- 23 Kasım 2014
- 84
- 91
- 23
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.721
diyetisyene uğradın mı canım,bir arkadaşım diyetisyen ve spor ile mükemmel kilo verdi ve geri almadı.Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok
çok düşük gelmiş,sağlam kansızsınHap degil igne ya sinir 50 benim deger 25 cikti. 3 ay tedavi gorecegim
Bende ondan cok korkuyorum zaten
Ugramadim . en kisa zamanda onada gidecegim.benim en buyuk korkum seker di allahtan degilmisdiyetisyene uğradın mı canım,bir arkadaşım diyetisyen ve spor ile mükemmel kilo verdi ve geri almadı.
çok düşük gelmiş,sağlam kansızsın
Menu
2 dilim k.ekmek
Yumurta peynir
Ogle
1icli kofte
Salata
Aksam
Limonlu brokoli salatasi birk aseden
Fazlaydi 3 y peynirli makarna
3 cay kasigi yas pasta
30 dk leslie ile yuruyus
Sabah bir minik hobby kahve ile
Cnm incelicem çook mersi.Meksilinia çok güzel bi video buldum belki biliyorsundur. Ben çok eğlendim yaparken.Kesinlikle denemeni tavsiye ederim
Varzesh ( persian zumba) 30' (1.sini yaptım)
Ya bu kadar sey ne biliyum bana az gibi geldi. Nasıl 1700.kcal ediyor yahu. Ayrica senin bazal metebolizman da çok dusukmus. Demek hic bir sey yapmasak ha bire kilo alıcaz. Böyle ömür geçmezbugünkü menüm:
kahvaltı:1 bardak yağsız süt(70)
ara:yoğurt (180kcal)
öğle:kremalı mantar çorbası(320),3 kaşık yoğurtlu ıspanak(120),salata(90),1 kaşık barbunya(70),yarım meyveli soda(40).
ara:kahvaltılık gevrek(180)
akşam:2 yumurta yağsız(150),2 dilim kepek ekmeği(90),yarım kibrit kutusu kaşar(80),4 zeytin(40),2 kaşık aşure(150).
ara:1 muz(120)
50 dk yürüyüş,1,5 lt su.
vovs toplam 1700kcal ediyor ve benim bazalim 1400
Valla menü çok güzel, Birde bak kolesterol icin her yemegin yaninda bol bol limonlu maydonoz ye bacım. Kolesterole çok iyi geliyor bacım. Kansızlık icinde keçi boynuzu pekmezini her sabah 1 kaşık falan iç bacım. Yanina da mandalina , portakal suyu falan icersen daha iyi olur.
yakarcım kesinlikle haklısın.şeker ve troid iyi ki değil ama kansızlıkta önemli tabi. insanın enerjisini alıyor ancak kan yapıcı yiyecekler ii gelir umarım.Ugramadim . en kisa zamanda onada gidecegim.benim en buyuk korkum seker di allahtan degilmis
Evet canım 3. Günümdeyim şükürdetoks günleri bitti mi canım
Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok
Menüm
Sabah
2 yumurta
1 kb peynir
Domates, salatalık
Ara
4 kuru erik
Ögle
1 kase tavuk çorbası
Karışık köfte
Akşam
Yemekten yarım saat once yarim elma
1 but
1.tabak mercimek çorba
3 kaşık yogurt
Doymayıp yarım saat sonra cacık yedim
Birde gun icersinde topam 1 dilim ekmek. Ceyrek oglen yedim, yarısını da akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?