Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya evet çocuklarla çalışmak gerçekten çok zor. Hele iki çocukla benimkiler bi de fena anneciler. 6 yaşında kızım var hala her sabah ağlar, her akşam yarın iş var mı diye sorar. Evde her akşam tüm oyunları benimle oynamak istiyorum. Hiç bir şey yapmasak da başımdan bir an olsun ayrılmıyor. Dakikada 60 kez anne diyebiliyor valla. Öteki daha 9 aylık yavrum onu bırakırken de benim içim parçalanıyor. İş yerinde tuvalette falan onun videolarını izliyorum. İş yerinde de herkes sürekli se_Zen şu var dı bu vardı diye sürekli benden bşr şeyler istiyorlar. Hiç boş vaktim yok. Öğle yemeğini bile apar topar yiyip doğru süt sağmaya gidiyorum. Benim hayatım sürekli bir koşturmaca yani.

Verilir de biterde canim ben de 32 kg verdim 8 ayda istedikten sonra biz kadinlarin yapamayacagi hic bisi yok valla

Bravo valla. Nasıl verdin acaba.

İşte aslında asıl yapmamız gereken şey de işte bu. Bende akşam üstü iş yerine pasta gelince şimdi yemesem 10 kişiye laf anlatıcam, hepsi habire soracak. Azıcık yeseydin diyecek bari uğraşmamayım da 2-3 çatal alayım diye pasta yedim.

tam gaza gelmelik hakkaten yahuuu. 56 kilo. welll

56 kilo :))) şu an için 5te birini versem hatta ondan bile az yetecek :)

ben bir kez denemiştim bu diyeti,inanılmaz süzülüyorsun ancak açlık migrenimi tetiklediğinden mecbur bıraktım bi de artık meyve suyunu sevemiyorum deneyimini heyecanla takip edeceğim kuzum

bu diyet sağlıklı birşey mi gerçi gecenlerde bi yazı okumuştum insan açlığa 30 küsür dayanabiliyoken susuzluğa 7 gün dayanabiliyomuş bol su içmeyi ihmal etme mosmorum sadece meyve suyu filan

meksilina cım bu lahana salatası nasıl yapılıyor tarifini verebilir misin

son olaraktan
sabah 3 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim 1 bardak çay ile
arada 2 tane badem
öğlen ezogelin çorbası ve bol salata bi de bademli cevizli irmik tatlısı
arada bi tane kahve 2 tane bisküvi
akşam da birşey yemedim iştahım yok sanırım

1 litre su içebildim ancak. ama şimdi yatana kadar limonlu salatalıklı olarak hazırladığım suyu içeceğim.

İyi akşamlar kızlar

Canim okurken ben yoruldum valla Ben de 2 ay sonra baslayacagim calismaya birden stres oldum nasil yaparim diye. Evdeyken bile hiç is bitmiyor. Hele de gece uykusu olmayan bir bebekle Senin birde 2 taneymis canim Allah yardimcin olsun.

Yeme konusuna gelince kesinlikle katiliyorum sana canim.Millete laf anlatana kadar caktirmadan 1-2 çatal alip birakmak en güzeli

bence menun o bır dılım börek dışında basarılı tebrıkler yalnız bende sucuk yemıyorum kalorili diye acaba haftada kaç gun ne kadar yemeli

badem oldukça kalorili diye bilyorum dikkat bence

emziriyorsan çok değil canm ben tıka basa yerdım çünkü birden şekerim düşerdi emzirirken senin menun iyi bence

iyi akşamlar kızlar menümü yazayım bugun
sabah
1 dili ekmek 1 haş yumurta peynir domats
öğle
çooook acıkmıştım sipariş vermemek için kendimi çok zor tuuttum dolabıma galeta koymustum 1 galeta 2 üçgen peynir yedim 1 kupa kahve 1 kupa yeşil çay
akşam
anneciğim sağolsun harika bir sofra hazırlamış bende tıka basa yedim
1 tbk bulgur pilavı, 1 tabak zeytinyağlı kereviz, 1 kse de yoğurtlu kereviz çok şükür kereviz mevsimi geldi çok seviyorum
su henüz 3 lt olmadı ama yatana kadar tamamlayacağım birde 40 dk pilates

emziriyorsan çok değil canm ben tıka basa yerdım çünkü birden şekerim düşerdi emzirirken senin menun iyi bence
İlk başlarda benim de öyleydi ya. Yemekten kalkardım midem kazınırdı. Ona ragmen 6 ayda 75 den 60 a kadar düştüm. Ama sonra gitmedi o kilolar. Tabii çok da yemege alıştım şimdi.

Grupta herkes ne diyeti yapıyor acaba. Ya da herkes benim gibi kendi kendine mi bir sey yapıyor. Menülere o yüzden pek yorum yapamıyorum henüz tanımadıgım için kimseyi.

meksilina cım bu lahana salatası nasıl yapılıyor tarifini verebilir misin
canım beyaz lahananın geniş yaprakları olmayanını seçiyorum, turşuluk gibi çıtır oluyo. onu doğrayıp biraz zeytin yağı. nar ekşisi ve tuz ile karıştırıp yiyorum.

benim genelde öğlen menüm protein salata. akşam menüm sebzedir. öğlen ne bileyim ton balığı ile bile güzel oluyor. şu iki gündür yaptığım diyeti çok düzenli yapmaya çalışıyrum. sadece bugün biraz kaçamak oldu misafirim vardı. ama kesinlikle telafi edeceğim.

canım ilk aylar çok sıkı diyet yaptım ayrıca her gün 1 saat yürüdüm bazen yürüyüş haricinde 1 saat fazladan spor yaptım
bir kaç aydır çok sıkmıyorum

Grupta herkes ne diyeti yapıyor acaba. Ya da herkes benim gibi kendi kendine mi bir sey yapıyor. Menülere o yüzden pek yorum yapamıyorum henüz tanımadıgım için kimseyi.
cnm aslında hiç kimsenin kesin bir diyeti yok mesela ben sağlıklı yemeğe çalışıyorum bir çok arkadaşımız da öyle. bildiğim kadarıyla şu anda mosmorum bir detoks uyguluyor.

canım nerelerdesin özlettin kendini iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…