,600
prelestniy 60,9 62.00
nepnep6 77 77,300
rebeka33 80,8 80,4
Etka3 67,3
mosmorum 92 89,100
bettybooop 58,1
kahvelihatun 75,5
epsiloncuk 61,7 60,800

hanımlar tablo kopyala yapıştır olmuyo bide böyle deneyelim dedim. unuttuğum varsa affola. hatırlatın ekleyeyim.

iyi akşamlar kızlar sabah even çıktığım için hem cuma hem p.tesi kilo bildirimi zor oluyor ama bakalım yapmaya çalışacğimbi ayarlamasabahki kilom 67.7 idi
sabah
1 haşlama yum az peynir domates bir dilm ekmek
öğle
ne yazık ki 1 açma (arkadaş getirmiş evden bi şey diyemedim artık)
akşam
küçük bir kase tarhana çorbası yarım tabak ıspanak yemeği bir diim ekmek

Selam arkadaslar ben yeni üyeyim ben de yarışmaya katılmak istiyorum.Şuan kilom 71 boyum 167cm. Kendi çabalarımla 19 kilo verdim.4aydır falan 71 kilodayım diyete ve spora devam etmedim ve bıraktım. Şimdi ise hedefim 60.Ben de katılmak istiyorum.

herkese iyi akşamlar .
bugün giremedim kusura bakmayın fena yogun bir gündü.
Hemen menümü yazayım. Öyle çok iç açıcı değil biraz aç kalıcam korkusuyla tavukları fazla yedim sanırım

Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
yarım domates

öğle
1 but 1 incik
kocaman bir tabak salata 1 yk zeytinyağlı

ara
6-7 kayısı
2 ceviz

akşam
2 tavuk but
1 tabak bal kabağı çorbası (içinde balkabağı, soğan , patates var biraz da un)
1 kase yoğurt

gece sanırım yemem

spor yok
su : 2 litre

Selam arkadaslar ben yeni üyeyim ben de yarışmaya katılmak istiyorum.Şuan kilom 71 boyum 167cm. Kendi çabalarımla 19 kilo verdim.4aydır falan 71 kilodayım diyete ve spora devam etmedim ve bıraktım. Şimdi ise hedefim 60.Ben de katılmak istiyorum.​

Hosgeldinn.. Yarisma kurallarini okuyup kabul ediyorsan, seni aramizda gormekten mutluluk duyariz :)

Ben bu arada kendi çapımda dukanımsı bir diyete karar verdim. dukanın salatasızlığı beni mahvediyor ayrıca sürekli canım tatlı istiyor yasak olunca o yüzüne bakmadığım meyveler bile dünyanın en güzel şeyi gibi geliyordu. Birde her şeyin yağsızını alınca eşim bir dünya laf ediyordu. Bugün kaçırdım gerçi ipin ucunu akşam yemeği ile yavaş yavaş bünyem alışıcak ve ben elimden alacaklar gibi yemekten vaz geçicem inşallah. Bi de mazeret değil tabii ama oğlum 9 aylık emiyor. onu da çok etkilemek istemiyorum. Tabii dediğim gibi koca adam oldu artık bu yalanın arkasına saklanmamam lazım.
Günde 1 meyve yiyebileceğim, öğlen yemeklerinden sonra kuru kayısı kuru erik falan yiyebileceğim , ekmeği yaladım mı ay balon patladı demeyeceğim bir şeyler yapayım diyorum. bu hafta böyle deneyeyim de baktım işe yaramıyor haftaya farklı bir şeylere başlarım diyorum.
Bir de spor yapamıyorum arkadaşlar şimdiden söyleyeyim. Akşamları eve 7-8 gibi geliyorum benim çocuklar 12-1 gibi yatıyorlar (nasıl çocuklarsa benim pilimi bitirmeden yatmıyorlar. Sabahta 7 de kalkıp işe gidiyorum. Tabii öyle çok hareketsiz değilim. Her akşam oğlan kucakta kızla yakalanmaç, kör ebe falan oynuyorum. iş yerinde de devamlı yerimden kalkıyorum . Şimdilik bu kadar.

