Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok sağlıklı ve güzel bir menü tebrik ederim canım.

tatlı ve ekmeği kesince aslında direk bişiler gidiyor da. sonra kalanlar için biraz daha dikkat gerekiyor hakkaten. ne zor şey su kilo verme olayları yahuuu. ama biz kadınlara hersey mümkün biz herseyi yaparız. sana maşallah diyorum canım. ben ücretsiz izne ayrıldım hemen yapamam diye. sende bir de 2 çocuk. hem çalısmak hemde onlarla ilgilenmek oyy ben okurken yoruldum canım yaasüpersin cocuklar hakkaten spor yaptırıyorlar dediğin çok doğruuu bi de üstüne çalışmak. sen bu yoğunlukla çok güzel zayıflarsın inş.

kuymak yağlı bişi deil mii yahuuyoksa ben mi yanlıs biliyom ama öğlen yenmemiş zati. onun dısındakiler gayet başarılı tebrik ederim canım.
çok güzel su içiyosunuz yaa maşallah. ben içemiorum o kadar. valla helal olsun

Günaydın kızlar.
Bu sabah yumurtam kalmamıştı ben beyaz peynirli tost yedim. Kendimi suçlu hissediyorum ama. Akşama füzel bir lış vwriş yapayım da bahanem kalmasın

diyetlerde tost yenilebliyor bence yağsız olduğu sürece problem deil bence. afiyet olsun. herkese iyi diyetler

birkaç kaçamağın var ama her zamanki gibi tutarlı menün

perfection !

Slm kızlar daha bişi yemedim baklm holywood diyetini yapabilecek miyim. 2 gün boyunca bol sıvı alcam.yemek yok!! dua edinnn
ben bir kez denemiştim bu diyeti,inanılmaz süzülüyorsun ancak açlık migrenimi tetiklediğinden mecbur bıraktım bi de artık meyve suyunu sevemiyorum deneyimini heyecanla takip edeceğim kuzum

Selam kızlar önce menü bildirimi yapayım

Sabah
2 dilim ekmekli beyaz peynirli tost yağsız ve kepekli
1 tanem bıldırcın yumurtası haşlanmış

ara
2 ceviz 3 kuru erik

öğlen
fırında tavuk, salata 1 yk yağla

ara
1 elma, 2-3 kuru erik, 2 ceviz (erik ve ceviz benim çekmecede duruyor canım tatlı istedikçe ağzıma atıyorum)

3 çatal pasta

akşam
2 yk bezelye yemeği
1 yk pilav

bugün başka bir şey yemiycem. şimdi biraz dereotu yerim süt olsun diye bolca suyla

su : 2 litre
spor yine yok

çok yemişim çookk

Canim kuymak cok sevdigim bir sey degil zaten sadece 2 çatal aldim az az misafirim yapti ona ayip olmasin diye. Su icin tavsiyem su şişesini yaninda bulundurman .Ben 1,5 litrelik sulardan aliyorum ve surekli gözümün önünde duruyor .Yoksa bende icemem o kadar.Aklima gelmiyor unutuyorum gözümün önünde su olmazaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…