- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.701
Dayko candır valla.. Her hafta takımın tamamının kilo veremediği haftalarda bile azimle diyetini sporunu yaptı.. Allah bizede onun ki gibi irade versin :)Dayko çok takdir ettim arkadasim seni ya masallah sanaSeviyorum ya azimli ve kararlı insanlari. Ve deee bir hedefi olup ona ulaşmak icin caba gosteren ve basaran insanlari
Kisacasi seni çoook sevdim ben dayko
Tamam o zaman bunun şerefine yarın okuldan dönünce 100 mekik çekicem.. Sözüm sözyemeyeydin iyiydi
Ben dengeli beslenmeye çalışıyorum, bugün kaçırdıysan yarın telafi et mantığıGrupta herkes ne diyeti yapıyor acaba. Ya da herkes benim gibi kendi kendine mi bir sey yapıyor. Menülere o yüzden pek yorum yapamıyorum henüz tanımadıgım için kimseyi.
Bende çok merak ediyorum canım sonucu :)Kızlar benm detoks 2. Gün aksam 7 de (son detoks günümde) annem tarafındN zorla bozduruldu bi kase corba içtim az da salata ;(((((( cok üzgünümmmm. Ama diyet bozulmadı tabi. Bakalım sabah tartılcam yine durum ne cok merak ediyorum.
Ne yalan söyleyim bende çok üşeniyorum ve sıkılıyorumçok bi heves yaptım 56 kilo veren kadını görünce. millet 56 yı vermiş tüüüh bana. 3 kiloyu kaç ayda veremedim yaa. hemen internetten beni sıkmayacak, kolay kısa, çok kalori yaktıracak ama yormayacak, eğlenceli olacak ama boğmayacak bla bla bla...araştırdım . spora ihtiyacım var. ama üşeniyorum yaaa.
AMİNDayko candır valla.. Her hafta takımın tamamının kilo veremediği haftalarda bile azimle diyetini sporunu yaptı.. Allah bizede onun ki gibi irade versin :)
Asla sağlıklı değil56 kilo :))) şu an için 5te birini versem hatta ondan bile az yetecek :)
bu diyet sağlıklı birşey migerçi gecenlerde bi yazı okumuştum insan açlığa 30 küsür dayanabiliyoken susuzluğa 7 gün dayanabiliyomuş bol su içmeyi ihmal etme mosmorum sadece meyve suyu filan
Kac gundur giremiyorum buraya is yogunlugundan.canım nerelerdesin özlettin kendini iyi misin?
Geçmiş olsun yakarcım. Sevindim.Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok
Mutlu yaşlar canım. Dinlen dikkat et kendine.Kac gundur giremiyorum buraya is yogunlugundan.
Kusura bakmayin olmuyo boyle farkindayim,bir iki gun daha boyle olucak ama malesef
Dun dogumgunumdu sozdeofisteki arkadaslarla aksam dokuzda cikabildik isten, o da dogum gunum diye - yemek yedik felan ancak herkes yorgundu evlere dagildik hemen
Ama dun yediklerimi soyleyememO kadar israra dayanamadim, yoksa canim istemiyordu aslinda
Aksam eve 10 dan once gidebilsem girecegim ama gidemiyorum iste bu sira
Bugunku menumu yazayim bari
Aksam insallah girecegim bu sefer,
Sabah
1 kupa tarcinli sut
Ogle
150 gram haslanmis tavsan (markette yemek satilan yerde gordum - tavsan hic yememistim deneyim dedim)
yarim litre gazli ayran - %2.5 yag orani (burda yogurt ve ayran yok malesef - sadece 1 markada ayrana benzeyen ama cok keskin tatli bi icecek var gazli)
200 gr haslanmis karnabahar
Ara
1 buyuk kupa tarcinli sut
2. Ara
120 gram alabalik fume
Aksam
3 kasik eksili kofte (az yagli kiymadan) - en azindan plan bu belki yemeyebilirim.
Aksam spor salonunda olacagim umarim.
bi kac gundur spora da gidemedim yogunluktan - cumaya kadar toparlamam lazim.
Geçmiş olsun canım. Kan hapı verdiyse aman dikkat onlarda iyi kilo yaparMerhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
G
Geçmiş olsun canım. Kan hapı verdiyse aman dikkat onlarda iyi kilo yapar
Hap degil igne ya sinir 50 benim deger 25 cikti. 3 ay tedavi gorecegim
Bende ondan cok korkuyorum zaten
Tuketiyorum .benim sorun uzun ve cok suren regl donemlerim. O beni mahvediyor.Kansizlik basa bela. Kirmizi et tuketiyorsun degil mi ?
Gecmis olsun canim , Allah baska dert tasa vermesin
nicr güzel yılların olsun inşallah tatlımKac gundur giremiyorum buraya is yogunlugundan.
Kusura bakmayin olmuyo boyle farkindayim,bir iki gun daha boyle olucak ama malesef
Dun dogumgunumdu sozdeofisteki arkadaslarla aksam dokuzda cikabildik isten, o da dogum gunum diye - yemek yedik felan ancak herkes yorgundu evlere dagildik hemen
Ama dun yediklerimi soyleyememO kadar israra dayanamadim, yoksa canim istemiyordu aslinda
Aksam eve 10 dan once gidebilsem girecegim ama gidemiyorum iste bu sira
Bugunku menumu yazayim bari
Aksam insallah girecegim bu sefer,
Sabah
1 kupa tarcinli sut
Ogle
150 gram haslanmis tavsan (markette yemek satilan yerde gordum - tavsan hic yememistim deneyim dedim)
yarim litre gazli ayran - %2.5 yag orani (burda yogurt ve ayran yok malesef - sadece 1 markada ayrana benzeyen ama cok keskin tatli bi icecek var gazli)
200 gr haslanmis karnabahar
Ara
1 buyuk kupa tarcinli sut
2. Ara
120 gram alabalik fume
Aksam
3 kasik eksili kofte (az yagli kiymadan) - en azindan plan bu belki yemeyebilirim.
Aksam spor salonunda olacagim umarim.
bi kac gundur spora da gidemedim yogunluktan - cumaya kadar toparlamam lazim.
Geçmiş olsun yakarcım.Merhaba kizlar
detoks günleri bitti mi canımKızlar pazartesinden bu yana 2 kilo daha gitmiş detoksumla diyete devam hadi bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?