Bugun internetim varya, sabaha kadar burdayim

Menumu yazayim bari, izinliyim ama donmeden aldigim kilolari vermem lazim, havaya gireyim biraz..

Sabah
pogaca benzeri bisi.. Kupkuru yagsiz peynirli bisi

ogle
Ispanakli bisey yedim, peynirli falan.. Tart gibi kiş gibi bişeydi..

Biraz önce
çorba içtim, sebze çorbasıydı.. Bide köfte yedim mantarlı falan

erken yedim kesin acıkıcam, neyseki odada su ısıtıcı ve kahvem var. Takılırım..

Bide badem yiyecektim de abbowwww nasıl kalorili bişeymiş o yaaa.. Dahada yemem..

Sizde durum ne kızlAr yemek yediniz miii.. Az yiyin haaaaa

[xtable=skin1|691x267]
{tbody}
{tr}
{td}İSİM {/td}
{td}CUMA/BAŞLANGIÇ KİLOSU{/td}
{td}1 ARALIK{/td}
{td}8 ARALIK{/td}
{td}15 ARALIK{/td}
{/tr}
{tr}
{td}yakar76{/td}
{td}64,3{/td}
{td} 64,600{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}meksilina{/td}
{td}53,1{/td}
{td} 53,600{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}prelestniy{/td}
{td}60,9{/td}
{td}62.00{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}nepnep6{/td}
{td}77{/td}
{td}77,300{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}rebeka33{/td}
{td}80,8{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}Etka3{/td}
{td}67,3{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}mosmorum{/td}
{td}92{/td}
{td} 89,100{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}bettybooop{/td}
{td}58,1{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}kahvelihatun{/td}
{td}75,5{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}epsiloncuk{/td}
{td}61,7{/td}
{td}60,800{/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Moralim cok bozuk kizlar yaa, burda artik gec aydinlanip erken karardigi icin psikolojim iyice bozuldu.
haftasonu coook yedim bu yuzden Brokoli ve kabak ozellile)

Gece 2 ye kadar yedim sabah kalktigimda midem bulaniyordu hala

Beni mazur gorun bu hafta - haftaici toparlayacagim insallah​
Canimcim oluyor hepimizde ara ara boyle seyler hic canini sıkma tekrar dikkat etmeye baslarsan 2-3 gün sonra ayni kilona donecegine eminim. ..Senin pozitif enerjini ve pozitif yönlendirmelerini bekliyoruz ona göre hemen toparlan ve pozitif pozitif dön aramiza olur mu

pzstsi yaptığımız kilo bildirim,i önemli değil cnm kendi aramızda sonuçta. ama cuma için bir önerim var perşembeden tartılıp yazmaya ne dersin? çünkü cuma geç kalmamamız gerekiyor

Selam arkadaslar ben yeni üyeyim ben de yarışmaya katılmak istiyorum.Şuan kilom 71 boyum 167cm. Kendi çabalarımla 19 kilo verdim.4aydır falan 71 kilodayım diyete ve spora devam etmedim ve bıraktım. Şimdi ise hedefim 60.Ben de katılmak istiyorum.​

Canım sen 4. Takımla konuşmuşsun.. Buraya mı gelmeye karar verdin, yoksa yanlışlıkla mı yazdın?
Yanlış anlaşılma olmasın.. Buraya gelmeye karar verdiysen 4. Takıma haber verelim, oraya katılacaksan da bize bilgi verir misin lütfen?

afiyet olsun kaptanım. her zaman gel:))

Iradesiz şey seni Şaka şaka canim bencede ayda 3 kilo gayet normal.Sporada baslamissin ne güzel. Sporla da birlesince hem daha sağlıklı hem se daha hızlı kilo vermeye baslayacagina eminim...

Sezencigim gayet guzel bir menu
Protein sebze meyve var daha ne olsun
Sen hem calisan hemde emziren bir annesin bunu gozonyne alarak gsyet iyi hatta az bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…