- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.601
tatlım afiyet olsun..Benüm menüm bugün şaştı
sabah hastaneye gittim öğlen geldim
kan verdikten sonra bir kuru pastabaşka şansım yoktu, dışarda bişeyler yememek için yedim onuda
öğlen
1 kase çorba
1dlm ekmek (tam buğday)
1kase yoğurt
1 parça peynir
ara yeşil çay
Akşam
fırında köfte patates
yoğurt salata
ara için yeşil çay düşünüyorum belki birde meyve olabilir
su 2,5 lt
spor 35' yürüyüş
2 kere 3 kat merdiven inip çıktım
merdivenden inmek sayılır mı bilmiyorum ama 5 kat ayrıca 4 kat da merdiven indim.
Eve gidince bi 10' da kuzuyla yürüdüm
günün özeti bu
pzstsi yaptığımız kilo bildirim,i önemli değil cnm kendi aramızda sonuçta. ama cuma için bir önerim var perşembeden tartılıp yazmaya ne dersin? çünkü cuma geç kalmamamız gerekiyoriyi akşamlar kızlar sabah even çıktığım için hem cuma hem p.tesi kilo bildirimi zor oluyor ama bakalım yapmaya çalışacğimbi ayarlamasabahki kilom 67.7 idi
sabah
1 haşlama yum az peynir domates bir dilm ekmek
öğle
ne yazık ki 1 açma (arkadaş getirmiş evden bi şey diyemedim artık)
akşam
küçük bir kase tarhana çorbası yarım tabak ıspanak yemeği bir diim ekmek
yakarcım tabiki öyledir sen yanlış anlama beni. ben ahhh canım çekti demek istemiştim olsada yesem gibiMekselina o dolmalari en saglikli sekilde yaptim. Bol yesillik ve bulgur ile yaptim
afiyet olsun kaptanım. her zaman gel:))Bugun internetim varya, sabaha kadar burdayim
Menumu yazayim bari, izinliyim ama donmeden aldigim kilolari vermem lazim, havaya gireyim biraz..
Sabah
pogaca benzeri bisi.. Kupkuru yagsiz peynirli bisi
ogle
Ispanakli bisey yedim, peynirli falan.. Tart gibi kiş gibi bişeydi..
Biraz önce
çorba içtim, sebze çorbasıydı.. Bide köfte yedim mantarlı falan
erken yedim kesin acıkıcam, neyseki odada su ısıtıcı ve kahvem var. Takılırım..
Bide badem yiyecektim de abbowwww nasıl kalorili bişeymiş o yaaa.. Dahada yemem..
Sizde durum ne kızlAr yemek yediniz miii.. Az yiyin haaaaa
Iradesiz şey seniSelamm kizlar
Nasilsiniz
Pazartesi kilo bildirimi yapilcakmi
Ben bu ay sonu icin kendime belirledigim hedefimi tutturamadim ayiplayin beni kizlar iradesiz deyin
En azindan sporuma basladim bu basarizligin ardindan birde buraya yazmismiydim bilmiyorum
Gecen persembe babam ile hastahaneye gitmistik beklerken diyetisyen ile gorustum bastan beri yaptiklarimi anlattim guzel devam et sporuda ihmal etme dedi
Ben de eskiye gore yavas veriyorum dedim bu ay kac kilo verdin dedi 3 deyince gayet normal dedi dunya saglik orgutune gore saglikli zayiflamak icin ayda 1 kg vermeyi oneriyorlar ben de danisanlarima ayda 2 kilo vermelerini tavsiye ediyorum dedi en azindan o da moral oldu bana yavas ama saglikli kilo veriyormusum diye avuttum kendimi
herkese iyi akşamlar .
bugün giremedim kusura bakmayın fena yogun bir gündü.
Hemen menümü yazayım. Öyle çok iç açıcı değil biraz aç kalıcam korkusuyla tavukları fazla yedim sanırım
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
yarım domates
öğle
1 but 1 incik
kocaman bir tabak salata 1 yk zeytinyağlı
ara
6-7 kayısı
2 ceviz
akşam
2 tavuk but
1 tabak bal kabağı çorbası (içinde balkabağı, soğan , patates var biraz da un)
1 kase yoğurt
gece sanırım yemem
spor yok
su : 2 litre
Yanlis anlamadim sadece acikladim ki ne kadar maharetli ve ssglikli beslenmeye verdigim onem ortays ciksinyakarcım tabiki öyledir sen yanlış anlama beni. ben ahhh canım çekti demek istemiştim olsada yesem gibi
Yanlis anlamadim sadece acikladim ki ne kadar maharetli ve ssglikli beslenmeye verdigim onem ortays ciksin
ok cnmpzstsi yaptığımız kilo bildirim,i önemli değil cnm kendi aramızda sonuçta. ama cuma için bir önerim var perşembeden tartılıp yazmaya ne dersin? çünkü cuma geç kalmamamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?