- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #104.781
kızlar motivasyon olsun size önce ve sonraaa ben
ilk resimler 115 civarı aynı sene içinde çekilmedi resimler farklı yıllarda ama hep kiloluyum işte göreceğiniz gibi
Eki Görüntüle 1324222 Eki Görüntüle 1324223 Eki Görüntüle 1324224 Eki Görüntüle 1324225 Eki Görüntüle 1324226
Eki Görüntüle 1324230 Eki Görüntüle 1324231 Eki Görüntüle 1324232
bunlarda 94-95 kg indiğim resimler
daha yükleyeceğim
Tek kelime ile HARİKAsın.!!Eki Görüntüle 1324272 Eki Görüntüle 1324276 Eki Görüntüle 1324277
burada da toplam da 25 kg verdiğim zaman çektiğim resimler
80 kg olunca yenilerini çekeceğim kısmetse
bugünde bitti kaldı 15 gün.. vallahi gün sayıyorum
dönüşüm yaklaştıkça yediğime içtiğime daha çok dikkat ediyorum. sardı korkularrr hahahah
kızlarrrr bu akşam yediğinize içtiğinize extra dikkat edin. malum yarın tartı günü.. 14. takım mayıs haziran ayı ortalamalarında birinci olmadığı hafta yok gibiydi.. 1.olamasakta mutlaka dereceye giriyorduk..
hadi yine öyle olsun lütfenn.. ben inanıyorum hepinize
Bişey kalmamış kaptancım hemencecik geçer o 15 günde
@yakar76 şekerim geçmiş olsun.. annemde de kansızlık vardı. onada iğne vermişlerdi. kilo falan yapmadı hiç dert etme. aksine vücudun kan yaptıkça anlık yeme krizlerin bitecek emin ol.. kolestrol için kesinlikle spora devam et.
Aslında hiç profesyonel değilim canım. Annem, kvdem kısaca evde olmadığım hergün kaçamak ihtimali çok fazla oluyo o yüzden evdeyken dengeleyim diyorum.nasıl bu kadar profesyonelsinfavorimsin canım
Ah kaptancim yarin tartida bomba gibi cikmayi benden cok isteyen yoktur herald
Ama bu hafta isten kafami kaldiramadim, resmen o koltuga yapistim.
Ogle aralarina bile cikamadik toplantilardan, ee disardan soylenen yagli yemekler vs her ne kadar dikkat ettiysem de diyetime darbeyi vurdu malesef
Yine de son 2 gunde bu hafta aldigim kilolari yolladim cok sukur. cok az bi kismi kaldi. O da artik tamamen metabolizmama kaldi. Bakalim tartida yarin ne cikacak.
Ben - ye gecmekten korkuyorum acikcasi
Bugunku menum
Sabah
1 kupa tarcinli sut
Ogle
100 gr az yagli kiyma ile hazirlanmis eksili kofte (icinde pirinc felan yok sadece sogan ve kiyma)
100 gram yagsiz lor
100 gram sezar salata
1 dilim domates 1 dilim biber, 1 dilim salatalik 4 zeytin
Ara
%2,5 yagli meyveli yogurt
1 kupa tarcinli sut
Aksam
2 kasik eksili kofte
Spor
Rutin sabah + aksam 20+20=40 dk yuruyus
30 dk eliptik bisiklet 240 cal
30 dk rampa tirmanma aleti 220 cal
30 mekik + 30 comelme hareketi
30 sag +30 sol bacak geriye itme aleti (kalca kaslarini calistiriyor)
30 ic baldir calistirma aleti (15 kiloda)
2,5 litre su 2 kupa da yesil cay
Ben henüz kilo bildirimi yapmıyorum degil mi**14.TAKIM 390. ETAP ***
Yakar76 (64,300 / / /%)
meksilina (53,100/ / /%)
Prelestniy (60,900 / / / %)
nepnep6 ( 77/ / /%)
rebeka33 (80,8/ / /%)
14. TAKIM ORTALAMASI %
sezencim seni haftaya ekleriz cnm listeyeBen henüz kilo bildirimi yapmıyorum degil mi
yağın kalorisi çok fazla gerçekten ancak yeşil sebzelerdeki a,d,e,k vitaminleri yağ ile emilen vitaminlerdir, yani gerçekten 1tk yağ kullanmak vitaminlerin emilimi açısından oldukça faydalı. ben aksine sevmem öyle çok yağlı salatayı marulu yaprak yaprak severim ama kullanmaya çalışıyorum yine de zaytin yağı cnm.Kizlar size bir sey sorucam
Bu salatalara sirke yag limon dışında daha az kalorili bir sos ne olabilir. 1 yk yagfa 120 kalori varmış. Yagsızda çok tatsız oluyor. Butun gun bunu aradim. Eskiden sirf kıvırcık ya da marul yedigimde yogurt katardım salataya ama daha farklı bir şey ariyorum
ayrıcamosmorum bettybooop @etka3 kahvelihatun sizler de listeye girebilirsiniz tabii eğer bizimle birlikte bu yarışmaya devam edecekseniz.
kusura bakmayın şu an vaktim olmadığı için sizleri eklemedim, yarın sizlerin bildirimlerinize göre düzenlerim ii geceler.
Ne güzel spor yapıyosunuz yahu brova valla :)))) darısı bana :))
Kizlar lutfen kusura bakmayin iki gundur catkapi misafirim vardi oturup yazmaya firsatim olmadisu anda boyle habersizce cekip gitmisim gibi oldu
Ama bugun kilo bildirimi yapiliyo diye gelebildim
ssabah trtildim uyandigimda 60.4 kg
diger tum mesajlarinizi da okuyup kaldigim yerden katilicam
kilo:57,6hafta sonu çikolataları yüzünden hep
Tatlim baslangic tarihi ve baslangic kilonu yazarsan seni de ekleyelim listeyekilo:57,6hafta sonu çikolataları yüzünden hep
Cnm senin 2 haftan haftaya dolacak haftaya gireceksin listeye. Öpt.Kizlar lutfen kusura bakmayin iki gundur catkapi misafirim vardi oturup yazmaya firsatim olmadisu anda boyle habersizce cekip gitmisim gibi oldu
Ama bugun kilo bildirimi yapiliyo diye gelebildim
ssabah trtildim uyandigimda 60.4 kg
diger tum mesajlarinizi da okuyup kaldigim yerden katilicam
Tmm seni hesaplayıp eklicem.kilo:57,6hafta sonu çikolataları yüzünden hep
tatlım dönecek diye biliyorum ama emin değilim dönerse kendini ekler zaten tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?