- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.621
menü gayet başarılı tebrilerherkese iyi akşamlar .
bugün giremedim kusura bakmayın fena yogun bir gündü.
Hemen menümü yazayım. Öyle çok iç açıcı değil biraz aç kalıcam korkusuyla tavukları fazla yedim sanırım
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
yarım domates
öğle
1 but 1 incik
kocaman bir tabak salata 1 yk zeytinyağlı
ara
6-7 kayısı
2 ceviz
akşam
2 tavuk but
1 tabak bal kabağı çorbası (içinde balkabağı, soğan , patates var biraz da un)
1 kase yoğurt
gece sanırım yemem
spor yok
su : 2 litre
oh misss.Yanlis anlamadim sadece acikladim ki ne kadar maharetli ve ssglikli beslenmeye verdigim onem ortays ciksin
en son 6 da yemiştim acıktım ben yaaabari çay yapıp içeyim
Metabolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı
Yarım limon
Küçük bir parça taze zencefil
5-6 tane Karanfil
2 çubuk Tarçın
5 su bardağı su
5-10 dal maydanoz
Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten yarım saat önce bir bardak için günde bir defa yapmanız yeterli,Her gün taze yapılacak.
Valla süper menü. Kıskandım.evet menü paylaşımı yapıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1,5 kaşık lor peyniri, 1 domates, 2-3 küçücük zeytin, 1,5 dilim ekmek. çay. 1 tatlı kaşığı bal.
öğle: 2 kaşık et kavurma(yağsız kendi suyuyla pişiririm. ) beyaz lahana salatası.
ara 2 mandalina 3 kayısı 1 şekersiz türk kahvesi
akşam 5-6 kaşık taze fasulye. beyaz lahana salatası(bu aralar bu salataya çok taktım çok kolay yapılıyo da)
ara :1 kase nar
2,5 3 litre su
herkese ii geceler
Sezencigim gayet guzel bir menu
Protein sebze meyve var daha ne olsun
Sen hem calisan hemde emziren bir annesin bunu gozonyne alarak gsyet iyi hatta az bile
Bana yazdin kaptanim ama ben bulamadim. Blogun adini yazarsan mutlu olurumGeçen gün kime yazdım hatırlamıyorum, internette bi kız var 56 kilo vermiş. Nasıl 56Kilo verdim diye bir blog yazıyor. Onu okuyunca bi gaz geliyor insan.. :) tavsiye ederim kızlar..
Gunaydin kizlarrrIradesiz şey seniŞaka şaka canim bencede ayda 3 kilo gayet normal.Sporada baslamissin ne güzel. Sporla da birlesince hem daha sağlıklı hem se daha hızlı kilo vermeye baslayacagina eminim...
Cafem blog.blogspot.
Adinda bi blogta da 42 kg veren kizin basari hikayesi diyor
Geçen gün kime yazdım hatırlamıyorum, internette bi kız var 56 kilo vermiş. Nasıl 56Kilo verdim diye bir blog yazıyor. Onu okuyunca bi gaz geliyor insan.. :) tavsiye ederim kızlar..
Diyetti kiloydu derken is yerinde bir arkadas da diyete basladi demistim.masallah her gun biraz daha eriyor.bugun sen kac kilo verdin diyince kem kum felan filan deyip lafi degistirdim ama cok utandim cok kizlar ayip bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?