Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok
diyetisyene uğradın mı canım,bir arkadaşım diyetisyen ve spor ile mükemmel kilo verdi ve geri almadı.

bugünkü menüm:
kahvaltı:1 bardak yağsız süt(70)
ara:yoğurt (180kcal)
öğle:kremalı mantar çorbası(320),3 kaşık yoğurtlu ıspanak(120),salata(90),1 kaşık barbunya(70),yarım meyveli soda(40).
ara:kahvaltılık gevrek(180)
akşam:2 yumurta yağsız(150),2 dilim kepek ekmeği(90),yarım kibrit kutusu kaşar(80),4 zeytin(40),2 kaşık aşure(150).
ara:1 muz(120)
50 dk yürüyüş,1,5 lt su.
vovs toplam 1700kcal ediyor ve benim bazalim 1400

Menu
2 dilim k.ekmek
Yumurta peynir
Ogle
1icli kofte
Salata
Aksam
Limonlu brokoli salatasi birk aseden
Fazlaydi 3 y peynirli makarna
3 cay kasigi yas pasta
30 dk leslie ile yuruyus
Sabah bir minik hobby kahve ile

Menüm
Sabah
2 yumurta
1 kb peynir
Domates, salatalık

Ara
4 kuru erik

Ögle
1 kase tavuk çorbası
Karışık köfte

Akşam
Yemekten yarım saat once yarim elma
1 but
1.tabak mercimek çorba
3 kaşık yogurt

Doymayıp yarım saat sonra cacık yedim
Birde gun icersinde topam 1 dilim ekmek. Ceyrek oglen yedim, yarısını da akşam

Menu
2 dilim k.ekmek
Yumurta peynir
Ogle
1icli kofte
Salata
Aksam
Limonlu brokoli salatasi birk aseden
Fazlaydi 3 y peynirli makarna
3 cay kasigi yas pasta
30 dk leslie ile yuruyus
Sabah bir minik hobby kahve ile

Valla menü çok güzel, Birde bak kolesterol icin her yemegin yaninda bol bol limonlu maydonoz ye bacım. Kolesterole çok iyi geliyor bacım. Kansızlık icinde keçi boynuzu pekmezini her sabah 1 kaşık falan iç bacım. Yanina da mandalina , portakal suyu falan icersen daha iyi olur.

Ya bu kadar sey ne biliyum bana az gibi geldi. Nasıl 1700.kcal ediyor yahu. Ayrica senin bazal metebolizman da çok dusukmus. Demek hic bir sey yapmasak ha bire kilo alıcaz. Böyle ömür geçmez

Ay sagol sezen ya bu maydanoz olayini hic bilmiyordum .

Kizlar ya benim bugün ucu kaçtı yine dikkat edemedim hiç yediklerime. Ya ne güzel düzene sokuyorum yemeklerimi,ara ogunlerimi * Misafir geldimi duzenim bozuluyor. 2-3 gün direndim ama bugün onlara yapinca güzel güzel yemekler,pasta börek çok abartmadim ama kaçırdım ışte biraz Offf ya bu aralar misafir falan gelmesin bana herkes evinde otursun. Neyse son 4 gün kaldi gitmelerine İnşallah daha fazla kacamagim olmaz

Merhaba kizlar
İki gundur hastane islerim vardi.cok sukur ne troit nede seker cikmadi.kolesterol orani cok Yuksek cikti. Kansizlik cikti ciddi anlamda
Gene tek care diyet dedi aman hic kacis yok

Cok gecmiş olsun canım. Allah baska sıkıntı vermesin. Kolestrole tek care spor diye biliyorum. İnşallah diyet ve sporla gecer. Ama kansızlığa da dikkat et bendede var zor oluyor yahuu

Tebrik ederim canım menün hakkaten vok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…