- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.661
tatlı ve ekmeği kesince aslında direk bişiler gidiyor da. sonra kalanlar için biraz daha dikkat gerekiyor hakkaten. ne zor şey su kilo verme olayları yahuuu. ama biz kadınlara hersey mümkünbiz herseyi yaparız. sana maşallah diyorum canım. ben ücretsiz izne ayrıldım hemen yapamam diye. sende bir de 2 çocuk. hem çalısmak hemde onlarla ilgilenmek oyy ben okurken yoruldum canım yaa süpersin cocuklar hakkaten spor yaptırıyorlar dediğin çok doğruuu bi de üstüne çalışmak. sen bu yoğunlukla çok güzel zayıflarsın inş.
Verilir de biterde canim ben de 32 kg verdim 8 ayda istedikten sonra biz kadinlarin yapamayacagi hic bisi yok valla
Canim kuymak cok sevdigim bir sey degil zaten sadece 2 çatal aldim az az misafirim yapti ona ayip olmasin diye.Su icin tavsiyem su şişesini yaninda bulundurman .Ben 1,5 litrelik sulardan aliyorum ve surekli gözümün önünde duruyor .Yoksa bende icemem o kadar.Aklima gelmiyor unutuyorum gözümün önünde su olmazaa
tam gaza gelmelik hakkaten yahuuu. 56 kilo. welll
ben bir kez denemiştim bu diyeti,inanılmaz süzülüyorsun ancak açlık migrenimi tetiklediğinden mecbur bıraktımbi de artık meyve suyunu sevemiyorum deneyimini heyecanla takip edeceğim kuzum
evet menü paylaşımı yapıyorum
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1,5 kaşık lor peyniri, 1 domates, 2-3 küçücük zeytin, 1,5 dilim ekmek. çay. 1 tatlı kaşığı bal.
öğle: 2 kaşık et kavurma(yağsız kendi suyuyla pişiririm. ) beyaz lahana salatası.
ara 2 mandalina 3 kayısı 1 şekersiz türk kahvesi
akşam 5-6 kaşık taze fasulye. beyaz lahana salatası(bu aralar bu salataya çok taktım çok kolay yapılıyo da)
ara :1 kase nar
2,5 3 litre su
herkese ii geceler
Canim okurken ben yoruldum vallaYa evet çocuklarla çalışmak gerçekten çok zor. Hele iki çocukla benimkiler bi de fena anneciler. 6 yaşında kızım var hala her sabah ağlar, her akşam yarın iş var mı diye sorar. Evde her akşam tüm oyunları benimle oynamak istiyorum. Hiç bir şey yapmasak da başımdan bir an olsun ayrılmıyor. Dakikada 60 kez anne diyebiliyor valla. Öteki daha 9 aylık yavrum onu bırakırken de benim içim parçalanıyor. İş yerinde tuvalette falan onun videolarını izliyorum. İş yerinde de herkes sürekli se_Zen şu var dı bu vardı diye sürekli benden bşr şeyler istiyorlar. Hiç boş vaktim yok. Öğle yemeğini bile apar topar yiyip doğru süt sağmaya gidiyorum. Benim hayatım sürekli bir koşturmaca yani.
Bravo valla. Nasıl verdin acaba.
İşte aslında asıl yapmamız gereken şey de işte bu. Bende akşam üstü iş yerine pasta gelince şimdi yemesem 10 kişiye laf anlatıcam, hepsi habire soracak. Azıcık yeseydin diyecek bari uğraşmamayım da 2-3 çatal alayım diye pasta yedim.
bence menun o bır dılım börek dışında basarılı tebrıkler yalnız bende sucuk yemıyorum kalorili diye acaba haftada kaç gun ne kadar yemeliMenüm
Sabah 1 dilim peynir
3 zeytin
2dlm sucuk
2dilm ekmek
Ara
Yeşil çay
Öğle
Fırında Patlıcanlı patates
Yoğurt
Ara
Kahve
Akşam
Kurutulmuş yeşil fasülye
Yoğurt
Belki 1 dlm börek
Ara
Yeşil çay
Su 3-3,5lt
Spor
Leslie 3 mil ve 10' fitwell aktif vücut videosu
badem oldukça kalorili diye bilyorum dikkat benceson olaraktan
sabah 3 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim 1 bardak çay ile
arada 2 tane badem
öğlen ezogelin çorbası ve bol salata bi de bademli cevizli irmik tatlısı
arada bi tane kahve 2 tane bisküvi
akşam da birşey yemedim iştahım yok sanırım
1 litre su içebildim ancak. ama şimdi yatana kadar limonlu salatalıklı olarak hazırladığım suyu içeceğim.
