Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşların mesajlarını hep okuyorum ama alıntı yapamıyorum. Annemlerdr net zor cekiyor. Camın kenarında ayakta size bu msjları yazıyorım :)))) düşünün halimi )) pazar günü evime döneceğim. Ama cuma kilo bildiriminde varız inşallah :) diyette devam. Sporda yapmayı planlıyorum burda miniğimi anneme bırakıp yürüyüs yapmak istiyorum(eski bekar günlerimdeki gibi )))

Gece kuşlarııı kimler buradaaa...

Nasıl gidiyor diyetler kızlarrr..

Ben bugun yarın regl olacagım dayanamadım, 2 pötibör bisküvi arasına 1 kasık nutella sürdüm yedim. Normalde de nutella sevmem aslında ama tatlı krizine girdim

Birde buranın bu abuk havasındanmıdır nedir yine dizlerim ağrımaya başladı.. Ama yeni yılla birlikte yüzmeye başlıyorumm.. Çok seviniyorumm.. Dizlerimden dolayı spor, leslie meslie yapamıyordum bende artık spor yapacagım olleyyy

benn varııımmm genee

Ilk önce kim ki bu bahar demiştim ama sonra anladim ki püsküüüt olan Bahar mis. Kullandim hemen oyumu
evett baharcığımız 1.olmalı kızlar hakediyor bunu
Daykocum hakkaten cok tebrik ettim helal olsun " idölümsn üün
teşekkürler canım
ayyy bırak kuzum ya ben de bi ara lahana çorbası diyeti denedim 8 ayda ilk kez değişik bişi yapim dedim bin pişman oldum valla en güzeli sağlıklı beslenmek az yemek bir de spor
hoşgeldin adaşş çok sevindim spor yapacak olabilmene dikkat et kendine özellikle dizlerine

çok bi heves yaptım 56 kilo veren kadını görünce. millet 56 yı vermiş tüüüh bana. 3 kiloyu kaç ayda veremedim yaa. hemen internetten beni sıkmayacak, kolay kısa, çok kalori yaktıracak ama yormayacak, eğlenceli olacak ama boğmayacak bla bla bla...araştırdım . spora ihtiyacım var. ama üşeniyorum yaaa.

ben bir kez denemiştim bu diyeti,inanılmaz süzülüyorsun ancak açlık migrenimi tetiklediğinden mecbur bıraktım bi de artık meyve suyunu sevemiyorum deneyimini heyecanla takip edeceğim kuzum

Aksam birazcık bozuldu gibi oldu ama napalım olduğu kadar diyip kalan yerden devam edeceğizsiz kac kilo vermiştiniz bu diyele acaba??? Aclığa insan alışıyor bi süre sonra şu an cok iyiyim.

ben bir kez denemiştim bu diyeti,inanılmaz süzülüyorsun ancak açlık migrenimi tetiklediğinden mecbur bıraktım bi de artık meyve suyunu sevemiyorum deneyimini heyecanla takip edeceğim kuzum

Aksam birazcık bozuldu gibi oldu ama napalım olduğu kadar diyip kalan yerden devam edeceğizsiz kac kilo vermiştiniz bu diyele acaba??? Aclığa insan alışıyor bi süre sonra şu an cok iyiyim.

Absolut123 gönderdiğin linkteki slogan:

“O” boğaz tutulacak arkadaşım, başka yolu yooook!
Aynen öyle benim de o linkten okuyup anladigim ve cikardigim sonuç bu arkadaşim baska yolu yok Bir de spor şart Yoğurt, ayran,süt, çorba, salata (bunlar da mucize besinlermis Kizlar bogazimizi tutup bol spor yapacağiz baska yolu yok Yapan yapiyor valla biz niye yapamayalim Ne eksiğimiz var zayiflayanlardan

Su an yatılı gelen misafirim 96,600 kg dan 62,400 e düştü tam 5 ay 10 günde. Yaptigi seyleri sordum bugün. Günde nerdeyse 3 saat koşu bandında yürüyormus Ve ben aç dolasiyordum nerdeyse diyor Isin özü bogazimizi tutup spor yapacaz kizlarBaska yolu yok

Aynen aynennn aç gezicezz spor yapcazz başka yolu yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…