- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.761
aynen canım yüzümü yayınlayamıyorum ama gerçekten en az 10 yaş gençleştim her görende öyle diyor hatta ben bile eski resimlere baktıkça anammm ben neymişim öyle tepsi gibi kocaman bi surat diyorumDayko
Masalllah arkadasim
Kilolu fotolarda haci ana gibisin
Zayifladikca genclesiyorsun bravo valah
gelelim bana
kaç gündür gayet güzel diyetime dikkat ederken dün gece bi anda çukulata kavanozunun başında buldum kendimi saat 03 civarları 2 çay kaşığı yedim gözüm açıldı şekerim düştü sanırım(regl oldum bu sabahta onun da etkisi olabilir)
yanlızz derdim büyük benim gece yemelerim çoktu önceden saat 03-04 arası muhakkak kalkarım illa ağzıma bişiler atıcam bunun psikolojik bişi olduğunu düşünüyorum çünki diyete başlamadan önce de vardı yani gece 12 de bile yemek yesem illa sabaha karşı kalkıyorum arkadaşlar bunu nasıl aşabilirim fikirleriniz varsa bekliyorum
bravo valla. Kesinlikle çok gençleşmişsin.Eki Görüntüle 1324272 Eki Görüntüle 1324276 Eki Görüntüle 1324277
burada da toplam da 25 kg verdiğim zaman çektiğim resimler
80 kg olunca yenilerini çekeceğim kısmetse
kızlar motivasyon olsun size önce ve sonraaa ben
ilk resimler 115 civarı aynı sene içinde çekilmedi resimler farklı yıllarda ama hep kiloluyum işte göreceğiniz gibi
Eki Görüntüle 1324222 Eki Görüntüle 1324223 Eki Görüntüle 1324224 Eki Görüntüle 1324225 Eki Görüntüle 1324226
Eki Görüntüle 1324230 Eki Görüntüle 1324231 Eki Görüntüle 1324232
bunlarda 94-95 kg indiğim resimler
daha yükleyeceğim
Eki Görüntüle 1324272 Eki Görüntüle 1324276 Eki Görüntüle 1324277
burada da toplam da 25 kg verdiğim zaman çektiğim resimler
80 kg olunca yenilerini çekeceğim kısmetse
Dayko
Masalllah arkadasim
Kilolu fotolarda haci ana gibisin
Zayifladikca genclesiyorsun bravo valah
aynen canım yüzümü yayınlayamıyorum ama gerçekten en az 10 yaş gençleştim her görende öyle diyor hatta ben bile eski resimlere baktıkça anammm ben neymişim öyle tepsi gibi kocaman bi surat diyorum
teşekkür ederim
anammmm ilk defa duydummm.. limonlu biberli yoğurduu.. hakkaten işe yarıyo mu kızlarr.. yiyelim bizdeeeMenü tam diyetlik.
Sporlarda öyle.
Su aksamları yenen limonlu pul biberli yogurtu bende deniycem ya. Ne zamndır aklımdaydı. Ama limon ve yogurtun bir arada olması fikri bana degisik geliyor. Adıni duyunca agzim kamaşıyor
Hanimlar nasilsiniz nasil gidiyor kilo vermeler
Ozlediniz mi beni
Hazir misiniz yarinaBen pek hazir hisstmiyorum kendimi, aldigim kilolarin buyuk kismini verdim, ama yarin biraz sansa kaldi.
Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldinizne iyi ettiniz
1 haftadir yogunluktan gidememistim spora hic, yiyip yiyip yatiyordum
Dun bir spor yaptim ama cok iyi geldi.
Sabah + aksam 20+20 = 40 dakika yuruyus
1 saat rampa tirmanma aletinde calistim - 540 cal
30 mekik
25 comelme hareketi
50 bacak (baldir) ic kismi calistirma aleti
25+25 sag-sol bacak geriye ittirme aleti
HEsapladigimda 700 kalori gibi bisey yakmisim dun
evet cnm yapacaksın başlangıç kilon 92 miydi?
anammmm ilk defa duydummm.. limonlu biberli yoğurduu.. hakkaten işe yarıyo mu kızlarr.. yiyelim bizdeee
Prelestniy bak bak bak.. hem hazır değilim demiş hemde çılgınlar gibi spor yapmışş.. bizi kandırmaa.. yarına bomba gibi çıkacaksın tartıdaa ben eminimm..
Sana guveniyoruz canim benimUuuu yarın büyük günnn :)))) evet 92 ile başladım bakalım yarın kaç cıkcam(((
Aksam menu
2 yk pilav 3 yk et kavurma
1 tsbak nohut yemegi
Salata
Soyle disardan bakinca cok yemisim ya
nasıl bu kadar profesyonelsinMenüm
Sabah: müsli
Ara: 2 dilim portakal, 1/2 elma
Öğle: karnıbahar(haşlanmış), yoğurt
Ara: yeşilçay, 5 badem
Akşam: 1/2 kase çorba, 8 kaşık pırasa yemeği, 1 dlm ekmek
Sade türk kahvesi, minnacık bi parça çikolata
Ara: zencefilli limonlu yeşil çay
Biraz öncede, limonlu pulbiberli yoğurt
Su: 3 lt
Spor: Varzesh ( persian zumba) 30' (1.sini yaptım)
120 mekik
20 squat
30*2 yan mekik
45 duvar şinavı
10'fitwell aktif vücut videosu yapıldı
İşe yarıyomu bilemiyorum aklıma estikçe yapıyodum, dünden sonra pulbiber eklememeye karar verdim açıkcası. Yoğurtla limonu karıştırınca yağsız yoğurt mayhoş olurya hani, aynı öyle oluyor. İlk başta banada çok garip geldi ama ekşi ile aram iyi olunca sanırım çabuk kabullendim kendisiniMenü tam diyetlik.
Sporlarda öyle.
Su aksamları yenen limonlu pul biberli yogurtu bende deniycem ya. Ne zamndır aklımdaydı. Ama limon ve yogurtun bir arada olması fikri bana degisik geliyor. Adıni duyunca agzim kamaşıyor
Özledik canımHanimlar nasilsiniz nasil gidiyor kilo vermeler
Ozlediniz mi beni
Hazir misiniz yarinaBen pek hazir hisstmiyorum kendimi, aldigim kilolarin buyuk kismini verdim, ama yarin biraz sansa kaldi.
Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldinizne iyi ettiniz
Tarçınlı sütü denedin mi?gelelim bana
kaç gündür gayet güzel diyetime dikkat ederken dün gece bi anda çukulata kavanozunun başında buldum kendimi saat 03 civarları 2 çay kaşığı yedim gözüm açıldı şekerim düştü sanırım(regl oldum bu sabahta onun da etkisi olabilir)
yanlızz derdim büyük benim gece yemelerim çoktu önceden saat 03-04 arası muhakkak kalkarım illa ağzıma bişiler atıcam bunun psikolojik bişi olduğunu düşünüyorum çünki diyete başlamadan önce de vardı yani gece 12 de bile yemek yesem illa sabaha karşı kalkıyorum arkadaşlar bunu nasıl aşabilirim fikirleriniz varsa bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?