Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dayko
Masalllah arkadasim
Kilolu fotolarda haci ana gibisin
Zayifladikca genclesiyorsun bravo valah
aynen canım yüzümü yayınlayamıyorum ama gerçekten en az 10 yaş gençleştim her görende öyle diyor hatta ben bile eski resimlere baktıkça anammm ben neymişim öyle tepsi gibi kocaman bi surat diyorum
teşekkür ederim

Bende kalkarım geceleri genelde ve hep mutfakta masamım.üstünde elma bulundururum. Gece kalkınca ufak 1 dilim elna yer suyumu içer yatarım. Sabahları kalkınca da ilk işim elma ve sudur. Hatta tuvalete bike gidemem o elmadan bi ısırık almadan.
Eki Görüntüle 1324272 Eki Görüntüle 1324276 Eki Görüntüle 1324277
burada da toplam da 25 kg verdiğim zaman çektiğim resimler
80 kg olunca yenilerini çekeceğim kısmetse
bravo valla. Kesinlikle çok gençleşmişsin.

Eki Görüntüle 1324272 Eki Görüntüle 1324276 Eki Görüntüle 1324277
burada da toplam da 25 kg verdiğim zaman çektiğim resimler
80 kg olunca yenilerini çekeceğim kısmetse

wwwuuuuuu. Daykom gerçekten harikasın. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. 25 kilo. Helal

dayko

Masallah canim sana Azmin zaferi

yuzunu gormeden bile genclestigin anlasiliyor fotolardan

Darisi kilo vermeye cabalayan herkesin basina insallah.

Ayrica cok tesekkurler fotolar icin, cok fena gaza geldim

Dayko
Masalllah arkadasim
Kilolu fotolarda haci ana gibisin
Zayifladikca genclesiyorsun bravo valah

dayko canımmmmm resimler süper, bir anda bütün takımı gaza getirdin.

Eniba yaaaa hacı ana ne yaaa koltuktan düştüm resmen .. kıyamamn daykomm şimdi çıtır kız olduu misss

bugünde bitti kaldı 15 gün.. vallahi gün sayıyorum

dönüşüm yaklaştıkça yediğime içtiğime daha çok dikkat ediyorum. sardı korkularrr hahahah

kızlarrrr bu akşam yediğinize içtiğinize extra dikkat edin. malum yarın tartı günü.. 14. takım mayıs haziran ayı ortalamalarında birinci olmadığı hafta yok gibiydi.. 1.olamasakta mutlaka dereceye giriyorduk..
hadi yine öyle olsun lütfenn.. ben inanıyorum hepinize

Eniba şekerim geçmiş olsun.. annemde de kansızlık vardı. onada iğne vermişlerdi. kilo falan yapmadı hiç dert etme. aksine vücudun kan yaptıkça anlık yeme krizlerin bitecek emin ol.. kolestrol için kesinlikle spora devam et.

anammmm ilk defa duydummm.. limonlu biberli yoğurduu.. hakkaten işe yarıyo mu kızlarr.. yiyelim bizdeee

Prelestniy bak bak bak.. hem hazır değilim demiş hemde çılgınlar gibi spor yapmışş.. bizi kandırmaa.. yarına bomba gibi çıkacaksın tartıdaa ben eminimm..

Bugunki menum
Sabah
2 dilim ekmek tam bugaday
1 bıldırcın yumurtasi
Biraz normal yumurtadan. Yagda esim yiyordu dayanamadim
Marul domates
Salatalık

Oglen
2 tavuk but
Marul salata 1 kasık yaglı

Ara
Suylu nescafe

Aksam dışarıda yiycez henüz bilmiyorum

Aksam menu
2 yk pilav 3 yk et kavurma
1 tsbak nohut yemegi
Salata
Soyle disardan bakinca cok yemisim ya

Ah kaptancim yarin tartida bomba gibi cikmayi benden cok isteyen yoktur herald

Ama bu hafta isten kafami kaldiramadim, resmen o koltuga yapistim.
Ogle aralarina bile cikamadik toplantilardan, ee disardan soylenen yagli yemekler vs her ne kadar dikkat ettiysem de diyetime darbeyi vurdu malesef

Yine de son 2 gunde bu hafta aldigim kilolari yolladim cok sukur. cok az bi kismi kaldi. O da artik tamamen metabolizmama kaldi. Bakalim tartida yarin ne cikacak.
Ben - ye gecmekten korkuyorum acikcasi

Bugunku menum

Sabah
1 kupa tarcinli sut

Ogle
100 gr az yagli kiyma ile hazirlanmis eksili kofte (icinde pirinc felan yok sadece sogan ve kiyma)
100 gram yagsiz lor
100 gram sezar salata
1 dilim domates 1 dilim biber, 1 dilim salatalik 4 zeytin

Ara
%2,5 yagli meyveli yogurt
1 kupa tarcinli sut

Aksam
2 kasik eksili kofte

Spor
Rutin sabah + aksam 20+20=40 dk yuruyus
30 dk eliptik bisiklet 240 cal
30 dk rampa tirmanma aleti 220 cal
30 mekik + 30 comelme hareketi
30 sag +30 sol bacak geriye itme aleti (kalca kaslarini calistiriyor)
30 ic baldir calistirma aleti (15 kiloda)

2,5 litre su 2 kupa da yesil cay

nasıl bu kadar profesyonelsin favorimsin canım

kahvaltı:bitki çayı,şekersiz çay
öğle: 1 dilim kepek ekmeği,mantarlı tavuk sote,salata,light kola.
ara:1/2 kibrit kutusu beyaz peynir.
akşam:1 kase yayla çorbası,yarım parça tavuk yağsız,salata,1 kaşık nohut,1 tane turşu,1 kaşık yoğurt
ara: 1 mandalina,1 kahve şekersiz,2 parça çikolata
1,5 lt su ve 50dk orta tempoda yürüyüş

İşe yarıyomu bilemiyorum aklıma estikçe yapıyodum, dünden sonra pulbiber eklememeye karar verdim açıkcası. Yoğurtla limonu karıştırınca yağsız yoğurt mayhoş olurya hani, aynı öyle oluyor. İlk başta banada çok garip geldi ama ekşi ile aram iyi olunca sanırım çabuk kabullendim kendisini

Özledik canım
Bir an önce yoğunluğun bitsinde dön aramıza
Tarçınlı sütü denedin mi?
Ben geçen gece içmiştim sabah uyandığımda açlık hissetmedim hiç canımda hiç bişey yemek istemedi.
Açıkcası haftada 1 yada 2 gün sabah kahvaltısını tam yapıp, günün devamında tarçınlı süt içmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…