İyi akşamlar kızlar
emziriyorsan çok değil canm ben tıka basa yerdım çünkü birden şekerim düşerdi emzirirken senin menun iyi benceSelam kızlar önce menü bildirimi yapayım
Sabah
2 dilim ekmekli beyaz peynirli tost yağsız ve kepekli
1 tanem bıldırcın yumurtası haşlanmış
ara
2 ceviz 3 kuru erik
öğlen
fırında tavuk, salata 1 yk yağla
ara
1 elma, 2-3 kuru erik, 2 ceviz (erik ve ceviz benim çekmecede duruyor canım tatlı istedikçe ağzıma atıyorum)
3 çatal pasta
akşam
2 yk bezelye yemeği
1 yk pilav
bugün başka bir şey yemiycem. şimdi biraz dereotu yerim süt olsun diye bolca suyla
su : 2 litre
spor yine yok
çok yemişim çookk
İlk başlarda benim de öyleydi ya. Yemekten kalkardım midem kazınırdı. Ona ragmen 6 ayda 75 den 60 a kadar düştüm. Ama sonra gitmedi o kilolar. Tabii çok da yemege alıştım şimdi.emziriyorsan çok değil canm ben tıka basa yerdım çünkü birden şekerim düşerdi emzirirken senin menun iyi bence
ayyy helal olsun gerçekten. maşallah sana.Tesekkur ederim
Baslangic 114,6 kg
Bu sabah 82,4 kg
canım beyaz lahananın geniş yaprakları olmayanını seçiyorum, turşuluk gibi çıtır oluyo. onu doğrayıp biraz zeytin yağı. nar ekşisi ve tuz ile karıştırıp yiyorum.
canım ilk aylar çok sıkı diyet yaptım ayrıca her gün 1 saat yürüdüm bazen yürüyüş haricinde 1 saat fazladan spor yaptımYa evet çocuklarla çalışmak gerçekten çok zor. Hele iki çocukla benimkiler bi de fena anneciler. 6 yaşında kızım var hala her sabah ağlar, her akşam yarın iş var mı diye sorar. Evde her akşam tüm oyunları benimle oynamak istiyorum. Hiç bir şey yapmasak da başımdan bir an olsun ayrılmıyor. Dakikada 60 kez anne diyebiliyor valla. Öteki daha 9 aylık yavrum onu bırakırken de benim içim parçalanıyor. İş yerinde tuvalette falan onun videolarını izliyorum. İş yerinde de herkes sürekli se_Zen şu var dı bu vardı diye sürekli benden bşr şeyler istiyorlar. Hiç boş vaktim yok. Öğle yemeğini bile apar topar yiyip doğru süt sağmaya gidiyorum. Benim hayatım sürekli bir koşturmaca yani.
Bravo valla. Nasıl verdin acaba.
İşte aslında asıl yapmamız gereken şey de işte bu. Bende akşam üstü iş yerine pasta gelince şimdi yemesem 10 kişiye laf anlatıcam, hepsi habire soracak. Azıcık yeseydin diyecek bari uğraşmamayım da 2-3 çatal alayım diye pasta yedim.
sağol canımayyy helal olsun gerçekten. maşallah sana.
cnm aslında hiç kimsenin kesin bir diyeti yok mesela ben sağlıklı yemeğe çalışıyorum bir çok arkadaşımız da öyle. bildiğim kadarıyla şu andaGrupta herkes ne diyeti yapıyor acaba. Ya da herkes benim gibi kendi kendine mi bir sey yapıyor. Menülere o yüzden pek yorum yapamıyorum henüz tanımadıgım için kimseyi.
cnm şimdi sekmede açtım. daha yeni okuyorum mesajları dasağol canımAbsolut123 un verdiği linke baktınmı çok güzel spor tavsiyeleri var
tmm canım ben bütün gece onlara baktım notlarımı aldım yarın başlarım inşallahcnm şimdi sekmede açtım. daha yeni okuyorum mesajları da
Moralim cok bozuk kizlar yaa, burda artik gec aydinlanip erken karardigi icin psikolojim iyice bozuldu.
haftasonu coook yedim bu yuzdenBrokoli ve kabak ozellile)
Gece 2 ye kadar yedim sabah kalktigimda midem bulaniyordu hala
Beni mazur gorun bu hafta - haftaici toparlayacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?