Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dayko çok takdir ettim arkadasim seni ya masallah sana Seviyorum ya azimli ve kararlı insanlari. Ve deee bir hedefi olup ona ulaşmak icin caba gosteren ve basaran insanlari

Kisacasi seni çoook sevdim ben dayko

Dayko çok takdir ettim arkadasim seni ya masallah sana Seviyorum ya azimli ve kararlı insanlari. Ve deee bir hedefi olup ona ulaşmak icin caba gosteren ve basaran insanlari

Kisacasi seni çoook sevdim ben dayko
Dayko candır valla.. Her hafta takımın tamamının kilo veremediği haftalarda bile azimle diyetini sporunu yaptı.. Allah bizede onun ki gibi irade versin :)

Grupta herkes ne diyeti yapıyor acaba. Ya da herkes benim gibi kendi kendine mi bir sey yapıyor. Menülere o yüzden pek yorum yapamıyorum henüz tanımadıgım için kimseyi.
Ben dengeli beslenmeye çalışıyorum, bugün kaçırdıysan yarın telafi et mantığı
Sonuçta diyet yapsam bırakınca geri gelir bana göre kilolar.

Bende çok merak ediyorum canım sonucu :)

Ne yalan söyleyim bende çok üşeniyorum ve sıkılıyorum ha 15' bitti hah 30' diye diye bitiriyorum. Birde kızım gün içinde uyumuyor bir türlü (ne yaptıysam olmadı) gelir bacağıma sarılır, bırakmaz, kaç kere durduruyorum videoyu bir bilsen
Zumbaya çok eğlenceli diyen duydum birde onu denemeyi düşünüyorum ama bence en güzeli, açık havada yürümek. Tabi onun içinde havalar fazla soğuk

Dayko candır valla.. Her hafta takımın tamamının kilo veremediği haftalarda bile azimle diyetini sporunu yaptı.. Allah bizede onun ki gibi irade versin :)
AMİN

canım nerelerdesin özlettin kendini iyi misin?
Kac gundur giremiyorum buraya is yogunlugundan.

Kusura bakmayin olmuyo boyle farkindayim, bir iki gun daha boyle olucak ama malesef
Dun dogumgunumdu sozde ofisteki arkadaslarla aksam dokuzda cikabildik isten, o da dogum gunum diye - yemek yedik felan ancak herkes yorgundu evlere dagildik hemen

Ama dun yediklerimi soyleyemem O kadar israra dayanamadim, yoksa canim istemiyordu aslinda

Aksam eve 10 dan once gidebilsem girecegim ama gidemiyorum iste bu sira

Bugunku menumu yazayim bari
Aksam insallah girecegim bu sefer,

Sabah
1 kupa tarcinli sut

Ogle
150 gram haslanmis tavsan (markette yemek satilan yerde gordum - tavsan hic yememistim deneyim dedim)
yarim litre gazli ayran - %2.5 yag orani (burda yogurt ve ayran yok malesef - sadece 1 markada ayrana benzeyen ama cok keskin tatli bi icecek var gazli)
200 gr haslanmis karnabahar

Ara
1 buyuk kupa tarcinli sut
2. Ara
120 gram alabalik fume

Aksam
3 kasik eksili kofte (az yagli kiymadan) - en azindan plan bu belki yemeyebilirim.

Aksam spor salonunda olacagim umarim.

bi kac gundur spora da gidemedim yogunluktan - cumaya kadar toparlamam lazim.

Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok

Mutlu yaşlar canım. Dinlen dikkat et kendine.

İyi akşamlar 14.takımcım
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı bizlere,
Takım listelerinde yarışan 100 üye var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki yarımızdan çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

nicr güzel yılların olsun inşallah tatlım

Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok
Geçmiş olsun yakarcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…