- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.801
cnm hedef neydi acep senin?kilo:57,6hafta sonu çikolataları yüzünden hep
Kızlar 87 cıktım baslangıc 92 ydi
Kızlar 87 cıktım baslangıc 92 ydi
kızlar çok özür dileryerek şunu bildirmek istiyorum sizlere: paylaşım alanında 2 haftayı tam doldurmayan üyeleri listeye eklemeyin diye bir uyarı var. bende sordum sizin durumunuzu ordan gelecek cevaba göre belli olacak. çook özür ben bugün sabah gördüm o uyarıyı. eğer ekleyemezsek sizi bu hafta haftaya hiç üzülmeyin lütfen, bu verdiğiniz kilolar zaten ilk listeye eklenirken de hesaplanacak boşa gitmeyecek lütfen bu durum hiiiç moralinizi bozmasın amacımız birlikte eğlenerek kilo vermek.kilo:57,6hafta sonu çikolataları yüzünden hep
cnm sende eklermisin hedefini daha önce yazmamıştık yazalım şimdi
Ekledim canim seni deTebrik ederim
**14.TAKIM 390. ETAP ***
Yakar76 (64,300 / / /%)
meksilina (53,100/53,100 /0 /%0) **Kilosu sabit
Prelestniy (60,900 / 60.900/0 /0 %) ** Kilosu sabit
nepnep6 ( 77/ / /%)
rebeka33 (80,8/ / /%)
Mosmorum (92/87/5/2.63%) ** Yeni uye oldugundan yuzdesi 2 ye bolundu
14. TAKIM ORTALAMASI %
cnm sende eklermisin hedefini daha önce yazmamıştık yazalım şimdi
waaaw bildir tabili harikasın.Selam kızlar liste onemli degil ben yine de kilo bildireyim yoksa salıyorum.kendimi
Baslangic 59
Bugun 57.6
Pazartesi basladım bu arada diyete
Nasıl moral oldu var ya. Ne zamandir gorememistim bu kiloyu. Hala vermem gereken cok kilo var ama yine de dogum.sonrasi bu kilolari gorememis biri icin çok secindiriciwaaaw bildir tabili harikasın.
bildir canım bizede merak ettim şimdi.Kizlar birde bende bir liste var yapabilirsem bi o listeyi deniycen size de yazarım listeyi . gunluk bir liste. 2 gunluk 2 gunluk yazarım listeyi sizede. Diyetisyenden almıştım, yapanlar ayda 8 kilo falan vermişler bana agır gelmişti ama sanırım artık yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?