- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.641
evet menü paylaşımı yapıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1,5 kaşık lor peyniri, 1 domates, 2-3 küçücük zeytin, 1,5 dilim ekmek. çay. 1 tatlı kaşığı bal.
öğle: 2 kaşık et kavurma(yağsız kendi suyuyla pişiririm. ) beyaz lahana salatası.
ara 2 mandalina 3 kayısı 1 şekersiz türk kahvesi
akşam 5-6 kaşık taze fasulye. beyaz lahana salatası(bu aralar bu salataya çok taktım çok kolay yapılıyo da)
ara :1 kase nar
2,5 3 litre su
herkese ii geceler
Ben bu arada kendi çapımda dukanımsı bir diyete karar verdim. dukanın salatasızlığı beni mahvediyor ayrıca sürekli canım tatlı istiyor yasak olunca o yüzüne bakmadığım meyveler bile dünyanın en güzel şeyi gibi geliyordu. Birde her şeyin yağsızını alınca eşim bir dünya laf ediyordu. Bugün kaçırdım gerçi ipin ucunu akşam yemeği ile yavaş yavaş bünyem alışıcak ve ben elimden alacaklar gibi yemekten vaz geçicem inşallah. Bi de mazeret değil tabii ama oğlum 9 aylık emiyor. onu da çok etkilemek istemiyorum. Tabii dediğim gibi koca adam oldu artık bu yalanın arkasına saklanmamam lazım.
Günde 1 meyve yiyebileceğim, öğlen yemeklerinden sonra kuru kayısı kuru erik falan yiyebileceğim , ekmeği yaladım mı ay balon patladı demeyeceğim bir şeyler yapayım diyorum. bu hafta böyle deneyeyim de baktım işe yaramıyor haftaya farklı bir şeylere başlarım diyorum.
Bir de spor yapamıyorum arkadaşlar şimdiden söyleyeyim. Akşamları eve 7-8 gibi geliyorum benim çocuklar 12-1 gibi yatıyorlar (nasıl çocuklarsa benim pilimi bitirmeden yatmıyorlar. Sabahta 7 de kalkıp işe gidiyorum. Tabii öyle çok hareketsiz değilim. Her akşam oğlan kucakta kızla yakalanmaç, kör ebe falan oynuyorum. iş yerinde de devamlı yerimden kalkıyorum . Şimdilik bu kadar.
Fırsatını bulmuşken hemencecik bugünkü menümüde yazayım
Sabah 10:00
azıcık kuymak
azıcık sucuklu yumurta
peynir
domates
salatalık
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
4 ceviz
1 havuç
Akşam
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 kaşık et kavurma
bol salata
Ara
yarım nar
3 ,5 litre su
Günaydın kızlar.
Bu sabah yumurtam kalmamıştı ben beyaz peynirli tost yedim. Kendimi suçlu hissediyorum ama. Akşama füzel bir lış vwriş yapayım da bahanem kalmasın
Verilir de biterde canim ben de 32 kg verdim 8 ayda istedikten sonra biz kadinlarin yapamayacagi hic bisi yok vallawaww 42 kilo muuway anasını millette ne irade var yaa. ben 20 kilo vercem ver ve bitmez mi gibi geliyor :)
Verilir de biterde canim ben de 32 kg verdim 8 ayda istedikten sonra biz kadinlarin yapamayacagi hic bisi yok valla
Bana yazdin kaptanim ama ben bulamadim. Blogun adini yazarsan mutlu olurum
Tesekkur ederimwawww ne diyosunnnn kactan kaca indinnnn süper çok tebrik ederim.
Tam bir azim ve sabır örneğisin dayko'cum.Tesekkur ederim
Baslangic 114,6 kg
Bu sabah 82,4 kg
Canim cok guzel seyler paylasmislar sanada tesekkurler bizide bilgilendirdigin icin
Tesekkur ederim canim daha size yetisemedimTam bir azim ve sabır örneğisin dayko'cum.
Tebrikler
birkaç kaçamağın var ama her zamanki gibi tutarlı menünMenüm
Sabah 1 dilim peynir
3 zeytin
2dlm sucuk
2dilm ekmek
Ara
Yeşil çay
Öğle
Fırında Patlıcanlı patates
Yoğurt
Ara
Kahve
Akşam
Kurutulmuş yeşil fasülye
Yoğurt
Belki 1 dlm börek
Ara
Yeşil çay
Su 3-3,5lt
Spor
Leslie 3 mil ve 10' fitwell aktif vücut videosu
perfection !evet menü paylaşımı yapıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1,5 kaşık lor peyniri, 1 domates, 2-3 küçücük zeytin, 1,5 dilim ekmek. çay. 1 tatlı kaşığı bal.
öğle: 2 kaşık et kavurma(yağsız kendi suyuyla pişiririm. ) beyaz lahana salatası.
ara 2 mandalina 3 kayısı 1 şekersiz türk kahvesi
akşam 5-6 kaşık taze fasulye. beyaz lahana salatası(bu aralar bu salataya çok taktım çok kolay yapılıyo da)
ara :1 kase nar
2,5 3 litre su
herkese ii geceler
ben bir kez denemiştim bu diyeti,inanılmaz süzülüyorsun ancak açlık migrenimi tetiklediğinden mecbur bıraktımSlm kızlar daha bişi yemedim baklm holywood diyetini yapabilecek miyim. 2 gün boyunca bol sıvı alcam.yemek yok!! dua edinnn
Canim kuymak cok sevdigim bir sey degil zaten sadece 2 çatal aldim az az misafirim yapti ona ayip olmasin diye.kuymak yağlı bişi deil mii yahuuyoksa ben mi yanlıs biliyom ama öğlen yenmemiş zati. onun dısındakiler gayet başarılı tebrik ederim canım.
çok güzel su içiyosunuz yaa maşallah. ben içemiorum o kadar. valla helal olsun
Cok tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?