Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menü gayet başarılı tebriler

en son 6 da yemiştim acıktım ben yaaabari çay yapıp içeyim
Metabolizmayı Hızlandıran Yağ Yakıcı Zayıflama çayı

Yarım limon
Küçük bir parça taze zencefil
5-6 tane Karanfil
2 çubuk Tarçın
5 su bardağı su
5-10 dal maydanoz

Limonu zencefili yıkayın bir kaç parçaya kesin tencereye alın üzerine suyu tarçını ve karanfili koyup ocağa alın kaynamaya başladıktan sonra bir iki dakika kaynatın üzerine yıkanmış maydanozu ekleyin 3 dakika daha kayatın ocaktan ve ilk sıcaklığı çıkınca her yemekten yarım saat önce bir bardak için günde bir defa yapmanız yeterli,Her gün taze yapılacak.

evet menü paylaşımı yapıyorum

sabah 1 haşlanmış yumurta, 1,5 kaşık lor peyniri, 1 domates, 2-3 küçücük zeytin, 1,5 dilim ekmek. çay. 1 tatlı kaşığı bal.

öğle: 2 kaşık et kavurma(yağsız kendi suyuyla pişiririm. ) beyaz lahana salatası.

ara 2 mandalina 3 kayısı 1 şekersiz türk kahvesi

akşam 5-6 kaşık taze fasulye. beyaz lahana salatası(bu aralar bu salataya çok taktım çok kolay yapılıyo da)

ara :1 kase nar

2,5 3 litre su

herkese ii geceler

İSİM CUMA/BAŞLANGIÇ KİLOSU 1 ARALIK
yakar76-- 64,3 - - 64,600
meksilina-- 53,1- - 53,600
prelestniy-- 60,9 - - 62.00
nepnep6-- 77 --77,300
rebeka33 --80,8-- 80,4
Etka3 --67,3 --67,7
mosmorum --92 -- 89,100
bettybooop -- 58,1--
kahvelihatun -- 75,5--
epsiloncuk --61,7-- 60,800

Bu çayın benzerini yapıyorum.bir ara icin elma.da katıyordum.kaynatırken. tatlı krizine süper geliyordu. Onu içince snki şerbetli tatli yemişim.gibi oluyordu. İyi aklıma geldi bir ara yapayım. Hatta ben bu çayı ender saraç in sitesine sormuştum onlarda gün icinde icebilirsiniz biz de benzer bir sey oneriyoruz demişlerdi

Valla süper menü. Kıskandım.

Sezencigim gayet guzel bir menu
Protein sebze meyve var daha ne olsun
Sen hem calisan hemde emziren bir annesin bunu gozonyne alarak gsyet iyi hatta az bile

Ahhh yakarım ahhh yemek için bahane çok. Artık bahane istemiyorum.kendime. Açlık yok tıkınmak yok. Can sıkıntısindan yemek yok. acı yok yakar bacım acı yok. artık.tartıda artı görmek yok şimdi güneş bilmem.ne burcuna girmeden, ay tutulması, git geller falan bize bahane olmadan incecik olma zamanı

Ben de dünkü menümü paylaşayım fırsat bulmuşken

Sabah (Öğlen)11:00
Patatesli yumurta(3-4 çatal)
domates
salatalık
roka
peynir
4 zeytin
3 bardak şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
10 tane kadar fındık

Akşam
Fırında balık
Bol salata

Ara
1 elma
yarım muz

3 litreye yakın su
Misafirim geldiği için spor yapamadım malesef

Fırsatını bulmuşken hemencecik bugünkü menümüde yazayım
Sabah 10:00
azıcık kuymak
azıcık sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
5 zeytin

Ara
4 ceviz
1 havuç

Akşam
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık et kavurma
bol salata

Ara
yarım nar

3 ,5 litre su

Iradesiz şey seni Şaka şaka canim bencede ayda 3 kilo gayet normal.Sporada baslamissin ne güzel. Sporla da birlesince hem daha sağlıklı hem se daha hızlı kilo vermeye baslayacagina eminim...
Gunaydin kizlarrr
Bak nasilda gaza geldim rebeka33 kork benden
Sagol canim yavas gitsin tabi daha saglikli ama sikiliyor insan bi sure sonra nisandan beri diyetteyim ama oyle boyle degil

kızlar bnm dünkü detoksum harika gitti. sadece meyve suyu bitki cayı ve su tükettim. böle daha hafif olduğumu hissediyorum sanki . bugun 2 gunum babamla istnbula geciyorm bakalım inş onlarda bozmam bu güzelim diyetimiii. gizli yapıyorum kızmasınlar die ama kararlıyım gidecek bu kilolar.

çok sık nete giremeyebilirim orda. ama mümkün olduğunca gelmem. yanlız bırakmam kendimi de sizi de

öpüldünüz bayanlar

Diyetti kiloydu derken is yerinde bir arkadas da diyete basladi demistim.masallah her gun biraz daha eriyor.bugun sen kac kilo verdin diyince kem kum felan filan deyip lafi degistirdim ama cok utandim cok kizlar ayip bana

canını sıkma canım nasılsa vereceğiz burda hep beraber. . yaparsın sen.. inanıyoruz biz sana takım arkadaşları olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…